• mucsácsó
    Csak szerintem kibbbbaszottul gáz, amit a Blizzard művel ezzel a szerencsétlen játékukkal? Sorry, de ez már tényleg tűrhetetlen és minősíthetetlen kategória (igen tudom, lehet jönni, hogy "nem muszáj vele játszani" - annak üzenem, hogy játszanék, HA TUDNÉK). Eleinte még csak-csak elnézte az ember, hogy kezdetben voltak Error 37 és társai... jó. De hogy hetente ez rendszeresen előforduljon... ez tényleg marhára gáz. Remélem minden jövőbeli patchél ez a szuttyogás alap lesz. + Botrányos account security (ne jöjjetek az authenticator vacakkal légyszíveses, köszi), Session ID lopás - szerintem rohadtul nem kamu, max a blizz tagadja, mert hogyne tagadná - tehát ez is mennyire gáz, hogy nem mehet publicra az ember, mert mivan, ha bejön a partyba egy ilyen féreg, aztán pucérán és 0 golddal lépsz vissz az accodra - igen, van rollback, de most könyörgöm, hadd ne szenvedjen már az ember ilyenekkel ha 15 ezret elkérnek a csodaprogramjukért... és ez még messze nem minden. Tegyék össze a két kezüket, hogy relatíve ilyen jó értékelések születtek. Az RMAH nevű lehúzásról meg aztán végképp ne is beszéljünk, klasszik utolsó pénzsóvár Activision-Blizzard politika...
    De kérdem én...vajon milyen szintű kurvaanyázás lenne akkor, HA ezt a játékot nem "Diablo 3"-nak hívnák, és mondjuk nem a blizzard csinálta? ;) Bocsi a "kirohanásért", de ez mostanra bőven megérett már...