78989
  • TBTPumpa
    Fejlesztői live stream - benne a Diablo Immortal és Diablo IV érkező újdonságai!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.06. 20:07:56
  • TomStorm
    Na L51-en sztori befejezve.Szokásos Blizz minőség,egyszerüen Epic:)
    Nem akartam még de Mount miatt siettem sztorival:(
    Tehették volna mellékküldire is nyugodtan.

Na de még sok minden vár rám úgyhogy hajrá tovább:)
  • bendáj17
    Hali ha valakinek van kedve gamelni vagy segíteni kell valamiben, battletagom: BombB#2988. Jelenleg 63 szintü barbár (icevortex) sc-ben tier 3-at tolom.
  • TBTPumpa
    Befutott az első komolyabb patch (1.03.) a Diablo IV-hez!
    Hivatalos patch notes
  • PiszkosFred
    Bevagom ide, amit a cikkekbe szoktam rakni: "alttabolva, lenémítva, 160p minőségben is számolja, csak fusson a gépen/telefonon az adás, és lehetőleg az legyen csak megnyitva a twitchen - vagyis ha több adást is néztek, akkor az legyen utoljára megnyitva -, hogy a twitch drop rendszere azt figyelje!"
  • TBTPumpa
    Igen!
  • rebekakocsis
    A twitch drophoz elég ha az a vacak a háttérben megy?
  • TBTPumpa
    Illetve már elérhető most is...

3650 Ft egy ilyen menü.
  • TBTPumpa
    Holnaptól - 5 héten keresztül - idehaza is megszerezhetőek lesznek az egyedi fegyverskinek a KFC-nél!

Pheasant Slayer - Rogue íj
    Thrumming Axle - Sorcerer pálca
    Hand of Gallus - Barbarian alabárd
    Foul Reaper - Necromancer kétkezes kasza
    Batch Vessel of the Eleven - Druid totem

Minden héten más-más kód jár a rendelés mellé!

Egy jó csípős kosár jöhet? :D
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.27. 16:38:37
  • hawkie22
    Itt a baj nem az idövel van, hanem azzal, hogy azt ígérték, a maintenance alatt is lehet majd játszani. Engem úgy vágott ki kb. fél órája a játék, mint macskát szarni, azóta be se tudok lépni, 30 perces várólistát kell kivárnom
  • MerlinW
    Ha munkaidőben dolgoznak az a baj, ha nem akkor az. Az időzónák miatt egyébként sem lehet mindenkinek a kedvére tenni.
    Most fogunk kapni elvileg 30 oldalnyi hibajavítást, balanszot és QoL fícsört. Nem kell?
  • TomStorm
    Csak éjjeli műszak van ezeknél úgy látszik pfff
  • TomStorm
    Ma és holnap is este 6-11között maintenance.Menjenek már a francba
  • PiszkosFred
    Hat, valakinek megint elgurult a gyogyszere es nekiment a blizzardnak :)
  • TomStorm
    Most már azért rendbe tehetnék a dolgokat így 13óra elteltével..
  • TomStorm
    Na kezdem én is.Sajna elöbb nem ment de most már lesz idő rá.Hát nem volt nap hogy minimum 2x rágondoljak:))
  • Deviome
    Nah feltöltöttem. Ennél tisztább és érthetőbb nem lehet. https://www.youtube.com/watch?v=utm0Xlrx6O8
  • PiszkosFred
    Igen, gyorsan elinditottam az irodai gepen (720p es teljesen butitva, de egy mx650 integralt van benne es megis elindul), oda kattintva mindig aktiv lett a chat. Idegesito lehet, foleg emiatt meghalni HC karival, nem irigylem azokat sem, akik igy jar(hat)tak...
  • Deviome
    Na pont erről beszélek. :) Azért jön elő mit írtam. Próbáld ki meg fogod látni. A 2. clippben pont ezért haltam meg, mert írkáltam a chatbe ivás helyett.
    Remélem fix lesz rá, mert ez rohadt idegesítő. Nem is értem mért nem lehet lezárni az egész action bart meg chat-et egy gombal és teszi Click through-vá. Engem idegesítenek azok a felugró skill ablakok is.

