Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smuge
Nem vagyok üldözési mániás, ha már ekkora guru vagy a kereskedelemben kifejthetnéd egy kicsit , tõmondatokat én is tudok írni.

j0nNyKa
oké, ez nagyon tetszik

a) mutasd meg kérlek, hogy hol van leírva az "ajánlott fogyasztói ár"
b) fejtsd ki részletesebben, kérlek!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Daell Drow
Sikerult lementenem a torolt videot, akit erdekel. Diablo 3 CE unbox
bélanéni
Ezzel én is így vagyok, én 20-ért is megvenném, legfeljebb lopnék valahonnan <#idiota>
De ha már van olcsóbban, akkor onnan.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Smuge
Az ajánlott fogyasztói árnál kevesebbért hülyék lesznek adni + haszon.

TBTPumpa
Naja... Tényleg rossz húzás volt tõlük, de még mindig náluk a legolcsóbb a játék. Nekem eddig nem volt velük problémám.
Anno Mass Effect 3 CE-t is a megjelenés elõtt 2-3 nappal megkaptam az elõrendelõi DLC-kkel együtt. Szóval no problem a bolttal, bár ez az áremelõsdi rossz húzás volt.
Bár engem nem érint, hisz CE-t rendeltem tõlük, de remélem azt nem fogják emelni, mert akkor én is visszamondom náluk a rendelésemet és megrendelem a CD Galaxistól.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Omlás
OFF
Nem fikázásnak szántam az, hogy most egy két emberben elõjött a "holokauszt" szellem mert véletlenül belekerült a mondatszerkezetbe a "zsidó" kifejezés az én hibám nem akartam én megbántani egy zsidót sem nincs velük bajom isten ments... írhattam volna azt is, hogy nem tetszik a kapzsi boltok üzletpolitikája talán kicsit szalonképesebb lett volna de most ez így jött össze 😛

Mindenki ott veszi ahol akarja én csupán annyit jegyeztem meg biztos adhatná olcsóbban a legtöbb nagy bolt is de úgy kevesebb lenne a haszna ennyi.
No offense. Béke meg minden...<#pias><#email>
ON

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

jazzy
Én ezért le is mondtam és megveszem 12k-ért. Az ígéret szép szó... ismerjük.
Sheltem
Én már leszarom mennyi lesz, csak legyen 15.e <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TBTPumpa
Konzoloknál is lesz éjféli nyitás. És 15.-én mindenki megkapja a játékot, aki elõrendelte. A Gameshop és az 576 meg gondolkozzon el azon, hogy miért alkalmaz ilyen bunkó eladókat.
A CD Galaxis valóban korrekt cég, csak én élelmes vagyok és inkább spórolok már most a Heart of the Swarm Collector's Edition-re.
Amúgy ha tele lennék tömve zsével, akkor én is a CD Galaxist választanám, de mivel senki sem pénzel el, így maradnak az olcsóbb megoldások.

Avenger
Iponon 20300 volt a CE elõször. 😊 A második körben emelt áron 22700-ért adták.
Fél órán belül mindkét adagot elkapkodták.
De amúgy tény, hogy olyan áron lehet valamit eladni, amilyenen megveszik. Az, hogy megveszik CDG-s 15kért a simát, azt jelenti, hogy annyit ér. Persze nem mindenkinek. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sáska
akkor problem solved :-)

bélanéni
(írom mindezt úgy, hogy 3 példányt rendeltem kollégákkal a konzolokszervize boltból, mert szeretnénk spórolni, de vállalom zokszó nélkül, ha valami gáz lesz; igaz az ÍGÉRETEKET már most nem tartották be, nem annyiért kapjuk, mint elõrendeltük, pedig ÍGÉRTÉK hogy annyiért fogjuk kapni; ez mondjuk nem tetszett.)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Omlás
Kereskedelem így mûködik ez tény...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

bélanéni
Én egyet nem értek? Miért kell fikázni, gyûlölködni? Te bevállalsz egy olcsóbb, kisebb, kevésbé népszerû helyet, onnan rendeled a játékot? Rendben, a te döntésed. Mi a faszért kell szidni a CDG és többi nagy boltot? Én mindig a CDG-tõl rendeltem, mert nagyon profi csapat, minden klappol náluk, jók a szolgáltatásaik, mindig friss a honlapjuk stb... Megbízható hely. Ha más innen rendel, miért kell leszólni? Ez valakinek örömet okoz. Az a probléma, hogy EZEK azok az emberek, akik ha esetleg a kisebb bolttól 1-2 nappal késõbb kapják vagy valami nem fog stimmelni az ígéretekhez képest, azonnal elkezdik õket is fikázni. Szerintem mindenki vegye ott ahol akarja, ne akarjuk hogy mindenki bevállalja a kisebb, esetleg problémásabb boltokat.

