78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #39607 Akkor nem lehet veletlen/butasag. -
Ezt énis hallottam, csak én Krav Maga-ban. Szintén mestertől... -
Sunrider924 #39605 Amikor meg sakkoztam es a FIDE master fokozat megszerzesere gyurtam, kaptam egy tanacsot-szalloiget egy idosebb mestertol, ami igy hangzik: egy hiba(s lepes)utan mindig jon egy meg nagyobb hiba. -
En ma ezt megnezem, mert kivancsi vagyok.
Ha igy van, akkor ezt nem ertem, hogy hogy nem vette ott eszre senki :D V ottani QAsok ugy gondoltak, hogy jo ez igy? -
Minek kihide-olni a dolgokat?
LOL.
Szánalmas, akárkié is... -
Sunrider924 #39602 Tegnap irtam rola ahogy hazaertem es kiprobaltam, postoltam is de senki nem szolt hozza, pedig tuti van meg inferno act1 es monk rajtam kivul. Tehat itt a hsz megint [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=39187]#39187[/URL]Azt kell nezni hogy a tooltip error-os healing mantra van bent, boon of inspiration-al, mint lathato 2x teszi fel a healing mantra alap iconjat, az ativalas pont nincs is a kepen. Benne allok a meregtocsaba es ut 3 meele champion, ott vannak az affixek a kepen, follower nelkul, dw ket gagyi fegyverrel 600/500 dmg, nulla life on hit gear. A kep magaert beszel. Atlag 4-4,5k healing tickek utesenkent(2,34 attack speeden voltam abban a gearben) 7,5k tick a rekord. Ezert nyilvanvalo hogy hotfixelik megint ezt a szar mantrat.... -
Voltmar ?
hagyom a barbarom felhuzok egy wizardot -
irónia kimaradt, my bad!
Csak úgy lehet, ezt megoldani, ha a "hackelés" után még figyelik az accountot/accountoakt.
Tehát...
kiraboltak, ok restore...
megkapod a 10 misidet, és hirtelen 20 lesz belőle (amikor visszaadja a haver).
Ehhez viszont tényleg az kell, hogy figyeljék az accokat, éshát ilyen szerverkapacitás mellett ez kicsit problematikus lehet.
És még TÉK is. -
Egy kis befektetetéssel (több példány a játékból) - és később elég sok pénzzel - ez már nem okozhat gondot, csak kell hozzá egy proxy account.
Félek az RMAH és a rollback cucc nem fog jó párost alkotni... -
Szerintem most meg annyit se csinalnak meg. (amugy ironikusnak szantam a hozzaszolasom :p)
Valami modja amugy ha nagyon akarnak, biztos lenne, hogy lekovessek a penz/itemek mozgasat, amibol azert - valamennyire - be lehetne azonositani, hogy ki trukkozik es ki az akit tenyleg meghekkeltek. -
NikeCortez #39597 nem kell parázni, akkor is lehet venni gem-eket...csak a reciket ne vegyék ki...
Gemeknél meg legalább élni fog a Trade Channel :) -
Azért aki trükközik, az legyen óvatos:
"I would be careful because when Blizzard bans, they ban in mass waves. For Starcraft 2, when people first started to use maphacks on ladder people thought they were safe because there were a lot of reports about players maphacking but no one got banned, then few weeks later 5000 acounts got banned at once." -
Hogy?
IP hider-rel elrejtem magam. Belépek, havernak átadom a cuccaimat. IP Hiderből kilép... "tapasztalom, hogy kiraboltak" jelentem a blizzard-nak:
Aha, játszottál tegnap az 1.2.3.4 -ről. Ismeretlen címről beléptek hozzád és kirámoltak. Beléptél az 1.2.3.4-ről megint, szóltál nekünk. Seems legit.
Restore. -
brasco84 #39594 és ennek mi az értelme? hogy húzza fel mindenki a Jct? -
Gem-eket kivették az AH-ból.
Nem is lehet majd ott venni. (legalábbis most úgy néz ki) -
Ugyan, ok utananeznek es kivizsgalnak minden egyes restore kerelmet :p -
Nelson85 #39591 Ugye most senki nem tud recepteket berakni ah-ba, meg BS matikat sem, mert ha igen, szétverek valamit. Amúgy már 2 napja nem tudok vmi errort ír. Gemeket se mutatja az ah. Másnál is? -
sata75 #39590 Ez elég jónak tűnik. -
És a kulcsmondat a végén:
Explain to us why you can't seem to tell the difference between accounts that were really hacked, and accounts that weren't. If the current situation with all the Diablo 3 accounts getting stripped really is just keyloggers and phishing like you say it is, it should be pretty easy to tell if someone is lying, so what the heck is going on?!
