Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
A béta alapján teljesen kizárt. <#zavart1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Engem pl. a bétával nem vettek meg.Az, h neked nem negatívumok a hülyeségek az egy dolog.Van akinek számítanak...az meg tök mind1, neked nem?Hogy van akinek fontosak az item kinézetei, az, hogy nem egy cartoon networkot látsz mikor játszol, és az, hogy a karakteredet izlés szerint személyre szabd és akkor játsz vele, amikor akarsz, nem pedig amikor épp van net, vagy nem halltak le a blizz szerverek.Ezek a dolgok elég fontosak egyeseknek, az, hogy másnak ezekre nem terjed ki az igénye, az az õ dolga, de fogadja már el, hogy nem tetszhet ez a izébizé 7milliárd embernek a földön vaz 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

yesname
Amiket felsoroltál azok valójában negatívumok, maximum nem neked 😉

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Tatyla
15.-en kihal a topik majd 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Troyan
de lassan telik ez a 16 nap. és még mindig statpontolunk, skillfázunk, singleinternetezünk és nem pvp-zünk...

asszem felrakom a starcraftot.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

A vér RPG fanoknak (ami egyébként én is vagyok) üzenném, hogy a Diablo 3 nem RPG.
mucsácsó
Ennek az esélye erõsen konvergál a 0 felé, hogy szar lesz és lehúzzák, de ezt már szerintem kismilliószor megvitattuk itt.. 😊 Valószínûleg itt is és sok más fórumokban is csak ízlésficamos emberek vannak, akikkel bármilyen szar játékot meg lehet etetni/vetetni... (irónia off) Egyébként negatívumként a kritikákban azt tudom elképzelni, ami miatt annyian sírnak a mai napig, hogy nincsen skilltree és a statpontokat automata osztja el a program, ez bizony szúrja a vér-RPG fanok szemét a mai napig (pedig továbbra sem a játék leegyszerûsítése volt ezzel a céljuk...). Valamint az, hogy singlehez is kell net, és a PVP hiánya egyelõre... én ezeket tudom elképzelni, mégha nem is negatívum egyik sem valójában... 😊
j0nNyKa
ez biztosan így lesz. <#idiota>
lehet, hogy a játék eleje jó, de a késõbbi részek, ahol igazán alkot a játék, az szar lesz.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Arra gondolt már valaki, mi lesz, ha szar lesz a játék ?
Lehet, hogy a béta jó, de a teljes játék talán 50 %-okat fog kapni az újságokban.
Én filmekkel szoktam így járni, ezért megyek ritkán moziba.
Emlékszem, a Star Wars 1-nél is minden ki meg volt õrülve, közbe nagyon gagyi volt.
igen

How much can you take,before you snap?

esgerus
Lehet ,hogy hülye kérdés, de UK-be reggelt accnak az számít, aminél postázási cím UK-be van megadva?

Sziasztok!

Pár nappal lecsúsztam a nyílt bétára való regisztrálásról. Az ipon egyik cikkében írtak róla, hogy ettõl függetlenül egyeseknek még sikerült letölteni a klienst. Az én battle.net fiókomban már sajna nem tudom leszedni.
Van valami mód, hogy mégis kipróbáljam

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

ProGabe

ENNEK a tesója lesz, ami ugye EHHEZ volt a felvezetés

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Különc
Ebben az órában még nem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

WTB szerkesztes, akinek nincs mivel elutnie az idot akkor probaljon ra Kingdoms of Amalur, na az gyakorlatilag diablo3 , 3dben.
Nem tudom mi a baj a risen harcrendszerevel, nekem az alap ghotic(1) iranyitasaval voltak kellemes perceim, az utan mar semmi se lehet nehez.
Carlos
jaja, hosszú hétvége után kevesebb mint 2 hetünk lesz. 😊

Þór vígi þessi rúnar

McHaals
16...

MadWolf#11626

elitehun
de 😛
Aradebil2
remélem nem volt még😄

Aradebil2
mivel a héten igen sok kérdés volt a livekodokról és egyéb fényképezõs oldalakról,ezért gondoltam megosztom,mert nem mindenki áll 100%-os bizalommal az ilyen oldalak mellett

j0nNyKa
livekodok.com 12k, miért kéne bárkinek 13200ért?

Aradebil2
nem tudom volt-e már,de meexgamesnél lehet venni digi verziót 13200ért(300-al olcsóbb a normál+poszter verziónál),hátha valakit érdekel

elitehun
eddig úgy áll a helyzet,hogy nálunk nem lesz RMAH, szóval szerintem érdemes lenne egy UK accot megcsinálni

How much can you take,before you snap?

NecroJoe
10 éve ki van zárva a ország az összes valódi pénzdíjas blizzard nyereményjátékból, úgyhogy nem sok jel mutat arra hogy elérhetõ lesz.

Necro

Helyes, tegnap jót játszottunk együtt! <#worship>

mukika
Én személy szerint nagyon remélem hogy 2 héttel a megjelenés elõtt nem nyögik be, hogy ja bocs itt és itt nem lesz elérhetõ az RMAH... Random GM válaszát pedig nem tekintem hivatalosnak.

elitehun
én megint benne vagyok 😄
NecroJoe
Szerintetek a RMAH miatt érdemes UK-be reggelt accra tenni a játékot?

