Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Alapjában véve máshogy állsz az egészhez HC esetén mert ott a bukok mindent kezdhetem előröl effektus forog fent ugyebár :] az utolsó karaktert 42-őn dobtam el (ez volt a 3. megjelenés óta) mert figyelmetlenségemből kifolyólag MF-es cuccokban mentem "jampizni" Act II.-be és úgy csuktak össze ahogy kell. Ez persze magas szintű user error mondjuk de hát ez van néha figyelmetlen az ember :) csak ugye HC esetén azért a figyelmetlenség egyből megbosszulja magát :].
Egyáltalán nem kompenzálja jobban a játék azt, hogy HC karakterrel mész a dropp semmivel nem "korrektebb" az hogy ismertek az affixok és lehet ellenük taktikázni az egy dolog elég ha egyet döccen a szerver és csókolom :] AH-t egyelőre mondjuk én special mellőzöm mert nem igazán preferálom a cuccok meg még elmennek relatíve ha érzem, hogy kicsit nehezebb a haladás akkor közbenézek mit lehet kraftolni, gemelni kicsi pluszt kifacsarni. Persze AH val egyszerűbb lenne de engem az nem vonz max barátokkal "tradelek" de valószínű későbbiekben mindenképp rá kell állni az AH-ra mert a dropp 90%-ban legalább 10 szinttel alacsonyabb mint ami kellene vagy éppen használhatatlan statokkal van tele de hát ilyen a random system :D csak HC karinál ugye nem fér bele, hogy gyenge a gear de nézzünk egy próbát megy e mert ha nem megy kezdheted előröl ugyebár :P...
Alapjában véve mondhatni a HC karakterrel való játék is igencsak megközelíti a "mazoizmus" fogalmát, sokak szerint de ha ezt még űbereled azzal, hogy full MF gearben akarsz infernon farmolni az már igencsak nagy szorzóval emeli az "élvezetet" :] Persze erről nyilatkozni nem tudok saját tapasztalatom infernóoról nincs sőt valószínű az első az lesz, hogy belefutok egy "onehit die" szituációba kapásból :D.
Viszont mindezek ellenére is több értelmét látom személy szerint a HC karakternek mint az SC-nek. Persze ettől még nem nézem le azt aki SC karakterrel játszik!! ;]
Kicsit sok lett sry :P