Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"A Diablo 3 a legsikeresebb számítógépes akció-szerepjáték sorozat legújabb része, amiben a játékos célja, hogy pokolbéli szörnyeken, csontvázakon, varázslókon, savköpõ kutyákon és zombikon verekedje keresztül magát, és végül megküzdjön magával az ördöggel."
Konzolok Szervize üzenete:
az eredeti aron fog menni
Érdeklõdõ üzenete:
23 990 Ft + szállítási költségért?
igen
Parasite Eve 2, best game EVER!
Þór vígi þessi rúnar
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
mire visszanéztem persze már elfogyott, késõbb kidobták a 22k-ért - instant buy
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Megrendelését köszönjük. Amennyiben rendelésével kapcsolatban kérdése van, legkönnyebben a Rendelési Számra hivatkozva teheti meg. A termékek hivatalos megjelenés napján vehetõek át..."
szal ez alapján is már biztos volt a rendelés(szó sem volt sehol 2. megerõsítõ mailrõl náluk). évek óta a legmegbízhatóbb cég, mi sem bizonyítja hogy én pl. elsõ körben 20k-ért rendeltem meg és annyiért is kapom. annyi hogy a megrendelési szám legyen felírva mert azt szokták kérni személyes átvételnél.
Sziasztok!
A Diablo 3 Gyûjtõi változatának áráról szeretnék érdeklõdni...
2012. március 16.-án elõrendeltem ezt a Gyûjtõi változatot, akkor még 23990 Ft-os áron (a Megrendeléseimnél is ezen az áron szerepelt), de ma pedig már 29990 Ft-ot ír a Megrendelésemnél, illetve kiszállítással együtt 30980 Ft-ot. Mennyiért fogom megkapni ezt a kiadást, mert most kicsit megkeveredtem!
23990 Ft-ért (+ szállítási költség) fogom megkapni majd a játékot vagy már az emelt áron (29990 Ft + 990 Ft szállítási költség)?
Köszönöm a választ elõre is!
szia
elfogyott mar nem lehet megrendelni
<#banplz>#banplz>
Þór vígi þessi rúnar
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amikor átveszem a sajátomat meghirdetem hogy hol milyen névvel/kóddal tudja átvenni az ember ha kell neki.
Þór vígi þessi rúnar
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
anno még berendeltem vagy 4 helyrõl de az ipon kivételével lemondtam mára az összeset, nagy volt a pofára esés terhe. avagy két szék közül a pad alá érzés kerülgetett.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Google a barátom. 😊 Külföldi oldalak, ahol lehet digitális verziót beszerezni. Megbízhatóságukról nem tudok semmit, az árak meg annyira nem jók, bár a 44,5 EUR viszonylag jó. Az átváltás miatt mondjuk valamennyit bukik az ember még.
Tisztelt xxxxx,
A termék elérhetõ lesz 05-15-én tud érte jönni már 00:01-tõl, 01:00-ig, vagy a normál nyitva tartás szerint 10 és 20 óra közt.
Az ára nem változik, a visszaigazolás szerintit kell fizetni.
Tisztelettel,
Bartos Tamás
iPon Computer Kft.
2012/5/11 <xxx>
Tisztelt Ipon!
Elõrendeltem annó a Diablo 3 CE-t 22 696 Ft –ért.
Mivel eddig semmit emailt nem kaptam, hogy mehetek-e érte valamikor érdeklõdnék, hogy mikor vehetem át a terméket és mennyiért (sok helyen felvitték az árat 30.000-re és annyiért lehet átvenni, holott 22-23-ért rendeltük elõ).
Vásárlás azonosító: #xxx
Dátum: 2012.03.21
Válaszukat elõre is köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar
Meg át olcsóbb mint a Geforce az meg max a tesztek alapján tud 5-7% +-t. Pl a 7950-hez képest a 670 GTX és drágább is 10-25 ezer forinttal. Az új Geforceokeon meg kevés a ram pl 2 giga helyett 1-1.5, vagy 3 gb helyett 2 gb a felsõ kategóriásoknál ellentétben az atikkal. A ram kifogyhat nagyobb felbontáson de atinál emiatt nem s magasabb a memóriasávszéle is. No ezért veszek most atit. Meg most is az van. 😊 S semmi gond nem volt a jó öreg HD 4850-el elõtte se a radeon 9600 xt-vel s elõtte se egy Geforce 2-vel.
szerintetek fogok majd démonokat tudni ölni?D: (magyaros vót)
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Nem mindegy, hogy 24 vagy 30 000!
A termék elérhetõ lesz 05-15-én tud érte jönni már 00:01-tõl, 01:00-ig, vagy a normál nyitva tartás szerint 10 és 20 óra közt.
Az ára nem változik, a visszaigazolás szerintit kell fizetni.
Þór vígi þessi rúnar
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
anti hero
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ja és júniusban lesz új gépem. Ez ugye nem gond? Újra fel telepíthetem majd a játékot stb? Mert ugye Win7-ezt is kell majd újratelepítenem. AMD Fx 6100 3.3 ghz proci, 8 gb ddr3 1600 mhz ram, Ati HD 7850 re gondoltam. Azzal már tuti maxon megy a Dio3 meg a késõbbiekre is jó lesz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Most rákérdeztem újra a Konzolosoknál... Várom a választ! Remélem igyekeznek...
a dye meg a wing need lenne, de a tobbi cucc nem erdekel.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3