Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troyan
most lehet hülyeséget beszélek, de lehet, hogy hiába lesz kinn a garga és a kutya skill a bar-ban, ha nem engedi a játék, hogy egyszerre kinn legyenek. Mint például a d2-ben, hogy csak egyféle gólem lehetett kinn. Mivel a bétában nem volt több summon lehetõség (lehet, hogy volt, nem nagyon toltam wd-vel) erre lehet nincs válaszunk. De lehet hogy írták valahol, hogy lesz minion sereg és akkor semmis a hsz-em.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Sheltem
Szerintem ne boncolgassuk egyelõre, spoiler gyanús a dolog. 2. részben nem volt(szerintem).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ozzyehh
10 nap 8 óra 3 perc 😞 :S 😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

A kezemben akarom már tudni. Már csak pár nap...

bélanéni
Na ilyenkor azért sajnálom, hogy nem volt fölös 30k-m.
Több ilyet nem kérünk, nem jó szembesülni azzal, ami elméletben tök fölöslegesnek tûnt.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Troyan
nem látom mit szurtál be jelentem

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Ozzyehh
Kár, hogy csak a simára lesz pénzem, nagyon jól néz ki tenksz 😊

Szerintem ideje lenne lassan nekem irni amit nekem akarsz irni, egyszerubb mint mason keresztul. Te nem irtal semmit, csak hoztad a lassan megszokott egysoros beszolasodat. Errol ennyit.
Kandurex
<#worship><#ijedt><#worship>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
asszem ez meg nem volt ide beszurva, CE doboz:

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex
paszmek...4 -en is ugrunk a válasznak 😊)

bélanéni
Ja nem, az Marius. Ki az az Imperius?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Akarmilyen forumon lehetne ertelmesen is vitazni, vita sokaknal azonnal az ellenkezo velemenyen levo szemelyenek a tamadasat jelenti nem eszervek utkozteteset. Sajnos.
A nagy felreertes abbol adodott, hogy en nem fogok egy skill treet se kihagyni csak mert elective modban lehet egy skill treerol tobb skillt is hasznalni, az en kari buildembe nem fer bele, kell mindegyik skilltree, ezert irtam hogy valasztasi kenyszer. Ennek a szemleletemnek a fenyeben irtam a masik illetonek hogy lehet WDnek a ket fele petje mert kulonboso skill tree. Amire jott a raugras hogy nem ertem az elective modot. De ertem. Szerintem amit en akarok a karakteremmel csinalni ahoz nem kell, nekem egy primary skill kell majd spirit generalasra a monkhoz, egy secondary az aoe miatt(semmilyen mas skill tree nem adja be azt a dpst mint a wall of light utolso runaja) de kell majd a defensive agrol is a vedelem, es sorba mind, sot azt is irni mereszeltem hogy a 6 aktiv skill nekem nem is eleg de sajna van a megkotes. Hat igen tokhulye vagyok, belatom.
http://diablo.wikia.com/wiki/Imperius
Sheltem
Õ Marius.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kandurex
Az marius.....

Carlos
Az nem Marius volt?

Þór vígi þessi rúnar

Troyan
Az Marius.

bélanéni
Imperius az az öreg tata, akit meglátogat a börtönben "Tyrael" D2-ben?
Bocs, nem annyira vágom a történetet.

Kandurex
nem nagyon vagyok híve az indokolatlan topik bezárásnak...na és, ha nincs mirõl beszélni, nem kell bejönni, azt kész....nekem totál szórakoztató a topik napközben, melóban ilyesmi...néha meg érdekes információk is vannak...szóval nem nagyon lesz bezárva

