78998
  • Carlos
  • j0nNyKa
    erre a képre gondolsz? illetve ha igen, melyikünk armorjának statja érdekel?
  • j0nNyKa
    nálam működött, a hiba az ön készülékében van
  • setuh
    Receptek,gemek meg az ilyen kis szarsagok nem is kerulnek vissza ah-ba?
  • Carlos
    Ugye nem baj, ha ezekután nem veszem komolyan:
  • j0nNyKa
    egyeznek tán az itemek színével
    a ládámban most 100%, hogy van egy 10-es szintű sárga blacksmith recept, illetve nagyon-nagyon erősen úgy emlékszem, hogy a szettes (tulajdonképpen legendary) szettem receptje narancssárga volt a földön is
  • Sunrider924
    Nekem majdnem teljes az exalted sovereign gear recepertoar es mind act 1 legelejen a nem elite zombikbol estek. Mas kerdes hogy a jelenlegi elbaszott crfat rendszerrel nem fogom legyartani oket soha, tul draga a random lottozas.
    @ Jazzy - Jonnyka lott valamelyik nap egy screenshotot kettotokrol amin valami nagyon uber torso armorod van. Megteszed hogy dobsz rola egy screenshotot statokkal/honnan esett, hadd legyen mire nyaladozzak.
  • Omlás
    Pedig fehér ha jól rémlik :]
  • Carlos
  • BlazeH
    A receptek milyen színűek?
    Merem remélni, hogy nem fehét, mit a page of blacksmithing.
  • Omlás
  • j0nNyKa
    http://diablo.incgamers.com-ról jöttek a szavazások
  • j0nNyKa
  • Fpocok
    Nem rég kérdezte valaki, honnan esnek a receptek: Szerintem totál random, tegnap találtam egy legendary receptet sima mobokból.
  • Omlás
    Amire mi a baráti körrel elérünk oda addigra szerintem balanszolva lesz vagy nem de nem mostanában érünk el odáig szerintem :D
    Én special most amit kitűztem célnak az lvl60 :] utána meghalhat
  • Carlos
    Tanultam, de azt is tudom, hogy az emberek nem szavaznak. Pl nemtom honnan szedted ezt a statisztikát, de én pl nem láttam, ergó én nem szavaztam pedig inferno-zom.
    Aki meg casual-abb és tájékozatlanabb az szintén nem szavazott tehát azok sem, akik nem élnek az inferno által nyújtott szopással.

szerintem egy 7000-es szavazókörből kikövetkeztetni, hogy a 6.2 millió hol tart elég gázos.
    Ez olyan lenne, mintha egy falu lakosságából számolnád ki a fehérek/cigányok/buzik/szemüvegesek arányát magyarországon.
  • j0nNyKa
    és ez azt jelenti, hogy pont az az 1,9% szavazott, igaz? :)
    öhm, feltételezem, tanultál statisztikát.
  • Carlos
    Ok, akkor számold át...
    Total Voters 7.292

Eladott jákok száma az első héten 6.2 millió (vagymennyi).
  • sirdond
    személy szerint én már le is tettem az infernórol HC-ban, vagy max act1. egyszerűen felesleges, nem HC-ra van kitalálva,nem is ahhoz van igazítva, ezt a Blizzard is mondta. majd, ha kicsit balanszolva lesznek a skillek és az itemek pár patch után, akkor érdemes lesz,de addig csak öngyilkosság
  • Omlás
    Eléggé :] először azt sem tudtam hirtelen mi az a sok kék szöveg aztán láttam general nalol... /leave erre "konneksünloszt" 3737373737 ó beengedett ismét general kékszöveg floood lol :]
  • j0nNyKa
    még 1-2 szavazás eredmény, néhány ezres válaszadó számmal:

Has your Diablo III account been “hacked?”
    1) Nope, no problems. (88%, 3,456 Votes)
    2) Not mine, but a friend was hacked. (7%, 283 Votes)
    3) Yes and I was robbed (5%, 192 Votes)
    Total Voters: 3,931

Who is to blame for the D3 account “hacking?”
    1) Users without adequate security measures. (72%, 2,284 Votes)
    2) Blizzard for online-only DRM forcing us to play on Battle.net (15%, 472 Votes)
    3) Battle.net is getting hacked directly. (7%, 217 Votes)
    4) Blizzard should have required more user security. Mandatory authenticators? (6%, 178 Votes)
    Total Voters: 3,151

Have you used the Gold Auction House so far?
    1) Yes, I’m constantly buying and selling. (53%, 2,448 Votes)
    2) Yes, but just a little bit. (30%, 1,357 Votes)
    3) No and I wish there was no GAH or RMAH in D3. (10%, 457 Votes)
    4) Not yet, but I plan to. (7%, 322 Votes)
    Total Voters: 4,584
  • Fpocok
    Hát igen, eléggé elcseszték.
    Kár, hogy nem lehet saját csatornát csinálni :S
  • j0nNyKa
    igen, de minden újraindítás után ki kell lépkedned... iszonyat idegesítő
  • j0nNyKa
    1,9%, my ass.

What's your highest level Diablo III character?

2) 60+ In Acts 2-4 of Inferno. (28%, 2,039 Votes)
    4) Level 50-59. (22%, 1,640 Votes)
    5) Level 30-49 (21%, 1,552 Votes)
    3) 60+ in Act 1 of Inferno (21%, 1,501 Votes)
    6) Level 1-29 (4%, 281 Votes)
    1) 60+ I have beaten Inferno. (2%, 147 Votes)
    7) I have not created a character yet. (2%, 132 Votes)

Total Voters: 7,292
  • Carlos
    Nekem első dolgom az volt, hogy kiléptem amikor megláttam, hogy hülyék firkálnak hülyeségeket...
  • j0nNyKa
    "Our current plan is to apply a change to this in an upcoming patch so that your chat preferences are saved when you leave a game. This means you wouldn’t be connected to General chat when you join a game if you had left the channel in your last game. We’ll let you know when we have more details available about this potential change."

ez mondjuk hogy elsőre miért nem jutott eszükbe? :D
  • j0nNyKa
    done, de mostmár tényleg inkább egy FAQ-t kéne összedobni, mert kezdenek sokan lenni a linkek
  • Omlás
    Először én is úgy voltam vele bele fér e majd meló meg változó szabadidő mellet ha kukázok egy egy karaktert de végülis elegem lett a halhatatlan karakterekből amit egy idő után megun az ember így kicsit több a játékidő és köszönhetően a blizznek dio esetén valamiért működik az, hogy nem unom meg hiába sokadik alkalommal megyek végig akkor is ugyan úgy sőt néha még jobban szórakozik az ember mint előtte. :]
  • Carlos
    naja. Egyszer nekiestem butchernek 3-as valor-ral és bizony esett 10 kék és annyi...
    Nem voltam boldog.
  • Zsooo
    Ezt a 0.01%-bol 0.02%-t mindig emliti valaki, es tenyleg igy van, de ez tulajdonkeppen azt jelenti, hogy ahol vegigmenve eddig ATLAG 3 rare esett, ott most 6 fog. 200-al mar 9... es igy tovabb. Azert igy mar kicsit jobban hangzik, es ez csak a nem boss mobok/ladak/hordok, erre meg pluszban jon hogy a bossok szinte kotelezoen dobjak a rare-t, 5os valorral.

Persze az egesz egy csilivili felkaru rablo ahogy mar irta valaki nagyon talaloan, es lehet hogy mas mar a 4. legendary-nel tart, mikor te meg egy normalisabb rare-t se lattal, de attol meg a statisztika mukodik.
  • Carlos
    Korrekt.
    Az én habitusomba nem fér bele egy 30-as vagy 42-es kari elvesztése, mert abból rombolás lenne otthon, ami nem javallt. Én csak ezért kerülöm.
  • Sunrider924
    Hehe mehet ez is bannerba vagy FAQ-ba
  • Omlás
    Alapjában véve máshogy állsz az egészhez HC esetén mert ott a bukok mindent kezdhetem előröl effektus forog fent ugyebár :] az utolsó karaktert 42-őn dobtam el (ez volt a 3. megjelenés óta) mert figyelmetlenségemből kifolyólag MF-es cuccokban mentem "jampizni" Act II.-be és úgy csuktak össze ahogy kell. Ez persze magas szintű user error mondjuk de hát ez van néha figyelmetlen az ember :) csak ugye HC esetén azért a figyelmetlenség egyből megbosszulja magát :].

