Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Þór vígi þessi rúnar
A jatek kozben -ha jol remlik- a "G" betuvel barmikor le tudod helyezni magad melle a bannert. Ennek akkor lehet ertelme, ha mondjuk valami komolyabb fight van, es a varosban levo tarsad nem pont melled es a zombik koze akar beesni. Tulajdonkeppen ez egy biztosnagosabb modja a visszateleportalasnak.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Þór vígi þessi rúnar
"Kedves rajongók!
Nem akarjuk tovább húzni az idõt, ezért 05.15-én kedden már 00.01 perckor kinyitunk egy órára a Francia úton, hogy elsõként próbálhassátok ki a várva várt Diablo 3-at!
Az elsõ vásárlókat meg is ajándékozzuk, 80 db Diablo 3 plakát és 10 db Diablo 3 póló vár a szerencsésekre. Amennyiben megmaradna, úgy azokat a házhoz szállítással rendelõknek küldjük ki rendelési sorrendben. Személyes átvételkor kérünk, hogy a rendelési szám legyen elõl a gyorsabb kiszolgáláshoz.
Összefoglalva:
Diablo 3 Launch Party
Helyszín: iPon Computer, 1143 Bp., Francia út 40/b.
Idõpont: 2012.05.15 00.01 - 01.00
!!! SPECIÁLIS AKCIÓ !!!
Ezen kívül egy külön akciót is hirdetünk, melynek lényege, hogy minden Diablo 3 elõrendelõ fél áron juthat hozzá a World of Warcraft: Battlechest kiegészítõjéhez, amennyiben elõzetesen e-mailben jelzi a szándékát. A kiegészítõ ára 50% kedvezménnyel 1 896 Ft. Kérlek az [email protected] –n jelezzétek a rendelési számmal, amennyiben igényt tartotok a játékra.
!!! SPECIÁLIS AKCIÓ !!!
Szeretettel várunk mindenkit!
iPon"
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Legalábbis nekem ezt mondta az 576-os emberke telefonban pár nappal ezelõtt.
Þór vígi þessi rúnar
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
LOL
CE viszont már nincs itt sem: Nem rendelhetõ
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Szóval én is csak jót tudok róluk mondani...
Bár 2x visszamondtam játékszoftver elõrendelést náluk, ennek ellenére mégis kihozták, utána pedig megkérdezték, hogy miért nem vettem át. <#idiota>#idiota>
Az mondjuk kicsit furcsa volt, de hardveres részbõl magasan õk a legjobbak!
A kis boltokba 20-22k, es a vegere ezek is fel mentek 30k-ra. (1-2 apro kivetel lehet)
Es akkor a kis boltok szolgaltatasat minoseget nem ismerjuk, CDG pedig alap.
Nekem is CDG-bol jon a CE, es garantaltan itt lseznek kedd delelott.
A kis boltok ezutan ugy is eltunnek a sulyesztobe.
De ha legvégsõ esetben 30 000 Ft-ot kell kiadnom a CE-ért, akkor azt egy normálisabb cég kapja meg, mintsem egy parasztvakító cég, akik potom pénzért reklámozzák, majd odadobják eléd azon az áron, amin a többi bolt.
Inkább egy gerincesebb cég (igen mi bevállaljuk, hogy kurva drága lesz a Diablo 3 CE - CD Galaxis) kapja a pénzem, mint egy néphülyítõ (áááá, olcsó lesz ez, tuti, ezer százalék, árgarancia meg minden kutyafasza.... hopsz, mégse, bocsi)
Ez kva jó húzás 😊
De utáltam a WoW(ok) miatt is sorban állni. Mondjuk az elsõ kiegért kellett a legtöbbet várni 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!
http://gamepod.hu/dl/upc/2012-05/47757_dio_3.jpg
18 000 Ft-ot a digitális verzióért én nem adtam volna ki (bár lehet nem is közvetlenül a Blizzardnál vette a srác), de jobb neki, hisz hétfõn már telepíthet, kedd hajnalban pedig már apríthatja a monszták hadát...
De ha azt játsszák, hogy okés elküldjük 24 000 Ft-ért és mire ideér már 30 000 Ft lesz, akkor visszaküldöm nekik a picsba a csomagot! Ennyire azért nem mehet fel a szállítási költség még ilyen magas üzemanyagárak mellett sem! <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ezek után ha nem jutna a Konzolokszervizétõl nekem CE (azzal az okkal, hogy én még csak 23990 Ft-ért rendeltem elõ és az élvez ELSÕBBSÉGET aki 29990 Ft-ért) rájuk gyújtom az üzletüket! <#gun>#gun>
Nagyon ajánlom nekik, hogy jusson nekem CE és hogy azon az áron hozzák ki, amelyen elõrendeltem!
http://www.idokep.hu/elorejelzes
V9ykn8_TZL0