Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
Öööö... hmm. Megint tanultam valamit 😊

Aradebil2
*Summer😊

Carmang
Central European Standard Time. Ige, mi vagyunk 😊

Aradebil2
igen

Sheltem
Amúgy a CEST az a mi idõzónánk? (ezeket sose vágtam).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Aradebil2
link
"We will be unlocking the game's installer at 17:01 CEST on May 14. This will allow you to begin installing the game, troubleshoot any issues you run into, download and install the launch day 1.0.1 patch, and be ready to play as soon as the servers come online."

Avenger
Ipon-ról rendeltem.

Sheltem: Én a béta óta(mióta sikerült normális mûködésre bírni az agent.exe-t) nem töröltem a programdatában lévõ dolgokat, mert örülök, hogy végre mûködik és nem akad meg sehol. 😊
Ha outdated lesz akkor a blizz installer úgyis leszedi magának a friss verziót.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Csak egy kérdés. Azt hol olvastátok, hogy Hétfõ 17-tõl lehet installálni a játékot ? link ?
Nah nekem kb 4-edik próbálkozásra sikerült rendesen felrakni.
Elõbb letöröltem mindent, amit kellett az egyszerûség kedvéért.
Letöltöttem innen a megfelelõ klienst: http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/

Elindult az install, de kb. a harmadánál hibaüzenet nélkül csak úgy kilépett, tehát nem rakta fel. Elindítottam megint a klienst, utána már felrakta.

Tehát lehet, hogy többször kell nekimenni.

Ha minden jól sikerült, akkor ha elindítod a setup exe-t, akkor elvileg elindulna a a játék szépen megrajzolt telepítõje, de kiírja angolul, hogy még nem jelent meg, így nem lehet installálni.
edios
nekem már rég le volt töltve, most leszedtem az új installert (néhány mega), megadtam a korábban is megadott install mappát, leszedett még néhány megát és kész.

nem kellett törölni semmit 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Sheltem
Elvesztettem a fonalat..

Most akkor elég az új downloaderrel letölteni a klienst vagy mindenképpen le kell törölni a c:\programdata\battle.net könyvtár tartalmát?
Ugyanis olvastam itt hogy aki megcsinálta annak utána el sem indult az installer.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TBTPumpa
Honnan rendelted a CE-t?
(Amúgy nem szánalmas csak érdekesnek találom, hogy külföldön már-már mindenki hozzájut a példányához - igen még külföldi TESCO-ban is - idehaza pedig még alig-alig érkezett meg - ha jött is valami, akkor az a nagyoké: 576 és CD Galaxis).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Avenger
A hüvelykujjat és a világító ledet az egéren leszámítva akár az én asztalom is lehetne... Ja nem, én CE-t kapok majd 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Elég 😄

Leég szánalom mi? 😄 Progamesek is azt írták tegnap , hogy angol kiadás lesz, de nem tudják a kiszerelés milyen lesz, amibõl arra következtettem, hogy õk se kapták még meg 😄

TBTPumpa
Illetve már a normál verziók is gazdára találtak külföldön:
http://img.techpowerup.org/120512/IMAG0110.jpg

A konzolokszervizébe pedig még meg sem érkezett! <#idiota>

TBTPumpa
Újabb szerencsés, aki már megkapta a Collectors Edition példányát (a külföldi Tesco-tól): http://i298.photobucket.com/albums/mm250/Kalgoras100/Diablo3Arrived.jpg

Aradebil2
plusz így sokkal gyorsabb, több PERCET lehet ezzel nyerni😄

New Tristramnal szarrá rázott a hideg 😄

TVelvet
nekem se. 😊
Carlos
hmmm...ok.

Þór vígi þessi rúnar

MEdievil
Nekem például nincs optikai meghajtó a gépemben.

