Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
Azokat a kódokat érdemes egy papírra kiírni és elrakni egy fiók mélyére. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

mukika
külön nem is szólnak, de megnézed a weboldalon a neved alatt a rendeléseket ott van azonosító számmal együtt, ha megrendelted. a számra hivatkozva írhatsz nekik egy érdeklõdõ e-mailt, 1 órán belül válaszolnak.

Carlos
akkor esetleg küldhetnének valami nyamvadt mélt, hogy mehetek érte én csira!

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Az installer nem szar. Én véletlen 2x töltöttem le, mert elõször bezártam (tudom, nem kellett volna, de kitöröltem). Mindkétszer 45 perc alatt megvolt.
Avenger
A telefonos jó teljesen. Ha valami baja van a telefonodnak, akkor a program által kiírt azonosító kódokat bepötyögöd a supportnak és leszedik az accountról egybõl.

Iponos CE: Email-ben kérdeztem tõlük mi a helyzet, még vagy 3 napja. Azt írták, hogy aki elõrendelte az meg is fogja kapni.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Na már fent van 8.167 mb de még mindig nem írja ki hogy finish pedig úgy tûnik leszedte az install cuccot. Cancelre kell mégis majd kattintani?
mukika
maradt az ár és lesz éjféli nyitva tartás, elsõ 80 ajándék poszter, elsõ 10 ajándék póló.

Sir Quno Jedi
Nem hatotta meg. Talál pár szerót, tölt valamicskét, aztán ezek zépen leszakadgatnak a picsába, megen talál pár szerót (gyakran ugyanazokat), aztán goto 10. EZ durva. Originrõl szinte maximális sebességgel kúszik le bármi nekem (80mbites netem van), ez meg azt állítja, hogy fél/egy nap és lesz kliensem?!?!? WTF! Utoljára a Square FFO installerje volt ilyen szar.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Battle.net Authenticatort hol lehet venni? S mennyiért és hogyan szállítják ki külföldrõl? Mobilos nem jó mert ha tönkremegy a mobil vagy ellopják akkor gond van.

Akkor csak PayPalt lehet használni euró tranzakcióra majd? ClickandBuy-t nem? Nekem van CnB accom.

Remélem a konzolokszervize.hu az alap játékot normált nem adják többért mint amit az e-mailben is megerõsítetek 12790 ft.
jazzy
Pff látod végül én is jól tettem, hogy lemondtam a fenébe, soha többet nem megyek annak az oldalnak a közelébe..
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
a 22k-s ájpónos céerõl valaki, valami infó?
1 hete kérdeztem de az ár állítólag marad, azóta volt pálfordulás?
Carlos
The CE dyes are infinite in their use. Keep them forever, dye as much stuff as you want "Cloud" or "Smoke" colored. The colors are unique to the CE.

The wings are an item you hold in your inventory (don't take up an equipment slot on your character), and it's a toggle. Use to turn on, use again to turn off. They're awesome looking, and stack with other class effects like Shadow Power and Archon.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekem 3 üzletbõl szóltak, hogy félre van téve kivéve az olcsó iPon-tól... Nem is nagyon értem õket... De valszeg felejtõsek lesznek.

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
ha nem tul hosszu, esetleg copypastelned ide? Cegunk nem szereti a battle.net-et.
koszi.

Ez elég kemény. Honnan az infó?

TBTPumpa
Kapcsold ki a Peer 2 peer transfert vagy mit és úgy gyorsabb lesz.
Azért ilyen lassú, mert a letöltés mellett fel is tölti azt amit letöltöttél - torrent alapú szolgáltatás.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sir Quno Jedi
Zsárekök, ez a Blizzard downloader mi a széntû ilyen elcseszettül lassú?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én is így jártam.
Igaz nálam csak 29,9K-t ír, de ez is több 7K-val, mint amint elõrendeltem.

TBTPumpa
Ráadásul azokat szolgálják ki elõször, akik 29990 Ft-ért rendelték meg a CE-t. Ha marad még belõle, akkor fognak azok kapni akik 23990 Ft-ért rendelték elõ még korábban... Nah, most nem kicsit csalódtam ebben a boltban! Ez baromira nem Fair.

Carlos
Uhhhh... az kemény... akkor gyorsan galaxis, ott még van pár talán.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én egyetértek vele.

Þór vígi þessi rúnar

Különc
Fõleg, hogy nem is achievement, hanem Feat of Strength. Mint például azok, akik eltudtak menni a Blizzconra, azoknak van különleges petjük és/vagy mountjuk, amiatt miért nincs sírás, õ is ugyanúgy "szerencsésebb" mint aki bekerült a bétába (ezzel magyarázta Bash is)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TBTPumpa
Nah most cseszték fel az agyam...
Konzoloknál volt elõrendelésem a CE-re 23990 Ft-ért, most ellenõrizem, hogy mivan erre azt írja, hogy 30980 Ft... Chatben megkérdeztem mi a franc van, erre írják nekem, hogy akkor valószínûleg annyiért kapom, amennyit az oldal ír!
Köszi... Ennyit az elõrendelésrõl és arról, hogy az elõrendelõk azon az áron vehetik át, amennyiért korábban elõrendelték!
Nah... tipli a CD Galaxishoz!

Carlos
Köszi.
Régen még ezt hírezték amit én mondtam. Ezekszerint csak inventory helyet foglal, ami azért annyira nem jó... Mind1. Megéri.

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Oké. Ez most nagyon láma kérdés lesz, de itt hol kell megvenni? Berakni kosárba, meg hasonlók? Nem találom lol

Parasite Eve 2, best game EVER!

jazzy
Pedig annyira fontos az az achievement, hogy én másik accra rakom a diablot mint amin a béta volt! CRY!
Eh. Nem is akarom tudni, hogy miért jó annak, aki már eleve szerencsés, mert volt béta lehetõsége.

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Carlos
Én örülök neki, volt beta accom... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
Parancsolj:

Diablo3

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Carlos
Ha Kamut adsz meg és vagy UK validot, akkor a telefonos biztonsági cumó nem megy a magyar telefonodon, mert a címbû veszi ki a kántri kódot.
Tehát magyar valid cimet érdemes megadni.

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Õõõõõ ott nincs kliens, csak sc2 és wc-hez.

TBTPumpa
Nincs hátrány... Adj meg nyugodtan Magyart!

Avenger
Elképesztõ mekkora sírás megy a hivatalos fórumon a béta feat of strengh miatt. 😄

Fpocok
Battlenet accountnál van valami hátránya, ha magyar címet írok? És nem valami uksat vagy hasonlót?

Sir Quno Jedi
DÁN!

TBTPumpa

A ClickandBuy nem támogatott a Diablo3-nál? LOTRO-hoz nekem az volt úgy látom nem pedig Paypal.
Avenger
http://www.diablofans.com/news/1194-launch-day-preparation-guide/

Itt az elõkészületekhez a hivatalos útmutató. Érdemes a klienst is letölteni már most, ha eddig nem tetted még.

Fpocok
Hol lehet legolcsóbban digitálisan megvenni? livekodoknál elfogyott...

Sheltem
Mindenképpen most csináld. Ahogy Carlos is mondja iszonyatosan le lesz terhelve jövõ héten.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sry a kigolyózásért, bárki is volt.

Sheltem
Srácok hagyjuk már ezt a minuszolásos témakört. Itt jön az a játék 3 nap múlva amit évek óta várunk(sokan) azzal foglalkozzunk/foglalkozzatok.
Én ma ki is írtam a szabimat 16-18ra, úgyhogy mostmár csak a nasit kell megvenni otthonra.

Beterveztem egy kis melót jövõ hétre otthon(szilikonnal kihúzni a kád széleit / ablakkeretet) de azt is inkább megcsinálom szombaton vagy vasárnap most hétvégén, hogy csak a diablo3 legyen jövõ hét közepétõl 😊

10 perc/óra?
Sux 😄

TBTPumpa
Anélkül egyetlen Blizz játék sem áll veled szóba, ugyhogy jobb, ha csinálsz egyet gyorsan!

Carlos
Nem árt.Csinálj battletag-et is!
Amikor megjelenik a játék lehet, hogy még accot se tudsz csinálni a terheltség miatt...

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Ugyebár gondolom a gammához kell battlenet account?! Csináljak egyet már jó elõre, mi a véleményetek?

TBTPumpa
Mivel profilhoz kötött, így minden általad játszott karakterhez használható lesz.
A WoW-ban a Pet-ek is ilyenek. Itt egy Fetish Shaman pet lesz, az SC2-nél pedig egy mini Thor pet volt a WoW-beli ajándék.