Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MEdievil
Kértem angol változatot tegnap <#idiota>
Azt hiszem jó döntés volt.

F

HeadHunter86
Sajnos tudom. Elkövettem akkor még azt a nagy hibát, hogy itthonról rendeltem.

TBTPumpa
Starcraft 2 Wings of Liberty borítóján is hasonló minõségû fordítás volt...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

HeadHunter86
Ez egy cikkbõl egy mondat. Ebbõl neked honnan jött az le, hogy ez lesz a borítón? Vagy esetleg arra céloztál, hogy hasonló hozzáértésû fordítás születhet, mert az akkor más.

<#levele>

Fpocok
De nem lehet onnan már. Vagy mi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Aradebil2
meexgames,elõbb linkelte vki

Aradebil2
index cikkbõl,ezt várhatjuk a magyar borítón(remélhetõleg a dvd tokon csak)
"A Diablo 3 a legsikeresebb számítógépes akció-szerepjáték sorozat legújabb része, amiben a játékos célja, hogy pokolbéli szörnyeken, csontvázakon, varázslókon, savköpõ kutyákon és zombikon verekedje keresztül magát, és végül megküzdjön magával az ördöggel."

akkor mit lámultak az elöbb ? 😄

TBTPumpa
23990 Ft-ért (+ szállítási költség) fogom megkapni majd a játékot vagy már az emelt áron (29990 Ft + 990 Ft szállítási költség)?

Konzolok Szervize üzenete:
az eredeti aron fog menni

Érdeklõdõ üzenete:
23 990 Ft + szállítási költségért?

igen

gigaepicfail :d :/

Fpocok
Valaki ismer még valami magyar helyet, ahol lehet venni digitálisan kulcsot? Nekem nem kell doboz. És magyar legyen.

Carlos
szintén, én csak lemaradtam a 20K-sról... Épp úton voltam és nem tudtam megrendelni. Azért 22.6 jobb mint a 30.

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Én is pont így voltam vele. Belegondoltam, hogy 10 évente ha megjelenik egy ilyen játék, meg a szülinapom is máj. 10. Szóval miért ne lepném meg magam a gyûjtõivel? 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TurboX
mikor kidobták a 20k-s ajánlatot még nem akartam ce-t (nem vagyok oda a relikviákért), aztán rájöttem hogy miért is ne: dio>all games ugye..

mire visszanéztem persze már elfogyott, késõbb kidobták a 22k-ért - instant buy
jazzy
Mi az, hogy elfogyott? Elõrendelted.. nem fogyhat el..
TBTPumpa
Azóta is várom a választ (11:40 óta) hátha... Bár lehet, hogy túl sokat kérdeztem és még nem fogták fel, vagy még nem sikerült megfogalmazni és reagálni...

Hegi90
Ez most mi? A háttérben lévõ képet a Blizzad dobta ki még valamelyik Blizzconon. Ez is egy n+1. jel arra, hogy a secret level-ben pónik lesznek.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

mukika
amúgy amikor megrendelted kaptál egy mailt amiben ez állt:

"Megrendelését köszönjük. Amennyiben rendelésével kapcsolatban kérdése van, legkönnyebben a Rendelési Számra hivatkozva teheti meg. A termékek hivatalos megjelenés napján vehetõek át..."

szal ez alapján is már biztos volt a rendelés(szó sem volt sehol 2. megerõsítõ mailrõl náluk). évek óta a legmegbízhatóbb cég, mi sem bizonyítja hogy én pl. elsõ körben 20k-ért rendeltem meg és annyiért is kapom. annyi hogy a megrendelési szám legyen felírva mert azt szokták kérni személyes átvételnél.

TBTPumpa
Érdeklõdõ üzenete:
Sziasztok!
A Diablo 3 Gyûjtõi változatának áráról szeretnék érdeklõdni...
2012. március 16.-án elõrendeltem ezt a Gyûjtõi változatot, akkor még 23990 Ft-os áron (a Megrendeléseimnél is ezen az áron szerepelt), de ma pedig már 29990 Ft-ot ír a Megrendelésemnél, illetve kiszállítással együtt 30980 Ft-ot. Mennyiért fogom megkapni ezt a kiadást, mert most kicsit megkeveredtem!
23990 Ft-ért (+ szállítási költség) fogom megkapni majd a játékot vagy már az emelt áron (29990 Ft + 990 Ft szállítási költség)?

Köszönöm a választ elõre is!

szia

elfogyott mar nem lehet megrendelni

<#banplz>

Carlos
Ennyiért lehet, hogy beautózom érte éjfélre... GPS-be már betettem az Ipon címét...

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Nekem jött 5-6megabájttal is, de most belassult valamiért 2megabájt/secre, pedig roahdt sok peer-rõl jön.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
Ha bukod az ipon-t ne aggódj nekem van még 3 példányom a "levegõben".
Amikor átveszem a sajátomat meghirdetem hogy hol milyen névvel/kóddal tudja átvenni az ember ha kell neki.

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Én csak az iponnál rendeltem meg a CE-t. 😊 Azt bánom kicsit, hogy nem a 20ezres szériából, mert akkor még bizonytalan voltam. 😞 mondjuk a 22,7k sem olyan rossz ár így utólag. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TurboX
akkor megnyugodtam..
anno még berendeltem vagy 4 helyrõl de az ipon kivételével lemondtam mára az összeset, nagy volt a pofára esés terhe. avagy két szék közül a pad alá érzés kerülgetett.
nekem 0.4mbittel jön.... 😄 amúgy ja vicc kategória.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Avenger
http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-diablo-3/

Google a barátom. 😊 Külföldi oldalak, ahol lehet digitális verziót beszerezni. Megbízhatóságukról nem tudok semmit, az árak meg annyira nem jók, bár a 44,5 EUR viszonylag jó. Az átváltás miatt mondjuk valamennyit bukik az ember még.

