Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Ez csak sajat velemeny volt, de barmi lehet Akar a menytol a pokol alajig barhol meg fordulhatunk, majd kiderul jovo heten.
Troyan
pm ment

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Troyan
nincs jelenleg voice chat de tervezik

Én azért remélem, hogy a pokollal együtt "odafenn" is tiszteletünket tehetjük, hogy démoni inváziót visszaverni, vagy renitens angyalokat jobb belátásra bírni, az már - majdnem - mellékes 😊
Pokolba most nem fogunk menni? Nagy kár. 😞 A tv spot miatt talán a Mennyekben is játszhatunk majd? 😊 Jó lenne volt az a régi terv abból átvettem volna az ötlet 1-2 pályarész erejéig.
Aha értem köszönöm a válaszokat.
S ezt a beállításokban lehet majd beállítani vagy karakter készítéskor? Bétában nem láttam vagy még nem is lehetett. 😊
Zenék milyen jók az új Jay Wilsonos videóban. A 3. rész zenéjét mások csinálták mint az 1-2. részét nem? Kicsit epikusabb, szimfonikusabb, filmesebb érzetet ad.

Voice chat hogy mûködik? Nekem pl van mikrofonom. Be kell csak kapcsolni aztán megy a beszéd ha pajtásainknak rokonainknak stb van mikrofonja szintén vagy hogy?
Daell Drow
Szerintem az ACT 4 ketto reszbol fog allni.
Az Arreat hegy felszine havas lesz, es mikor be megyunk a belsejebe. A vegso helyszinre, ott lesz a lavas resz.
Különc
Mármint SC és HC karakter között, HC-HC között van

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
tényleg, volt 1-2 videóban havas táj, de az szerintem nagyon nem act4 lesz, inkább.. nemtom, 3 ?
mer ugye a d2-ben act 5 volt, kérdés, hogy itt hova pakolták be

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

coolpet
es nincs shared stash

Battletag: coolpet#2467

AntiHero
Csak sejteni lehet mik lesznek az aktok.
Szerintem:
Act 1: Mezõs/romos (beta)
Act 2: Sivatag
Act 3: Dzsungel/romos
Act 4: Télies/poklos 😄

Szóval ugyan az mint Dio2-be szerintem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Troyan
HC karakter azt takarja, hogyha meghalsz akkor nagyon meghalsz. A karid nem lesz többé, a cuccaival együtt és semmi sem hozza vissza. Tökmindegy, hogy ez normalon, vagy más nehézségi fokozaton történi.

Az actok, külön helyszínek lesznek igen.

j0nNyKa
meghal, meghal, ennyi
semmi mást nem kell beleképzelni

Daell Drow
Semmi kulonbseg nem lesz az SC es HC mod kozott, csak annyi hogy:
1 HC-ban 1 eleted van.
2 nem lesz RMAH

Minden masban megegyezik.
A HC azaz Hardcore karakter (Ez ilyen új felhúzott erõs páncélokkal és fegyverrel rendelkezett karit takar ugye?) hogyan születik meg vagyis mit takar pontosan? Olvastam nemrég hogy ezekre a karakterekre más szabályok vonatkoznak a Trónok harcából is ismert you live or you die pl. 😄 Pl Normalon ha meghalsz semmi gond e HC kariknál már igen.

Bocsánat a sok butának tûnõ kérdésért de a kettõvle cksa singel játszottunk meg egyszer 2-en coopban. Multiját és a HC_ részét annyira nem ismertük ki. Paladinnal és druidával vittem ki annó a 2. részt. Most pedig a 3.-nál a Wizard és a Monk érik. 😊

Egyébként tudni lehet, hogy kb az 1-2. részhez a 3. részben is hasonlóan 1-1 Act pl milyen területet és helyszínt képvisel majd? Pl Diablo 2-ben mezõs romos terület az Act 1-nél, sivatagos ACT 2, Dzsungeles Act 2, Pokol Act 4.
coolpet
Single modban ESC es game paused, mig multiban remelhetoleg ottvannak a tarsaid akik tartjak a frontot 😊

Battletag: coolpet#2467

Troyan
a koreai dh csajon kívül semmi

SLICK
337 hsz 1 nap alatt... Volt vmi érdekes?

