Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"We will be unlocking the game's installer at 17:01 CEST on May 14. This will allow you to begin installing the game, troubleshoot any issues you run into, download and install the launch day 1.0.1 patch, and be ready to play as soon as the servers come online."
Sheltem: Én a béta óta(mióta sikerült normális mûködésre bírni az agent.exe-t) nem töröltem a programdatában lévõ dolgokat, mert örülök, hogy végre mûködik és nem akad meg sehol. 😊
Ha outdated lesz akkor a blizz installer úgyis leszedi magának a friss verziót.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Elõbb letöröltem mindent, amit kellett az egyszerûség kedvéért.
Letöltöttem innen a megfelelõ klienst: http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/
Elindult az install, de kb. a harmadánál hibaüzenet nélkül csak úgy kilépett, tehát nem rakta fel. Elindítottam megint a klienst, utána már felrakta.
Tehát lehet, hogy többször kell nekimenni.
Ha minden jól sikerült, akkor ha elindítod a setup exe-t, akkor elvileg elindulna a a játék szépen megrajzolt telepítõje, de kiírja angolul, hogy még nem jelent meg, így nem lehet installálni.
nem kellett törölni semmit 😊
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Most akkor elég az új downloaderrel letölteni a klienst vagy mindenképpen le kell törölni a c:\programdata\battle.net könyvtár tartalmát?
Ugyanis olvastam itt hogy aki megcsinálta annak utána el sem indult az installer.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(Amúgy nem szánalmas csak érdekesnek találom, hogy külföldön már-már mindenki hozzájut a példányához - igen még külföldi TESCO-ban is - idehaza pedig még alig-alig érkezett meg - ha jött is valami, akkor az a nagyoké: 576 és CD Galaxis).
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
http://img.techpowerup.org/120512/IMAG0110.jpg
A konzolokszervizébe pedig még meg sem érkezett! <#idiota>#idiota>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
New Tristam - jujjj... ilyen még sosem volt a Diablo-ban. Fújj monnyále! <#idiota>#idiota>
Szenvedtek órák óta a letöltéssel. Ugyanakkor megveszitek a játékot és nem bírjátok ki a 15 perces installt és akkor tuti jó verzió lesz.
(kivétel azoktól akik digital accot vettek).
Þór vígi þessi rúnar
Kojiro ergo sum.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Parasite Eve 2, best game EVER!
"If you've pre-downloaded the digital version of the game in these languages before 10:00 AM CEST (9:00 AM GMT) on Saturday May 12, you must obtain the new downloaders to be able to install properly once the game is released on May 15."
New Downloaders for English and German
"If you've pre-downloaded the digital version of the game in EU English or German before 10:00 AM CEST (9:00 AM GMT) on Saturday May 12, you must obtain the new downloaders to be able to install properly once the game is released on May 15. We apologize for the inconvenience, and ask that you please let friends and acquaintances know so they can begin downloading the working installer that's now available."
How much can you take,before you snap?
Kedves Péter,
A termék sajnos elfogyott.
Üdvözlettel,
MEEX Games
Tisztelt Meex!
Szerettem volna megvenni az önök oldalán a diablo 3 digitális verzióját, tehát csak a kulcsot (http://www.meexgames.hu/diablo-3-digitalis-pc-blizzard.html), viszont nem jelenik meg a kosár gomb. Már nem lehet rendelni?
Parasite Eve 2, best game EVER!