Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Attól is félek, hogy valaki elszólja magát valami egetverõ spoiler-el, és véletlen elolvasom. Persze lehet nem idejönni olvasgatni, de azt úgysem bírom ki. Máshova meg nem járok diablo-s "közösségbe".

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Tatyla
az a probléma hogy olyan szinten uralja ezt a topikot pár ember hogy néha csak fogom a fejem és inkább be se nézek,ez az utóbbi két hétben meg már nagyon eldurvult és még van 10 nap,de felõlem mindegy mi lesz legfeljebb ha már nagyon zavar nem jövök be,vannak itt nagyon értelmes emberek is sõt õk vannak többségben akikkel irl is biztos jóban tudnék lenni de hiába,ha van 2-3-4 megmondó ember akik porba aláznak mindenkit akár pozitív akár negatív a véleményük...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Carlos
Egyetértek, mehet!

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Mit olvasnék akkor unalmas munkaóráimban? 😄 Vagy pörgessem fel kicsit a GDP-t, a 15.-e utáni idõket kiegyenlítve? 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sheltem
Nade Tatyla.

Amennyiben ezek az emberek akikre célzol átmennek más fórumokra is írni akkor sorra mindet be kell zárni? 😊 Érzed mi a probléma? Ha van 1-2 ember aki úgy ír amit nem szeretne egy közösség látni akkor a megoldás az adott topic bezárása?

Most jön ki az évtized legjobban várt játéka(akárki akármit mond) és be kell zárni a topicot megjelenésig, hogy "nyugi legyen" ?

Csak én érzem ezt butaságnak srácok? Persze legyen ha a többség ezt akarja, szerintem szamárság...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Crokin
Támogatom!

Repatarurgyán

Szerintem sem lenne belõle nagy gond. 😊 Maximum a topic házigazdái posztolnának híreket, így, aki nem olvas Diablo 3-as oldalakat, az is értesülne különbözõ interjúkról, bejelentésekrõl, stb.

Tatyla
nem ártana ,sõt...
egyesekkel már elég rendesen elszaladt a paripa,és mindenhez van hozzáfûzni való ha kell ha nem...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sheltem
Értem amit írsz, én személyszerint fórum alapján nem alkotok véleményt senkirõl, egész egyszerûen mert szerintem nem lehet.

Sztori(offtopic):
Van egy gyöngyösi gyerekkori barátom, sokmindenben segítettünk már egymásnak, sokat lógtunk együtt stb, és annakidején amikor kijött az imperium galaktika2 olyan stílusban szidta a játékot és az ottani embereket itt az sg fórumon, hogy közutálat tárgya lett a srác(Weki volt a nickje ránézhetsz ha gondolod). A fórumhozzászólásai alapján a legnagyobb ökör idiótának tûnt(mert ugye a többiek nem ismerték) én viszont, mivel tudtam kirõl van szó, csak jókat mosolyogtam. Mindenki más utálta ott.

Nem tudom érzed e mire szeretnék rávilágítani.
Ezt csak úgy leírtam most mert volt egy szabad 10 percem 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Köszi a válaszokat.

KITARTÁST! 😄
Sheltem
Arra lesz jó, hogy amennyiben kijön egy új játékuk Wow panda / Starcraft2 kiegészítõ 1000ft al olcsóbban kapod majd mint a bolti ár.

Carlos
SC2 kieg ára 1000 Ft-al kevesebb lesz neked ettõl.

Þór vígi þessi rúnar

Nem lustaság kérdése, mivel nem egy tárgy fog karaktereknek potyogni😊
de még ha single modban megy az ember akkor is, hullott rendesen.
És ha a kissé elmaradt Sacred 2 be bele tudták építeni a nyavalyás Q gombot (vagy amire állítja az ember) akkor fura, hogy az elvben jóval fejtettebb Dio3 ba nem teszik bele. (Az is benne van, hogy milyen itemeket szedjen fel szürke/fehér/zõd/kék/akármi)
Mindenesetre hiányolom (olyan irtózatosan nagy fennakadást azért nem fog okozni]😊
jazzy
Olvastam már elég hozzászólását, a normális emberekkel megtartom a tiszteletet, mint ahogy veled is, de az ilyenekkel nem foglalkozok.
Sheltem
Személyszerint sajnálnám a dolgot. Jókis közösség van itt, ahova szeretek járni. Hiányozna 15éig, hogy néha ne nézzek be, ettõl függetlenül megérteném a döntést és persze tiszteletben tartanám.

Blizzard Premier Kedvezmény Kupon - 1000 Ft
ez mire lesz nekem jó?<#zavart1>

(cdgalaxisból rendeltem)
bélanéni
Mi lenne ha 5-én (holnap) bezárná a házigazda? Én támogatom. Elég ha 15-étõl válság lesz a sok léhûtõ miatt, legalább addig csináljunk valami hasznosat. Az egész topik értelmetlen már egy ideje.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Carlos
<#eljen>
Már nem emlékszem melyik topik volt, talán valemelyik GTA, de volt már erre példa. A Házigazda kérte, hogy zárják release-ig és zárva volt...
A sok gyík meg mehetett a játszótérre nyálat verni. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Ha még ma nem írta volna senki...

