Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Fpocok
Pár napra felesleges. Inkább gyertek egerezni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
Nálam a terv hogy bekocsikázok érte éjfélre, alcsi reggelig, majd telepít és játszik. Reggel 8-9-re már gondolom azért stabilizálódik a dolog. Sajna én messzi lakok a bolttól, szóval ha én 10-re mennék akkor dél elõtt már nem játszanék vele. (bár lehet, hogy így sem) 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
amikor Tristramban vagy, ott vannak ezek a bannerek (biztos lattad oket). Ha partiban vagytok, es te kiteleportalsz a faluba, akkor a tarsad bannerere klikkelve egybol vissza tudsz melle teleportalni.

A jatek kozben -ha jol remlik- a "G" betuvel barmikor le tudod helyezni magad melle a bannert. Ennek akkor lehet ertelme, ha mondjuk valami komolyabb fight van, es a varosban levo tarsad nem pont melled es a zombik koze akar beesni. Tulajdonkeppen ez egy biztosnagosabb modja a visszateleportalasnak.

mukika
Path of Exile béta kulcsok (szám szerint 1000db), ha valaki nagyon unatkozna keddig.

mukika
nem hiszem, bár még gondolkodom rajta... de 1 hét szabi leszervezve, párommal lebeszélve, inkább alszom egy utolsót és reggel bebattyogok érte nyugodtan és így nem idegesítem föl magam éjszaka ha esetleg lehalna a szerver.

Carlos
Majd beteszi neked más... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Ha mostantól elsõ végigjátszásig nem jövök, akkor nem kell betennem? <#nemtudom>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Carlos
Helyes.
Te is jössz éjfélre?

Þór vígi þessi rúnar

mukika
sztem utóbbi + sorbaállás.

Carlos
A kérdés az, hogy itt is ilyen jegyosztogatás lesz vagy odamegyünk, bemegyünk fizetünk azt' szevasz?

Þór vígi þessi rúnar

mukika
sokat emlegetett iPon elõrendelõi levél:

"Kedves rajongók!

Nem akarjuk tovább húzni az idõt, ezért 05.15-én kedden már 00.01 perckor kinyitunk egy órára a Francia úton, hogy elsõként próbálhassátok ki a várva várt Diablo 3-at!

Az elsõ vásárlókat meg is ajándékozzuk, 80 db Diablo 3 plakát és 10 db Diablo 3 póló vár a szerencsésekre. Amennyiben megmaradna, úgy azokat a házhoz szállítással rendelõknek küldjük ki rendelési sorrendben. Személyes átvételkor kérünk, hogy a rendelési szám legyen elõl a gyorsabb kiszolgáláshoz.

Összefoglalva:
Diablo 3 Launch Party
Helyszín: iPon Computer, 1143 Bp., Francia út 40/b.
Idõpont: 2012.05.15 00.01 - 01.00

!!! SPECIÁLIS AKCIÓ !!!
Ezen kívül egy külön akciót is hirdetünk, melynek lényege, hogy minden Diablo 3 elõrendelõ fél áron juthat hozzá a World of Warcraft: Battlechest kiegészítõjéhez, amennyiben elõzetesen e-mailben jelzi a szándékát. A kiegészítõ ára 50% kedvezménnyel 1 896 Ft. Kérlek az [email protected] –n jelezzétek a rendelési számmal, amennyiben igényt tartotok a játékra.
!!! SPECIÁLIS AKCIÓ !!!

Szeretettel várunk mindenkit!
iPon"

Carlos
igérni valamit és be nem tartani tapló dolog... <#nezze>

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Kérdésre kérdéssel válaszolni nem fair dolog <#duhos2>

jah... értem akkor tárgytalan 😊

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Carlos
hol a bré az avatarodból?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem mozgat az 576... ott is van megrendelésem, de iPon-ékhoz megyek éjfélre.

