Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
biztos nem, akkor nem lenne értelme a másik kezébe is fegyvert adni. vagy összeadódik a két fegyver sebzése és annak a 150%-a vagy átlagolódik a sebzés és úgy veszi a %-ot
Tatyla
jobb kézben lévõ fegyvert méri azhiszem,de lehet tévedek 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lehet hülye kérdés lesz, de:
Sok skill hatása, hogy a fegyversebzés 150% üti az ellenfélre. Most ha egy barbárnak mindkét kezében fegyver van, akkor melyik fegyver sebzése számít? Amelyikkel éppen üt? Vagy ilyenkor összeadódik a kettõ összege, és annak a 150% -át üti?

bélanéni
Épp akartam írni, hogy manapság kb. olyan gyakran nincs net mint áram. Úh. ennyi erõvel az áramkimaradáson is mehetne a sírás. Az valahogy természetes, és kivárjuk amíg újra lesz. Aki kb. 4-5 havonta nem bír ki pár óra szünettel, ott valami fejben nem stimmel.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

ProGabe
hehe, mindig nagyon tetszik, amikor valaki a készítõt szapulja, mert az védi az alkotását.
én tök szívesen vezetnék porsche-t, de ez a köcsög cég nem ad egyet, csak úgy. persze áldozatot kell hoznom egy suzukiért is, csak nem akkorát

ha nem lenne pc-n ekkora warez, nem kellett volna ezt meglépniük. sajnos van, sajnos lesz egy csomó DC a játék közben. ez a tény önmagában engem is bosszant (inkább csak frusztrál), de leszarom, mert eldönthetem, hogy kiadok-e pénzt érte, vagy sem. semmi sem kötelezõ

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

vagy pakolj sokat a resist lightning-ra 😊 állítólag 75% felett áramszünetkor még enged menteni, mielõtt kikapcsol a gép😛

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Engem marhára zavart a Diablo 2-ben az a sok csaló. Dupe-olások, nekem többször lenyulták a cuccomat (jó, én is naív voltam akkoriban, de akkor is).
Meg az a sok bot karakter Baalozás közben. Nameg a sok valódi pénzért árult tárgy illegális.
Én örülök, hogy végre lesz a wowhoz hasonló rendes trade, és a karaktereim között is rendesen át lehet adnia cuccokat a ládával.
Na most viharban még az áram is elmehet, és akkor egyik játékoddal sem tudsz majd játszani.
Be kell perelni a rohadt áramszolgáltatót! <#ijedt>

Én mobilnettel wowoztam egy jó darabig és 20-80-as pingem volt szinte mindig. Semmi lag, problémamentes volt teljesen.
Nem 100%_ig látjátok át.A single-re mi a tökömért kellene az a nagy csít szûrés?Elég, ha a multiban szûrik az itemeket, herokat stb.Most a single az nem mind1?Meg mi a tökömért nem lehetek offline mode-ba?Ha pl. csak egyedül akarok játszani...ez is egy idióta ötlet, mindenki látja, h online vagyok..és joinolna.

Másrészrõl, ha vihar van, vagy ha elvágják lakatos józsiék a vezetéket (nem 1x volt már erre a 13-ba), és vihar sem 1x volt már, sõt volt, amikor csak úgy elment a net...akkor csak nézegetheted a 13-18-25 ezer forintos játékodat a polcon, a nagy warez elleni harc szellemében.Csak egy fak ju jel jut el az arcodig a blizztõl 😄 De engem ez hálistennek nem érint annyira, mert ezért a játékért (és kiadói hozzáállásért) én nem adok ki forintot legalábbis nem 13-15EZRET 😄 majd, ha már lesz pvp, meg expansion talán akkor, 6-7 ezret.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

esgerus
Én 1 megással wowoztam annó. Semmi gond nem volt, csak nem kell mennie mellette semmi olyannak, ami leterhelné. Igazából csak a letöltés tudta lehúzni. Jah... és anyuka meg a másik gépen pókerezett közben. 😄

Ezt a lagolás dolgot nem tudom, hogy a Diablo 3-ra írtad-e, de egyelõre nem is volt lehetõség még európai szervereken játszani.
Valószínûleg a játék nagyon kevés adatot mozgat a hálón, szóval nem kell ahhoz digi net meg ilyen hülyeségek.
ha kijön a játék, még "szar" netekkel is játszható lesz, ebben eléggé biztos vagyok, mivel a Blizzard sem hülye.

Hegi90
És mint a te példádból is látjuk, semmi hasznossággal...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
Én nem hiszem, hogy az rmah egy sörre valón túl többet hozna.

