Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Þór vígi þessi rúnar
Iponos CE: Email-ben kérdeztem tõlük mi a helyzet, még vagy 3 napja. Azt írták, hogy aki elõrendelte az meg is fogja kapni.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Þór vígi þessi rúnar
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Akkor csak PayPalt lehet használni euró tranzakcióra majd? ClickandBuy-t nem? Nekem van CnB accom.
Remélem a konzolokszervize.hu az alap játékot normált nem adják többért mint amit az e-mailben is megerõsítetek 12790 ft.
1 hete kérdeztem de az ár állítólag marad, azóta volt pálfordulás?
The wings are an item you hold in your inventory (don't take up an equipment slot on your character), and it's a toggle. Use to turn on, use again to turn off. They're awesome looking, and stack with other class effects like Shadow Power and Archon.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Azért ilyen lassú, mert a letöltés mellett fel is tölti azt amit letöltöttél - torrent alapú szolgáltatás.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Igaz nálam csak 29,9K-t ír, de ez is több 7K-val, mint amint elõrendeltem.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Konzoloknál volt elõrendelésem a CE-re 23990 Ft-ért, most ellenõrizem, hogy mivan erre azt írja, hogy 30980 Ft... Chatben megkérdeztem mi a franc van, erre írják nekem, hogy akkor valószínûleg annyiért kapom, amennyit az oldal ír!
Köszi... Ennyit az elõrendelésrõl és arról, hogy az elõrendelõk azon az áron vehetik át, amennyiért korábban elõrendelték!
Nah... tipli a CD Galaxishoz!
Régen még ezt hírezték amit én mondtam. Ezekszerint csak inventory helyet foglal, ami azért annyira nem jó... Mind1. Megéri.
Þór vígi þessi rúnar
Parasite Eve 2, best game EVER!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tehát magyar valid cimet érdemes megadni.
Þór vígi þessi rúnar
Itt az elõkészületekhez a hivatalos útmutató. Érdemes a klienst is letölteni már most, ha eddig nem tetted még.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én ma ki is írtam a szabimat 16-18ra, úgyhogy mostmár csak a nasit kell megvenni otthonra.
Beterveztem egy kis melót jövõ hétre otthon(szilikonnal kihúzni a kád széleit / ablakkeretet) de azt is inkább megcsinálom szombaton vagy vasárnap most hétvégén, hogy csak a diablo3 legyen jövõ hét közepétõl 😊
Sux 😄
Amikor megjelenik a játék lehet, hogy még accot se tudsz csinálni a terheltség miatt...
Þór vígi þessi rúnar