Mindjárt csinálok róla videót. :)
    Utoljára szerkesztette: Deviome, 2023.06.23. 14:12:41
  • PiszkosFred
    Nem mukodik, ha a resize gomb alatti par pixelre kattintasz, akkor is aktivalodik a chat, akar ki van minden kapcsolva, akar nincs, most neztem.
  • PiszkosFred
    Hat akkor passzolok. Azt esetleg probaltad, hogy a social menuben kikapcsolsz minden chat ertesitest?

Nagyon ritkan elojon nalam is chat, es akkor teleszorom www2222212444 az input reszt, de ritkabban, mint nalad. Elhiszem, hogy frusztralo, kikapcsolni meg nem tudod a chatet, es "click through" sincs, ami egyebkent szokas olyan jatekban, ahol a chat az kepernyobol takar ki reszt.

ui: kozben neztem a blizz forumon eleg sokan irtak, hogy naluk is ez van es nincs meg ra fix. Hat, kitartast, hatha...
  • Deviome
    A 3. clippben ott 2 dolgot használok ( amúgy szétbaszott már az ideg miatt azért nyomogatok ott mindent. :D ) a ctrl+bal klikk. Nállam ez a force move. Semmi mást nem használok. Van ott egy pont ahol triggerel a chat. Olyan mintha a felfele nyílra reagálna. Amúgy kitöröltem szinte mindent a keybiding-ből. Csak azok vannak beállítva amit használok minden más üres.
    Na most én erre azt mondom, hogy a blizzardnak ki kell javítani ezt. Mindenki más viszont engem okol, hogy hülye vagyok.
    Amúgy meg, tegyük fel átrakok mindent és nem adja be többet. Ettől az a jelenség ugyan ott marad, ott marad a bug. Azáltal, hogy kikerülöm nem szűnik meg.
    Na megnéztem. Elég 1x rákattintani az adott pontra simán 1 klikk és beadja.
    Nyisd meg a chat-t és nézd meg hol van a teljesképernyős jel. ESC amíg eltünik a chat és kattints oda. Egyből úgy érzékeli, hogy írni akarasz a chat-be. Ami csata közben ugye extra sebzést ad és immunity-t fél percre.
    Utoljára szerkesztette: Deviome, 2023.06.23. 13:55:13
  • PiszkosFred
    Esetleg allitsd at a key bindet a Control menu Chat elmenuben (mittomen, rakd mindet a numpadra). Szerintem az R (vagy vmelyik altalad hasznalt, de nem default) gombra benyomja neked a reply-t vagy chat megnyitast vagy ilyesmi, mert a chat egyes funkciohoz is az a gomb van rendelve.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.06.23. 13:37:08
  • Deviome
    Hali! Kéne egy kis segítség.
    Nem tudom eldönteni, hogy én vagyok a kibaszott nagy retardált vagy mindenki más hülye a Blizzard forumon.
    Találtam egy buggot csináltam róla videót is. A gond, hogy egy ponton ha klikkelek akkor a chat aktiválódik. Na erre jöttek a kommentek, hogy tanuljak meg egeret használni meg állítsam át a kiosztás. Vagy használjak force move-t és tádáá problem fix.
    A mai világban már lassan elhiszem, hogy én vagyok a hülye. Ezek a kommentek számomra azt mutatják, hogy nem értik a gondod, de úgy " szüntetik " meg a gondod, hogy ne kattints oda. Most tényleg én látom rosszul? Vagy mit nem értek?
    Itt a video: https://www.youtube.com/watch?v=4WWaDosLig8
    Utoljára szerkesztette: Deviome, 2023.06.23. 13:14:35
  • hawkie22
    Na, az jó, mert akkor így kicsit nyugodtabban megyek PvP-s területre, kevesebb valszeg az olyan arc, aki legankelne. :) Van ugye ott is farmolási lehetöség.
  • PiszkosFred
    Tippelek, bar a varosok phasing technikaval mukodnek, de szerintem akit latsz, az mind HC-s karakerek.
  • undY1ng #78629
    Külön van az SC és HC. Így van, akiket látsz az mint HC fellas! :) Tuti majd fogok indítani HC-t de egyelőre még ki akarom tapasztalni a kasztokat.
  • hawkie22
    Egyébként a térképen meg a városokban akikkel találkozom, ha például én hardcore karakterrel vagyok, akkor ök is mind azok? Vagy a nyitott világ miatt SC-játékos is van köztük?
  • hawkie22
    Ne is mondd. Amikor húztak engem meg egy másik srácot, neki kiesett az "örök macis" unique, nekem meg dobott a boss egy barbár unique-ot. Szted mennyire örültem? :(