TBTPumpa
...Én a konzolokszervizét régóta ismerem, hisz már nem egyszer rendeltem tõlük. Elsõ rendelésem 2010 elején volt. Megbízhatóak, számlát is adnak névre kiállítva szóval nem értem a rinyát.
Ha az elõrendeléshez járnak DLC-k akkor azokat is odaadják a számlához (csakúgy, mint a CD Galaxis). Szerintem korrektek és, hogy olcsóbbak az csak nekünk jó.
A Galaxissal sincs különösebb problémám, csak drágábbak. És minek vásároljak meg valamit 30 000 Ft-ért, amit 24 000 Ft-ért is megkapok? (Ipon-nál 22000 Ft volt a CE).

Aradebil2
csak mondanám,h a megjelenés napján a corában 10 vagy 11k volt az sc2, míg minden máshol 13k,szóval erre ne vegyél mérget
és mondjuk egy holdfény,ami az egyik legnagyobb cég a területén(õk vannak most pariban a meexgamesszel,én tõlük rendeltem pl), elég nagy ahhoz h számlát adjon

jazzy
Nehogy azt hidd már, hogy ez magyar mentalitás, gondolod külföldön minden kereskedõ jótékony? Kérlek, ez annyira fölösleges. Ez mindenhol így van. Ez a kereskedelem. Mindennek annyi a fogyasztói ára amennyiért megveszik a fogyasztók.
j0nNyKa
ezek meg tényleg háttérnek:
- barbár
- monk
- wizard
- demon hunter
- diablo skull (ez gecijól néz ki)
- leah
- leoric
- leah's despair
- hell's legions
- tyrael (ez is nagyon szép)

Omlás
Nem rossz dolog ha többért adsz el valamit de ha téged szívatnak az azért más nem ?
Tipikus magyar kereskedõi mentalitás minél jobban húzzunk le mindenkit kategóriás a dolog.

j0nNyKa
1-2 kép, wallpapernek készültek, de inkább a tartalmuk a jó (high level armorok kinézete az inventoryban, nagy felbontásban, a képek hátterében meg néhány fincsi táj, szörny):
- barbár
- witch doctor
- wizard

Carlos
ok, bocs. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
lehet, hogy bele kene lapozzal egy ket kozgazdasag tudomany avagy vallgazd konyvbe meg 15-e elott, ahelyett, hogy elkezdenel zsidozni, meg butasagokat beszelni.

oneal1
igazából ha 20 k volna a sima akkor is szerintem megvenné mindenki aki meg akarta eddig venni. ez egy ilyen dolog és nagyon sokáig 15k lesz az ára.

Ha pedig egy kisebb üzlet akarja olcsóbban adni 1-2 ezerrel?

A nagyok szemét tuti egybõl csípi és biztos vagyok benne, hogy intézkednek vagy tárgyalnak az ügyben.

Ez ugyan olyan mint amit a telefontársaságok mûvelnek...fizethetnenk érte sokkal kevesebbet mint szinte akármelyik mások országban, de a szolgáltalók mesterségesen magasan tartják az árakat

!Forza Ferrari!

j0nNyKa
neeeenenene, hagyd kibontakozni a kollégát, nagyon nagyon nagyon szeretném, ha kifejtené 😄

jazzy
Te ilyen üldözési mániás vagy, de a kereskedelemhez sok közöd nincs, meg arról, hogy a boltok milyen árréssel dolgoznak.
j0nNyKa
Diablo III: The Order review (könyv, bele lehet lapozni, flash kell hozzá)

Carlos
Mert pl én eddig nem is hallottam a konzolokszervize nevû csodaboltról.
És az átlagember hol veszi? galaxis, 576, teszkó. Oda lehet, hogy járnak 1000-en, mig a konzolosokhoz 100-an.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
lol, ez nagyon nagy

írj már kérlek minél részletesebben arról, hogy a multik miért adják drágábban, mint mondjuk a konzolokszervize 😄

Carlos
e!

Ha van egy 100 ft-ot érõ bélyeged, amit feltolsz a vaterára 150-ért, és elviszik 400-ért akkor az rossz dolog?
Ha megveszik 30K-ért és 15K-ért akkor nyilván annyiért adják. Megvenném a CE-t 40-ért is. 😊

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Én nem így látom. A CDG adja kb. "normál" áron, nyilván nagyobb bolt, meg is teheti, de kénytelen is, pont azért mert nagyobb bolt (több alkalmazott, sokkal több bérleti díj stb...). A kisebbek meg kénytelenek kevesebbért adni, különben kutya se venné tõlük.

