Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
Gondolom annyiban másabb, hogy itt egy adott ideig (SC2 esetén 1 hét volt) tudsz játszani megkötések nélkül a játékkal. Tehát amíg érvényes a kulcs, addig végigjátszhatod a játékot (minden act és szint elérhetõ - illetve multi is teljes egészében elérhetõ), míg a Starter Editionnál csak egy adott részig (Act illetve szint) tudsz játszani.
Starter Edition-ról csak annyit tudni, hogy május/júniusban érkezik.
Tegnap utána néztem - azthittem, hogy ezt is megkapjuk majd május 15.-én, de sajnos erre egy kicsit még várni kell (gondolom érthetõ is, hisz a Blizz a startra készül erõsen és inkább azokkal foglalkozik, akik fizetnek/fizettek a játékért, mint akik csak letöltik az ingyenes Starter változatot.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Reveal 96%... Ha ez ilyen lassan megy, akkor örülhetünk, ha csütörtökön vagy pénteken megkapjuk a Wrath-ot (ami gondolom a Launch trailer is lesz - mivel nem mindennapi cucc lesz).

TBTPumpa
Egészen biztos fellökik majd a netre... Illetve a Soundtrack-es albumot is.
Baromi komoly ez a CE, és már csak 1 hetet kell aludnom és hozza a futár bácsi. Ezaz!!! <#taps>

Avenger
Lesz egy pár guest pass a dobozban. 😄 Kérdés, hogy miben másabb mint a starter edition? Vagy lehet az nem lesz elérhetõ a megjelenéskor?

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Davidus
remélem valaki feltölti a behind the scenes dvd-t

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Sheltem
*felébõl = felépül

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Na igen. Tisztán emlékszem amikor megnéztem élõben a diablo3 bejelentést livestreamen. Végignéztem, kurvára tetszett, dobogott a szívem mint állat(fõleg az a rész tetszett, amikor a cultistok között csontokból és vérbõl felébõl az a miniboss, remélem benne lesz a véglegesben is..valakinek infója?).

Aztán vége lett a bejelentésnek a trailerrel és arra gondoltam. "Á bazmeg ez még jópár év ráérsz akkor gondolni rá amikor majd megjelenik".

És most itt vagyunk és kevesebb mint 1 hét múlva a kezemben lesz 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

CE-nél én nem kaptam emelésrõl értesítést. Ha pedig valami oknál fogva esetleg mégis drágább áron küldik, akkor nem veszem át. Egyszerû.😊
Avenger
Ha nem írtak e-mailt hogy emeltek, akkor annyiért kapja az ember amennyiért rendelte. A sima változatnál pl elsõnek írták, hogy mindenki, aki 10990-ért rendelte, az annyiért is kapja, majd késõbb meg azt írták, hogy sajnos megemelik azt is. Persze a rendelésem oldalán négyszer szerepel a 10990-es összeg és egyszer a 12790?-es, ettõl függetlenül a drágább lesz. 😞

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Szerintem nem kell parázni. A konzolokszervizénél a CE-t szerintem mindenki annyiért kapja, amennyiért megrendelte. Az, hogy belépésnél 30k-t látsz, az csak azért van, mert az utolsó ára annyi volt náluk a CE-nek. De alatta pirossal kiemelve ott van, hogy mennyit kell majd fizetned.
Avenger
Valami visszajelzést jó lenne kapni azért a napokban az ipontól. Remélem nem csak hétfõn hívják végig az embereket. 😄

oneal1
ez viszont elég gyanús:S

nem rosszmájúságból de szerintem mondják majd hogy elfogyott vagy nem jött.

az még a külföldi áraknál is olcsóbb

!Forza Ferrari!

mukika
iPon 20.207 forintos CE ára sem változott eddig és nem is fog... 😊 azt viszont bánom, hogy csak 1db-ot rendeltem be.

Troyan
bögrécske az nem kemény. nekem egy kivájt démonkoponya kell, kosszarv füllel, és nem kakaónak ám, hanem akkumulátorsavnak.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Egy korty pokol! Diablo 3 grafikákkal ellátott bögréket nyerhettek a WASD<4> Videojáték Magazin nyereményjátékában!

http://www.wasd4.hu/news/egy-korty-pokol-diablo-3-nyeremenyjatek/
sz4bolcs
nem bírom, hentelni akarok barbárral

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Stay awhile and listen! nam sokkal több, mint 6 nap xDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Észak-Koreában nincs olyan lehetõség h nem veszi meg az ember. Megveszi vagy megveszi. Ha nem tetszik megy a bányába. RMAH-ból probálják majd eltartani a családjukat az emberek (csak nem fog sikerülni nekik). 😛

Nem kioktatni akartalak ezzel a koreázással csak ez jól esett. 😄 Arrivederci.

