Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
akkor már nem lett volna egyszerûbb az oldal tesztfázisából berakni egy képet? nem hiszem hogy most külön ezért összekamuztak volna 2 kamu képet

Fpocok
Nyilván csak azért csinálták, hogy megmutassák, milyen lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carlos
Attribok is érdekesek egy barbárhoz!

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
lehet hogy kamu kari,de 1-2 érdekesség: nightmare act4et most kezdi de már 59-es; fegyók dps-e...wtf? ; mf-re hangolva--> ezzel runolja valszeg NM mefit(act3 bosst)?

Level 59, és hellre be sem tette a lábát? 😄
Aradebil2
lesz bneten armoryhoz hasonló,karimutogató fícsör

Csak meg szeretném kérdezni, hogy minden rendben van-e.
Letöltöttem a klienst, amikor oda kattintok, hogy Diablo III setup.exe, kiír egy hibaüzenetet:
"Failed to extract required files from an archive. Please try again. (...)
Error code: BLZPTS00008"

Ez normális, vagy valamit elrontottam ?
sz4bolcs
Ezzel az érveléssel az a gond, hogy akkor is van dodge, meg defence, ha normálisan össze lenne hangolva az animáció és a sebzés.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Tatyla
igen elotoltheto,hetfon 17.00-tol telepitheto,ejfeltol jatszol.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Amúgy lehet, hogy hülyeség amit kérdezek, de mintha lehetne már elõtölteni a játékot? És ha lesz kulcs, akkor telepíteni, ha meg idõ van, akkor megnyílnak a pokol kapui?

sz4bolcs
Nem errõl van szó, hanem hogy a támadás animáció megkezdésére van rákódolva maga a sebzés. Olyan, mint ha egy íjjal rálõnél egy ellenre, és ha épp a célkeresztbe volt, amikor kilõtted rá a nyilat, akkor megdöglik, és tök mindegy hogy közben már rég nincs ott.

http://hu.twitch.tv/westy66/b/313050601

1:47:35-tõl beszélnek róla.

TBTPumpa
Players on Starter Edition game licenses have the following restrictions:

- Act I up to the Skeleton King is available
- Level 13 cap
- Matchmaking available only with other Starter Edition players
- No Real Money Auction House access

http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-starter-edition-guest-pass

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Pont írta is erre a blizzard, hogy egyáltalán nem akarják, hogy ki tudjad kerülni az ütéseket. Arra van a dodge, meg a defense.

TVelvet
<iframe frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://loquenahak.net/countdown/?en" style="position:absolute; width:365px; height:64px"></iframe>

szerintem nem fog menni. 😞
Pretorian
Hitlag visszafelé is megvan kicsit más formában, én is írtam róla a béta után ide + még sokan mások. Rácsavarsz valakire Hammer of the Ancients-el (csak barbárral tudtam játszani), majd arrébb mész 8 métert, és akkor jelenik meg a skill animációja amint éppen ráver a monsztára egyet úgy, hogy te már ugye ott sem vagy.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

TBTPumpa
A hivatalos Soundtrack CD is kikerült már a netre, akit érdekelne...

TBTPumpa
Ezután a videó után elgondolkoztam, hogy tényleg érdemes-e Demon Hunterral kezdenem...
Baromi sok monszta lesz a játékban és baromi nagyok is (a videó végén hogy elkapta a Barbárt az a szörny).
Félek ide kevés lesz a Demon Hunter, a Wizard és a Witch Doctor...
Barbár kell ide és Monk! <#gun>

A bétában a 15-ös patch-ig bírtam a Demon Huntert, de mikor megkapta a 16-os és 17-es frissítést baromira begyengült. Azért remélem, hogy a véglegesben nem lesz ilyen harmatgyenge.

(Amúgy nem tudom mi történt itt éjszaka, de kaptak -3 szavazatot... Mire is? A tököm kivan a sok kreténnel, aki csak benéz ide és nyom egy mínuszt egy olyan hozzászólásra, amirõl fogalma sincs...)

Én nem éreztem hogy elõbb kapom az ütést. Hidd el feltûnt volna. Az más kérdés, hogy a lag miatt kapom be az ütést. De az hálózati probléma, nincs köze az élményhez. 😊
Nem értem a problémát!! Ha meg nem akarod bekapni az ütést, akkor elõtte el kell ugrani! Hidd el ki lehet tapasztalni egy idõ után a bossokat és szinte gyerekjáték vele a harc. 😊
sz4bolcs
Ez meg olyan 12 éves lemaradás pl. és nem mástól, hanem saját maguktól.

sz4bolcs
Most néztem FS! tv-s ismertetõt, és megcsapta a fülem, mikor a laghitrõl beszéltek. Az valami nagyon lol, hogy amint elkezdõdik egy monszta támadásanimációja (pl. skeleton king kardlendítés), már megkapja a játékos a hitet, és esélye sincs kitérni. 2012-ben... egy ekkora nevû játéknál...

