Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom shortcut vagy egy parancs hozza elõ (pl chat-be írva: /wings) 10 percre bármelyik karakteren.
Úgy emléxem, hogy óránként 10 percre lehet "bekapcsolni" ezt a jóságot.
Þór vígi þessi rúnar
A CE-ben található ingame "wing" hogy mûködik? Egy karakter felveszi, és annyi, vagy minden karakternek lehet, az accon?
Van errõl valakinek infója?
Þór vígi þessi rúnar
A másikban igazad van, én már az elején mondtam, hogy ez a + - -olás egy faxság.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy meg nem sírok, csak elmondtam, amit akartam.
A lényegen ez sem változtat, hogy rengetegen tartalomtól függetlenül dobálják a mínuszokat, pofára.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nem is értem, még most sem, hogy mi a faxárt kellett benyomnod egy ekkora spoilert!!
Egyik haverom is ket peldanyt rendelt elo, egyet maganak, egyet meg a faterjanak (hozzateszem, ez a haverom 35 eves..)! Az oreg a mai napig hardcore D2 fan, massal nem is jatszik.
Egyelõre ezt fogjuk csinálni, mert két csemetének még a gépét is fel kell újítani mielõtt a D3-at ráeresztem (az egyik már meg is van rendelve, tiszta anyagi csõd ez az egész), de tényleg ahogy cleric írta azért az az igazi mikor egyszerre menetel az egész társaság, és üvöltözünk át a lakáson, hogy ki merre van 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Itt tudsz véleményeket olvasni róla (rosszat nem fogsz találni):
Iceakos kódjai
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Vagy nincs ekkora bizalom? <#ravasz1>#ravasz1>
Ez a livekodok.com árban eléggé rendben van, de a weboldala full gagyi. Megbízható? Vki rendelt már tõlük?
Mondjuk nekem kifejezetten nem kell, de remélem azért a wow-ban hozzáadott realid barátokra lehet majd whisperelni. 😊
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Engem például érdekel a chat, mert más játékokban is származott elõny abból, ha az ember olvasgatta.
Mivel a 12600 Ft-os ár már nem játszik, mert csak azok kapják meg ennyiért, akik május 10.-ig (tegnapig) elõrendelték a játékot!
Amúgy pedig itt ajánlott a vásárlás (itt van Angol nyelvû papírtokos verzió is):
http://konzolokszervize.hu/pc/diablo-3-pc-diablo-iii-pc
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Þór vígi þessi rúnar
http://www.argep.hu/product_785018.html
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Digitális meg livekodok.com-on 12000.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Szóval ahogy néztem Magyarországon picifel 12k alatt van a legolcsóbb dobozos verzió (a linket nem találom 😞
A legolcsóbb digitális a meex games 13,290
Van ennél jobb?
Ehhh...
ha beszélgetni akarsz, akkor TS vagy Ventri esetleg skype. Ha játszani, akkor ott vannak a beépített parancsok és az ingame chat.
Rájöttek a Blizz-nél, hogy useless.
Þór vígi þessi rúnar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
@nyuny01: igen ezt láttam meg a diablo3.hu-n ezért vetõdött fel benne a kérdés, köszi!
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Battle.net
C:\ProgramData\Battle.net
MAC
/Users/Shared/Battle.net
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Melyik a pontosabb ?
Nem mindegy, mennyit kell várni 😊