78998
  • Ry0K3N
    Szerintem lehet de magaddal b*szol ki ha már nightmaren is 50. alkalommal kell végigverekeded magad a lila mob miatt :D
  • Sunrider924
    2hval bedaraltam mar 2 meele elit packot, molten knockback, es meg mitudomenmegmi, nem is neztem, csak a zold szamokat ahogy healelem magam.
  • Ry0K3N
    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5271505127#4
    itt nem csak weapont ír :)
  • Long_Gun
    Staff of Herding alkatrészeit bármelyik nehézségi szinten lehet try-olni? Kicsit únom már normálon próbálgatni.
  • Ferrari23
    Nincs időm visszaolvasni, szerverek meddig nem lesznek tud valaki valamit?
  • Tatyla
    kizárólag 2h bow vagy 2h xbow +quiver ,sajna két egykezes pisztolyka közel sem olyan hatékony pedig vannak olyanjaim is amik elég jók majdnem 600 dps van mindkettőn de még úgyse az igazi most egy 628-as 2h bow meg egy elég jó rare quiver van nállam.
  • titani
    Magic Findről :

Lvl 51 Zombie, Chance to drop:
    magic: 3%
    rare: 0.1%
    legendary: 0.0001%

Your hero has +200% magic find this changes the numbers to:
    magic:9%
    rare: 0.3%
    legendary: 0.0003%

:@
  • Carlos
    Hát csodás... kicsit imba lett ,nem?
  • sirdond
    a shatter shot-tal nagyrészt,nekem az illett legjobban a stílusomhoz.
    sajnos nightmare közepén egy treasure pigmy berángatott egy champ pack közepébe és kivégeztek lvl40-en :D így nem volt lehetőségem kipróbálni több primary attack rúnát,amik hasznosnak tűnnek.
    de amint lesz egy kis időm újra játszani,egyből kezdek egy újat,mert látok benne elképzelést és úgy érzem hell farmra is jó lenne. akkor ezek szerint tényleg használható build.

amúgy te milyen weapon felállást használsz? 2h bow/xbow +quiver, 1h xbow + quiver, 2* 1h xbow?
  • setuh
    Hany probalkozas utan enged be ez?
  • Sunrider924
    Lol, megvan, tooltip error, de mar kicsereltek, ugy mukodik ahogy patch noteba van, utesenkent 760 heal, bazzeg ez se lesz jo, tutira nerfelni fogjak.
  • Fpocok
    És akkor a tempest rushhal mi lesz? Baszki... használhatatlan. Pedig nagyon jó skill lenne...
  • Sunrider924
    Patch 1.02 ez mi a francnak nincs a jatekban??
  • gagyenkov
    Értem és köszönöm!
  • PiszkosFred
    Elso resze oke, tenyleg bosszanto a 37-es hiba meglete lassan 2 hettel a start utan is. A masodik reszben viszont butasagot irsz, nem tobb, mint egy blikk cikk.
  • Tatyla
    hungering arrow-t is próbáltam de nem igazán tetszett,te azt melyik runával használod?
    vengeance meg a túlélés miatt van ez a lövök és imádkozok hogy lemegy 5 sec alatt nem mindig jön be :D,igaz már 17k a dps-m...
    hát eddig infernón haladunk a wizard cimborámmal igaz jön néha egy két pakk ami olyan egyik szemem sír a másik meg a kurvaannyukat :D
  • Sunrider924
    Kitartas es beenged de a gaz nem ott van, hanem hogy sehol nincs a valtoztatas amit a patch noteba ir
  • sirdond
    az increases attack speed csak weaponon működik,ugyanis annak a fegyvernek a támadási sebességét növeli.
    az attack speed increased, pedig egy globális érték,ami a támadásod sebbességét növeli

