Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oks, electivesen kiraksz amennyi primary(vagy akarmelyik) agrol amenyit belefer a buildbe, de a build megkotes miatt akkor mas agrol buksz dolgokat. Lehet en maskepp ertem amit az optimum/viable buildekrol olvastam de egyenlore nem latom hogy miert hagynek ki mas agrol skilleket, nekem meg nem is eleg a 6 skilles megkotes de kihagyni se tudok, ez van.
utoljara: elective modeban nem szamit semmit hogy mi milyen agon van.

A konzolok szervizénél lehet angol dobozost rendelni! 😊 A megrendeléshez írjátok oda hogy angol verziót kértek! 😊 Lehet utólag is szerkeszteni!
Ozzyehh
Avenger lentemm linkeltem egy buildet wizard, próbáltam úgy össze rakni, hogy használható legyen, talán még a slow time ot berakhattam volna , de nehéz volt dönteni

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Avenger
Pl wizarddal hc-ben nem élnék sokáig, ha defensive ágról csak egy skillt használnék. 😊 (frost nova/diamond skin/slow time/teleport) Úgyhogy Szerintem az elective mód szükséges a túléléshez. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ozzyehh
Úgy érzem ez a 10 nap mindenki számára elég stresszesen telik 😄

Különc

E hsz miatt irkáltunk neked, de úgy tûnik megint mi vagyunk a szemétládák

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Különc

Bakker, en azt nem ertem hogy te mi a pek farkanak beszelsz melle, nekem nem kell magyarazd a 6 aktiv slotot, az egesz okoskodas abbol indult hogy lentebb vki kizarta hogy egyszerre legyen 2 fele petje a WDnek, ebbol kerekedett az hogy jonnyka szerint kirakhatsz mindent, amire irtam hogy attol meg a build megkotes ervenyben van, es nem barmikor cserelheted csak ha nem vagy combatba.
j0nNyKa
hat pedig en a kedvedert nem fogok lemondani sem az ugralasrol, sem a pet idezesrol, ugyhogy kezdjel el elective-esen buildelni 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Ám én úgy buildeltem mindig is, hogy nem kapcsoltam be az elective modeot, valamiért úgy viszonyulok hozzá, mint a softcore karakterekhez

j0nNyKa
ja igen igy mar hogy rendesen linkelted 😄
jo egyebkent valoban 😊

mi ilyen erthetetlen bakker?

van 6 slot, abba a 6 slotba belerakhatod az unlockolt skilleid kozul akarmelyiket. mi nem ertheto ezen...ha van 8 primaryd es beraksz 6 slotba 6 primaryt akkor a maradek 2t nem tudod hasznalni ertelemszeruen MIVEL CSAK 6 AKTIV SKILLED LEHET😄 de barmikor atcserelheted azokra is.

Ozzyehh
Nekem nagyon tetszik...simán lehet vele "Run Away" taktikát alkalmazni 😄
teleport diamond frost rengeteg idõt tudsz nyerni és van mozgás tered

Avenger

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Különc
Azért build, mert még mindig csak azokat tudod használni, amiket kiraksz, nem mindet, csak nincs megkötés, nem kell választani egyet, mint Elective mode offban, ennél szebben, érthetõbben nekem nem megy

Tehat a builden belul a skillek szama korlatozott. Lehet neked 8drb primary de akkor bukod a tobbit, nem?
kirakhatsz barmelyik slotba a barmilyen skillt ha atvaltasz elective modra. attol meg build lesz mivel egyszerre csak 6 aktiv skilled lehet.

j0nNyKa
eleg altalanos build lett <#idiota>

Ozzyehh

Na lassuk, kezdel kicsit szalonkeptelenul megnyilvanulni. Ha ugy lenne ahogy allitolag te mondod, akkor mi a fene ertelme van annak a szonak hogy build? Mert ha te mindent kirakosgatsz mint a vasaron akkor nincs semmilyen build. Az idezet meg nem mondja hogy kirakhatsz 3 primary skillt is, de ha ezt megmutatod akkor ok, btw ettol meg maradhatnal kulturember nem kellene atmenni vaddszino stilusba, topic gazda ide vagy oda.
Ozzyehh
Bakter elcsesztem...

Ozzyehh
wiz def build

én talán az elején wizardnak erre gondoltam vagy valami ilyesmire, gyorsan bepakolgattam a skilleket.. amolyan survive build

btw itt a post rola: http://us.battle.net/d3/en/blog/4475014

es ja nem eclect hanem elective 😄

j0nNyKa
te kevered a hulyeseget a tenyekkel
minimalis megszoritas van csak arra, hogy mit hova tehetsz (vagy talan meg az sincs( - nezegesd hivatalos oldalon a buildert, ott is pakolhatsz barmit barhova

itt egy pelda, bal-jobb gombokon 2 vodoo spell, az osszes tobbin meg csak defensive spell

Különc
Én is így tudom, hogy ha Elective modba kapcsolsz, akkor akár Basht,Frenzyt meg a Cleavet is kirakhatod egyszerre, vagy akármelyik másikat, vagy az összes defensive skillt stb.