Ergó valami van, amit nem mondanak el nekünk (session ID téma) -
NikeCortez #39588 ennek örülök, h legalább 2ő lesz...csak ne 2 évente egy :) -
Ezt mondták régebben, hogy kettőt terveznek. -
Buffnál mit jelent a szám az alsó indexben? Ugyan abból meg lehet többszörözni a tulajdonságait? -
NikeCortez #39585 2 kiegje lesz a D3-nak? -
Since #39584 Tudsz jó spotokat esetleg nightmaren? Vagy hol érdemes egy kis pénzt összegyűjteni? -
Igen jó lenne, meg a socketelés is jó volt, csak tudod.. 2 kiegre kell tartogatni valamit.. :( -
Egy érdekes TEÓRIA a rollback funkcióról és az RMAH kapcsolatáról - illetve ELMÉLETBEN hogyan gazdagodjunk meg gyorsan... (akár IRL is)
http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/udh0l/important_huge_huge_flaw_in_how_blizzard_deals/ -
NikeCortez #39581 én is erre tippelek :)
csak mert van egy két tárgy, ami nem is lenne rossz...
kicsit nekem hiányzik a runázás :) -
Gyakorlatilag semmire jelenleg. Nincs socketelés. Viszont a kiegészítőben szerintem be fognak rakni valami ilyesmit. -
NikeCortez #39579 Sziasztok...
Kicsit filozgattam és azon akadtam meg, hogy : a Fehér és Szürke itemek mire jók? lesz itt is valami érdekességük mint d2-ben?
(pl a superior vagy anno a az eni armornak valo- slotolni...mert latom ,hogy sok szin van, csak nemtudom mire vélni...lehet áttsiklottam egy leírás felett, de ha ezt elmondana valaki...nagyon örülnék :)
köszöntem :) -
Farmolj egy kis penzt, aztan vedd meg a fegyot. Rengeteget szamit. 200-300k meg megvan eleg hamar. -
Elmagyarázom neked is, de utolsó hszem a témában. A user kér, a házigazda megcsinálja ha úgy gondolja, hogy az jó. A user nem parancsol, ahogy az történt. Ha nem csinálja meg nem ragelünk időről időre a topicban emiatt.
A házigazda ha azt mondja, hogy fejezzem be az offot, akkor befejezem az offot. Ezt értem a parancsolás alatt. A maximum szót pedig kérem értelmezni. De legfeljebbel is kifejezhetném.
Remélem elég világos és érthető volt. Nem tudom miért kell mindent kifejteni és az emberek szájába rágni, mert kiemelnek 1 szót egy 10 soros hszből. -
Senkinek sincs több joga a másiknál. A házigazda próbálja rendbentartani a topikot és kábé ennyi. Ha egy kicsit rutinosabb, akkor befezetheti a topikban-t, de sajna nem jellemző.
Parancsolgatni meg még egy HG-t sem láttam, úgyhogy nemtom miről beszélgettek! -
Since #39575 55-ös WD vagyok jelenleg, 5300-5500 damagem van 2 kezes fegyóval 24k HP-val...
Elég gyenge a fegyverem, és egyszerűen nemjutok tovább...Találtam 200-300k-ért fegyvert, de annyiért nem akarok venni...Úgy érzem nem jutok tovább. Lehet farmolnom kellene egy kicsit? -
Akkor én mondom neked a hg nem parancsolgathat mivel csak egy pinaszörnyivel van több joga mint egy mezei usernek. Ha mégis ezt teszi szólni kell a modiknak és picsán lesz rúgva az illetö. -
Szerinted mióta van pontrendszer ? -
Jah, doki szintén. -
-
gosumofo #39570 7 év alatt te is kurvasok + pontot gyűjtöttél be -
Ilyenkor mindig megjelennek a senkik akiket sose látni, fél éve regelt, -50ben van, természetesen sehol nem házigazda, de kurvajól tud mindent :) -
Ha nem két hitelne minden szar act 1 után minden rendben lenne