Egyáltalán nem kompenzálja jobban a játék azt, hogy HC karakterrel mész a dropp semmivel nem "korrektebb" az hogy ismertek az affixok és lehet ellenük taktikázni az egy dolog elég ha egyet döccen a szerver és csókolom :] AH-t egyelőre mondjuk én special mellőzöm mert nem igazán preferálom a cuccok meg még elmennek relatíve ha érzem, hogy kicsit nehezebb a haladás akkor közbenézek mit lehet kraftolni, gemelni kicsi pluszt kifacsarni. Persze AH val egyszerűbb lenne de engem az nem vonz max barátokkal "tradelek" de valószínű későbbiekben mindenképp rá kell állni az AH-ra mert a dropp 90%-ban legalább 10 szinttel alacsonyabb mint ami kellene vagy éppen használhatatlan statokkal van tele de hát ilyen a random system :D csak HC karinál ugye nem fér bele, hogy gyenge a gear de nézzünk egy próbát megy e mert ha nem megy kezdheted előröl ugyebár :P...

Alapjában véve mondhatni a HC karakterrel való játék is igencsak megközelíti a "mazoizmus" fogalmát, sokak szerint de ha ezt még űbereled azzal, hogy full MF gearben akarsz infernon farmolni az már igencsak nagy szorzóval emeli az "élvezetet" :] Persze erről nyilatkozni nem tudok saját tapasztalatom infernóoról nincs sőt valószínű az első az lesz, hogy belefutok egy "onehit die" szituációba kapásból :D.

Viszont mindezek ellenére is több értelmét látom személy szerint a HC karakternek mint az SC-nek. Persze ettől még nem nézem le azt aki SC karakterrel játszik!! ;]

Kicsit sok lett sry :P
  • BlazeH
    Nekem azonnal megjött az sms a jelszóváltoztatásról...
  • Carlos
    akkor kábé ennyi. 5-ös NV valor nélkül nagyon kicsi az esélyed az értelmes dropra.
    egy 0.01% esélyes drop 100% MF -el is csak 0.02%. ahhoz, hogy 0.1% legyen, kéne +1000% mf (lehet, hogy elbasztam a számolást)
  • ZsZso
    Azt nyilatkozták, hogy nem terveznek az AHhoz külön alkalmazást, vagy nyílt APIt (még readonlysat se), szóval nem valószínű.
  • Snomag
    forras

As an extra reward, if you kill a boss while this buff is active, you’ll receive extra loot drops from that boss.
  • Snomag
    En valahol mintha ugy olvastam volna (tipikus ismeros ismerosenek az ismerosetol hallottam szitu.. :p) hogy az NV garantalja a plusz droppot bossoknal, amugy meg 'csak' megdobja az MFet.
  • j0nNyKa
    jajaja valami ilyesmi tuti lesz
    most azt tesztelgetjük, hogy a kettő együtt hoz-e látványos javulást (mf cuccok + 5-ös NV stack), de egyelőre annyira random az egész, hogy esélytelen biztosat mondani

ami nekem tapasztalatom, és nagyjából biztosra tudom mondani: 3-as 4-es partiban jó mfelni, mert ugye 3-4 embernek esik a loot, ezért a solohoz képest 3-4x akkora a választék, így nagyobb az esély 1-1 értelmes itemre (nekem pl. (DH) a csapat barbárja "talált" 2 fasza itemet, amikor együtt nyomtunk MF runt)
  • Tatyla
    bossok csak 5x NV-vel dob rare-t 4x is mar csak kek,tobbszori tapasztalat....