Szerintem be lehetne zárni a topikot 15-ig.. <#idiota>

bélanéni
Egyetértek, a hangnem 95%-ban nem normális, tisztelet a kivételnek. Az a baj, sokan azt hiszik, a maxi laza és tirpák stílussal valakik, pedig nem.

jazzy
Na látod nehéz egy olyan emberrel eszmecserét folytatni, aki egyrészt marhaságokat ír, másrészt még helytelenül is.

Egy fórumon úgy alakítasz ki véleményt egy másikról, hogy milyen a stílusa, mit ír és ezt hogyan teszi. Te azt sem tudod értelmezni, hogy a másik mit ír, illetve a helyesíráshoz nincs közöd, amit sokan csak elkönyvelnek magukban, de jonnyka leírta neked, de még ezt sem fogtad fel.

Ez kialakít egy képet rólad, ezek után lehet nem sokan akarnak veled értelmes eszmecserét folytatni.

Ahogyan velem sem, mert egy bunkó paraszt vagyok, de legalább a többi bunkóval el tudok beszélgetni, aki hasonló mint én, mert legalább felfogjuk mit ír a másik.
bélanéni
Tegnap szereltem össze a zsír új gépem, 6870-em van. Csak majd 8-10 hónap múlva 680-at akarok venni, egyelõre csak kíváncsi voltam. <#idiota>
GTX580 fogyasztása nagyon zúzós, az szóba sem jöhetne.

lusta

Hát meg azért ennyire kibaszott lusták ne legyen már senki szerintem, hogy, ha dob egy tárgyat, arra nem bír ráklikkelni 😄

Sheltem
Elég nyersen fogalmazol mindkét hozzászólásodban(nem tudom milyen jogon), szerintem semmit nem tett érte, hogy ilyeneket írj neki. (magánvélemény).
Nagyon sokan az egyelõre helyett "egyenlõre"-t írnak ettõl még nem kell mindenkit aki így helytelenül használja "frissen ideköltözött török autista kisdiák"nak szólítani.

Úgy látom manapság már csak elvétve fedezhetõ fel fórumokon minimális tisztelet a másik iránt <#szomoru1>

sunrider te menyire erthetlen vagy komolyan szanalmas, mert ha eza jatek is bonyolult akor meny inkabb hellokitty onlinet jatszani vagy tetrist! aza valo neked!
Avenger
Auto equip volt az, szóval ha nincs az felvett item slotjában semmi, akkor berakja oda a földrõl egybõl. Auto pickup nincs és nem is lesz szerintem, a gold és health globe-ok felvételi távolságát lehet itemekkel növelni. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Errol beszeltem, nem kell leirjad te nekem hogy mit nem ertek en a massal valo eszmecserebol, nyugodtan hagyjal meg "hulyenek" ha neked ezs jon le, nem kell leereszkedjel hozzam. Ha megis annyira fontos lenne a dolog szamodra tedd meg legyszi hogy anepszerusegi indexed novelese helyett privatban irod le a nagy magyarazatot. Megmondjam mi szokott tortenni az ilyen joindulatu magyarazatokbol? MIndjart elokerul majd meg nehany masik lelkes kovetod akik szinten tokjol vagjak am hogy miert vagyok en hulye. Na ez nem az ahogy egy eszmecsere zajlik. remelem megerted.
Sheltem
-Offtopic-
Én várnék még a 680as kártyával Bélanéni(már ha azt akarsz venni).
Frankón hûvös, jó fogyasztással, de vannak gyerekbetegségei, például, hogy váltogatja különbözõ játékokban az órajelét, eléggé elrontva a teljesítményt.
Prohardver fórumot ha megnézed nagyon sokan szívnak vele. Egyelõre a gtx 580 jobb megoldás, amíg a "gyerekbetegségek" nem szûnnek meg az újszülöttnél. Ez csak egy jótanács és persze szubjektív.

köszönöm.
jazzy
Te mirõl beszélsz. Nem értetted mire gondolt, én meg leírtam neked, hogy ne maradj hülye és a torkomnak ugrasz.
Bétában van auto item pickup opció, bár hiába pipáltam be, ott még nem mûködött. Varázslónak meg nem néztem, hogy van e telekinézis képessége magasabb szinten. Teljesben ha a felsõ megoldás mûködik rendesen, akkor ez lesz, mint lehetõség. Másról nem tudok, egyelõre.
No offense de szerintem boldogulok azokkal akik hozzamsozlnak es nem kell tolmacs. Ez is egy hulye forumszokas, amit egyre tobben csinalnak, sajat velemeny vagy mondanivalo hijjan mas velemneyet forditja le. Ne haragudj nem kell, se szotar se a "segitseged". Ha meg valamelyik haverodnak okoztam kellemetlen perceket gondolom az illeto van annyira felnot es hangot tud adni sajat maga is ennek nem kell senkinek a tolmacsolasa...
Bejelentkezel a konzolok szervize oldalára, és ott a megrendelt terméknél tudsz megjegyzést módosítani. Oda kell beírni hogy az angol dobozos példányra tartasz igényt. Ha személyesen veszed át akkor ott illik is mondani. Felhívtam õket, szóval nem kamu a dolog.
Az ártól ne ijedj meg, nekem is 12,7k-ra ugrott, de írták is hogy nem tudják olcsóbban adni....