F

TVelvet
holy mother of soundtrack
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Különc
A második szám eleje, amíg nem enyhül kicsit Trevor Rabines, a Con Air c. filmben hallottam hasonlót

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TBTPumpa
Jah... kár volt ide belinkelnem! Azóta csak kapom a mínuszokat... Komolyan, mintha annyira baromira spoiler-es lenne az a tracklist...
New Tristam - jujjj... ilyen még sosem volt a Diablo-ban. Fújj monnyále! <#idiota>

Kojiro
köszi, srácok

Kojiro ergo sum.

TVelvet
Úristen, de rég élveztem ennyire egy OST-t... 😄

ui.: és ez nálam baromi nagy szó....
Avenger
Leghamarabb egy guest passal tudod kipróbálni kedden.

Aradebil2
lesz, vagy jövõhéten itt kunyerálsz egy guest passt valakitõl, vagy 1-2 hónapon belül lesz free demo(starter edition)

Carlos
Furák vagytok. 😊
Szenvedtek órák óta a letöltéssel. Ugyanakkor megveszitek a játékot és nem bírjátok ki a 15 perces installt és akkor tuti jó verzió lesz.

(kivétel azoktól akik digital accot vettek).

Þór vígi þessi rúnar

Fehercsoki
Megjelenés után lesz trial.

Kojiro
van a játéknak még bármiféle bétája, játszható demoja, amit ki lehetne próbálni?

Kojiro ergo sum.

Avenger
A kettõ ugyan az, angol nyelvû. 😊 A különbség annyi lehet, hogy az US-ben alapból az amerikai régió van kiválasztva, szóval a telepítés után át kell állítani EU-ra. De erre lehet rá is kérdez majd az elsõ indításnál.

Aradebil2
csak a mostani hírben nem így linkelték hanem New EU English Installerként,és ez zavart meg

Fpocok
Hogy érted? Van az enGB és enUS, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

zzeN
Ugyanazt a mappát kell megadni ahova leszedted az elõzõt, nem nehéz😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Aradebil2
egyébként ugyanaz a kettõ, csak nem értem hogy miért kell 2 nevet használni uarra a verzióra

Fpocok
Great Britain.
Angol

Aradebil2
most az enGB=EUenglish?

Fpocok
Na faszom, én most töltöttem le egy órája vagy mikor... most akkor honnan tudjam, rakjam újra?

mukika
"3. If you chose the correct directory only 50MB will need to be downloaded to fix your install, otherwise you'll re-download the entire ~7.6GB"

Avenger
http://eu.battle.net/d3/en/blog/4410912/
"If you've pre-downloaded the digital version of the game in these languages before 10:00 AM CEST (9:00 AM GMT) on Saturday May 12, you must obtain the new downloaders to be able to install properly once the game is released on May 15."

mukika
Sírás ON:

New Downloaders for English and German

"If you've pre-downloaded the digital version of the game in EU English or German before 10:00 AM CEST (9:00 AM GMT) on Saturday May 12, you must obtain the new downloaders to be able to install properly once the game is released on May 15. We apologize for the inconvenience, and ask that you please let friends and acquaintances know so they can begin downloading the working installer that's now available."

Nem bírtam ki Youtubeon belehallgattam a Diablo 3 zenéjébe és isten király lett! 😊 Mintha egy filmzenét hallanánk sokkal epikusabban és kalandosabban.
TBTPumpa
Köszi... rendes vagy! <#idiota>

csak annak,aki most hallott elõször a diablo szériáról <#idiota>

How much can you take,before you snap?

Davidus
már repül is a mínusz

V9ykn8_TZL0

Fpocok
Tegnap írtam, most válaszoltak. Végülis csak annyi, amit sejtettünk:

Kedves Péter,
A termék sajnos elfogyott.

Üdvözlettel,
MEEX Games

Tisztelt Meex!

Szerettem volna megvenni az önök oldalán a diablo 3 digitális verzióját, tehát csak a kulcsot (http://www.meexgames.hu/diablo-3-digitalis-pc-blizzard.html), viszont nem jelenik meg a kosár gomb. Már nem lehet rendelni?

Hedgehunter
Ok hogy "hivatalos" info the honnan van? Nem kotekedni akarok de sehol sem talalom....
gandrus
Az, dobozos.