Þór vígi þessi rúnar

Aha én is beszéltem az 576os csókaával viszont lehet neked is fel kéne hívnod , mert nekem azt mondta, hogy lehet elkezdik osztogatni a hosztessz lánykák a sorszámot elõbb mint 9 :/ azért ez .. majdnem mondtam valamit, de majd felhívom 14. én reggel õket most akkor mia a f van 😊

bélanéni
Mi ez a zászló egyáltalán? Mikor jelenik meg ajátékban, mire jó stb...?

Carlos
Engem sem vonz. Lehet, hogy a sajátomat csinosítgatom hogy szép legyen de kábé bazira nem érdekel másnak milyen...

Þór vígi þessi rúnar

Laza
Szerintem egyike leszek azoknak, akik a D3-as pályafutásuk alatt egyszer sem fogom megnézni senki zászlaját ...... max klikkelek rajta, de ennyi, a kutyát sem érdekli 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Carlos
kábé!
Legalábbis nekem ezt mondta az 576-os emberke telefonban pár nappal ezelõtt.

Þór vígi þessi rúnar

Nekem egy hülye kérdésem lenne... ha én az 576nál rendeltem elõ személyes átvétellel az alléban ahol ugye a Löncs party lesz, akkkor nem hinném, hogy engem bármilyen formában értesítenének nem?? csak oda megyek---> sorba beáll --- fizet -- távoz.. ?

Laza
Én hw-t már évek óta csak náluk veszek, általában jó áraik vannak. Mondjuk a szervizzel nem nagyon vagyok elégedett. Eddig 2x kellett visszavigyek valamit, de mindig kva lassú volt az ügyintézés ... sõt, az alaplappal két hónapig ment a szarakodás. Mondjuk rendesek voltak, adtak egy teszt lapot, szóval azért amit tudtak megtettek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ja, azt láttam, én április 4-én rendeltem, ha jól emlékszem már akkor sem volt

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

jazzy
Bizony! Már jó 10 éve tõlük rendelek mindent, semmi panaszom nem volt soha.
Ha nem megyek oda 9 után sorszámért, akkor állhatok sorba az éjféli nyitáskor, mert nem húztam sorszámot, és majd megkapom a példányomat, ha elfogytak elõlem a sorszámok?
LOL

TBTPumpa
Korrekt hozzáállás. A Konzolokszervizének is hasonlóan kellett volna eljárniuk.
CE viszont már nincs itt sem: Nem rendelhetõ

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

én innen rendeltem az alap verziót, itt a CE még 23990, ma beszéltem velük én még 12490 Ft-ért rendeltem, és ma mondta a srác, hogy annyiért is fogom megkapni, ez így korrekt (persze az én esetemben az az esetleges 500 Ft árkülönbség nem vágna földhöz)

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

TBTPumpa
Az Ipon tényleg egy megbízható és korrekt cég, nagyon gyors és rugalmas garanciális ügyintézéssel.
Szóval én is csak jót tudok róluk mondani...
Bár 2x visszamondtam játékszoftver elõrendelést náluk, ennek ellenére mégis kihozták, utána pedig megkérdezték, hogy miért nem vettem át. <#idiota>
Az mondjuk kicsit furcsa volt, de hardveres részbõl magasan õk a legjobbak!

Snomag
Mert valakinek rossz tapasztalata van veluk? 😄

Carlos
Ezzel kurvára egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

Daell Drow
Jaja, parhetig fuj 576 fuj CDG, mert 30k a CE. Es mar decemberbe igy raktak ki.
A kis boltokba 20-22k, es a vegere ezek is fel mentek 30k-ra. (1-2 apro kivetel lehet)
Es akkor a kis boltok szolgaltatasat minoseget nem ismerjuk, CDG pedig alap.
Nekem is CDG-bol jon a CE, es garantaltan itt lseznek kedd delelott.
A kis boltok ezutan ugy is eltunnek a sulyesztobe.
TBTPumpa
De nem tõlem... Én csak drágáltam õket! De amit eddig vásároltam tõlük azzal nem volt problémám. Ezt mindig is írtam itt a fórumon és máshol is!
De ha legvégsõ esetben 30 000 Ft-ot kell kiadnom a CE-ért, akkor azt egy normálisabb cég kapja meg, mintsem egy parasztvakító cég, akik potom pénzért reklámozzák, majd odadobják eléd azon az áron, amin a többi bolt.
Inkább egy gerincesebb cég (igen mi bevállaljuk, hogy kurva drága lesz a Diablo 3 CE - CD Galaxis) kapja a pénzem, mint egy néphülyítõ (áááá, olcsó lesz ez, tuti, ezer százalék, árgarancia meg minden kutyafasza.... hopsz, mégse, bocsi)

bélanéni
Bárki telepítheti hétfõn, mivel a játék kliens bárki számára szabadon letölthetõ.

Laza
"- A Sörözõben folyamatosan nyomon követheted, hogy mikor jön sorszámod, így nem kell majd éjféltõl folyamatosan ott lenned üzletünkben, addig kényelmesen sörözhetsz!"

Ez kva jó húzás 😊
De utáltam a WoW(ok) miatt is sorban állni. Mondjuk az elsõ kiegért kellett a legtöbbet várni 😊

bélanéni
Nagy az Isten állatkertje <#shakehead>

bélanéni
A CDG hirtelen mennyire korrekt cég lett. Érdemes lenne visszaolvasni, néhány nappal ezelõtt a népszerûségi listán hogy szerepelt

Fpocok
Amúgy ez pont miattatok van: Egy csomóan írtátok, hogy elõrendeltétek 345634634 helyen. Jó, hogy elfogy 😄D

Snomag
En meg eddig csak rosszat hallottam roluk :p

TBTPumpa
Valaki már meg is vette/aktiválta a digitális változatot:
http://gamepod.hu/dl/upc/2012-05/47757_dio_3.jpg

18 000 Ft-ot a digitális verzióért én nem adtam volna ki (bár lehet nem is közvetlenül a Blizzardnál vette a srác), de jobb neki, hisz hétfõn már telepíthet, kedd hajnalban pedig már apríthatja a monszták hadát...

Fpocok
Fõleg, hogy az elmúlt két hétben 20 ft-al csökkent 😄

Nekem is van pár vonal, ahol elõrendeltem a CE-t. Ha már a kezemben lesz egy példány, akkor szívesen átadom a többi lehetõséget a vásárlásra annak, akit érdekel.

TBTPumpa
Köszi... Akár 30 000 Ft-ot is képes vagyok kiadni érte egy korrekt cégnek (pl. CD Galaxis).

De ha azt játsszák, hogy okés elküldjük 24 000 Ft-ért és mire ideér már 30 000 Ft lesz, akkor visszaküldöm nekik a picsba a csomagot! Ennyire azért nem mehet fel a szállítási költség még ilyen magas üzemanyagárak mellett sem! <#idiota>

Ez csak annyit jelent, hogy most nem tudod megvenni (mivel még nem jelent meg). Szerintem teljesen érthetõ a tartalom.

Carlos
Ne parázz, vész esetén átpasszolom neked a galaxis-os CE-met ami nekem van félretéve 16-ig.

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
Amúgy meg kedden megnyílik a pokol és lángoló forróság fog mindent elönteni...<#banplz>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TBTPumpa
CD Galaxis-nál is elfogyott a CE...
Ezek után ha nem jutna a Konzolokszervizétõl nekem CE (azzal az okkal, hogy én még csak 23990 Ft-ért rendeltem elõ és az élvez ELSÕBBSÉGET aki 29990 Ft-ért) rájuk gyújtom az üzletüket! <#gun>

Nagyon ajánlom nekik, hogy jusson nekem CE és hogy azon az áron hozzák ki, amelyen elõrendeltem!

Davidus

V9ykn8_TZL0