OFF:
Palit ref. hûtõs. Nem hallom a hangját egyáltalán. 😊 Persze manuálisan felvéve a fordulatot lesz zaja, de terhelés alatt sem igényli a magas fordulatot.
Igen, a hangkártya nagyon brutál, fõleg alaplapiról váltva. Még a gyomrom is felfordult attól az alaplapi zajtól ami azon ment, ASUS-al pedig semmi zaj sincs, tiszták, szépek a hangok. A fülesen jött ki legjobban a különbség.
Viszont egy ilyen hangkártyánál illik is beállítani ezt-azt.

jazzy
Arra próbált rávilágítani, hogy vedd elõ az általános iskolai nyelvtankönyvedet, mert a frissen ideköltözött török autista kisdiák jobban használja a nyelvet írásban. De no offense, csak megmagyaráztam a hozzászólást neked.
bélanéni
Most jól le leszel hurrogva, nem baj? <#gonosz1>

Nem játszottam ezzel a valamivel túl sokat, de építettek bele valami olyan billentyûparancsot, amivel a adott területen (karaktertõl számolva kb 4-5 egységnyi) az összes cuccost fel lehet szedni?
bélanéni
Jó kis géped van, megkérdezhetem, milyen 680-as kártyád van? Tégla ref. hûtõs?
Továbbá ugyanilyen hangkarit tervezek venni, gondolom odab*sz rendesen. Jobb füles lesz rákötve. (bocs az offért)

bélanéni
Hm.... nekem is jobb lenne az angol. Most tul. képpen hol, mikor lehet választani, ha már 1 hónapja elõrendeltem?

Hmmm? Ez egy fafedelû angol nyelvû verzió lesz. Úgy tudom a magyar is fafedelû, csak az ugye magyar szöveggel van. De nekem jobb lesz a tiszta angol nyelv. 😊
Nem ertem, se a linket, se hogy mit akarsz, de lassan nem is erdekel. Tegyuk fel hogy valaki(legyek ezuttal en) mond valamit, a masik mond masvalamit, ebbol hogy jon ki az hogy akarmelyik fel hulye? Lehet egy forumon ertelmesen beszelgetni is vagy csak hulyezni/hoborogni/jopofizni?
Nem problema, de eddig az volt az elkepzelesem hogy ebben a topicban ertelmesen beszelgetunk a jatekkal kapcsolatba. Allitolag felrertettem a build epitest, ehez kepest amikor linkeltem egy hc karinak szant buildet senki se mert hozzaszolni, hogy electivesen van mas lehetoseg, sot az is bajnak volt kikialtva hogy buildekkel spammoljuk a topicot. Tehat?
Avenger
Valószínûleg normál nehézségi szinten a tömegpusztító skillek közül fogok válogatni, de hell közelében már elképzelhetõ, hogy lesz 2-3 skill berakva a defenzív ágról, egy single target meg egy aoe, meg még ami jön. 😄
Ugyan így passzívoknál is.
Kár, hogy egy skill kétszer berakni, különbözõ rúnákkal nem lehet, persze közös cd-n. Néha hasznos lehetne. 😊

zzeN
Hopp akkor mégis mást kapunk mint az angolok? Pl. SC2...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

j0nNyKa
igy igaz!
defenziven, offenziven, elective-vel, vagy anelkul: valoban nem fogunk 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ozzyehh
Igen, azt akartam modnani, hogy mindnek van bõven csak már nagyon wizardhatnékom van 😄 a lényeg, hogy nem fogunk unatkozni az fix

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

j0nNyKa
mindegyik kaszt tele van defenzivebb spellekkel, a lehetosegek booooven adottak 😊

j0nNyKa

Ozzyehh
Jah, bár szerintem normalon nem kell túl bonyolítani, viszont hell re meg infernóra biztos izzasztó lesz kitalálni valami okosságot, pluszba még az is fogja nehezíteni, hogy még fingunk sincs a monszták affixérõl, hogy milyen képességeket fognak alkalmazni ellenünk... és ennek fényében kell majd úgy alakítani, hogy ne dögöljünk meg 1 perc 44 másodperc alatt 😄D
bár én azt gondolom, hogy a legtöbb kasztnak a defre kell rá menni, wizardnak pedig van pár képessége hálisten..

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Az elmeleti lehetoseg egy dolog, az hogy a kari mennyire lesz eletkepes az meg eg masik.Hasznalhatsz te 3 generator skillt is de akkor bukod a dps-t vagy a vedelmet vagy az akarmit.
Avenger
Én is bajban leszek, mert sok jó skill van, de kevés slot. 😊