• Zsooo
    Nna, tegnap nekem is meglett vegre a lvl60, Azmodan elott kicsivel, ma pedig infernora is atjottem kis farmolas utan.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hell Diabloval nagyon sokat szivtam, 30szor biztos nekifutottam mas-mas skillekkel, de aztan megneztem par videot, bevasaroltam AH-ban 250k-bol, hogy azert ne a fele cuccom lvl30 koruli vacak legyen (ma lett meg az armed to the teeth achievement is :D), es ugy mar masodikra le is ment. Nem gondoltam, hogy konkretan masfel kepernyorol kell loni mert akkor ugy bandukol utanad mint egy 80 eves mamuka, elfelejt teleportalni, charge-olni, meteorozni, es nekiall a pokolbeli let ertelmen toprengeni... Meg korabban meg a shadow clone is oneshot-olt legtobbszor, SS ide vagy oda, mig be nem tettem a rapid fire-t. A fegyveremet viszont nem csereltem, ugyhogy ez egy jo pont a blizzardnak, a dps nem minden...

Penzhianyban szenvedoknak kis vigasz, hogy a nephalem valor nagyon megdobja a penzugyi kilatasokat, tegnap lett meg az 1m arany, azota mar 1.4m tartok, pedig nem jatszottam tobbet aranyaiban, es mindez csak hellrol, inferno vagy AH nelkul.

Infernon jaroktol kerdezem, act1re jo lesz-e igy a kari? Tudom a sima bow nagyobb dmg, de nekem a gyorsabb tuzeles jobban fekszik az egykezesekkel, persze nem artana a crit-et feljebb tornaszni, kulonben nem sok haszna van... Ja, normal esetben twin chakram es shattering arrow-val tolom, spike trappal es caltrops-szal gyengitve a nepet, ezek a skillek meg a Dio gyilkolas utan maradtak benn.