Carlos
Miután rákérdeztem, teljes mél:

Tisztelt xxxxx,

A termék elérhetõ lesz 05-15-én tud érte jönni már 00:01-tõl, 01:00-ig, vagy a normál nyitva tartás szerint 10 és 20 óra közt.
Az ára nem változik, a visszaigazolás szerintit kell fizetni.

Tisztelettel,
Bartos Tamás
iPon Computer Kft.

2012/5/11 <xxx>
Tisztelt Ipon!

Elõrendeltem annó a Diablo 3 CE-t 22 696 Ft –ért.
Mivel eddig semmit emailt nem kaptam, hogy mehetek-e érte valamikor érdeklõdnék, hogy mikor vehetem át a terméket és mennyiért (sok helyen felvitték az árat 30.000-re és annyiért lehet átvenni, holott 22-23-ért rendeltük elõ).
Vásárlás azonosító: #xxx
Dátum: 2012.03.21

Válaszukat elõre is köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Blizzardnál pont hogy Ati a támogatott szóval... Starcraft 2 -nél is itt is. Ott is volt minden show-jukon az ATi logo.
Meg át olcsóbb mint a Geforce az meg max a tesztek alapján tud 5-7% +-t. Pl a 7950-hez képest a 670 GTX és drágább is 10-25 ezer forinttal. Az új Geforceokeon meg kevés a ram pl 2 giga helyett 1-1.5, vagy 3 gb helyett 2 gb a felsõ kategóriásoknál ellentétben az atikkal. A ram kifogyhat nagyobb felbontáson de atinál emiatt nem s magasabb a memóriasávszéle is. No ezért veszek most atit. Meg most is az van. 😊 S semmi gond nem volt a jó öreg HD 4850-el elõtte se a radeon 9600 xt-vel s elõtte se egy Geforce 2-vel.
Fpocok
Tök jó, hogy be van reklámozva a dio3.hu-n, hogy hol lehet digitálisan megvenni. Csak az a baj, hogy ott nem lehet.

TurboX
ez most jött az ipon-tól?
Smuge
Nem tudom mit vársz egy ilyen bolttól.

Srácok! Szerintetek intel dualcore 2,5 nvidia 9400GT 512 2giga ram+ win reinstall
szerintetek fogok majd démonokat tudni ölni?D: (magyaros vót)

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

TBTPumpa
Nekem meg úgy csesznek válaszolni ezek a konzolosok...
Nem mindegy, hogy 24 vagy 30 000!

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Gyorsak voltak:

A termék elérhetõ lesz 05-15-én tud érte jönni már 00:01-tõl, 01:00-ig, vagy a normál nyitva tartás szerint 10 és 20 óra közt.
Az ára nem változik, a visszaigazolás szerintit kell fizetni.

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
+1

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

barati jotanacskent mondom, ha mar uj gepet veszel - gyanitom azert hogy ÉLVEZD A JÁTÉKOKAT - felejtsd el az atit a faszba es nvidia gfxet vegyel!!!!

anti hero

mukika
digital upgrade nem nagyon van blizzard játékoknál tudtommal, ha erre gondolsz... szal mindenképpen szükség van a winghez, dyehez is dobozos ce kódra az upgradehez.

Különc
Jó kis gép, ám igen, mindegy mikor kötöd az accounthoz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Carlos
Acchoz kötött nem géphez. Akármikor megveheted.

Þór vígi þessi rúnar

Köszi. S ezt megvehetem bármikor? Akár a megjelenés után is ? Nem baj ha pl május vége felé kezdem el használni? S addig úgysem aukciózok.

Ja és júniusban lesz új gépem. Ez ugye nem gond? Újra fel telepíthetem majd a játékot stb? Mert ugye Win7-ezt is kell majd újratelepítenem. AMD Fx 6100 3.3 ghz proci, 8 gb ddr3 1600 mhz ram, Ati HD 7850 re gondoltam. Azzal már tuti maxon megy a Dio3 meg a késõbbiekre is jó lesz.
Carlos
Köszi, megy egy email. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Különc
Igen, ha találsz késõbb CE-t nem látom akadályát

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TBTPumpa
Egész biztosan NEM!

Most rákérdeztem újra a Konzolosoknál... Várom a választ! Remélem igyekeznek...

Sáska
szerintetek kesobb lesz majd ra lehetoseg, hogy az alap kiadast upgradelni lehessen deluxe-ra, vagy CE-re? Nem tudom, volt-e ilyen mas blizz jatekoknal.
a dye meg a wing need lenne, de a tobbi cucc nem erdekel.

Sir Quno Jedi
Mekszereltem, background download throttling-ot le kellett kapcsolni (azaz bepucukázni, hogy ne csinálja), meg a peer-to peert visszaengedélyeztem és pár perc alatt magára talált, most max. 13 percet becsül, az sem 27 óra... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jazzy
Nem keresem most meg, mert lusta disznó vagyok, de bneten valahol fent van a mobile authenticator mûködése és ha a telefon tönkremegy akkor egy másik készülékre lehet backupolni az authenticatorodat valahogy, ergo vagy veszel új telefont, vagy egy haverodat megkéred aki ugyanazzal az oprendszerrel van, backupoljátok és leválasztjátok az accról. Vagy nyilván új saját telefonnal tovább használhatod.
Fpocok
TurboX
<#eljen>