Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
és tényleg! ilyet még<#taps>
j0nNyKa
kurvajó ez a mondat 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

igen de monitoron nem volt gond de most rákötöttem a tv-re.

Ez a beta alatt van gondolom. A teljes játék optimalizáltabb lesz, itt valószínû nem jön elõ a problémád.
Valaki tudja ha belépek a login képernyõre nem mozdul a egér kurzol, de háttérbe felvillan tehát mûködik.

Daell Drow
Akkor meg nem volt kint. Na akkor meg sem alszok, hanem...
zzeN
Rejtély megoldva😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Szerintem te is félreértetted, az elõzõ postomban írtam le a lényeget. 😊
Ez neked közömbös hír, mert csak azt jelenti, hogy amerikai arcokkal nem tudsz játszani reggel 9-ig.
Nálunk éjfélkor indulnak el a szerverek ugyanúgy.

Daell Drow
Na ez nekem jo lesz, a futar ugy is 9-11 kozott jon. XD
Legalabb nem lesz idegeskedes ejjel, en ugy is akkor fordulok at a masik oldalamra. <#idiota>
Ez azt jelenti, hogy a Global Play szolgáltatás akkor lesz elérhetõ, ha Amerikában megjelenik. 😊
BaLeeX
Ha belegondolsz ez egy teljesen épeszû megoldás, sokkal jobb fokozatosan ráereszteni az embereket idõzónánként, mint egyszerre. Így is lesznek lehalások az elsõ napokban.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Itt van egy pár hazai Launch event kihirdetve Blizzard által!
Érdekes hogy az Allee nem szerepel köztük.

Eh most látom a linket wow-europe....marha jó....pfff.
zzeN
Lol ez már nem:

"We’ll be turning on Global Play when the game has launched in all regions. This means that you will not be able to play in a region outside your home region until after the Americas’ midnight launch at 12:01 a.m. PDT on May 15."

Akkor mégis 9-kor lesz a launch nálunk?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ez jó hír <#eljen>

How much can you take,before you snap?

coolpet
Ti ezt tenyleg komolyan gondoljatok? 😊
Mar latom hogy remeg a kezetek, hogy 0:01-kor spammeljetek a logint, mintha az elso bekuldo kapna a lotto 5-ost.

En majd 15-en elmegyek a boltba, megveszem, es etere felteszem. hetvegen meg jatszok vele.

nem fogok lecsuszni a legjobb reszekrol 😊

Battletag: coolpet#2467

zzeN
"We will be unlocking the game's installer at 8:01 a.m. PDT on May 14. This will allow you to begin installing the game, troubleshoot any issues you run into, download and install the launch day 1.0.1 patch, and be ready to play as soon as the servers come online."

Szóval elõzõ nap már fel lehet tenni a patch-el együtt...

ProGabe
"A szem elvileg 24 képet képes "rögzíteni" másodpercenként"

Ez a mondat értelmetlen! 😄 Játékokban azért "kell" a 60 fps, mert az egyenértékû (persze csak kb.) a filmek 24 fps-ével. A lényeg egyébként az, hogy amíg filmek esetében egy képkockán rengeteg a blur, addig a játékokban ilyen nincs (próbálkoznak vele). Hogy tényleg folyamatos legyen az agy számára a kép, tehát kapjon elég információt, arra 60 fps és afölötti képkockaszám a megfelelõ.

A Hobbit egyébként már 48 fps-el forog, szerintem Cameron lesz akkora állat és az Avatar 2-3-at 60-al veszi fel. Ez ugye azért kell, mert az effekteknél a 24 kevés volt. Ez fõleg 3D-ben jön elõ, eljött a váltás ideje.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

j0nNyKa

j0nNyKa
garantáltan nem azért :]

elitehun
biztos nem azért.
nem azért, akkor lenyitható lenne a hsz. múltkor Rage47 hozzászólásai sem jelentek meg, pedig õ pozitívban van.

How much can you take,before you snap?

Lazarus
alacsony az értékelésük ezért nem jelennek meg
bélanéni
2 hsz törölve lett? Valami csúnyát mondtak?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

elitehun
olyan halkan beszél hogy alig lehet hallani.
Ozzyehh
Bakter nem rakja be D: srácok, hogy a legegyszerûbb képet berakni? képfeltöltést nem engedi 😞

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh

Barbáron felbuzdulva photoshop+ tablet 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

zzeN
Jay Wilson talks PvP, Security, VOIP and Online:

Különc
Sört neki küldd majd

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
noooooooob 😄

HeadHunter86
Sokáig én is azt hittem, hogy a háttérben lévõ dolgok FPS-ét veszi le 😄

Különc
Én azt hittem játékon belül ért valami backgroundot <#nevetes1>

HeadHunter86
Max Foreground FPS

Enable this option to limit and adjust maximum framerate while running in the foreground

