Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fél nyolcig várjunk, és ha nem jön más, akkor nekikezdünk.
Jó lenne egy 4 fõs party-t összevárni.
Én benne vagyok, szokás szerint. 😉
Jó..hát....na..az épp nem annyira valós, de mindegy is. 😄😄
Troyan: vmirõl beszélnünk kell, különben kihal a topic. 😄
Troyan: vmirõl beszélnünk kell, különben kihal a topic. 😄
Naja, de ha akkor is vicces mikor jön a kis szar feltartott kezû kobold azt 2 képernyõnyit hátravág <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
De valósabb ,mint kettõben a két karakternyi moonwalk. 😄
Én mindig beálltam a falhoz és úgy nem tudtak dobálni.
Én mindig beálltam a falhoz és úgy nem tudtak dobálni.
ne kezdjünk el skillekrõl meg treekrõl megin beszélgetni, inkább a fictiinkultba szóljatok hozzá a postokhoz, mert ha vasárnapig nem lesz meg az 1000 akkor nem lesz egerem, és akkor nagyon morózus leszek, egyébként kifejtettem a véleményem már a 23382ben :-P
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
Ja amúgy ami a bétában nem tetszik még az az, hogy sokszor van, amikor belédütnek, hogy hátra repülsz fél képernyõt. Na ez eléggé gáz <#conf>#conf> Olyan fos az egész megvalósítása... <#conf>#conf>
Hát igen, elsõre kicsit eljózsikáztam, teszkós cuccok, rossz talent kombó, fearre immunis Leoric, minden összejött. <#idiota>#idiota>
10-es? hát gyors voltál akkor. Temetõbe most megyek a 2. kriptába és 8-as vagyok <#nevetes1>#nevetes1>
Na hát akkor így lehet csinálni belõle nem tutorialt 😄 Már kellett innom vagy 10x 😄 Primary skill-t használva 1x nem kellett innom sk-ig. <#nevetes1>#nevetes1>
Ha igaz, amit a videóban mond JW, akkor normal act 1 igazából tutorial-féleség. Ne csodálkozzunk, hogy röhögve végigmegyünk. 😄
Bár Leoricnál elsõre beszívtam ,ha ciki, ha nem... Nehéz volt a dög 10-es WD-al.
Bár Leoricnál elsõre beszívtam ,ha ciki, ha nem... Nehéz volt a dög 10-es WD-al.
Most elkezdtem egy új karit, és jobb egérre belõttem másodlagos skill, ami fogyasztja ugye a jobb oldali gömb, bal oldalra meg a fegyóval ütést, mint ahogy az volt a d1 + d2 ben. Számomra sokkal élvezhetõbb így a béta. Nem az van ütök egyet elsõdlegssel azt hullanak, mint a legyek. The Wepping Holoow végére értem, minden szart összeszedve 1,5 óra alatt. Szerintem így a béta is van vagy 3-3,5 óra. Majd kiderül. Mindenesetre ha a full is ennyire ócska könnyû lesz primary skillel az fix, hogy ott se fogom használni. Partyba úgyse fogom tolni a sok szaladjunk ezerre elõre IQ betyárokkal, és a legfontosabb ugyebár, hogy én élvezzem 😄
Skill tree akkor kell ha van amit a "fa" szerûen el tudsz helyezni, de mint mondtad a level 1es spellt is lehet használni a végéig ezért értelmetlen a fa elrendezés.
Igen, ez volt az egyszerûbb útja a stat "megreformálásának", ahelyett, hogy ki találtak volna még több irányt.Inkább megidealógizálják, h ez miért jó, és a szabadabb elosztás mért rossz neked.Zombie vérfanboy mode on.
A skillek megint szubjektív dolgok, szerintem nem vészes így sem, level 52_ig (vagy tovább) fogsz kapni skilleket/rúnákat.Amiket úgy használsz, ahogy akarsz.Mivel weapon dmg-t nézi a skill is, ezért a kis "Level"-es skill is erõs lesz.MOndjuk nem tudom, miért nem tudtak már valami franko skill treet csinálni ennek.De ez már csak formalitás.
A skillek megint szubjektív dolgok, szerintem nem vészes így sem, level 52_ig (vagy tovább) fogsz kapni skilleket/rúnákat.Amiket úgy használsz, ahogy akarsz.Mivel weapon dmg-t nézi a skill is, ezért a kis "Level"-es skill is erõs lesz.MOndjuk nem tudom, miért nem tudtak már valami franko skill treet csinálni ennek.De ez már csak formalitás.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Minden skillnek van 5 rúnája egyik ebben jó, másik rúna amabban.
Slotonként van kb 4 skill, van 6 slot+3 passzív képességet aktiválhatsz a 14 v 15-bõl. 😄
Ne mondd ,hogy nincs lehetõség, ha jártas vagy kombinatorikában, akkor elég szép szám jön ki. 😄
Skill pontos+attribútumos rendszernek nem volt sok értelme, úgyis mindenki arra rakott, amire kell (harcos erõre, rugó ügyességre, stb)
Viszont az új rendszerben jobban ki lesz balanszolva, pont az utóbbi videóban beszél arról a boss ,hogy tutira lesz pár jól bevált kombó a max dps-re, de attól a többi is közel olyan életképes lesz.
Slotonként van kb 4 skill, van 6 slot+3 passzív képességet aktiválhatsz a 14 v 15-bõl. 😄
Ne mondd ,hogy nincs lehetõség, ha jártas vagy kombinatorikában, akkor elég szép szám jön ki. 😄
Skill pontos+attribútumos rendszernek nem volt sok értelme, úgyis mindenki arra rakott, amire kell (harcos erõre, rugó ügyességre, stb)
Viszont az új rendszerben jobban ki lesz balanszolva, pont az utóbbi videóban beszél arról a boss ,hogy tutira lesz pár jól bevált kombó a max dps-re, de attól a többi is közel olyan életképes lesz.