Viva la casual

j0nNyKa
elective, de ja, a tobbi stimm

In the Gameplay options, we've added an "Elective Mode" for the skill system. With this checkbox ticked you'll be able to place any skill in any skill slot, as freely as you could before. The Elective Mode option is available at any time with no requirements or need to unlock it.

Szezon a fazonnal? Akarmit, de nem akarmennyit egy skill agrol. Miert lenne akkor build ha nem kell valaszal?
optionsban van olyan hogy eclect mod, azt bekapcsolod akkor akarhova rakhatsz akarmit 😊

Különc
Igaz amit mondasz, mégis valamiért tetszik

antgecc: én ezért szerettem necromancert, egy amplify cast aztán ettem, ittam, tévéztem és néztem ahogy a csonik haladnak (amíg Hellen Talic nem makkolt be egy dobóaxeal, 1 hit, die)

antgecc
Nekem sokkal jobban tetszik ez a caster verzió. Én a wd-mnek a lehetõségekhez képest minimálisra fogom szorítani a pet használatot. Nem szeretek hátul unatkozni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hasonló petuser wdt akarok csinálni én is, majd kíváncsi leszek hogy mennyire lesz életképes.😊

Tatyla
jo igen,mondjuk en azt hittem egy agon van a ketto de igy akkor nyugis a petezes.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

sajna ez csak az artworkon ilyen badass :dddd - haja se ilyen, arca bambulabula 😄 - meg ilyen szper gear se lesz benne, elvileg..

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Bétában is durva volt, ha 4 WD ment egyszerre és mellettük 12 db kutya. Ha még Gargantuan is majdan, akkor az már 16 db pet. Gyõzd átlátni a képernyõt.

Igencsak lesni fog itt mindenki, hogy milyen minõségi játékot raknak elé. A legdurvább AAA címek kanyarban sem lesznek. Miért? Mert: Blizzard.
Különc
576 a másik aki szerintem drága

Ezt kifejtened? mert en pont nem igy ertettem, valasztanod kell, es ezt ugy ertem hogy nem abban valasztol hogy mit akarsz hasznalni/kirakni a skill barra hanem az adott agrol kell valasztanod egy spellt, de ha nem igy van akkor magyarazd el legyszi, mert rohadtul felreforditottam vmit akkor.
berlinboy6329
Ezzel indítok.Monjduk lehet még variálni a falat meg a swarmot, más élõlénnyel,pl locustot zombie chargerrel cserélni,a falat meg creeper rúnára tenni,majd kiderül.

Kipróbálok majd egy full caster WD-t is.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Carlos
Az 576-ot gyûlölöm! 1x preordereltem náluk (Fallout 3 CE), majd közölték, hogy elfogyott, nem is kaptak, hol láttam, mit képzelek, kivagyok, kurvaanyám. Soha többé nem veszek náluk semmit.
Galaxis eddig mindig megbízható volt, elõrendeltem, félretették, elmentem érte, kedvesek, bár kicsit drágák. De leszarom, 1-2K nem vág a földhöz, ha tudom, hogy megkapom amit kértem és nem basznak át.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
uh, ez kajak tetszik 😊
csinalsz majd ilyet?

berlinboy6329
Bizony..Nekro feeling

Full pet WD..Aztán infernon elpicsázzák,mint a szart,de poén lesz majd.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

j0nNyKa
de emberek, a csoport kurvara nem szamit, 1 csoportbol kirakhatod te az osszes spellt is, ha ugy latod jonak

nem ertem a fennakadast?!

Zombie doggs az defensive skill, a Gargantuan az meg voodoo, ket kulon agrol jonnek szoval lehet egyszerre mindketto, komplett allatkert a WDnek
berlinboy6329
Honnan veszitek,h nem lehet egyszerre kutyája meg gargantuanja az embernek?Külön csoportban vannak...és még a skill se írja,h egyszerre csak egy lehet aktív.

Marfy
Pre-order lemondva.

Davidus
van egy passzív amivel akkor is lehed kutyád ha nincs zombie dog spelled

V9ykn8_TZL0

ezt a pistikefiltert ki lehet valahol kapcsolni?

How much can you take,before you snap?

Hidd már el, hogy szar lesz a játék! Nincs skillfa, a monk nem fegyverrel üt, az inferno túl könnyû lesz, és amúgy is szar a grafikáLYa!

(Ja és igen a jég sebzés sem lassít, majd elfelejtettem.)