Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Acchoz van kötve.
Gondolom shortcut vagy egy parancs hozza elõ (pl chat-be írva: /wings) 10 percre bármelyik karakteren.
Úgy emléxem, hogy óránként 10 percre lehet "bekapcsolni" ezt a jóságot.

Þór vígi þessi rúnar

Az offok után, egy kis on:

A CE-ben található ingame "wing" hogy mûködik? Egy karakter felveszi, és annyi, vagy minden karakternek lehet, az accon?
Van errõl valakinek infója?

Carlos
Énis mondtam, kábé senkit se érdekelt. Hülyeségekre megy el az effort... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Ja de szerintem ezért fölösleges hõzöngeni.
A másikban igazad van, én már az elején mondtam, hogy ez a + - -olás egy faxság.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Sir Quno Jedi
Ha mán a spoiler sem elég nekik, az tényleg durva?!?! Mi jöhet ezekután?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én voltam a hülye, mert megnéztem, ilyen az ember, kíváncsi.
Amúgy meg nem sírok, csak elmondtam, amit akartam.
A lényegen ez sem változtat, hogy rengetegen tartalomtól függetlenül dobálják a mínuszokat, pofára.

ninics picike, meg hatalmas spoiler, ha spoiler akkor spoiler és kész.Ne nézd meg..de azért kíváncsi voltál, persze meg a többiek is 😄 aztán meg sírnak..kivagyok ettõl az emberektõl.Minek néznek ezek fórumot addig, amíg nem játszák végig a játékot? <#conf><#conf><#conf><#conf>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Sáska
irj az SG-nek, hogy legyen kulon kicsi spoiler es hatalmas spoiler makro....<#zavart2>

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Ha valami spoiler tag-ben van, akkor az spoiler. Deal with it.

Én azért adtam rá mínuszt, (hosszú gondolkodás után), mert HATALMAS nagy spoiler volt a kommentben, de csak rányomtam arra a spoilerre, de nem gondoltam volna, hogy ekkora spoilert írtál bele, ez miatt nyomtam a mínuszt.
Nem is értem, még most sem, hogy mi a faxárt kellett benyomnod egy ekkora spoilert!!

Sáska
hat ez kemeny😊
Egyik haverom is ket peldanyt rendelt elo, egyet maganak, egyet meg a faterjanak (hozzateszem, ez a haverom 35 eves..)! Az oreg a mai napig hardcore D2 fan, massal nem is jatszik.

Lazarus
Örökbe fogadhatnál engem is <#idiota>
Sheltem,

Egyelõre ezt fogjuk csinálni, mert két csemetének még a gépét is fel kell újítani mielõtt a D3-at ráeresztem (az egyik már meg is van rendelve, tiszta anyagi csõd ez az egész), de tényleg ahogy cleric írta azért az az igazi mikor egyszerre menetel az egész társaság, és üvöltözünk át a lakáson, hogy ki merre van 😊
Sheltem
Na erre nem is gondoltam. Igazad van.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Egy igazi kocka családban egyszerre akarnak majd játszani, nem egymás után.
Sheltem
A Livekodok.com IceAkos weboldala. Én már rendeltem tõle wow 2 hónapos kulcsot, kb negyed órával utalás után az emailemen volt a scannelt kulcs ami tökéletesen mûködött.

Itt tudsz véleményeket olvasni róla (rosszat nem fogsz találni):

Iceakos kódjai

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Na de ha egy család miért nem indítotok egy accounton belül saját karaktereket és megegyeztek, hogy senki nem nyúl a másikéhoz?
Vagy nincs ekkora bizalom? <#ravasz1>

Köszi, köszi.

Ez a livekodok.com árban eléggé rendben van, de a weboldala full gagyi. Megbízható? Vki rendelt már tõlük?
Carlos
Ez a feature bennelesz a játékban.