Na érik az angliai rendelés 😄
De egyébként elolvastam a FAQ-ot, és nem igazán értem az új skillrendszert, a bétában sajnos csak 1x fértem be, addig sem tudtam tanulmányozni. Azt látom hogy a attribútum pontokat a gép osztja el (mi értelme? az összes azonos kasztú karakter egyforma lesz hurrá.) viszont a skilleket nem igazán értem. Régen ugye szintenként kaptunk 1 skill pontot és arra raktuk amire akartuk, ha megvolt a követelmény. Most viszont mi a helyzet? Ahogy elérem a szinten aktivizálódik, használhatom aztán jóéjszakát, magyarul abban sem lehet variálni, csak hogy éppen mit használok a passzívból mondjuk?
De egyébként elolvastam a FAQ-ot, és nem igazán értem az új skillrendszert, a bétában sajnos csak 1x fértem be, addig sem tudtam tanulmányozni. Azt látom hogy a attribútum pontokat a gép osztja el (mi értelme? az összes azonos kasztú karakter egyforma lesz hurrá.) viszont a skilleket nem igazán értem. Régen ugye szintenként kaptunk 1 skill pontot és arra raktuk amire akartuk, ha megvolt a követelmény. Most viszont mi a helyzet? Ahogy elérem a szinten aktivizálódik, használhatom aztán jóéjszakát, magyarul abban sem lehet variálni, csak hogy éppen mit használok a passzívból mondjuk?
Hát remélem, hogy tényleg így lesz.
A teljesben nem fogsz botolni nagyon szerintem, betaban nyilvan hogy 50x kinyirtad SK-t igy fel halmozodik.
A teljeben meg haladsz tovabb, es egyre dragabb lesz minden. Es igerik hogy a gold is nagy ertek lesz a gameban meg az AH-n.
A teljeben meg haladsz tovabb, es egyre dragabb lesz minden. Es igerik hogy a gold is nagy ertek lesz a gameban meg az AH-n.
Nem azt mondom, de most bétába is van 60k-m, indítok egy új karikt level 1 el ott csücsül a 60k.. Ha hardcore kari indítok akkor 0, de ha simát, akkor ott van a zsé, amit addig gyûjtöttem...
Ha fullban is így lesz az kicsit fura lesz 😄 Bebótolok azt csá, semmi kihívás nem lesz...
Ha fullban is így lesz az kicsit fura lesz 😄 Bebótolok azt csá, semmi kihívás nem lesz...
Azt nem vágom még, hogy a fullban is megmarad a pénz? Az elég hülyén jön majd ki ha van 100 000-em és indítok egy teljesen új karit levele 1 - el és ott fog csücsülni a 100k 😄
(mondom ezt úgy hogy megvettem megjelenéskor Steam-en, és azért egész jól elszórakoztam vele összesen 15-20 órát)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Talán azért mert 7-8 féle monster van benne, unalmas, súlytalan az egész, és baromi monoton, nem változatos kicsit sem. És a sokak számára szuper skill-tree abszolút kudarca, ami abban nyilvánul meg, hogy mindig 1-2 skillt használsz, mivel a lejjebb lévõk 1-2-es szinten erõsebbek mint a korábbiak 5-6-os szinten. Ja és 0 coop.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Szóba jött a nehézség. Ebben a videóban Jay Wilson mesél róla. BlizzCon 2011:
Difficulty Levels & More
Difficulty Levels & More
amúgy HoMM3-hoz még mostanában is rengeteg igényes mapot gyártanak: link
How much can you take,before you snap?
szerintem sokunknál elit helyen van a HoMM 3, tényleg eszméletlen jól sikerült játék. Ha valaki elõvenné,de már nem vonzza annyira a régi játék, akkor ajánlom az In the Wake of Gods kiegészítõt,ami egy élvezhetõ és garantáltan új élményt nyújt. Rengeteg pályát csináltak WoG-hoz, valamint a régi térképek is upgradelhetõk, ha valakinek ilyen igénye lenne. A kampány része pedig brutál 😄
egyébként én mostanában a Gog-os The Inncredible Machine megapackal játszok,ha nagyon unatkozok. ha valakinek kimaradt, azokat is érdemes kipróbálni
egyébként én mostanában a Gog-os The Inncredible Machine megapackal játszok,ha nagyon unatkozok. ha valakinek kimaradt, azokat is érdemes kipróbálni
Ma jelenik meg a Risen 2, toljátok azt 15.éig. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Nálam is, igencsak jól sikerült játék. 😄
Snomag: havi 3-4 koncertem van, nem akarok inni, ha nem muszáj, elég túlélni a hétvégéket. 😄
Snomag: havi 3-4 koncertem van, nem akarok inni, ha nem muszáj, elég túlélni a hétvégéket. 😄
Nem számít hányszor viszi végig az ember! 😄
Nálam mai napig benne van a TOP5 játékban. 😄
Nálam mai napig benne van a TOP5 játékban. 😄
<#eljen>#eljen>
Torchlight nekem nagyon unalmas volt ,de még mindig nem tudom ,hogy miért, pedig szinte minden megvan benne, ami kell. (pont ma raktam fel sokadjára)
Heroes 3-tól megint beteg leszek 😄 már végigtoltam párszor kiegészítõkkel együtt 😄 (de esélyes)
Heroes 3-tól megint beteg leszek 😄 már végigtoltam párszor kiegészítõkkel együtt 😄 (de esélyes)
szerintem minden fokozaton lesznek más-más mobok...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Heroes 3??! ^^ 😄
Snooker.