A poén, hogy én csináltam a macis buildet, ö meg a tornádósra gyúrt.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.06.23. 10:43:53
  • undY1ng #78626
    Kis tapasztalat az adott kasztod után már simán vihető ilyen 60+tól is a WT4, persze néhány kulcsfontosságú aspect kell de addigra azért esnek cuccok. Én pl. azok közé a druidok közé tartozom akiknek Barbár cuccok esnek. A tornádós buildhez nem nagyon akar kiesni a fejes. :(
  • hawkie22
    Iszonyat tartalom van a játékban, én ugyan végeztem a sztorival, jelenleg két karakterem él még, az egyik egy 50-es necro, a másik egy 52-es dudu. De WT3-on mindkettövel igencsak oda kell figyelnem, hogy ne haljak meg velük. :) De még a 4.-5. szintek sincsenek kész a Renown-ban, a mellékküldetésk 80%-a még nincs megcsinálva, dungeonöket csk azokat ütöttem ki, amik a dudunak kellettek. Szóval van még mit csinálnom, a duduval akartam NM dungikat meg Helltide-ot runolni, de inkább visszamegyek necrora (azzal van a legtöbb minden megcsinálva Renownban) és megcsinálom a maradék szinteket a térképen, azért a +20 paragon pont nem mindegy, aztán ha az kész van, akkor visszamegyek dudura. Addigra meg kijön a szezon is, de sztem az idö túlnyomó részében a nonszezon karit fogom vinni.
    WT4-röl jelenleg nem is álmodok (pedig kinyitottam, amikor rusholtak), a késöbb jövö 5-6-ról nem is beszélve.

Az azért mondjuk jó lenne, hogy ha a már felfedett területek meg waypontok az alt kariknál is felfedésre kerülnének, bár azt hiszem, hogy ez feature a jövöben jönni fog.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.06.23. 08:20:36
  • PiszkosFred
    Jonni fog a WT5+6+stb es jonnek az uj teruletek is idovel (nem a mostani szezonnal, a jatekosok tobbsege a kampannyal sem vegzett), de a max. char szintet passzolom, szerintem marad 50-es szint fixen egy nagyobb kiegig, es csak az elerheto paragon lesz novelve, bar nem tudom ott van e hard cap egyaltalan.
  • undY1ng #78623
    Vajon a max szintet emelni fogják egy hasonló D3 végtelen paragonosra?
  • PiszkosFred
    Letolod a battle pass jutalmakert a feladatokat az uj karakterrel es ennyi, kozben meg jatszol a regivel, mint mindenki mas. A tobbseg meg a kampanyt se fejezte be, nem hogy WT3-4et, igy sok ember marad a reginel, csak kozben csinalgatja a napi feladatokat az ujjal.
  • undY1ng #78621
    Kíváncsi leszek ezekre a változtatásokra majd szezon 1-re. Jelenleg elvagyok a szintezéssel (és a druidon kívül még érdekelnek a többi kasztok) viszont belegondolva, hogy azért már jó pár dungeon és egyéb lement, na meg az összes mellék küldi és egyéb meg lett csinálva.... Nem lenne életenergiám mégegyszer végigtolni. Pedig tényleg jól sikerült ez a D4.
  • Sunrider924
    Whattt???
  • Dodo55
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Merőben más lesz a plot, hiszen most nem Diablo, hanem Mefi játszhat megszállósat [trollface]

Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2023.06.19. 13:21:18
  • hawkie22
    Na ez az, itt még nem járok, kéne egy haver, aki legalább egy kicsit tudna NM dungenökben húzni (van 1, de ö most az 1000-es HC öcsire hajt, én sajnos letettem erröl, nem tudok annyit játszani, hogy összejöjjön, pláne szólóban). Most egyelöre a side questeket meg a dungikat csinálom, hogy kinyissam az account-wide renownt a +400 orb és a +20 paragon pont miatt. :) Egyelöre ez is elég, csak így ugye meg nem fejlödik annyira az ember, pedig WT3-on megyek.