Necro

Na, akkor ma hozzunk már össze egy négyes party-t!
Én mennék wizard-al; jó lenne, ha mind a 4 kari másmilyen lenne.
Akit érdekel a dolog, jelezze!

mucsácsó
Jöhet 😛
Hát, attól még lehetett volna valami más designja.De ez tényleg mind1.Simán jó lett volna, weapon alapu dmg szintén egy skill tree rendszernek.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

erre roppant egyszerü lenne kitaláln vmit... meg én úgyértettem az egészet, hogy... hogyis 😄D szóval javarészt ugyis ismerössel tolod coopba...
nem D2 bnet bejoinolsz egy szobába ahol sokan vannak és szaladgal mindenki meg ilyenek - itt 4 a max mégha pubba is mész 😊 - de értelek..

BladeW: akkor megnyugodtam😊 persze D3 nagyobb réteg, már azért is mert nem RTS, nem mintha baj lenne azzal, de érted 😊 igy akkor ez is tartani bõven...faja

Sir Quno Jedi
Hu, én istentelenül megutáltam a risen 1-et. Sok szar harcrendszert láttam, de az betette nálam a kiskaput.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

j0nNyKa
kérdezte valaki hogy mit basszon magával 15.-éig
risen 2 kint van, és eddig igen kellemes, igazi Gothic feeling

Troyan
én is az arénát támogatom. semmi fíling nincs a város elõtt duelezni és pucéran kiszaladgálni a füledért 😄

esgerus
Pont a duel rendszer hátrányait beszéltük ma, pl mindig vannak olyanok, akik addig nem hagynak békén ,amíg el nem fogadod, nem fogják fel ,hogy leszarod a pvp-t, szeretnél fejlõdni. Mellesleg akkor egy terepen többen is mászkálnának egy csapatnál, leölnék egymás elõl a mobokat, stb,stb.
Csak a macera lenne az egésszel, jó ez így ,hogy külön aréna lesz majd, arra is megvan biztos az okuk, hogy miért csak akkor rakják be amikor, nyilván elsõ szinten nem akar még nagyon senki sem pvp-zni.
Lesz még annyi újítás, amire nem is gondolnánk, nem lenne értelme, ha most lelõnék a poént.
Nem hülyék ezek, hidd el...

SC 2 eltünésérõl csak annyit, hogy szerintem a CS 1.6 mellet a legnépszerûbb e-sport jelenleg PC-n. A casual játékosok lehet, hogy kihaltak (vagy modokkal játszanak), a Diablo 3 azonban nem csak a pro/hardcore játékosoknak készült.
A bétában pont barbárral jön ki, hogy mi értelme van az új skill rendszernek. Bossok ellen pl mehet Bash + Clobber rúna, egyébként meg Cleave. Amikor már sok lehetõség lesz, mindig lehet adaptálódni az elõttünk álló kihívásokhoz, bármilyen kaszttal, és ez nem rossz szerintem. Hosszútávon nagyobb variancia lesz a karakterek között, egyébként meg mindenki a "netrõl lopott" ûber builddal ment, és maximum a talált cuccokban volt különbség. De most már tényleg azt mondom várjuk már meg a játékot, játsszuk már végig legalább egyszer normalon mielõtt látatlanban elkezdjük fikázni.
Klemice
egy éves vidi

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

"Ehhez szorosan hozzákapcsolódik, hogy PvP-zni, csak az arénában lehet, PvM játékban nem lehet megölni játékostársainkat, mert az csak a játékélmény rovására menne."

De érdekes ez a Jay Wilson...nemlehet sok gógyija MOST ezt kell mondjam erre - egy kibaszott egyszerü d2es módszerrel mehetne az egész, ugyanugy a worldben is müködhetne az egész és még az Aréna is meglenne, nem is menne annak a rovására - duel rendszer, másik jatekosnak elkéne fogadnia, anélkül nem lenne küzdelem, sõt még talán azt is belevinném, hogy itt is többen csatározhassanak...rém egyszerü - még lore-t is belelehetne vinné, iszonyat diablo feeling lenne (föleg d2böl jönne át egy kis nosztalgia) - csomo ötletem lenne kivalo lore-ra ezzel kapcsoaltban, + akár landmarkos, fix területeken lehetett volna a világban küzdeni egymással, ez is adott volna neki egy pikantériát... dehát nemsok ész szorul beléük egy ilyenha ilyen kijelentést tesznek, minden érv NÉLKÜL, mert amit mondtak most az nulla - (lehet a magyarra forditás is fokoz ezen, nemtom)

és persze legjobb esetben is év végére várható a PvP rendszer a jatekba...na szép -

azért még bízom benne, hogy nem fog olyan hamar és tényleg idézöjelesen eltünni a ködben mint a Starcraft 2 - mert kivülalloként azt latom, hogy itt is AHHOZ képest csak egy minimális játékos bázis maradt meg és kész...itt is vannak erre utaló jelek szerintem...hamár 1 évig megmarad a sok millió jatekos FELE aki megveszi akkor már jó...remélem tartani fog 😊

Troyan

Három részes Diablo lore. Angolul, de szerintem klafa.

Bocsi, ezt már nem láttuk. 😞
Ha gondolod holnap játszhatunk együtt.

Klemice
kölcsön accot tud adni valaki estére?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Daell Drow
Mennek en is, vegyetek fel.
elitehun
várlak a játékban 😊
HeadHunter86
Halihó. Én mennék, csak egy kölcsön acc kellene, wizardot még ki akarom próbálni megjelenésig. Szóval ma ki tudja nélkülözni 2 órára az accot? 😊

Varázsolóval. <#wink>