78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #78666 Rakj a rare 2 kezes axe-ra aspectet, és máris lesz 2 kezes legendary axe-od. -
rebekakocsis #78664 1 -
TomStorm #78664 60szint alatt nem dobott egyszer se Legendary kétkezes Axe-t!Ez mi?Ilyen van?
Pedig már WT3 vagyok de itt se!
Többit töröm be dögivel azok esnek persze:D -
undY1ng #78663 Vissza farmolható a BP ha 1x megveszed? Tudom már kérdeztem régebben is.
-
A hajnali órákban befutott az 1.0.4-es javítócsomag is!
Diablo IV 1.0.4 Patch Notes
Sok-sok fix. :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.07. 10:51:37 -
-
Diablo IV - Season One - minden infó elérhető már a hivatalos weboldalon! -
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.06. 20:55:21 -
Diablo IV - Első szezon indulása: 2023. július 20.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.06. 20:35:19 -
Fejlesztői live stream - benne a Diablo Immortal és Diablo IV érkező újdonságai!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.06. 20:07:56 -
TomStorm #78656 Na L51-en sztori befejezve.Szokásos Blizz minőség,egyszerüen Epic:)
Nem akartam még de Mount miatt siettem sztorival:(
Tehették volna mellékküldire is nyugodtan.
Na de még sok minden vár rám úgyhogy hajrá tovább:) -
bendáj17 #78655 Hali ha valakinek van kedve gamelni vagy segíteni kell valamiben, battletagom: BombB#2988. Jelenleg 63 szintü barbár (icevortex) sc-ben tier 3-at tolom. -
Befutott az első komolyabb patch (1.03.) a Diablo IV-hez!
Hivatalos patch notes -
Bevagom ide, amit a cikkekbe szoktam rakni: "alttabolva, lenémítva, 160p minőségben is számolja, csak fusson a gépen/telefonon az adás, és lehetőleg az legyen csak megnyitva a twitchen - vagyis ha több adást is néztek, akkor az legyen utoljára megnyitva -, hogy a twitch drop rendszere azt figyelje!" -
Igen! -
rebekakocsis #78651 A twitch drophoz elég ha az a vacak a háttérben megy? -
Illetve már elérhető most is...
3650 Ft egy ilyen menü. -
Holnaptól - 5 héten keresztül - idehaza is megszerezhetőek lesznek az egyedi fegyverskinek a KFC-nél!
Pheasant Slayer - Rogue íj
Thrumming Axle - Sorcerer pálca
Hand of Gallus - Barbarian alabárd
Foul Reaper - Necromancer kétkezes kasza
Batch Vessel of the Eleven - Druid totem
Minden héten más-más kód jár a rendelés mellé!
Egy jó csípős kosár jöhet? :D
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.27. 16:38:37 -
hawkie22 #78648 Itt a baj nem az idövel van, hanem azzal, hogy azt ígérték, a maintenance alatt is lehet majd játszani. Engem úgy vágott ki kb. fél órája a játék, mint macskát szarni, azóta be se tudok lépni, 30 perces várólistát kell kivárnom -
Ha munkaidőben dolgoznak az a baj, ha nem akkor az. Az időzónák miatt egyébként sem lehet mindenkinek a kedvére tenni.
Most fogunk kapni elvileg 30 oldalnyi hibajavítást, balanszot és QoL fícsört. Nem kell? -
TomStorm #78644 Csak éjjeli műszak van ezeknél úgy látszik pfff -
TomStorm #78643 Ma és holnap is este 6-11között maintenance.Menjenek már a francba -
Hat, valakinek megint elgurult a gyogyszere es nekiment a blizzardnak :) -
TomStorm #78641 Most már azért rendbe tehetnék a dolgokat így 13óra elteltével.. -
TomStorm #78640 Na kezdem én is.Sajna elöbb nem ment de most már lesz idő rá.Hát nem volt nap hogy minimum 2x rágondoljak:)) -
Deviome #78639 Nah feltöltöttem. Ennél tisztább és érthetőbb nem lehet. https://www.youtube.com/watch?v=utm0Xlrx6O8 -
Igen, gyorsan elinditottam az irodai gepen (720p es teljesen butitva, de egy mx650 integralt van benne es megis elindul), oda kattintva mindig aktiv lett a chat. Idegesito lehet, foleg emiatt meghalni HC karival, nem irigylem azokat sem, akik igy jar(hat)tak... -
Deviome #78637 Na pont erről beszélek. :) Azért jön elő mit írtam. Próbáld ki meg fogod látni. A 2. clippben pont ezért haltam meg, mert írkáltam a chatbe ivás helyett.
Remélem fix lesz rá, mert ez rohadt idegesítő. Nem is értem mért nem lehet lezárni az egész action bart meg chat-et egy gombal és teszi Click through-vá. Engem idegesítenek azok a felugró skill ablakok is.
Mindjárt csinálok róla videót. :)
Utoljára szerkesztette: Deviome, 2023.06.23. 14:12:41 -
Nem mukodik, ha a resize gomb alatti par pixelre kattintasz, akkor is aktivalodik a chat, akar ki van minden kapcsolva, akar nincs, most neztem. -
Hat akkor passzolok. Azt esetleg probaltad, hogy a social menuben kikapcsolsz minden chat ertesitest?
Nagyon ritkan elojon nalam is chat, es akkor teleszorom www2222212444 az input reszt, de ritkabban, mint nalad. Elhiszem, hogy frusztralo, kikapcsolni meg nem tudod a chatet, es "click through" sincs, ami egyebkent szokas olyan jatekban, ahol a chat az kepernyobol takar ki reszt.
ui: kozben neztem a blizz forumon eleg sokan irtak, hogy naluk is ez van es nincs meg ra fix. Hat, kitartast, hatha... -
Deviome #78634 A 3. clippben ott 2 dolgot használok ( amúgy szétbaszott már az ideg miatt azért nyomogatok ott mindent. :D ) a ctrl+bal klikk. Nállam ez a force move. Semmi mást nem használok. Van ott egy pont ahol triggerel a chat. Olyan mintha a felfele nyílra reagálna. Amúgy kitöröltem szinte mindent a keybiding-ből. Csak azok vannak beállítva amit használok minden más üres.
Na most én erre azt mondom, hogy a blizzardnak ki kell javítani ezt. Mindenki más viszont engem okol, hogy hülye vagyok.
Amúgy meg, tegyük fel átrakok mindent és nem adja be többet. Ettől az a jelenség ugyan ott marad, ott marad a bug. Azáltal, hogy kikerülöm nem szűnik meg.
Na megnéztem. Elég 1x rákattintani az adott pontra simán 1 klikk és beadja.
Nyisd meg a chat-t és nézd meg hol van a teljesképernyős jel. ESC amíg eltünik a chat és kattints oda. Egyből úgy érzékeli, hogy írni akarasz a chat-be. Ami csata közben ugye extra sebzést ad és immunity-t fél percre.
Utoljára szerkesztette: Deviome, 2023.06.23. 13:55:13 -
Esetleg allitsd at a key bindet a Control menu Chat elmenuben (mittomen, rakd mindet a numpadra). Szerintem az R (vagy vmelyik altalad hasznalt, de nem default) gombra benyomja neked a reply-t vagy chat megnyitast vagy ilyesmi, mert a chat egyes funkciohoz is az a gomb van rendelve.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.23. 13:37:08 -
Deviome #78632 Hali! Kéne egy kis segítség.
Nem tudom eldönteni, hogy én vagyok a kibaszott nagy retardált vagy mindenki más hülye a Blizzard forumon.
Találtam egy buggot csináltam róla videót is. A gond, hogy egy ponton ha klikkelek akkor a chat aktiválódik. Na erre jöttek a kommentek, hogy tanuljak meg egeret használni meg állítsam át a kiosztás. Vagy használjak force move-t és tádáá problem fix.
A mai világban már lassan elhiszem, hogy én vagyok a hülye. Ezek a kommentek számomra azt mutatják, hogy nem értik a gondod, de úgy " szüntetik " meg a gondod, hogy ne kattints oda. Most tényleg én látom rosszul? Vagy mit nem értek?
Itt a video: https://www.youtube.com/watch?v=4WWaDosLig8
Utoljára szerkesztette: Deviome, 2023.06.23. 13:14:35 -
hawkie22 #78631 Na, az jó, mert akkor így kicsit nyugodtabban megyek PvP-s területre, kevesebb valszeg az olyan arc, aki legankelne. :) Van ugye ott is farmolási lehetöség. -
Tippelek, bar a varosok phasing technikaval mukodnek, de szerintem akit latsz, az mind HC-s karakerek. -
undY1ng #78629 Külön van az SC és HC. Így van, akiket látsz az mint HC fellas! :) Tuti majd fogok indítani HC-t de egyelőre még ki akarom tapasztalni a kasztokat. -
hawkie22 #78628 Egyébként a térképen meg a városokban akikkel találkozom, ha például én hardcore karakterrel vagyok, akkor ök is mind azok? Vagy a nyitott világ miatt SC-játékos is van köztük? -
hawkie22 #78627 Ne is mondd. Amikor húztak engem meg egy másik srácot, neki kiesett az "örök macis" unique, nekem meg dobott a boss egy barbár unique-ot. Szted mennyire örültem? :(
A poén, hogy én csináltam a macis buildet, ö meg a tornádósra gyúrt.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.06.23. 10:43:53 -
undY1ng #78626 Kis tapasztalat az adott kasztod után már simán vihető ilyen 60+tól is a WT4, persze néhány kulcsfontosságú aspect kell de addigra azért esnek cuccok. Én pl. azok közé a druidok közé tartozom akiknek Barbár cuccok esnek. A tornádós buildhez nem nagyon akar kiesni a fejes. :( -
hawkie22 #78625 Iszonyat tartalom van a játékban, én ugyan végeztem a sztorival, jelenleg két karakterem él még, az egyik egy 50-es necro, a másik egy 52-es dudu. De WT3-on mindkettövel igencsak oda kell figyelnem, hogy ne haljak meg velük. :) De még a 4.-5. szintek sincsenek kész a Renown-ban, a mellékküldetésk 80%-a még nincs megcsinálva, dungeonöket csk azokat ütöttem ki, amik a dudunak kellettek. Szóval van még mit csinálnom, a duduval akartam NM dungikat meg Helltide-ot runolni, de inkább visszamegyek necrora (azzal van a legtöbb minden megcsinálva Renownban) és megcsinálom a maradék szinteket a térképen, azért a +20 paragon pont nem mindegy, aztán ha az kész van, akkor visszamegyek dudura. Addigra meg kijön a szezon is, de sztem az idö túlnyomó részében a nonszezon karit fogom vinni.
WT4-röl jelenleg nem is álmodok (pedig kinyitottam, amikor rusholtak), a késöbb jövö 5-6-ról nem is beszélve.
Az azért mondjuk jó lenne, hogy ha a már felfedett területek meg waypontok az alt kariknál is felfedésre kerülnének, bár azt hiszem, hogy ez feature a jövöben jönni fog.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.06.23. 08:20:36