Hegi90
Igen, ezt próbáldd meg az olyan szülõkenk elmesélni akik már egy firefox telepítése után is azért sírnak, mert telepakoltad vírussal a gépüket 😊 (nekem nincs ilyen problémám szerencsére, de sokan vannak így vele)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Én pedig abban vagyok biztos, hogy sokan azért filóznak a vásárláson mert tudják hogy olyan szar nettel ami nekik van a játék is könnyen szar lehet.

Carmang
cFosSpedd --> cFosSpeed

Carmang
cFosSpedd a megoldás, hogy letöltés mellett zavartalanul lehessen netezni/játszani.

Nekem sok ismerõsöm van aki egész nap Starcraft 2 nyomja , mindenféle letölthetõ AI ellen. És mikkor megkérdezem hogy miért nem jönnek multizni egymás ellen mindig az a válasz hogy õk elvbõl nem vesznek játékot , pedig hónapok óta azzal játszanak és még sokáig azzal is fognak mert az elmondásuk szerint csak starcraftozni szeretnek. És szerintem az ilyen mentalitású emberek miatt van a csak online játszhat dolog kitalálva

Carmang
Ok, kösz. Meglátjuk. SC2-nél sosem futottam bele ilyenbe, biztos dolgoztam, vagy aludtam olyankor 😊

Igazad van ezért mondtam hogy tisztelet a kivételnek , biztos vannak olyanok akiknél ez nehézséget okoz de a túlnyomó többség a warez miatt sír ebben biztos vagyok.

Hegi90
Azt is vedd figyelembe, hogy nem mindenkinek van DIGInet otthon. Már 15 megás nettel is, ha valaki elkezd torrentezni a lakásból, egybõl elkezdesz laggolni.
Olyan ismerõsöm is van, aki mobilnetrõl tolja otthon, mert csak azzal éri meg ott anyagilag, ahol lakik.

Kandurex
egyet kell, hogy értsek

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Passz a Diablónál nem tudom hogy és mikkor fogják csinálni , de gondolom hasonlóan a wow-hoz heti egyszer , ami a wow-nál szerda hajnal szokott lenni.

Carmang
Ha már szóba jött. Mikor van a rendszeres szerver karbantartás? Magyar idõ szerint.

Végigolvastam pár 100 hozzászólást , aminek a nagy rész arról szól milyen kibaszás a Blizzard részérõl hogy csak online lehet játszani a Diabló 3-at. Mert akadozik a net meg nem tudok utazás közben játszani ,szerintem ezeket a kifogásokat azok találják ki ( tisztelet a kivételnek)akiknek bassza a csõrét hogy majd nem lehet rendesen le warezolni. Azok akik attól félnek hogy azért nem tudnak majd játszani mert lehalnak a Blizzard szerverei megnyugodhatnak , én kb 5 éve játszom online Blizzard játékokkal ( Wow ,Diabló2 , Starcraft 2) és szerintem egy kezemen meg tudom számolni hányszor nem tudtam szerver leállás miatt játszani ,kivéve persze a tervezett karbantartásokat . Elõttem már többen leírták hogy erre az online megoldásra szükség van , a Blizzardnak azért hogy megvegyék a játékot és ha több a bevétel reménykedhetünk benne hogy legközelebb is minõségi játékot kapunk tõlük.. A játékosoknak meg azért mert kevesebb a csaló és sokkal szociálisabb lesz a játék idõ azzal hogy haverokkal nyomhatjuk.

Tárgytalan, Köszi 😉
valakinek nincs egy beta accja úgy fél órára? Formáztam a win-t, legfrissebb dolgokat telepítettem, kíváncsi vagyok még most is akad-e, és eldöntöm megveszem-e.
Elõre is kösz.
Tatyla
barbárnál ez a seismic slam de durva O_o

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

elitehun
ááá, az elõbb coop közben eszembe jutott egy zseniális ötlet! PVP-ben 2 WD van, de nem harcolnak egymással csak a kutyáik 😄 még fogadni is lehetne XD
j0nNyKa
igen, azért lettek még mostanság normálisan kitalálva a karakterek (olvass patch notes-t), mert már régen kész a játék <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

esgerus
Persze ,hogy üzlet, nemrég hozták ki a SC2-t meg a Cataclysmet , hülyék lennének megosztani a közönséget.