Tatyla
single modban van pause

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Különc
És bossoknál? Skeleton Kingnél a kapu bezárult mögötted, amint rátetted a koronát? Sose néztem meg

Troyan
szerintem biztos le lehet rázni õket, legalább addig, míg elteleportálsz a városba, de lehet gyorsabb lesz leszedni õket.

j0nNyKa
ez nagyon jó kérdés, szerintem lerázhatóak igen
többiek próbálták?

Lazarus
hmm... errõl jut eszembe, "single" módban van pause?
Különc
Ehhez kapcsolódóan akartam kérdezni, hogy ugye nem lehet majd kiteolni a mobokat, de mi van akkor, ha harcolok, és megzavar valami, egy telefon, kapucsengõ vagy egyszerûen resetelni akarom a fightot. Eltudok menni olyan távol a moboktól, hogy visszamenjenek a helyükre, vagy onnan hogy engage-elek nincs visszaút, valakit hazaküldenek?

Troyan
khm, hát igen, nem egészen erre gondoltam, a barbár nõci inkább félelmetes :-) teljesen olyan mint a sarki boltban a pénztáros

Carlos
szánalmasak

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
második hervasztó

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

j0nNyKa
ne e:

HeadHunter86

HeadHunter86
Demon Hunter

Itt elég jó képek vannak.

j0nNyKa
érdekes post:

…About five weeks ago, a co-worker of mine really hit a wall on the last boss in the game on Nightmare. And he’s a fine gamer. Dude has plenty of talent. And he called me over and showed me his struggles, and I was stumped. I watched him playing very admirably, and going down, and I didn’t know what to suggest. It was the first time that I really contemplated how complicated the build decisions can be for each hero. I was just merrily playing along on my heroes, making whatever build decisions seemed like the most effective, and not thinking ahead much. I started imagining scenarios that might come along and completely shut down whatever I was counting on (example: very close quarters when you’re a Vault-centric demon hunter.) No big deal on normal. You die a couple of times, try a different build, and then work from there. But on Hardcore… you don’t get to experiment. Once you engage that boss, it’s win or lose. Big.

A third person came over and made some suggestions to the co-worker who was struggling, and made a positive difference. He defeated the boss, and was so happy that he forgot to pick up his loot before going on to Hell!

Troyan
srácok, elég száraz a téma, nem lehetne inkább még female DH képeket berakatni?

Carmang
"De nem a mozgás folyamatossága miatt, hanem egyszerûen a beviteli eszközök által küldött adatok feldolgozásának sebessége, pontossága is javul az FPS növekedésével."

Na ez így elég nagy hülyeség, bár van egy tippem, hogy valójában tudod mirõl van szó, csak rosszul fogalmaztál.
Mert ez a mondat így azt jelenti, hogy minél gyorsabb VGA-d van (nagyobb az FPS), annál gyorsabban dolgozza fel a gép az egeredrõl, meg a billentyûzetedrõl jövõ infót.
Pedig ez a két feldolgozási sebesség állandó, csak éppen az alacsony FPS lerontja a vizuális visszajelzést. 😉

Különc
Amint online díszes kompániám megy a co-op party, ha nincsenek, akkor másik karakterrel játszom addig

oneal1
az elején én is magam akarom játszani, illetve tesómmal ökörködünk, tapasztaljuk ki a dolgokat.

!Forza Ferrari!

Tatyla
ezzel sokan vagyunk így <#eljen>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ProGabe
<#eljen> Kösz a korrekt választ!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

yesname
Amire válaszoltál, hogy "A szem elvileg 24 képet képes rögzíteni másodpercenként", az is egy orbitális baromság. Lehet, hihetetlen de mai napig nem tudják pontosan hogyan is látunk. Számítások szerint ha a rengeteg látóideg egyidejûleg folyamatosan küldené a jeleket az agyba, akkor el kéne égniük az energitáól. Na mindegy, ebbe ne menjünk bele. Rá lehet guglizni. (Ez nem neked szólt természetesen.)

Akkor sorolom miket tartok tévesnek:

"Játékokban azért "kell" a 60 fps, mert az egyenértékû (persze csak kb.) a filmek 24 fps-ével"

Tévedés. 25-30 FPS-tõl már folyamatosnak fogod látni, teljesen mindegy mit nézel. Ugyanakkor tény, hogy egy bizonyos határig a folyamatosság érzete érzékelhetõen javul az FPS növekedésével egészen 50-60 FPS-ig.
Nincs olyan ember, aki kizárólag nézve a képernyõt és nem irányítva a játékot megmondja efelett, hogy az hány FPS. Hasraütni tud, de 100-ból kb. 90-szer a közelébe sem fog járni az értéknek...
Az irányítás már más. Ha irányítod a játékot úgy érezni fogod akár 100-120 FPS-ig a különbséget, fõleg ha Pro gamer vagy. De nem a mozgás folyamatossága miatt, hanem egyszerûen a beviteli eszközök által küldött adatok feldolgozásának sebessége, pontossága is javul az FPS növekedésével.
A Hobbitot elsõsorban a 3D miatt forgatták 48 FPS-sel, mert az agy keményen érzékeny az ilyen térbeli átveréssel kapcsolatban. Másod sorban a folyamatosság miatt.

"filmek esetében egy képkockán rengeteg a blur"
Részben igaz. Van blur, de mennyisége a bemozdulás gyorsaságától függ. A mai technológiáknál már jóval kevesebb, mint 10-20 éve. Fõleg, ha digitálisan forgatják. A játékokban azért elsõsorban a mélységélességet utánozzák a blurrel, mellette nélha elõfordul a motion blur effekt is, de csak azért, mert jól néz ki sokak szerint. Amúgy ezekkel is a régmúlt filmes hatást akarják elérni és nem a mozgás folyamatosságát.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Daell Drow
En egyedul fogok jatszani a sajat tempommal, mar csak a tortenet miatt is. Aztan majd Nightmare, hell fokozaton csatlakozok a co-opba.
Progame:

"Igen, május 15.-én fogja kiszállitani a futárszolgálattal történõ rendeléseket a GLS.
A héten telefonon fogunk keresni egyezetetés miatt.

Üdvözlettel:
ProGame"

Smuge
Itt mindenkinek megvan mar az online csapat ? Normalis emberekhez becsatlakoznek ha van szabad hely 😊

ProGabe
Aha... Jó, én is túlzásba estem az elsõ mondatommal, nem fejtettem ki: a szem csak látja a dolgokat, az agy dolgozza fel. 60 fps felett tényleg nincs érzékelhetõ változás.

Az igazi lényeg: 24 videó fps =/= 24 játék/CGI,effekt fps-el. Tehát a filmeknél a képkockák száma - kicsit sarkítva - nem ugyanazt jelenti, mint a játékoknál, mert az utóbbiaknál nincsen bemozgás. De hallgatom, hogy még miket találtál! Persze elég lesz az is, ha csak megint beírod, hogy "szar".

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hegi90
vagy okos.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Hegi90
akkor nekem valami nagyon buta agyam lehet, hogy 30 fps-t is folyamatosnak látom játékokban.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Avenger
Ez szerintem igen jó hír, így 14.én letudjuk a "miért nem mozdul az install csík" hozzászólásokat. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

yesname
Ennyi baromságot régen olvastam ilyen kevés sorban. Köszi. You made my day. 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TDC Geronimo
Vótmá?

Early Install
We will be unlocking the game's installer at 8:01 a.m. PDT on May 14. This will allow you to begin installing the game, troubleshoot any issues you run into, download and install the launch day 1.0.1 patch, and be ready to play as soon as the servers come online.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hegi90
😄DDDDDDDDDD

Hegi90
menõ vagy