Smuge
És szerinted a sok kis bolt ad róla pecsételt, sorszámozott, névre kiállított számlát is? Nem ezen van a hangsúly csak hogy értsd a lényeget. Bármelyik multiba bemész 15k alatt nem fogod megkapni. Szerinted miért? Gondolkozz kicsit 😊

j0nNyKa
We continue to read your passionate requests for clan support. We can confirm that we are building a clan/group system that will be released with Heart of the Swarm. We also intend to have our first version of unranked play so you will have the ability to match-make against like-skilled players without having to affect your ladder ranking while you practice off-race or experiment with a new build order.

bélanéni
Szerintem azért adják drágán, mert így még több hasznot termelnek. Baromi sokan megveszik tõlük így is.

Omlás
Ha zsidók és 200%-os haszonnal dolgoznak mind miért ne szidja õket ? <#idiota> ha az egyiknek megéri 13K ért a másiknak miért nem éri meg ? Ja hogy úgy nem kaszál akkorát rajta.... :]

j0nNyKa
ezt írtam, egyébként

Aradebil2
én 13 felett veszem egyébként😄

Aradebil2
ha egy szakadár kis bolt lenne,ami ebbõl próbál hírnevet szerezni akkor azt mondom ok, de a livekodok,konzolokszervize már elég régóta csinálja ezt. elég sok bolt adja 15 k alatt, nem hogy 17 alatt. pl tegnap tök véletlenül futottam egy kis játékboltba a westendben, ott is elõrendeléssel 14k-ért adták
pont h az 576-nak és CDG-nek kéne gondolkodnia,hogy mekkora hasznot húzhatna, ha õ is 13,5ért adná

j0nNyKa
ne bántsd már szegényt, amiért megveszi 13k alatt 😄

Smuge
Nem tudom miért nem lehet felfogni , a hivatalos magyar fogyasztói ár 17k, CE-nek 33k ! Az, hogy egy belvárosi kis üzlet 13000 Ft-ért adja semmit nem jelent. Ne a CDG-t szídd.

mukika
ha nem kell doboz akkor innen.

Smuge
Egész mutatós. Ahogy látom sima dvd tok lesz benne slipcase nélkül ( just like SC2 CE). A szobor lehetne kicsit nagyobb 😊

Sheltem
Konzolokszervize.hu

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sir Quno Jedi
Fijjúg? Diablo 3-mat honnan érdemes rendelni?! (kollegám is rendelne, meg én is, itthonról, azonnal indulás napján kapjuk is meg ócsóé)

Mármint hozzák is ki címre (Buda)...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Juj atomspoiler az art bookban. 😄
TBTPumpa
Végülis mindenképp megfogod kapni.
Ha esetleg emelkedne az ára - és errõl értesítenének - és te emiatt lemondanád a megrendelésedet, akkor is kiküldenék a játékot. Az Ipon nem fogadja el a rendelés lemondását szoftver esetén... Én anno 2x is visszamondtam a náluk elõrendelt játékokat, mert a megjelenés elõtt 1-2 nappal hirtelen megugrott az áruk, és inkább visszamondtam, mert máshol olcsóbban megkaptam, de ennek ellenére mind a kétszer kiküldték. A futár meg lecseszett, mert miazhogy nem veszem át a csomagokat... Mintha kötelezõ lenne...

Avenger
<#idiota> Szerintem nem lesz ott probléma, mondjuk engem az sem zavarna igazán, ha nem kapom meg a CE-t. Több marad sörre. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TBTPumpa
"Igen, minden elõrendelõ megkapja a rendelt példányt." Az oké, de milyen áron? <#idiota>
Majd hívnak hamarosan: Ha valaha látni akarod a Diablo 3 CE példányod, akkor perkálj le ennyi és ennyi pénzt. A Margit-híd alá hozd a pénzt, jövõ hét hétfõn 16:00-ra.
Egyedül gyere és ne értesítsd a rendõrséget! <#idiota>

Avenger
Én:
"a rendelés megerõsítésével kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy lesz e ilyen, vagy azoknak akik elõ tudták rendelni, mindenképp garantált a megrendeld darabszám a gyûjtõi változatból, a megrendeléskor érvényes áron?"
Ipon:
"Igen, minden elõrendelõ megkapja a rendelt példányt."

Kicsit szûkszavú válasz, de biztató.

TurboX
<#eljen> már két napja ezt keresem
kár a minõségért