vagy arra gondolsz bugként,hogy az első érték weaponon kívül más itemeken is felbukkanhat mint affix?
  • gagyenkov
    Nekem is ez van! Miért?
  • Snomag
    Ezt megvalaszolom magamnak, mivel itt talaltam egy erdekes leirast, hogy hogy szamolodik a sebzes csokkentese. Akit erdekel olvassa el mindenkepp.
  • PiszkosFred
    Hat remelem, hogy a kovetkezo kieg/dlc/content patchben a "fejlesztok mint rare boss" easter egg kiegeszul egy "37-es hiba" rare bossal is :)
  • mucsácsó
    Csak szerintem kibbbbaszottul gáz, amit a Blizzard művel ezzel a szerencsétlen játékukkal? Sorry, de ez már tényleg tűrhetetlen és minősíthetetlen kategória (igen tudom, lehet jönni, hogy "nem muszáj vele játszani" - annak üzenem, hogy játszanék, HA TUDNÉK). Eleinte még csak-csak elnézte az ember, hogy kezdetben voltak Error 37 és társai... jó. De hogy hetente ez rendszeresen előforduljon... ez tényleg marhára gáz. Remélem minden jövőbeli patchél ez a szuttyogás alap lesz. + Botrányos account security (ne jöjjetek az authenticator vacakkal légyszíveses, köszi), Session ID lopás - szerintem rohadtul nem kamu, max a blizz tagadja, mert hogyne tagadná - tehát ez is mennyire gáz, hogy nem mehet publicra az ember, mert mivan, ha bejön a partyba egy ilyen féreg, aztán pucérán és 0 golddal lépsz vissz az accodra - igen, van rollback, de most könyörgöm, hadd ne szenvedjen már az ember ilyenekkel ha 15 ezret elkérnek a csodaprogramjukért... és ez még messze nem minden. Tegyék össze a két kezüket, hogy relatíve ilyen jó értékelések születtek. Az RMAH nevű lehúzásról meg aztán végképp ne is beszéljünk, klasszik utolsó pénzsóvár Activision-Blizzard politika...
    De kérdem én...vajon milyen szintű kurvaanyázás lenne akkor, HA ezt a játékot nem "Diablo 3"-nak hívnák, és mondjuk nem a blizzard csinálta? ;) Bocsi a "kirohanásért", de ez mostanra bőven megérett már...
  • Dondark
    10es kovácsnál mire kell mennem hogy unique(zöld,barna) cuccokat adjon be? :)
  • Ry0K3N
    Az hogy a "increases attack speed %" affix semelyik itemen sem működik.
    De a " Attack Speed Increased by %" affix igen.
  • Sunrider924
    Ezek hulyek, komolyan, vagy en vagyok, az de valami nincs, rendben, irjak patch noteba hogy Mantra of healing javitva/cserelve Boon of protection helyett Boon of inspiration, es healing you when you damage enemies. Belepek, nezem, lofasz, Boon of protection ugyanugy a hotfixelt/elbaszott valtozatban, Akkor most mi is van?
  • sirdond
    hmm, majdnem ugyanezt a buildet használtam hc-ben, annyi különbséggel,hogy nekem hungering arrow volt a primary és vengeance helyett custom engineering volt az egyik passzív.
    hellen és infernon hogy szerepel?
  • Tatyla
    kevesebb a loot :D,többek között...
  • Sheltem
    A logint.
  • Tatyla
    na jelenleg ezt a buildet használom infen elég hatásos kétkezes bowal meg quvierel...
  • Carlos
    barbárral nem akarnak valamit kezdeni? Kicsit gagyinak tűnik a többi karihoz képest... :)
  • pisztácia
    Üdv!

Mit javít a patch?
  • Sunrider924
    Na hali, hazaerek, patcheles, olvasom az uj uberhiperfasza monk tapolast, game indit es ... error 37....
  • csemete
    haha megvan senki ne nevessen,elég ha magamon nevetek ...
  • csemete
    mindenkettöt?
  • Frank99
    csak az oldalon kellene visszaolvasni.
    töröld le azt a file-t, és indítsd újra.....
  • gosumofo
    update mappát töröld le
  • Fpocok
    Nekem is volt ilyen. Újra elindítottam a launchert és jó volt.
  • csemete
    Hali vki tud segiteni ?

Mikor elindulna a peccs..ezt irja:"diablo III /update/d3-0-9709-win -final MPQ "appears to be corrupt.You may need to download this file again..

Minden oké volt tegnap estig , ma meg ez vár.....

köszönöm elöre is....
  • who am I 7
    és rá se, megnyugodhatsz.A stílussal voltak gondok, ahogy ezt többen is említették.
  • Susarc
    F UUUUU SO MANY MORE TIMES!:D:D:D