A szezonról még nem tudok nyilatkozni, haverral úgy döntöttünk, hogy szezonban mindenképp indítunk karit, de hogy ez huzamosabb ideig is ki fog tartani vagy tartósan non-szezonban maradunk, az még a jövö zenéje. Azt viszont tudom, hogy egy darabig el leszek a játékkal, egyelöre nem megyek vissza D2R-be, D3-ba pedig biztosan nem. Maga a játék tetszik, elöbb-utóbb úgyis lesz olyan leveling-lehetöség, mint D3-ban volt, hogy bementél T6-on haverhoz riftbe, aztán 2-3 rift után már gyüjthetted a paragonpontokat. Itt jelenleg, ha megvan WT4 és van egy magas szintü haverod, akkor kb. 1 óra alatt megvan az 50, onnantól meg kell egy jó csapat, akik tudnak rusholni, de ugye a legtöbbünknél ez hibádzik, még a klánok ellenére is. HC-ról meg ne is beszéljünk. Tisztán HC klán nincs is vagy iszonyú kevés van, így ott még nehezebb partit találni. Discordon vagyok fent egy nagyobb szerveren, de ott is körülményes valakit találni, aki segítene, leginkább csak rövidtávú segítség van. Ami még lehetöség van, az a d2jsp, ott viszont ugye forumgoldot kell adni, ha megkérsz valakit, hogy húzzon. Na mind1, fog ez még javulni, a game startja máris jobb volt, mint anno D3-nál, szóval nem panaszkodom. Meg mire minden karakterosztályból felhúzok egyet legalább 50-ig, az eltart egy darabig. :) A lvl100 talán meglesz necroval szezonstartig, ha nem halok meg addig vele. :)
  • PiszkosFred
    Ez ilyen, es sajnos egyelore emiatt adjak fel nagyon sokan.
    A WT1/WT2 0-50ig oke, van loot, erzed a progresst es azt, hogy haladsz.
    A WT3 50-70-ig tartana elvileg (ugyessegtol fuggoen aranylag hamar le lehet tudni a dungit es menni WT4-re), viszont kb 51-52-es szintre osszeszedsz egy rakas sacred legot es uniquet, es ott allsz, hogy akkor hogyan tovabb?
    WT4-en labdaba sem tudsz rugni (bar a legion eventeket erdemes csinalni) ekkor meg.

Mit csinalsz? A dungeonok semmit sem adnak mar, a Tree bountyk el vannak cseszve es normal geart dobalnak, a nightmare dungik meg szinten tele vannak a szintedhez es power ratingodhoz kepest sokkal alacsonyabb loottal - nem hiaba akarjak gyorsan buffolni a nightmare dungeon reszt - es ha esik is valami, tuti, hogy olyan stattal, ami a masik 4 karakernek jo, ami miatt az enchant viszi a penzt (bar ez a legkisebb gond, dungi/500k siman megvan aranybol), a helltide farm aranylag hasznos, de egy ido utan megcsomorlesz a mistery ladak vadaszasaban. Jelenleg a WT3-as olyan grindre kenyszerit, ami lassu, es ami nagyobb gond, nem latod azt a progresst magad elott es ami miatt kevesbe lenne monoton az egesz.

Ha tenyleg ugy buffoljak a Nightmare dungeonokat, hogy az kitoltse a 50-70-es reszt, es felkeszitsen WT4-re, akkor az megszunteti a fenti frusztralt grindet. Ha nem, az nem lesz tul egeszseges a jatekra nezve.

Es akkor minden szezonban (3 havonta) ujra mindezt...
  • hawkie22
    Valami nem kóser. Meglett lvl50 necroval, áttettem WT3-ra, buildem egy Blight-Corpse Explosion volt minionökkel, de rohadtul nem tudtam haladni. Most átváltottam Summoner buildre, valamivel jobb, de valahogy nem az igazi. Drop nem nagyon van, dungeon lassan haladós, mi a legjobb mód cuccokat szerezni?
    Közben indítottam egy druidot is, egyelöre kicsit lassan haladós, de elég erös és életképes, késöbb egy Pulverize-os Werebear buildet akarok kihozni belöle, ha meg kiesik hozzá a unique, ami permanent maciban tart, az még jobb lenne. :)