Pont tegnap (is?!) ment a flame PoE chaten, hogy a d3 jobb nem jobb, túl egyszerû, könnyû stb.....=) hát valamivel elkell ütni az idõt 15.éig😊 mondjuk én (még) nem veszem meg, de kíváncsi vagyok milyet fog ütni😊 a PoE is megér egy próbát, bár nekem eddig fura kicsit (gigantikus ui,skill rendszer).

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Nem hiába lett a D3 grafikája ilyen. Toltam a PoE-vel még a múltkori bétában, elsõre szép. Viszont utána rájössz hogy el van túlozva az egész, élettelen a környezet, semmi sem rezdül. Látszik hogy csak a grafikára mentek rá. A játék többi része siralmas, kb 10 évvel le van maradva.
Fpocok
+1

sz4bolcs
Én egy kettõ közti átmenetben nagyon szívesen kiegyeznék.

TVelvet
az utolsó momentumot a videoban láttátok?😊
Diablo 3 jobb. PoE-ben el van túlozva az egész. Nincs egyensúly a grafikában sem.
sz4bolcs
Ez jobban néz ki, mint a Diablo3 xD

Kár, hogy nem ilyen darkos grafikával csinálták, remélem a 4 már ilyen lesz.

OFF:
Path of Exile open beta. Csak hogy gyorsabban teljen az idõ..

Különc
Már csak azért is szimpatikus a srác, mert õ is female barbarian lesz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

rage
Üdv!
A Battletag listára itt kinek kell írnom, hogy felkerüljek?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Csakhogy a str csak armort ad, defet nem.

AntiHero
Huh, termelitek a hozzászólást, elég volt végig olvasni munka után <#wow3><#zavart1>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

vagyis a defense jó minden ellen, na már bele is kavarodtam

How much can you take,before you snap?

jó, de nem tudjuk,hogy ez mekkora értéknél lesz

mint pl d2-ben az mf, 1000% felett már annyira abszurd volt minden érték,hogy megérte használni, azonban rendkívül nehéz azt az értéket elérni.

érdekes dolog ez az armor vs defense dolog, kíváncsi vagyok mikor érkeznek majd pontos adatok és mennyire fog változtatni ezen a blizz megjelenés után.

Hegi90: nem adódnak össze, mindkettõ másra vonatkozik. és elvileg phisycal attack ellen nem jó a resist. viszont a dr egy globar érték és minden ellen jó.

Pont azt mondja hogy egy idõ után str nem ad eleget, és intet kell használni, mivel az str elérte azt a szintet miután nem fog igazán nõni a sebzés csökkentése.

Hegi90
Nem úgy van, hogy ha armorból összeszedek pl 30% dam redu-t, és resistbõl még 30%-ot, akkor ezek összeadódnak? Tehát érdemes mindkettõt pumpálni, nem?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ezek alapján szerintem elég ha csak str-es cuccokat nyomsz. elég nagy dmg reduction mellett már a resist elenyészõ lesz

Hegi90
Hát az a nem mindegy, hogy milyen cuccokat veszel.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Klemice
Ezek a statok most nem mindegy mekkorák? Úgyis a gép pakolja, neked meg várni kell hogy hanyas szinten lesz pl 50es a str, ennyi nem?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Különc
Ahogy nézem a többi Diablo 3-as videója is nagyon jó, a keybindingosból is sokat tanultam

str - barb
dex - monk, dh
int - wd, wiz

ez a tok ugy nez ki mint az assassins creed revelations CE tokja, ami kemenypapirbol van a teleje felhajtohato es akkor kiemelkedik belole a dvd tok.

ilyesmi mint a szurke AC doboz

anti hero

Hegi90
na egy iylenre vártam már nagyon régóta.
egyébkétn melyik classnek melyik a base statja?

Különc
Ez jó vidi, szép munka! <#eljen>

Furcsa lesz majd a barbárom félig intellectes cuccokban

ProGabe
Semmi sem egyszerû...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sáska
thanks jol nez ki.

Davidus

V9ykn8_TZL0

Sziasztok!

Nem tudom volt-e már, de azért belinkelem a HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 and 4500 kártyákhoz jött ki hotfix. Gondolom ha nem jó a 12.4 driver az 5 sériától felfelé megjelent kártyákhoz, akkor ahhoz is lesz majd javítás.
ProGabe
Lurdlespor
Blizzard Employee
If you have installed the Diablo III beta at any point and intend to install Diablo III, please make sure that all Diablo III beta files are removed from your system prior to installing the full game.
This includes the Battle.net folder, which can be found in the following locations:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Battle.net

C:\ProgramData\Battle.net
MAC
/Users/Shared/Battle.net
Once this folder and all other beta files are removed, simply run the installer again.
Additional tip for Windows 7 users:
ProgramData is a hidden folder by default. You can find it by entering the path into the navigation field, as shown here: http://i.imgur.com/uc0PB.png (then press enter).

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.