Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a nénédet

Carlos
No azért ne általánosíts...
Én pl britekkel dolgozom együtt éshát...legyen annyi elég, hogy az amerikaiak legalább dolgoznak és van agyuk. (hopp, énis általánosítottam, na mindegy)

Þór vígi þessi rúnar

edios
main difference between hu and the uk 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Carlos
Nekem is jött egy jó hír épp most...
Your Amazon.com order of "Diablo III Limited Edition" has shipped!
(ez a limited edition guide)

Þór vígi þessi rúnar

Progamesek is tartanak éjfélit

Tisztelt Diablo III vásárlók!

Mi kérdeztünk, Ti pedig válaszoltatok, és mint kiderült, lenne majd igény a Diablo III premier elõtti átvételére - ha pedig így áll a helyzet, természetesen igyekszünk mindezt lehetõvé tenni! Tehát ha személyesen vennéd át a saját Diablo III-ad, és szeretnél élni a lehetõséggel, május 14.-én éjfélkor, azaz hétfõ éjszaka már el is látogathatsz hozzánk a példányodért! Természetesen mind az éjféli, mind a másnapi személyes átvevõk, és persze az elsõ körben futárral rendelõk is részt vesznek nyereményjátékunkon, melynek során valaki egy értékes SteelSeries Diablo III headsettel lesz gazdagabb!
Errõl - természetesen - már minden korábbi elõrendelõnket kiértesítettük telefonon (akit eddig nem értünk el, annál többször újra próbálkozunk), viszont arra is fel hívnánk a figyelmet, hogy az elsõ szállítmányban korlátozott mennyiséget kapunk a játékból, így ha most rendelnéd meg (ára 12,750 forint), nem tudjuk garantálni, hogy a premier elõtt át tudod venni, illetve hogy futáros rendelés esetén 15.-ére ki tudjuk szállítani! Azt is hozzátennénk, hogy ha lecsúsznál, nem kell eszeveszett sokat várnod a második körre, ugyanis ez már 15.-én be fog futni, így legrosszabb esetben is egy nappal késõbb veheted majd kézbe az idei év legjobban várt pécés játékát!

Fpocok
Na õk tényleg rendesen. Ez dobozos, nem? Ára is jó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

gandrus
Na ez a bolt fair, szerintem:

"Hi Gabor
We have some important information about your Pre-Order for Diablo III .
Order number:
Order Date: 10 May 2012
You may have noticed that the price for Diablo III on Gamestation.co.uk has gone up to £34.99, but you don't need to worry! Because of the Gamestation.co.uk Pre-Order Price Promise your Pre-Order will not change and you will still pay the original, lower price."

edios
ránéztem a descriptionre, és igazából az is spoileres sztem 😊

bár inkább csak fokozta a várakozást 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

TBTPumpa
Eddig is így volt (és hivatalos infó is)...
Starter Edition direkt a kipróbálásra szánt verzió, tehát egy demónak felel meg!
StarCraft 2-bõl és a WoW-ból is van Starter Edition ami szintén mindenki számára elérhetõ...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hedgehunter
Hol olvastad?
Aradebil2
nagyon durva streamek lesznek launchra...day9, NASL, GDSTudio, bár én tuti nem fogom nézni õket, inkább játszok😄

Fpocok
Nekem valami 7 és felet szedett le, vagy valamivel többet.
De nem 4et.

nekem teljesen jó, 10 perce indítottam el, mire elmúlt a hasmenésem le is töltötte

csak nálam szedi le 3,9 gb ig a downloader az install-t? utána kiírja hogy leszedte az egészet és csak cancel-t tudok nyomni, próbáltam peertopeer el meg anélkül is.

TBTPumpa
Mindenki hozzá fog jutni a Starter Edition-hoz teljesen ingyen... Csak most rendelték még csak hozzá a bétázók profiljához.

Aradebil2
mivel hivatalosan closed-béta szerók csak US-ben voltak, ezért minden closed beta játékos annak számít szvsz

Hedgehunter
na megegyszer:😊

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4904620454

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4903420608#1
Hedgehunter
Azt irjak hogy talan csak azoknak akiknek volt beta accountjuk meg csak amerikaban??

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4904620454]itt

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4903420608#1]itt is
TBTPumpa
Diablo III - Collector's Edition Soundtrack:
http://www.youtube.com/watch?v=4YWg6EZtBYM&feature=related

Fpocok
Ez a plusszolgatás egy nagy hülyeség.

TBTPumpa
Demo = Starter Edition

TBTPumpa
A normál változatnál is ezt pofázták, hogy annyiért adjuk, amennyiért elõrendelted, aztán utána mégis jött a levél az áremelésrõl... Aztán csodálkoztak, hogy többen is visszamondták az elõrendelést.
Igazából majd akkor hiszek nekik, ha már itt lesz a kezemben a CE (ha egyáltalán jut belõle ugye) és ha tényleg azon az áron kapom, amin elõrendeltem anno márciusban!

Hedgehunter
Demo is lesz belole?
Szerintem nem lesz gond a CE-vel.. annyiért kapod amennyiért rendelted.

Ezt a minuszolgatást én sem értem.. tegnap este én is kaptam kettõt, csak úgy..
Komolyan van olyan ember akinek ez örömet okoz?

TBTPumpa
Hát én is bízom bennük, hogy az eddig 23990 Ft-ot áron ígért CE, nem fog 30890 Ft-ra emelkedni mire ideér hozzám, ahogy az oldalon írták!

(Amúgy köszönöm az újabb mínusz, csak tudnám mire véljem... Ne hagyjátok abba, még jó hogy lehet mire izgulni!)

Avenger
Szóval 30 napig csak guest passal lesz starter a megjelenés után, mondjuk nem sok embert érint innen szerintem. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ja elég érdekes ez, szerintem már mindenhol ott sorakoznak a dobozok(dvdtokok😄), csak náluk nem..
Nem véletlenül érdeklõdtem, de látod, ezt a választ kaptam, elõtte meg egy olyat, hogy ne aggódjak, minden rendben lesz, 15-én hozza a futár.

Ha nem így lesz, rájuk gyújtom az üzletet. De azért bízom benne, hogy nem kamuznak és tudják mit csinálnak, mire vállakoztak. 😊

Letöltöttem újra. Most nem is lehet elindítani az exe-t, a setup.exe-nél az van a kiterjesztésnél, hogy "part". Ez nálad is így van ?
TBTPumpa
Lol... Itt sincs még a játék?
Akkor azért nem tudják megmondani konkrétan, hogy milyen verzió is lesz. Szomorú, mert hétfõn már illene átadniuk a futároknak a cuccost illetve az esti bulira is kell szerválniuk néhány Diós példányt.

Mi lesz akkor, ha még hétfõn sem kapják meg a cuccost? <#idiota>

Carlos
Tudom. De a feeling...

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
A CE miatt megy a sírásom és nem a Normál változat miatt!

Jabar
Amit letöltesz annak az instalja ugyan az 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Mivel nagy a bizonytalanság a Konzolokszervizével kapcsolatban, érdeklõdtem.
Most jött a mail:
"Szia

A termék ára 12790 ft lesz, nem lesz ennél drágább,.

Tudjuk adni az angol változatot, igen. Csak 15én kedden megy ki a játék, nem tud kimenni hétfõre. Itt sincs még a játék."

Carlos
Én megvárom a korongokat, majd arról telepítek. Van egy feelingje az installernek biztos. 😊

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
enGB
Mindenképp ezt töltsd!

Fpocok
😄
Igen.

clio1616v
<#eljen>

az enSG a miénk? 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Fpocok

clio1616v
a végleges klienshez kérek egy DL linket

kösz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Most töltöm újra. Remélem, jó lesz.
Csak mert az elõbb rendeltem meg digitálisan a Battlenet honlapjáról, és jó lenne, ha hétfõn minden rendben menne.
Fpocok
Úgy látom a monk a "support". Akkor azzal leszek <#eljen>

<#eljen>

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
a launchra újraindult a rakanis.hu!

TBTPumpa
Valami nem okés... Nem zártad be a letöltõprogramot a végén?
Mert automatikusan bezáródik, ha végzett. Ha viszont idõ elõtt bezárod akkor felléphetnek ilyen archívumos hibák, szóval töltsd le újra!

Fpocok
Nekem rohadt gyorsan jön a kliens, 3mb/s

Aradebil2
várjuk ki a végét😄 ugye d2-ben is meghalt,aztán még is volt über mefi😊 remélem kieggel bekerülnek vmi endgame event/easter egg formájában

Tatyla
nem lesz benne ugy ertem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
enGB verzió kell nekünk, gondolom...

Aradebil2
mephistót itt act3 bossként használtam,de oda is írtam zárójelbe :S
egyébként ez a What is Diablo III megint spoileres lett egy kicsikét, ejnye blizz 😞

Tatyla
mefisto halott

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA