Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Amennyiben ezek az emberek akikre célzol átmennek más fórumokra is írni akkor sorra mindet be kell zárni? 😊 Érzed mi a probléma? Ha van 1-2 ember aki úgy ír amit nem szeretne egy közösség látni akkor a megoldás az adott topic bezárása?
Most jön ki az évtized legjobban várt játéka(akárki akármit mond) és be kell zárni a topicot megjelenésig, hogy "nyugi legyen" ?
Csak én érzem ezt butaságnak srácok? Persze legyen ha a többség ezt akarja, szerintem szamárság...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
egyesekkel már elég rendesen elszaladt a paripa,és mindenhez van hozzáfûzni való ha kell ha nem...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Sztori(offtopic):
Van egy gyöngyösi gyerekkori barátom, sokmindenben segítettünk már egymásnak, sokat lógtunk együtt stb, és annakidején amikor kijött az imperium galaktika2 olyan stílusban szidta a játékot és az ottani embereket itt az sg fórumon, hogy közutálat tárgya lett a srác(Weki volt a nickje ránézhetsz ha gondolod). A fórumhozzászólásai alapján a legnagyobb ökör idiótának tûnt(mert ugye a többiek nem ismerték) én viszont, mivel tudtam kirõl van szó, csak jókat mosolyogtam. Mindenki más utálta ott.
Nem tudom érzed e mire szeretnék rávilágítani.
Ezt csak úgy leírtam most mert volt egy szabad 10 percem 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
KITARTÁST! 😄
de még ha single modban megy az ember akkor is, hullott rendesen.
És ha a kissé elmaradt Sacred 2 be bele tudták építeni a nyavalyás Q gombot (vagy amire állítja az ember) akkor fura, hogy az elvben jóval fejtettebb Dio3 ba nem teszik bele. (Az is benne van, hogy milyen itemeket szedjen fel szürke/fehér/zõd/kék/akármi)
Mindenesetre hiányolom (olyan irtózatosan nagy fennakadást azért nem fog okozni]😊
ez mire lesz nekem jó?<#zavart1>#zavart1>
(cdgalaxisból rendeltem)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Már nem emlékszem melyik topik volt, talán valemelyik GTA, de volt már erre példa. A Házigazda kérte, hogy zárják release-ig és zárva volt...
A sok gyík meg mehetett a játszótérre nyálat verni. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem be lehetne zárni a topikot 15-ig.. <#idiota>#idiota>
Egy fórumon úgy alakítasz ki véleményt egy másikról, hogy milyen a stílusa, mit ír és ezt hogyan teszi. Te azt sem tudod értelmezni, hogy a másik mit ír, illetve a helyesíráshoz nincs közöd, amit sokan csak elkönyvelnek magukban, de jonnyka leírta neked, de még ezt sem fogtad fel.
Ez kialakít egy képet rólad, ezek után lehet nem sokan akarnak veled értelmes eszmecserét folytatni.
Ahogyan velem sem, mert egy bunkó paraszt vagyok, de legalább a többi bunkóval el tudok beszélgetni, aki hasonló mint én, mert legalább felfogjuk mit ír a másik.
GTX580 fogyasztása nagyon zúzós, az szóba sem jöhetne.
Nagyon sokan az egyelõre helyett "egyenlõre"-t írnak ettõl még nem kell mindenkit aki így helytelenül használja "frissen ideköltözött török autista kisdiák"nak szólítani.
Úgy látom manapság már csak elvétve fedezhetõ fel fórumokon minimális tisztelet a másik iránt <#szomoru1>#szomoru1>
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Én várnék még a 680as kártyával Bélanéni(már ha azt akarsz venni).
Frankón hûvös, jó fogyasztással, de vannak gyerekbetegségei, például, hogy váltogatja különbözõ játékokban az órajelét, eléggé elrontva a teljesítményt.
Prohardver fórumot ha megnézed nagyon sokan szívnak vele. Egyelõre a gtx 580 jobb megoldás, amíg a "gyerekbetegségek" nem szûnnek meg az újszülöttnél. Ez csak egy jótanács és persze szubjektív.
Az ártól ne ijedj meg, nekem is 12,7k-ra ugrott, de írták is hogy nem tudják olcsóbban adni....
OFF:
Palit ref. hûtõs. Nem hallom a hangját egyáltalán. 😊 Persze manuálisan felvéve a fordulatot lesz zaja, de terhelés alatt sem igényli a magas fordulatot.
Igen, a hangkártya nagyon brutál, fõleg alaplapiról váltva. Még a gyomrom is felfordult attól az alaplapi zajtól ami azon ment, ASUS-al pedig semmi zaj sincs, tiszták, szépek a hangok. A fülesen jött ki legjobban a különbség.
Viszont egy ilyen hangkártyánál illik is beállítani ezt-azt.
Továbbá ugyanilyen hangkarit tervezek venni, gondolom odab*sz rendesen. Jobb füles lesz rákötve. (bocs az offért)
Nem problema, de eddig az volt az elkepzelesem hogy ebben a topicban ertelmesen beszelgetunk a jatekkal kapcsolatba. Allitolag felrertettem a build epitest, ehez kepest amikor linkeltem egy hc karinak szant buildet senki se mert hozzaszolni, hogy electivesen van mas lehetoseg, sot az is bajnak volt kikialtva hogy buildekkel spammoljuk a topicot. Tehat?
Ugyan így passzívoknál is.
Kár, hogy egy skill kétszer berakni, különbözõ rúnákkal nem lehet, persze közös cd-n. Néha hasznos lehetne. 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
defenziven, offenziven, elective-vel, vagy anelkul: valoban nem fogunk 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
bár én azt gondolom, hogy a legtöbb kasztnak a defre kell rá menni, wizardnak pedig van pár képessége hálisten..
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb