Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
(Spoileres úgyhogy csak SAJÁT FELELÕSSÉGRE!)
http://www.diablofans.com/topic/41067-spoiler-diablo-iii-boss-health-and-information/
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Annyi hogy kölcsön vesz egy kis pénzt az elején, de vissza adja.
Nyugi Pedrosz, neked is lesz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Battletag: coolpet#2467
nem akarok címeket említeni mint például a .. ööö ...a aa ja a WORLD OF WARCRAFT<#idiota>#idiota>
Erre nagyon kíváncsi lettem!
Amúgy a 2 játék megfér egymás mellett, persze az egyik hanyagolva lesz, de lehet pár hét után meg a másik lesz hanyagolva. 😊
Így nem sokallsz be az egyikbõl.
Meg rájöttem, hogy egy nagy rakás szar a GW2 bizonyos szempontból, így átjöttem ide.
Botrányt eleve nem akarnak. Mert ha lesz valami nagyobb gond azt a híroldalak nagyon gyorsan fel fogják kapni, fõleg az elsõ napokban.
Amugy ezeket a world first-oket hogyan merik/nezik?
Þór vígi þessi rúnar
Biztosan lesznek gondok az ejfeli starttal, de sztem egy orara rendezodni fog a dolog!
anti hero
Nekem ez a sejtésem.
Ha szar lesz este, akkor úgy is hagyom.
- szerver open várható csúszás (mint mindig)
- 100%-os login probléma az elején
- mire belépsz kb. a szemeid kocsányon lógnak és a crash mentesség még akkor sem garantált
reggel viszont frissen, egy könnyed kávé elfogyasztása mellett kezdheted az egészet. ráadásul addigra már az éjféli sáskajárás okozta kellemetlenségek várhatóan elillannak😄
persze nem szeretnék lebeszélni senkit az esti kezdésrõl, sõt inkább bátorítanék mindenkit, így legalább biztos marad sávszél (az esti társaség fele addigra kidõl)a reggeli idõkben<#ravasz1>#ravasz1>