Range: 15 - 200

Max Background FPS

Enable this option to limit and adjust the maximum framerate while running in the background

Range: 1 - 200

A Foreground FPS a max FPS-t határozza meg míg elõtérben van a játék. A Background FPS pedig amikor pl. Alt-Tab-olsz, a háttérben lévõ FPS.

coolpet
Tenyleg nem akar senki d2-zni egyet lazulni? uj karik, egy kis henteles 😊

coolpet
ha leteszed talcara akkor visszaveszi az fps, tmert minek ha ugysem latod

Rage47
ja a 20fps az már szaggatós lassulós, annál már nem tudok játszani
j0nNyKa
background fps nyilván alttabolásnál játszik

Különc
Azt eltudnád mondani, vagy valaki, hogy 2 csúszka volt ott, az egyik backround FPS, a másik meg valami hasonló, hogy az mit jelent az a 2 beállítás?

Progame-tõl rendelt valaki? Ha igen nyögtek már valamit, hogy mi várható jövõhéten? 😄

Daell Drow
En a vsync-t sose szerettem, nekem eroforras zabalonak tunt mindig. Bar a monitor szinkron miatt neha jol jonne.
Szerencsera diabloban lesz megoldas. En a betaban (es majd a teljesben is) a vsync-t OFF-ra tettem, es az FPS csuszkat le huztam 145rol 60ra. (Minek tekerjen a kartya foloslegessen?)
Sáska
ertem, koszi. Nekem ebbol a vsync-bol az jott le, mikor a betaban kapcsolgattam, hogy a Vsync On-nal 60FPS volt fixen, es nem tunt olyan folyamatosnak a kep (neha beszaggatott), mint mikor ki volt kapcsolva; ilyenkor 100 FPS korul mozgott a kiirt ertek.

yesname
Heh. Jött enkem is, de a vicces az, hgoy elfelejtik felhívni a figyelmet a CE árváltozására.
Na mondom belépek ellenõrzöm a megrendelésemet és mit látnak szemeim?
A rendelésem: "Összesen 1 db termék, 23 990 Ft értékben."
Jah, hogy felette két sorral meg az áll, hogy 29990? Most akkor mi van????

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Különc
15 évig egy 15 colos crt monitoron játszottam tavaly novemberig, azóta van hd monitorom és mindig bekapcsolom a v syncet azóta, nekem tökéletes látványt nyújt

NecroJoe
Esetleg ha valaki Debreceni és készül a premierre, akkor jó ha tudja hogy az 576 a fórumban ki fog nyitni éjféltõl kettõig. (ma mondták az eladók, õk is most tudták meg.)

Necro

Egoraptor
A gyorsabb nem azt jelenti hogy szebb.
Szinkronizálva szebb szóval vsync ON :]

Lazarus
wincseszter nem éri utól a memóriát
coolpet
jon valaki d2-zni ladder euba?

Carlos
Fura, mert én azt vettem észre, hogy Vsync-el sokkal szebben futott 60 FPS-n, mint anélkül 140-el...
Nem is értettem...

Þór vígi þessi rúnar

coolpet
kapcsold be a vsincet es a trible bufferinget, es akkor nem ir ki tobbet 60 fpsnel 😊

Vsync OFF:
a videokari lerendereli a kepet, amit meg akar jeleniteni, majd kikuldi a kepet a moncsira, nem varja meg a szinkronjelet., rendereli a kovetkezot, kikuldi varakozas nelkul.
Ez azt eredmenyezheti, hogy a monditor meg csak rajzolja ki a kepet, mikor mar a koetkezo erkezik, es azzal folytatja, ilyenkor toresek lehetnek a megjelenitett kepben.

Vsync ON:
limitalja a megjelenites gyorsasagat a monitorod(vagy 60 HZ nemtom) fps-re.
Legyartja a kepet, kikuldi, majd egy masik videobufferben, elokesziti a kovetkezo kepkockat., var a moncsi szinkronjelere(vegeztem, johet). Kikuldi a masodik kockat is, majd az elso bufferben rendereli a kepet, var, kikuldi, mikozben a masodikban ujat csinal. Neha 3 buffert is szoktak hasznalni(triple buffering), hogy az elozo 2 kepkocka esetenkent meglegyen ha ki kene tenni vagy nem is tom 😊

ha tul gyors a videokarid, akkor kapcsold be a vsyncet, ha lassu kapcsold ki, hogy folyamatosan tolja a kepeket ahogy tudja, ne varjon a szinkronjelre.

Különc
Én vertycal sync-kel fogok játszani, így valszeg 60 fölé nem fogok menni frameben, ami Diabloban nem annyira mérvadó, mint egy FPS játékban, imo