Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Több ilyet nem kérünk, nem jó szembesülni azzal, ami elméletben tök fölöslegesnek tûnt.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A nagy felreertes abbol adodott, hogy en nem fogok egy skill treet se kihagyni csak mert elective modban lehet egy skill treerol tobb skillt is hasznalni, az en kari buildembe nem fer bele, kell mindegyik skilltree, ezert irtam hogy valasztasi kenyszer. Ennek a szemleletemnek a fenyeben irtam a masik illetonek hogy lehet WDnek a ket fele petje mert kulonboso skill tree. Amire jott a raugras hogy nem ertem az elective modot. De ertem. Szerintem amit en akarok a karakteremmel csinalni ahoz nem kell, nekem egy primary skill kell majd spirit generalasra a monkhoz, egy secondary az aoe miatt(semmilyen mas skill tree nem adja be azt a dpst mint a wall of light utolso runaja) de kell majd a defensive agrol is a vedelem, es sorba mind, sot azt is irni mereszeltem hogy a 6 aktiv skill nekem nem is eleg de sajna van a megkotes. Hat igen tokhulye vagyok, belatom.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Bocs, nem annyira vágom a történetet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
minuszt flame-re szoktam tenni, vagy ha valaki minden mondata utan benyom egy XD-t - ettol kivagyok.
Regen lehetett latni, hogy ki plusszolta, vagy minuszolta a commentedet, nem?
Emiatt nehéz megítélni egyes embereket még nagyjából is az itteni hsz-ek alapján, bár van azért 1-2 eset, amikor ki lehet szûrni, hogy <14 éves vagy éppen jóval több, de nem lennék a barátja.
nagyképûség /off
Ne a mostani létszámból induljunk ki, többször ennyi ember lesz itt(fõleg elsõ napokban).
amugy a jatekkal kapcsolatban:
Terveznek barmifele klan rendszert majd valamikor bevezetni? Gondolom itt annyira nincs jelentosege ennek, de esetleg lehetne erdekes funkciokat epiteni kore, gondolok olyanokra, mint pl. csapatos achievmentek, illetve a majd kesobb bekerulo PVP.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nekem is herótom van az
"Egyenlõre mégnem fok jáccani, mer' nem lyelent mega játék XDikszdé!!négy!!ASDLOL!"
emberektõl és meg is van róluk a véleményem...
Továbbá a
"tudhassátok hogy elfogok kezdeni jáccani ha meg jelenik a játék, majd meglássátok"
szintûeknek még a színét is sejtem.
Þór vígi þessi rúnar
Kábé így fog kinézni. Install közben átnézem az éjfél és 10 óra közötti 50 hsz-t.
A verzió:
Elindul a játék, valamikor este 8-9 felé látom, hogy 748 új hsz... klatty... megnézem a screenshotokat. Aztán megyek vissza játszani.
B verzió:
Nem indul a játék, egész nap nyomogatom az F5-öt az sg-n és a Login gombot a játékban. Amikor elindul a játék akkor átállok az A verzióra.
<#banplz>#banplz>
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként ha már témánál vagyunk jobb ezt szerintem leírni, mert nekem sok minuszom van, viszont nem vagyok vele igazán tisztában kikkel vagyok nagyon rosszban, hogy ha napokig nem írok is minuszol, mert nem írja le.
Az egyik embernek normális viselkedés lehet már átlépi a másik ember ingerküszöbét. Sheltem most leírta, hogy átléptem a határt, vissza is fogom magam, megfogadom a tanácsot, mert több ember ezt már nem tolerálja. Én igen, nekem ez még tûréshatáron belül van.
De amúgy tényleg nem tudom kire gondolhatsz 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szerintem nem, mert játszani fogunk.
Þór vígi þessi rúnar
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Van hg töröljön hsz-eket nyugodtan.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Hallanátok teamspeaken sokszor akik bejönnek hozzánk 17-20 évesek azok milyen stílust képviselnek, az én 2 elõzõ hszem patyolat lenne.
A topicot pedig nem értem miért kéne bezárni, 15.-e után ugyanez lesz, akkor be lehetne zárni örökre.