mucsácsó
Nem feltétlen szerintem. Ha belegondolsz, már december közepén meg kellett volna jelenjen a játék, de azóta rengeteg minden változott a játékban, ami menet közben elég durva/lehetetlen változás lett volna (eltûnt a skilltree, skillrúnák behozása, cube és cauldron eltûnt, stb...), mindez többnyire a játék elõnyére.
Fogadok, hogy már hónapokkal ezelõtt kiadhatták volna a játékot, csak ezzel a várakoztatással is húzzák az ember agyát, hogy minél többen vegyék meg. Szerintem ez is csak marketing.
mucsácsó
Nem csak azért van az online mód, mert hogy a Blizzard ezzel "kötelezze" a játék megvételét és ne tudják feltörni, hanem azért kényelmi funkciói is vannak - pl. beléphet a barátod a játékodba egybõl, ha arról van szó. Valamint azért is van így, mert így legalább az összes cheat/modok (pl. hero editor) kizárásra kerülnek - gondoljatok bele, ez akár rendes pénzre is mehet az RMAH miatt, és elég para lenne ha valaki 20asával rakja fel a legmenõbb seteket és itemeket pénzért... erre így nem lesz módja remélhetõleg, tekintve hogy szerveren tárolódik a karakter meg a mentés. Tény, kellemetlen hogy ez nethez van kötve, de manapság a net az már bõven olyan mint a TV vagy a mobiltelefon, szinte majdnem mindenkinek van. Az meg hogy úton nem lehet játszani...hát bazdmeg, élni is kell azért néha...vagy legdurvább esetben mobilnet.. 😄
elitehun
oké megvan, felõlem mehetünk
elitehun
oké, csak várj. vmit updatel
MerlinW
Nem fogja tudni megcrackelni a játékát😊 Illetve meg fogja tudni, de játszani nem fog tudni vele.

[merlinw.org]

Mehet, most egy csaj monkkal fogok érkezni. <#papakacsint>

elitehun
most egy coop?
Mint ahogyan arról sem a blizz tehet, hogy egy fejlett európai államban (igen abban élünk), valaki olyan helyen lakjon, hogy csak 1 szolgáltató van jelen, és az is szar. Nesze neked piacgazdaság...
"Megcrackeli", ja, hát persze. <#hehe>

a barátod beleesik abba a kb 0.1%-ba akit ez érint és a blizzard erre sajnos magasan tojik

How much can you take,before you snap?

Szerintem is nagyon jó lesz, a Blizzard még sose csinált rossz játékot. A 2. résszel rengeteget játszottam.
Már nagyon várom a 15-ödikét.
Csak nehogy az legyen, hogy nem tudom aznap megvenni, mert mind elfogyott és csak 1 hét múlva lesz 😊
A DIABLO 3 egy full frankó kis játék lesz,ebben biztos vagyok.Akik az elõzõ részeket végigtolták azok biztos nem fognak csalódni.Persze itt is lehet kivétel.A béta alapján szerintem az ide járók nagy többségének bejött a game.Akinek meg nem tetszik az ne ide írjon hanem a fejlesztõknek hátha meghallgatják a sirámaikat. Vitatkozni egyszerûen felesleges.Uff én "beszéltem".😊)
Looooser
nem csak az utazás a lényeg van ismerõsöm akinek csak 1 szolgltató lehetõsége van és csak 1,5 megás netet szolgáltatnak és még az is akadozik (szolgáltató a ludas na m1), szerencsétlen totál kivan akadva a battlenetes dolog miatt.... mindegy majd megcrackeli az eredeti játékát....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

elitehun
szerintem ha valaki azért nem fog vele játszani mert nem szinezheti a bõrét/haját olyan szinüre amilyenre akarja (megjegyzés:úgyse látszana a páncélok miatt), akkor az meg is érdemli. a másik pedig manapság kb mindenhol van stabil internetkapcsolat. mondjuk akkor tényleg hátrány ha valaki utazik, és laptopon akar játszani vele. és persze hogy nem tetszhet mindenkinek, de ettõl még egy igenis minõségi és kibaszott jó játék lesz 😄
Szerintem igaz, amit mondasz, csak ennek az a hátránya, hogy a játékosok függõvé válnak a Blizzard rendszerétõl. Ha fenn bedöglik valami, mi sem tudunk játszani.
Looooser
igen csak ha már megveszi az ember akkor hagy játszhasson a játékkal akkor is ha épp a szolgáltatója lof*szt sem ér...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

bélanéni
A csak online mód azért lett kitalálva, hogy nehéz legyen feltörni, a játékosok 90%-a vegye meg, mert legfeljebb a maradék 10% fog várni hónapokat egy közepesen szar tört szerverre. Minden más, hogy közösségépítés meg a többi szarság kamu és porhintés. Ezt egy profi védelemnek gondolom, és egy nagyon jó hozzáállásnak, mivel a Blizzard minõségi (mondhatni kib.szott jó) játékokat készít, és sok bevételbõl tudnak újabb minõségi játékokat készíteni. Mindenki jól jár. Aki nem akarja megvenni, az meg ne vegye meg, ez ilyen egyszerû. Nem baj, hogy nem tetszik a játék, ezt mindenki tiszteletben tartja, de attól még a kurva nagy többségnek marhára tetszik.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD