78998
  • Fabio Capello
    Öröm az ürömben, legalább megtanuljuk a hibakódokat kívülről :P :D
  • Savmacska
    Ez már tényleg tiszta nevetséges...
  • PiszkosFred
    Amikor mar rozsaszint hanytal a baal es bocirunoktol, a pindleskin vagykicsoda elore koszont a nagykoruton is, es a boltban sojjal fizettel a liter tejert, akkor egyszer csak megalltal, azt mondtad hogy "kesz vege, ez a legjobb gear ami rajtam van" :)
  • j0nNyKa
    európai szerveren hajnalban baszakodnak.
  • Sáska
    Amugy diablo2-ben mennyi ideig tartott egy karakter feloltoztetese tisztessegesen?
  • clio1616v
    majd ha megy tolhatjuk együtt, mert nekem is inkább arról szól hogy lecsapnak :D

25k hp és 50 fölötti dodge
  • BaLeeX
    És európai idő szerint miért nem lehet éjszaka baszakodni? Mondjuk hajnali 1től reggel 6ig? Mert az a pár millió lúzer aki megvette 15k-ért a játékot az szívjon azok helyett akik esetleg a fejlesztőközpontba nem úgy állnak hozzá, hogy ennyi pénzért amennyit kaszáltak bemennek éjszaka dolgozni?

Ez szerintem vicc. Munkahelyen szerverkarbantartásoknál is a karbantartó (szolgáltató) cég alkalmazkodik a munkaidőhöz és az ünnepnapokhoz, nem fordítva...
  • malystryx
    Igen, de ha egy kicsit vársz, az online haverokra valami hosszú számot ad ki..
  • Aradebil2
    hogy klasszikust idézzek: "szar ez a fos?" ilyen az én formám
  • Kandurex
    mire ez a panaszkodás...nekem még egy legend se esett...azt már infernon huncutkodok...vagyis csak próbálkozok, mert általában menekülésről szól :D
  • TVelvet
    Nálatok is üres a friend lista?
  • Kandurex
    egyébként amikor volt az open beta, vagy két napig, vagy meddig, akkor is folyamatosan ez volt..nem tűnt fel vajon a dolog senkinek?
  • Tenkory
    Ilyen jól sikerült a patch hogy összeomlott az egész? Error 37 és 73 az ördögi kör.
  • Fabio Capello
    Amerikában itteni idő szerint éjszaka volt baszakodás, több mint hat órát álltak a szerók.
  • markastor
    Nem tudom, miért csak az európaiakat kell szívatni. Eu-s régióra 20 próbálkozásból 20-szor nem enged be, amerikaira meg rögtön (persze, ott nincs karim). Amikor volt a leállás 11-ig, akkor is érdekesmód csak az EU-s szerverek álltak. :(
  • Pepyfreeman
    Hy. Tudna nekem segíteni vki?
    Lehet még kapni pesten a sima változatból vhol?
    Eddig kb 8 helyen próbáltam és csak előrendelni lehet. :S
    pls help
  • coolpet
    ezt kapjuk 15k-ert :)
  • j0nNyKa
    lehet!
  • Broafka
    én már kezdek hozzászokni... szerintem a blizzard ezzel üzeni mindenkinek: "Tanuljatok már köcsög kockák!"
    engem meggyőzött, majd azért írjátok meg ha már lehet játszani, köcci :)
  • BuriP
    Eddig mióta megvan a játék még nem láttam error 37-et mióta a patch megvan, folyamatosan, be sem tudtam még ma lépni!
  • TVelvet
    ... hazaérek, és ez a szánalom fogad.
  • Broafka
    biztos túl sokszor próbálkoztál, és azt hitte rád hogy bot vagy, úgyhogy most biztos soha többé nem tudsz felmenni :P buktad a karijaidat, muhahahahaaaa :D
  • j0nNyKa
    oh és tényleg error 37 van
    nem kellett volna kilépni :D
  • berlinboy6329
    Fuu,gondoltam beloginolok amcsi szeróra,erre lockolja az accomat Blizz...lololololol.Aszongya,h vmi gyanúsat észlelt a már elfelejtettem milyen mintában...login pattern volt tán,v mittomén.Ezért lezárjuk!Fuuu..
  • coolpet
    error 37 na. vagy 20x megprobaltam, nemenged.
  • Árnyvadász
    Látom az a bajod, hogy nem dobott neked a játék legendás vagy szettbe tartozó tárgyakat. Meg azon izgulsz, hogy ha majd dob hatvanas szinten, akkor az használhatatlan lesz. Ha hatvanas szinten infernó fokozatban játszol, akkor ahhoz közelit fog dobni és tudni fogod használni, de megnyugtatlak én egy negyvenhetes szinthez tartozó legendás nadrágot viselek még hatvanas szinten is, mert magasabb szintű ritka sárga vagy kék már esett, de nem volt jobb nála.

