Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Passz, mostanában csak diablo 3 híreket olvasok, idõjárásjelentést nem <#idiota>

(najó vicceltem).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Carlos
Nem úgy volt, hogy hétfõn jön a hidegség 14 fokos max-al?

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
(merthogy gondolom kurva meleg lesz)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Én 15én délután megyek 5 után, de azt a fél literes limonádét megnézem a Papa Joeban 😊

HeadHunter86
Ez de kemény. Úgy látom itt inkább az ivászaton lesz a hangsúly mint a játékon 😄

Fpocok
Azt írja, hogy nincs raktáron. Tehát nem lesz 15-én.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!

Tud arról esetleg valamit, hogy a konzolokszervize.hu-nál elõrendelhetõ-e még a Diablo 3? Vörös színû értesítés jelenik meg a "Kosárba tesz" opcióra kattintva:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Összesen: 1 db termék, 12 790 Ft értékben van jelen a kosaradban
Jelenleg raktáron nem levõ termékek közül 1 db termék, 12 790 Ft értékben van a kosaradban, melyet akkor kell csak kifizetned, ha üzletünkbe érkezett és átvetted az általad elõre megjelölt átvételi mód szerint.
Elõrendeltél 1 db terméket, 12 790 Ft értékben, melyet a megjelenéskor kell kifizetned, mikor a terméket átvetted az általad megjelölt átvételi mód szerint.

Sheltem
No akkor egy hosszabb email copyja konzolokszervizétõl, friss ropogós:

"A Konzolok Szervize éjféli nyitással vár mindenkit a Diablo III megjelenésének éjszakájára, ami május 14-én, hétfõn lesz esedékes. Amint éjfélt üt az óra, és eljön május tizenötödike, már meg is vásárolhatjátok az elõrendelt Diablo III-akat - ez az az idõpont, amikor a Blizzard aktiválja az európai szervereket is, így hazaérkezés után már mindenki játszhat is a játékkal!

Hogy a várakozás elviselhetõbb legyen, az üzletünk szomszédságában lévõ PapaJoe Koccintó, Sörözõ & Pub csökkentett árakon vár benneteket! Üzletünkben pedig a megjelenés elõtt egy programokkal, kvízzel és versennyel is készültünk Nektek! Alább megtaláljátok pontosan mi is vár Titeket hétfõ éjszaka!

Pokoli italakciók Papa Joe Koccintós Sörözõ és Pub-ban:

- Arany hétfõ: Arany Ászok korsó 260 ft
- Pokoli mixek: 490 ft - Cuba Libre, Vodka-Narancs, Gin-Tonic, Vodka-tonic
- Frissítõ Limonádék (0,5 liter): 350 ft (klasszikus, narancsos, mentás)

Programok:

- Diablo 3 bemutatók - Minden amit eddig nem tudtál és tudtál a játékról
- Diablo kvíz - ha nem csak a harmadik résszel akarsz hazamenni
- Sörivó verseny (18+) - csak mértékkel
- Ropievõ verseny - a hagyomány kedvéért
- Relikvia vetélkedõ - hozz bármilyen Blizzard-os relikviát (póló, gyüjtõi kiadás, kulcstartó, kitûzõ, stb) és ha a zsûri azt értékeli a legjobbra akkor értékes nyereménnyel távozhatsz
- Diablo 3 pólók és ruházati kegészítõk 10%-os kedvezménnyel
- További meglepetés programok

-Az est dumagépe: mcmacko (gamer365.hu)

Idõpont és helyszín:

Május 14. este 21 órától, egészen addig amíg minden Játékos is megkapta a Diablo 3 példányát
1067 Bp. Hunyadi Tér 1.
Konzolok Szervize - Game Studio az Oktogontól pár percre
(ahonnan Papa Joe Koccintós Sörözõje csak egy lépésre vár hatalmas italakciókkal!)

Fontos tudnivalók:
- Érkezési sorrendben este 9 órától sorszámokat osztunk, majd sorszám szerint vásárolhatjátok meg a játékot éjféltõl.
- Az italakciókat korlátlan alkalommal igénybe lehet venni az est folyamán, de csak legalább a társaság egy tagja által felmutatott sorszám vagy Diablo 3 játék ellenében - ha a haverokat is hoznátok az estére.
- A Sörözõben folyamatosan nyomon követheted, hogy mikor jön sorszámod, így nem kell majd éjféltõl folyamatosan ott lenned üzletünkben, addig kényelmesen sörözhetsz!"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://frostshock.eu/diablo/2012/05/11/diablo-3-kerem-az-ocsiket/
Progame chat pár perce:

Üdv Progame! Szeretném megkérdezni, hogy tudják e már, hogy a diablo 3 játék magyarított külsõvel + kézikönyvvel fog érkezni? Vagy angol verzió?
ProGame üzenete:
Üdvözlöm!
ProGame üzenete:
Angol kiadás lesz
Ferrari23 üzenete:
Értem, és a kiadás formájáról tudnak már valamit?
Ferrari23 üzenete:
dvd tok kartontokba csúsztatva?
Ferrari23 üzenete:
vagy az egész papírdoboz kiszerelés?
ProGame üzenete:
Azt még nem tudjuk sajnos

Mivel angol kiadás remélem a szép kiadás lesz 😄

Carlos
Told be spoiler-be, engem érdekel.

p.s.: És még TÉK is... <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Nézegettem az achievementek leírását vannak közte hajmeresztõek😄D (ill kitépõsek😊 de akkora spoiler lenne, hogy nem írok semmit - minek rontsam el a másik játékát.

Sheltem
10-12gb.

12gb a hivatalos helyigénye(nyilván ennyi akkor nem lesz).

A különbség csak annyi, hogy itt nem kell 24 másik ember a legjobb rewardokhoz majd. Idõgyiloknak jó, ha már nem tud mit csinálni az ember, mert fullos gearben van 10 karija, és már unalomig farmolta infernot. 😄

Az achievement hajhászás nagyban hozzájárult ahhoz, hogy abbahagyjam a wowot (van benne pár nagyon nehezen megszerezhetõ/idegesítõ/idõrabló móka (Telített szerveren farmold ki X sárkányt (mount) még addonnal is, hogy 10 másik muki ott kempel.. Dugja Blizzbácsi fel magának😄

Mindezzel együtt az egyik népszerû hazai forumra már belinkelték, milyen achievementek lesznek - újra beszippant majd az õrület😊- de már csak nyugis játék mellett.
Fpocok
Szerintem a kék alapszínnel nem nagyon megy.
Piros alap sapin jobb lenne. De azért a dísz szépen néz ki. Ügyes munka.

Carlos
<#eljen>
Nekem is kéne. Kontakt van?

Þór vígi þessi rúnar

Egyébként, tudom, hogy volt már szal elnézést, de mennyi lesz sacc/kb a gém feltelepülve?

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

bélanéni
Ezeket a dolgokat sosem értettem.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Tatyla

a cimborám kész lett a sapkámmal amit rendeltem tõle sokkal jobb lett mint a G4G-s ráadásul nem került ennyibe...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Carlos
Picsába... akkor hatalmas volt az e-penis-em... lebuktam...

Þór vígi þessi rúnar

Az "öcsiment" annyira nem elítélendõ dolog, mivel továbbra is az a tényállás, hogy sokan majd megõrülnek érte.
Normálisabb vidékeken, meg többet ér egy olyan account, ami tele van ilyennel.
bélanéni
Ez így van. A normál dobozában ugyanaz a mûanyag tokos DVD lesz, mint a CE szép díszdobozában. Ennyi.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

mukika
de most õszintén minek a CE baszott szép nagy dobozbába a standard dvd díszdoboz is??? ezt nem értem, külön megvan a saját nagy doboza, baromság lett volna beletenni még a másikat is.

arról nem is beszélve, hogy a standard kiadás díszdobozában is a "sima szar fekete primko dvd toknak kinézö cucc" lesz.

Sáska
@Cleric: nem veled vitatkozom, csak nem ertem a felhaborodast. Abban is biztos vagyok, hogy az a "2 millio" az nem azert spamolta a logint, hogy segitse a blizzardot stress-testelni, hanem hogy minel elobb beleallithassak a baltajukat a SkeletonKing fejebe.

@Carlos: En meg azt fogom mondani, persze menjunk! ;-) (amugy nem te voltal, aki ide belinkelte a screenshotot, amikor az osszes beta achievmentet elerted, hm-hm?! :-))

bélanéni
savköpõ kutyákon

Gyalázat. <#zavart2>

Igazad van. Kíváncsi lennék, hogy a 2 millió playerbõl hányan voltak ilyenek.
bélanéni
Na menjen a bantuf*sz a bannerembe, egye bassza, mindent kibírok, az élet megedzett <#zavart2>

Carlos
acsik: szokásos e-penis hülyeség.
Most télleg, találkozunk a játékban akkor az lesz az elsõ hogy rázúmolsz a zászlómra és végignyálazod, hogy mi van rajta?
Én inkább rákérdezek, hogy megyünk-e boss-t ölni. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Sheltem
Már végig is toltad a normál fokozatot? <#ravasz1>

en is felfigyeltem mar par napja a CE sima szar fekete primko dvd toknak kinézö cuccra... a hátát nem us mutatták az ostobák, meg felnyithatták volna... eddig egy normalis unboxing se volt -
kíváncsi lennék a CE dvd tok belseje milyen, de nem lehet nagy szám...