Igazad van.De kiváncsi vagyok vagyokhogy hányan fogják majd az jó édes anyukájukba küldeni azokat a boltokat ahhonnan állítólag majd olcsóbban jön a cucc😊Természetesen nem kívánom senkinek apofára esést mert én már jártam így.gondolom neked sem esne jól ha 2 nappal a megjelenés elõtt kapsz egy emailt hogy mégsem tudják szállítani valami kifogás miatt.De ne történjen ilyesmi.Nem állunk messze Koreátol nehogy azt hidd😊
Troyan
nálam is 12 bibiii

j0nNyKa
en 12000-ert veszem, es megkapom, de aki a konzolokszervizenel rendelte elo, az is meg fogja kapni 12700-ert, meg mindig nem ertem a problemad 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Várd ki a végét hogy valóban megkapod-e?
Különc
Én úgy tudom, hogy egy profitorientált vállalkozás, vállalat célja, hogy a vevõk hozzá menjenek, hogy nagyobb legyen a bevétel, ráadásul szerencsére nem monopóliumhelyzet van, tehát lehet válogatni, hogy hol akarom megvenni, RÁADÁSUL nem Észak-Koreában vagyunk, így választhatok, hogy meg akarom-e venni vagy sem, nem értem a problémát

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Aradebil2
most esik le, van pofájuk odaírni cdgalaxisnál h alapár 17k😄DD

Aradebil2
"Normál kiadás:
Internetes kedvezményes ár: 14.990 Ft (alapár: 16.990 Ft) - Diablo 3 (normál) megrendelés
Várhatóan magyar dvd tok borítóval illetve kézikönyvvel fog érkezni (várhatóan lesz hozzá külsõ papír tok is)"
várhatóan...hát várjuk<#fejvakaras>

Troyan
az enyém bundáskenyérben lesz az tuti, Jonny meg kap tõlem egy tescós tokot.

j0nNyKa
ok tobbezer forinttal olcsobban adjak, mi a kerdesed?

Aradebil2
lehet tudni vmi arról h a forgalmazó sima dvd tokban adja-e a cuccot?

Gyerekek!Most komolyan elhittétek hogy lesz olyan forgalmazó Magyarországon aki több ezer forinttal olcsóbban fogja nektek adni a játékot mintha máshol vásárolnátok?Ne legyetek már ennyire naivak.Csak azért csinálja mindegyik szemét bolt hogy ott rendeld meg biztosan.Aztán a fanok úgysem mondják vissza.Nyomorult az összes.A fõnökség is ,meg az a birka alkalmazott is aki össze vissza hazudozik a telefonba,közben a fõnöke zsebét tömi.Ennyi.Máskor ne egyétek meg a sok maszlag dumát😞(
Aradebil2
futtatásnál error executing program...ehh

Aradebil2
jó csak mer amikor utoljára toltam ilyen blizzdownloaderrel akkor a végén kiírta h finish :S

Troyan

j0nNyKa
igen, bar ha gondolod, megvarhatod fejenallva, amig 7,6 gigabol letolt 8at 😄

Aradebil2
ha installer download megállt 7,6/7,6 gigánál akkor ki lehet cancelelni?

j0nNyKa
+

j0nNyKa
nem kell, de akkor nem lesz CE-d 😊
en egyebkent visszamondanam, es meg jol szajba is basznam oket, amiert valtoztattak, raadasul ennyit

Különc
Mit akarsz tolni? Béta már nincs 1 hete, a végleges meg még 1 hét

yesname: cdgalaxisnál ugyanez volt nálam, 23 990- ért rendeltem, 29 990-et kell fizetnem, mert... csak

yesname
Srácok konzolokservizénél most valóban 30 ezret kell majd adnom a CE verzióért, mikor 24-ért rendeltem meg? Tudja-e valaki? Vagy holnap teló nekik és megkérdezem.
Uberkonzol meg telefonált, hogy nem lesz CE. Na most kíváncsi lennék, hogy csak nekem nem lesz és a haveroknak lesz, vagy valóban nem kapnak?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

vki egy gyors coop run ? végre rávettem magam, hogy kipróbáljam WD-t, aki benne van az + al jelezze, thx 😊

Különc
<#nevetes1>

j0nNyKa
iranyitsd oket hozzam 😊

AntiHero
Ez a hosszú neves "topik script bug" ki lett javítva? Mert most is szoktak írni nekem, hogy nem tudnak ide írni.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

yesname
Sehol nem mondtam, hogy a VGA-tól függ 😊
CPU-tól és az a port frekitõl függ. Csupán összefüggés van az FPS-sel, mivel a kevesebb FPS azért van, mert vagy a CPU vár a VGA-ra, vagy a VGA a CPU-ra. És mivel a kettõ szinkronban mûködik többnyire, ezért lassabb lesz a feldolgozása is az egér által adott adatoknak.A vizuális visszajelzés csak egy határig megy, onnan már már csak érzi az ember, hogy jobban tud kontrollálni.
Pl. ha teszel egy hirtelen félkört az egérrel, de a program az egér állapotát csak két alkalommal dolgozza fel (hiába pufferel minden adatot az egértõl a windows), cseszheted és teljesen mindegy hogy 40 FPS vagy 100.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

zeus89
Ha zavar ez a hozzászólás, nyugodtan töröld ki.

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

j0nNyKa
gyorsan pistikévé lett változtatva

Troyan
nem mondod komolyan, hogy megkeresed a legnagyobb topicokat, beírsz egy valami odaillõ mondatfélét aztán már lököd is a marketinget. Ha lenne dislike gomb azt nyomnám...

zeus89
Na már csak egy hét és itt a Diablo!!!
Viszont a segítségeteket kérném ... Igaz nem ide tartozik, de nagyon sokat segítenétek vele ... jelentkeztem egy vers versenyre és csak egy LIKE-ot kéne adni egy képre, pár másodperc az egész, kérlek szépen LIKE-oljátok ezt a képet elõre is köszönöm. Itt a link!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Troyan
ne találgassunk, mert nekem ez is elég spoileres 😊