Ha nem találtál, hát nem találtál. Majd találsz a második vagy harmadik karaktereddel, akit elindítasz. Bár kétlem, hogy az elsővel ne találjál, mondjuk akár úgy is, hogy vagy hell fokozatra visszamész vagy maradsz infernón és ott dobja ki.

Legendás tárgyakat amúgy ne az aktot lezáró főellenfelektől várj, sőt talán meg ne is a bajnokoktól (kék, sárga csoportok), hanem teljesen egyszerű ellenfelek fogják dobni, ott ahol nem is gondolnád.

Nekem eddig kettő legendás tárgyam esett ki és egy sárga kovács recept, ami egész korrekt volt, hiszen hatvanas szintemhez mérten, a recept is hatvanas szintű pajzs elkészítését tette lehetővé.

Én biztos nem nyavalyognék azon, hogy ennyi és ennyi óra után nem esett semmi. Nekem picivel 100 óránál is több van a játékban és szintén alig esett. Majd fog még, emiatt nincsen kétségem. Addig is találok bőven ritka tárgyakat, amiket használok szépen.

• Ry0K3N
    Nekem 15 percnyi nyaggatás után de beengedett 5 után, azóta semmi gond.
  • Hegi90
    erorr 37 D:
  • coolpet
    Sziasztok!

Mar megint mi van a szerokkal?
    updatelt vmit, es error 13 servers are busy at this time...
  • j0nNyKa
    oh, és... hol akadt el a dolog, és milyen hibával?
  • Hegi90
    hát én már du. 3 óta próbálkozok kb.
  • Broafka
    tiszta jó, aki be tud lépni szerintem egy új élmény nyílik meg az ember pénzéért :D csak tisztes távolból kell ölni a szörnyeket, én most hell act 1-ben öltem meg a witched mothereket, és a szerver miatti teleportálásuktól eltekintve egész jó volt :D
  • Ferrari23
    Error 1 :D:D Na ilyen még soha nem volt :D
  • j0nNyKa
    egész nap játszottunk, kb fél órája hagytuk abba
  • Hegi90
    lenne egy kis szabadidőm a délután, azt egész nap szarok a szerverek...
  • Broafka
    hotot én összeraktam saját kezüleg :P Enigmát sose sikerült, egyszer vettem, és rá 1 hónapra ladder reset volt :D de megérte
  • nejad
    lol beengedett
  • Broafka
    sikerült feljutnom, hát gyerekek, tiszta mátrix :D úgy nyilazok mint a filmekben a nagy csatákban, biiiiiii baaaaaaaammmmmm, a szörnyek meg halál hörgéssel pusztulnak, tök fain így a játék :D
  • Psychedelic #39249
    Te játszottál diablo 2-vel? Ha igen, hány darab enigmat hotot stb raktál össze saját kézzel? Hány darab high runat ütöttek ki az emberek saját kezüleg?

Ez a játék ilyen, az elöző részek is ilyenek voltak, meg ez is ilyen, ezer évig farmolod, aztán néha esik vmi jó.

De én ezt a nem használok AH dolgot se értem. Diablo 2-ben se jutottál semmire, ha nem tradeltél. Számtalanszor végigvittem, számtalan karit huztam és alig esett valami ami nekem jó lett volna. Egész nap boss runolhattál, és nem esett semmi, vagy csak olyan ami alig ért valamit. De ha a sok alig valamit érő cuccokat okosan tradelted, szép lassan jutottál valamire.

Ha azt akarjátok, hogy letoljatak 1 instát és a végén a seggeteket is kinyalja valaki, és odaadja az álomlootot, el kell menni swtorozni vagy wowozni.
  • j0nNyKa
    ha értemesen működne a server status oldal, esküszöm írnék scriptet, ami offline szerver esetén kiveszi a hozzászólás boxot :D

nah de addig is aki nagyon unatkozik: bannerban mechanics guide, azt lehet bújni egy darabig