Igazán rakhattak volna Standardeset bele...az nagyon tuti, igy biz. értelemben limitednek számít az is... na meg nyugtatgathatja magát az ember hogy jó ez is, minösegi cucc, ez se gyenge, mégha ugyvan direkt 15ért is megveheti 😄 merthogy rászán annyit :ddd szal..lényeg hogy a standard tuti jólfest

Nos, hogy tudatosítsam mirõl is van szó:
http://www.wowwiki.com/Feats_of_Strength_achievements
A fejlesztett mákért plusz pont.
Nem gondolok róla semmit (mert már nem érzem magam érintve benne -tekintve hogy 5 hónapja mindhárom accom frozen)
D3 hoz main acc éled/illetve a pandákhoz idõfüggõen😊
Fpocok
Igen.

bélanéni
Azért szar, ha ennyi vevõd van, mert 5millióból mindig van 10.000, aki teleböfögi az összes témába vágó weboldalt (persze ez a 10.000 az, aki elsõként van ott a szánalmas launchpartykon).

Pretorian
Wehhwhh...ez most biztos elég lol kérdés lesz, de ha megveszem a retail verziót és beregelem battle.net-en, és utána valami történne a dvd-vel, akkor le tudom majd tölteni késõbb bármikor a programot?
Volt már pár Blizz játékom (WC3, Diablo, Diablo 2 + LoD-t kétszer is megvettem), de nem történt még ilyesmi, aztán D2-vel is kb. 6-7 éve játszottam utoljára, nem emlékszem...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Sáska
ez kicst csusztatas; eppigy elmondhatom az ellenkezojet: a closed betasoknak megkoszonhetik, hogy hetekig futottak a runokat, reportoltak a bugokat. miert adjanak egy open betasnak feat-et, aki egyszer lepett be..
Hozzateszem, ket haverommal is letoltam a skeleton kinget az open beta hetvegen, egyik sem spammelte a logint, egy vegig jatszas, es viszlat.

(nekem volt closed beta accom; de nem utne sziven ha nem kapnek ilyen feat-et. Egyebkent meg ez az n+1 motivum a banneren talan az elso par hetben lesz erdekes, utana mar az achievmentekkel kilockolt motivumok sokkal menobbek lesznek - sztem)

Carlos
Akkor asszem itt is indul a flame mingyárt!
Akinek télleg az a legnagyobb baja, hogy nincs nagy piros csontkoponya a zászlóján, hanem csak kék sárkány azt nagyon sajnálom. Azok számomra az életképtelenek.

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Jézus atyám, meg voltam gyõzõdve, hogy 25-30 körül lesz a játékosok átlagéletkora, nem gondoltam hogy ovisokat is érdekli majd!

TurboX
mekkora rohadék ez a blizzard, ilyen ereklyét csak úgy odaadnak a szerencséseknek, akiknek meg van 8 fiókjuk és nem hívták be õket nem kapnak semmit.. csalódtam bennük, le is mondom az elõrendelést..

(<#idiota>)

komolyra fordítva a szót, nálam a szánalmas kifejezés új értelmet nyert..
bélanéni
<#action>

Carlos
Nekem is õ intézte a rendelést.
Profi!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis rajzoltam és ezért kaptam. Tehát tettem valamit érte.

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Igen, van aki pályázott meg hasonlók. De a többség a random kategóriába tartozik.

Vannak, akik azt kifogásolják, hogy míg a closed bétába szerencsével lehetett bejutni, addig például az open bétásoknak is megköszönhetnék, hogy spammolták a logint, meg olvasgatták a 37-es kódot fél napokig, mert a terheléses teszttel többet értek, mint azzal, hogy kiosztottak valakinek egy béta accot, aki egyszer lépett be. Ennek van értelme szerintem.
bélanéni
iPon-t én is csak ajánlani tudom, sokszor vettem tõlük, mindig nagyon készségesek, és ha nem haragszik, a számomra legszimpatikusabb és segítõkészebb ügyfélszolgálatos nevét ideírom, õ a lentebb már említett Bartos Tamás. 100%-os a hozzáállása, profi, gyorsan reagál mindenre.

Avenger
Tévedés, sokan megküzdöttek, meg gyorsabbak voltak a többieknél, én is rajzoltam érte. Igaz a nagy része az embereknek random kapta. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Még csak nem is acsívment, hanem feat of strengh, ami nem ad semmit, csak úgy van. Meg zászlóra minta, de nem tudom hogy néz ki. 😞

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Fpocok
A sírás azért megy, mert gyakorlatilag randomba jutottak be emberek, szóval teljesen véletlenszerûen. Õk kapnak, és csak annyit csináltak, hogy szerencsések voltak.

Daell Drow
Igen, azert megy a siras mert pistike nem kapja meg az n+1 mintat a zaszlora.
Sáska
szerintem megerdemelsz egy bantut a logodba megjelenesig<#wink>