78998
  • Broafka
    amúgy cselesek a leírások a skilleknél. Egy-kettőre így ránéz az ember, elolvassa és azt mondja, hogy oké ez tök szar, és kiderül, hogy amúgy tök erős skill. Szóval kicsit félrevezető néhány
  • AntiHero
    Na ezt nem tudom, utána nézek. :)

Szerk.:
    Boon of Protection has been renamed Boon of Inspiration
    Mantra of Healing will now heal you when dealing damage to an enemy (heal amount will be based on hero level).

Akkor úgy van ahogy írtad. Így nem rossz. Kíváncsi vagyok lvl 60-an mennyit gyógyít.
  • Savmacska
    Ez melyik lenne ?!
  • Broafka
    hát én most vagyok hellen, de az az 1500 sebzés elég gyöngécskének tűnik
  • Broafka
    ez nem olyan mint egyes skilljei, hogy az "első" szinttől 186 life, szóval X szinten meg ez is növelődik (mint az a passzív skill ami életet ad ha spiritet használsz) és akkor már mondjuk 700-at tölt ütésenként, akkor már jó (vagy többet most csak mondtam egy számot)
  • AntiHero
    Bekaphatja amúgy ez a patch (Blizzard). (a Monk-ba megint "belenyúltak :/)

"másrészt a korábban ronggyá nerfelt boon of protection kikerült a játékból és helyette 186 lifeot gyógyulunk minden egyes ütésünk után."

-186 life hurráá.. infernón tényleg sokat jelent..Ideje lecserélni ezt a jó skilt.
  • Savmacska
    Megvan, ezen kivül jó a build ? és az 1h+shield ? 21k hp 1500dps 3k armor 51 lvl
  • Fpocok
    wave of light: explosive light
  • Broafka
    jobb egérgomb és egy bazi nagy harang a jele, nem lehet eltéveszteni
  • Savmacska
    Holy sebzéses harangot ? :)
  • Fpocok
    Szerintem a mystic ally szar. Sose használtam. Rakd be a holy sebzéses harangot... az a tuti spell.
  • j0nNyKa
    beraktam a szerver státuszt a bannerba, most sokkal királyabb, mert kb. sosem azt mutatja, ami a valóság.
  • Savmacska
    Hell-en vagyok épp Monk-al, valaki tudna adni egy buildet amivel kicsit zökkenőmentesebben mehetnék ? 1h+shield-el megyek ezzel a buildel .
  • NikeCortez
    engem beengedett...

igy kell aki még nem jott volna ra :

Folyamatosan Login-elj...addig amig nem irja ki az ERROR-t ... és gondolkozik...egy-két perc és bent vagy.
  • Rita79
    egyértelműen vicc, pláne, hogy én kb. 2 naponta játszom vele 3 órákat, de mindig kifogom, hogy ilyenkor van véletlenül épp szerver karbantartás.
  • Hegi90
    azért ez már vicc kategória :/
  • Rita79
    Jó, akkor ne rakd be. Köszi a választ.
  • Hegi90
    komolyan most se megy még????
  • AntiHero
    Berakhatom, de szerintem felesleges. Mert volt olyan, hogy simán tudtam játszani, de közben az oldalon "down server" mutatta.
  • Rita79
    Te valamit rosszul tudsz, a házigazda nem parancsol, hanem értünk, fórumozókért van és a fórum színvonalának növeléséért. Akik itt parancsolnak bárkinek is, még neki is, azok a moderatorok. Remélem sikerült újat mondanom ezzel neked.
    Másfelől meg nem extrát kértem, meg nem is olyan ostobaságot, amire te utaltál és a játéktól igen messze van, hanem a játékhoz egy szorosan kapcsolódó szerver linkjét. Gondolom ez nem túl elrugaszkodott kérés a bögyös feketéddel ellentétben.
    A harmadik, meg nem utasítottam, hanem tisztességgel kértem, meg is indokolva ezzel a kérésemet. Ugy gondolom a válasz joga megillet, még ha az egy elutasító NEM-ben is jelenik meg.
    De egyébként nem fontos nekünk kommunikálni, ha csak flamelni tudsz, illetve arra uszító megjegyzéseket tenni.
  • Broafka
    nyáhh, engem továbbra sem enged be
  • Savmacska
    Engem is beengedett!
  • mucsácsó
    Itt fogjuk rá, hogy ez belefér, nem véletlen tartunk majd 40 ezer hsz-nál. ;) De egyébként jogos is amit írtál, mert ha úgy tényleg keresnél valami rendes infókat, akkor nehéz kibogozni a sok "értéktelen" hozzászólás miatt. (de én kussolok, én is írtam ilyeneket)
  • Psychedelic #39504
    Most ez itt fórum vagy chat? Én se tudtam belogolni sokáig, nekem is szórta a hibákat, de nem jöttem már ide minden 2 percben beirni hogy most 37-es, 73-as, xy hibám volt. Elég unalmas már, hogy minden órában jön 100 hozzászólás amiből 70 arról szól, hogy nemtudok belogolni 37-es hiba, 20 másik meg arról, hogy nem esik semmi loot miezaszarmár, és talán ha van 10 hozzászólás aminek még értelme is van. Találd már meg a sok szemét között.

Vagy csak én érzem úgy, hogy a fórumnak nem erről kéne szolnia?
  • rage
    Na, 11 előtt működik
    Mondtam :)
  • BlazeH
    Beenged.
  • jarlaxxe
    " A házigazda ugyan nem én vagyok "- akkor mi a fenének beszélsz a nevében?
    A házigazda meg nem osztogathat parancsokat sajnos te nagyon el vagy tévedve.
  • gabeone
    A karakterbalansz, hogy áll jelenleg? Ma értem el doktorral a 60as szintet, amilynél 50es szint után csak mágussal és vadásszal találkoztam. Érdekes. Azt azonban nem tudtam eldönteni, hogy ki milyen erős egymáshoz képest, mivel a felszerelés nagyon más mindenkinél. Ti tudtok valami konkrétumot?
  • jazzy
    Senkit a földön rajtad kívül nem érdekel a státusz jelentő link , így is túl sok minden van már a bannerban, a másik, hogy nem ő csinálja a bannert, a harmadik, hogy engedd meg kérlek, hogy ők döntsék el mi lesz és mi nem lesz a bannerban. Én sem kérek a bannerba egy bögyös feketét, irl wizard néven, pedig szeretném mindig látni amikor bejövök ide. Mi lenne ha mindent beraknának, amit valaki kér?

A házigazda ugyan nem én vagyok, de ő nem fog válaszolni az eddigiekből kiindulva.

Egyébként csak megsúgom, hogy a parancsokat nem te osztogatod a házigazdának, hanem maximum ő neked, olvasd el a fórum szabályzatát.
  • j0nNyKa
    egyébként én most is simán belogoltam probléma nélkül, játékot is indítottam, és friendjeim is vannak fent
  • Tinman #39497
  • Sáska
    amig nem jutsz be, olvasgasd EZT
  • seaedge
    battleнет
  • Nelson85
    nem az bsszant hogy nem tudok játszani, hanem hogy kinéztem egy jó cuccost AH-ból ami csak bid és pont mostanában jár le és így tuti nem én nyerem pedig volna rá vagy 3 millám, hogy rohadna el!
  • Tyler Durden
    Error creating game..
  • Dr DeViLKiNG
    Nem tudom mit vagytok annyira oda. Csak nyomtak egy release#2-t.
  • Zsooo
    Nna, tegnap nekem is meglett vegre a lvl60, Azmodan elott kicsivel, ma pedig infernora is atjottem kis farmolas utan.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hell Diabloval nagyon sokat szivtam, 30szor biztos nekifutottam mas-mas skillekkel, de aztan megneztem par videot, bevasaroltam AH-ban 250k-bol, hogy azert ne a fele cuccom lvl30 koruli vacak legyen (ma lett meg az armed to the teeth achievement is :D), es ugy mar masodikra le is ment. Nem gondoltam, hogy konkretan masfel kepernyorol kell loni mert akkor ugy bandukol utanad mint egy 80 eves mamuka, elfelejt teleportalni, charge-olni, meteorozni, es nekiall a pokolbeli let ertelmen toprengeni... Meg korabban meg a shadow clone is oneshot-olt legtobbszor, SS ide vagy oda, mig be nem tettem a rapid fire-t. A fegyveremet viszont nem csereltem, ugyhogy ez egy jo pont a blizzardnak, a dps nem minden...

Penzhianyban szenvedoknak kis vigasz, hogy a nephalem valor nagyon megdobja a penzugyi kilatasokat, tegnap lett meg az 1m arany, azota mar 1.4m tartok, pedig nem jatszottam tobbet aranyaiban, es mindez csak hellrol, inferno vagy AH nelkul.

Infernon jaroktol kerdezem, act1re jo lesz-e igy a kari? Tudom a sima bow nagyobb dmg, de nekem a gyorsabb tuzeles jobban fekszik az egykezesekkel, persze nem artana a crit-et feljebb tornaszni, kulonben nem sok haszna van... Ja, normal esetben twin chakram es shattering arrow-val tolom, spike trappal es caltrops-szal gyengitve a nepet, ezek a skillek meg a Dio gyilkolas utan maradtak benn.
  • Tyler Durden
    50 próbálkozás de bentvagyok..
  • Rita79
    Hát nagy ritkán megint játszani akartam, erre megint nem elérhető a szerver.
    És most már sztem be lehet fejezni azokat az ellenvéleményeket azokéval szemben, akik fel vannak háborodva a játék megjelenése után 2 héttel az ilyen problémák miatt.
    Az én értékrendben és olvasatomban a JÁTÉK az az fogalom, amivel lehet enged játszani maradéktalanul. Ezzel nem lehet, tehát ez nem játék, max. a dobozára ez van ráírva.

Ja és AntiHero, most már illene beraknod a battlenetes státusz jelentő linket, amit szépen kérve kértem tőled privátban, de te nem minősíthető módon még csak válaszra sem méltattál.
  • oneal1
    :D:D:D:D