Carlos
az epic volt. 😊

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Meg nem tud írni, véletlen sem olvassa át a kommentjét, hogy ne legyen mindegyikben 5 hiba (elõfordul, ugye, múltkor carlos õrmester is jelezte, hogy saját magamat hülyéztem le), de MINDEGYIKBEN. Illetve, és most már teljes tisztelettel, nem bunkó módon, szerintem még mindig nem érti azokat amiket írtunk neki. Kicsit mintha a levegõbe válaszolna. Vagy torzul az infó amíg odaér.
Sheltem
Erõsen spoileres hozzászólás! (szóltam+ tageltem)

Ozzyehh
<#idiota>

Sheltem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem hiszem, mert akkor diablo leszbi lenne

Ozzyehh
Egyébként azt vágjátok, hogy act10 végén diablo rendez majd egy kerti partyt és tyraelel meg Imperiussal beba..nak mint a hinta ló és a végén partyba vágják a démon meg az angyal csajokat??? <#idiota><#idiota><#banplz> na.. elég a veszekedésbõl

jazzy
Csak meg kell nézni a szavazásokat, rengeteg read only user van.
Troyan
Nem vagy hülye, csak nem használsz ékezetet, ennyi. 😄

Sheltem
Ha elfogadsz egy jótanácsot, nem szívod mellre ha lehülyéznek(pláne nem egy sg fórumon).

Sáska
en egyedul ebben a topicban plusszolok es minuszolok, mashol nem erdekel. Pluszt szoktam nyomni, ha valaki valaszol a kerdesemre, vagy valami hasznos infot postol.
minuszt flame-re szoktam tenni, vagy ha valaki minden mondata utan benyom egy XD-t - ettol kivagyok.

Regen lehetett latni, hogy ki plusszolta, vagy minuszolta a commentedet, nem?

bélanéni
Nem akarok nagyképûnek látszani (pedig az leszek), de számomra ez a fórum egy vicc-kategória, értem ezalatt, hogy én se veszem komolyan túlzottan más hozzászólásait, de a sajátjaimat is próbálom félkomolyra venni. Ha komoly dolgokat akarok olvasni, nem ide jövök, számomra maga játék, mint mûfaj pusztán szórakozás. Egy Márquez könyvet olvasok pl. ha szép írásokra vágyom. <#idiota>
Emiatt nehéz megítélni egyes embereket még nagyjából is az itteni hsz-ek alapján, bár van azért 1-2 eset, amikor ki lehet szûrni, hogy <14 éves vagy éppen jóval több, de nem lennék a barátja.
nagyképûség /off

Sheltem
Jaja, igazad van, az az 50 elég karcsúnak tûnik 😊 10 perc alatt lesz annyi...

Ne a mostani létszámból induljunk ki, többször ennyi ember lesz itt(fõleg elsõ napokban).

Akarsz cserelni velem? Amig hazaballagtam melo helyrol(nem voltam net kozelbe) mar meg is lett magyarazva hogy hulye vagyok. A velemenykulonbseg ezen a forumon ezt jelenti, ugyhogy orulj a minuszaidnak, attol meg nepszeru" maradsz, majd akkor panaszkodj mikor egysorosokkal szol be egy masik "nepszeru" ember, mert szar napja volt es hat neki nem fert bele a te velemenyed.
jazzy
Látod én meg szoktam, ezért van 209 minuszom 😄
Sáska
szinten zenesz.

amugy a jatekkal kapcsolatban:

Terveznek barmifele klan rendszert majd valamikor bevezetni? Gondolom itt annyira nincs jelentosege ennek, de esetleg lehetne erdekes funkciokat epiteni kore, gondolok olyanokra, mint pl. csapatos achievmentek, illetve a majd kesobb bekerulo PVP.

Tatyla
én most utóbbi két hozzászólásom miatt egyböl kaptam 2 minuszt de hát ez van erre áll fel nekik de persze konkrétan nem mondja meg senki a "szemembe"...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Carlos
ezzel egyetértek.
Nekem is herótom van az

"Egyenlõre mégnem fok jáccani, mer' nem lyelent mega játék XDikszdé!!négy!!ASDLOL!"

emberektõl és meg is van róluk a véleményem...