Þór vígi þessi rúnar

Biztos ezért volt telespammelve a d3 forum, mert senkinek nem kell a chat. 😄

Jabar
Minek külön alkalmazás ha van/lesz beépített?
Mondjuk nekem kifejezetten nem kell, de remélem azért a wow-ban hozzáadott realid barátokra lehet majd whisperelni. 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Már megint ez a hozzáállás:/ attól, hogy te nem más meg igen.
Engem például érdekel a chat, mert más játékokban is származott elõny abból, ha az ember olvasgatta.
TBTPumpa
12750 Ft a legolcsóbb helyen.
Mivel a 12600 Ft-os ár már nem játszik, mert csak azok kapják meg ennyiért, akik május 10.-ig (tegnapig) elõrendelték a játékot!

Amúgy pedig itt ajánlott a vásárlás (itt van Angol nyelvû papírtokos verzió is):
http://konzolokszervize.hu/pc/diablo-3-pc-diablo-iii-pc

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Carlos
Az emberek játszani járnak a játékba nem csetelni (legalábbis az esetek 95%-ban). Ha beszélni akarsz arra megvannak az alkalmazások szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Avenger
12500 körül tudok legolcsóbb dobozost.
Digitális meg livekodok.com-on 12000.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Az ár azért is érdekes, mert nekem tuti kell. Feleségem szintén azonnalra kéri, és akkor még van 4 csemete, akik egyelõre vérig vannak sértve, hogy õk nem kapják meg azonnal. Hülye egy család.
4 oldalt vissza olvastam, de nem találtam hirtelen a választ. Ugyanakkor egy darabig követtem. Vki kiegészítené az információimat?

Szóval ahogy néztem Magyarországon picifel 12k alatt van a legolcsóbb dobozos verzió (a linket nem találom 😞
A legolcsóbb digitális a meex games 13,290

Van ennél jobb?
Jabar
akkor nem az ha real id-s ismerõsökkel akarsz csinálni egy szobát és tudtok beszélni ha épp úgy adódik míg van aki diozik, másik wowozik. 😊

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ki a franc akar csetelni?
Ehhh...
ha beszélgetni akarsz, akkor TS vagy Ventri esetleg skype. Ha játszani, akkor ott vannak a beépített parancsok és az ingame chat.
Rájöttek a Blizz-nél, hogy useless.

Þór vígi þessi rúnar

Jabar
pff :p

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
There’s an achievement for leveling 2 of each class to level 60. See, rerolling does exist in D3!

Avenger
Igazából csak a szobák létrehozásának lehetõségét kéne megoldani, és akkor már el lehet vele boldogulni. Mondjuk nem próbálgattam a /join-t, de az is lehet hogy mûködne.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
Ez meg a guide-ból van. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Köszi szépen az infót!

@nyuny01: igen ezt láttam meg a diablo3.hu-n ezért vetõdött fel benne a kérdés, köszi!

Jabar
Valamelyik kérdezz/felelekben mintha említették volna hogy bár nem nagy erõvel de dolgoznak a chat rendszeren is.

mukika
Ipon: "Kicsit feldobjuk az ejfeli nyitast: Szereztunk 80db Diablo 3 plakatot, illetve 10db Diablo 3 polot, az elso 90 ember fogja megkapni, az elso 10 valaszthat a polo es a plakat kozott."

nyuny01
Manuálisan ezt is :

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Battle.net

C:\ProgramData\Battle.net

MAC
/Users/Shared/Battle.net

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Semmire nem jó már, nyugodtan töröld le. A teljes telepítõ nem használ belõle semmit és nem is települ rá.
Nem tudjátok véletlenül, hogy a béta klienst lehet/kell/nem kell törölni a géprõl, mielõtt feltennénk a teljest?

nyuny01

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Sheltem
Hihetõ.

A két visszaszámláló között 1 perc eltérés van.
Melyik a pontosabb ?
Nem mindegy, mennyit kell várni 😊
nyuny01

Az SC2-nél még chatszoba sem volt a megjelenéskor. Nem lennék túl optimista.
Nekem ami igazából hiányzik az a "chat" szoba. Vannak alapértelemzett chatszobák, de nekem valahogyan nem nagyon tetszik. A régi battlenet-es szobák nagyon jók, remélem a közeljövõben tudnak valami hasonlót implementálni...Ti mit gondoltok errõl?

Kandurex
még 3...cmoon!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
valószínûleg a játéktörténelem legjobban várt játéka, szvsz, most van a csúcson, alig hiszem, hogy lesz valami ami majd ezt megfogja közelíteni

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