Továbbá a

"tudhassátok hogy elfogok kezdeni jáccani ha meg jelenik a játék, majd meglássátok"

szintûeknek még a színét is sejtem.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
<#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

bélanéni
<#banplz><#wilting><#hehe>

jazzy
"Install közben átnézem az éjfél és 10 óra közötti 500 hsz-t." * fixd 😄
Ozzyehh
Szerintem, igen is lehet véleményt alkotni a másikról a hozzászólásai alapján... ki lehet belõle szûrni, hogy ha valaki nem rendelkezik akkora intellektualitással esetleg egy született paraszt, vagy esetleg egy normális ember.. itt mi mindannyian a saját véleményünket a saját gondolatainkat közöljük... nem másét... így ha valaki egy rohadt nagy par...t itt, akkor az életben is az, ha itt nem tud helyesen írni akkor valszeg az életben sem tud helyesen írni, pedig itt azért jóval egyszerûbb...<#idiota><#banplz><#action>

Carlos
Hááááát fogok...
Kábé így fog kinézni. Install közben átnézem az éjfél és 10 óra közötti 50 hsz-t.

A verzió:
Elindul a játék, valamikor este 8-9 felé látom, hogy 748 új hsz... klatty... megnézem a screenshotokat. Aztán megyek vissza játszani.

B verzió:
Nem indul a játék, egész nap nyomogatom az F5-öt az sg-n és a Login gombot a játékban. Amikor elindul a játék akkor átállok az A verzióra.

<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Elsõsorban nem kívántam rákérdezni, hogy rám-e, lehet úgy tûnt, csak tényleg kíváncsi vagyok.

Egyébként ha már témánál vagyunk jobb ezt szerintem leírni, mert nekem sok minuszom van, viszont nem vagyok vele igazán tisztában kikkel vagyok nagyon rosszban, hogy ha napokig nem írok is minuszol, mert nem írja le.

Az egyik embernek normális viselkedés lehet már átlépi a másik ember ingerküszöbét. Sheltem most leírta, hogy átléptem a határt, vissza is fogom magam, megfogadom a tanácsot, mert több ember ezt már nem tolerálja. Én igen, nekem ez még tûréshatáron belül van.

De amúgy tényleg nem tudom kire gondolhatsz 😊
wedge31
Szerintem fogsz, királyi többes nélkül is mert aktiv forumozó vagy és az nem mulik el egyik napról a másikra...<#vigyor1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Carlos
szerinted 15e után fogunk 100 hsz-t olvasni ???
Szerintem nem, mert játszani fogunk.

Þór vígi þessi rúnar

Tatyla
személy szerint rád nem Jazzy,de szerintem tudja akinek kell ,akinek meg nem inge ne vegye magára...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jazzy
Kíváncsi vagyok kikre gondolsz / gondoltok, bár én néha 200 hszt is kihagyok, általában azt látom, hogy nagyon sok ember ír, nem igazán látok különösen kirívó embert.
wedge31
Csacsiság, ha ez a mennyiségü hülyeség zavar mi lesz veled 15-én amikor a forum összes trollja itt fog tobzodni.

Van hg töröljön hsz-eket nyugodtan.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jazzy
😄 Ez olyan, hogy mindenki máshogy viselkedik irl, mindenkinek vannak szimpatikus és unszimpatikus emberek, lehet látni a pontozásból engem is utálnak sokan, de mégis kapok pozitívat is, ez így helyes, így kerek a világ. Meg attól is függ, milyen napja van, ha jó napom van patent modorom van, ha rossz, akkor bunkó vagyok, mert nem bírom elviselni az értetlenséget.

Hallanátok teamspeaken sokszor akik bejönnek hozzánk 17-20 évesek azok milyen stílust képviselnek, az én 2 elõzõ hszem patyolat lenne.

A topicot pedig nem értem miért kéne bezárni, 15.-e után ugyanez lesz, akkor be lehetne zárni örökre.