78998
  • who am I 7
    Normálon nyugodtan beléjük állhatsz...
  • Fpocok
    Hát, izé...
    Oké.
  • Carlos
    Énis ezért indítottam... Ha kitolni akarok, akkor DH vagy Wizard.
    Ha lényekkel operálni akkor WD. Ha kungfu pandázni akkor Monk.

DE ÉN BELE AKAROK ÁLLNI A MOBOK KÖZEPÉBE ÉS SZÉTBASZNI MINDET!!! FRÖCSKÖLJÖN A VÉR HULLJON MIND.
    Erre paráznom kell meg szaladgálnom sikítozva mint egy picsának.
  • antgecc
    Akkor ne csodálkozzatok, ha összecsuknak. Egy jó mma harcos sem azért jó, mert csak ütni tud.

Én nagyon örülök annak, hogy az nem megoldás, hogy beállok a közepébe és ütök. Ez egy nagyon jó dolog, hogy mindig ki kell helyezkedni a szélére és onnan visszatámadni.
  • Savmacska
    Hát ez hatalmas :DDDDDDDDDDDDD
  • Savmacska
    Mondjuk azt imádom mikor beragadok a sok mobtól a moltenbe.... és nem tudok ki kattintani... :D
  • Pap1ka
    Így van! Én sem azért kezdtem barbárt mert kite-olgatni akarok :) Bele akarok állni a közepébe és ledarálni mindent!
  • Carlos
    Viszont én nem akarok tankolni én baszni gyakni akarok barbárral infernón.
  • Carlos
    LEhet vótmá:
    Inferno Tactic
  • Sunrider924
    Szerintem nincs ilyen besorolas, 2 meele kari van es teljesen mas design szerint mukodnek. A barbar a tank, mese nincs, mielott barmilyen vita elindulna hogy de a monk is, nem, a monk nem tank, tud tankolni de kurvara nics egyetlen egy TAUNT-ja sem, ami a barbarnak viszont igen. A barbar tankol,buffol, stunol, a monk [i]debuffol[i], ez az ahogy mukodnek. DPS szerint nem kompetitiv egyik se a rangedekhez kepest, cserebe van nekik 30% dmg reduction alapbol.
  • AntiHero
    Jó bizony. Nem hiába barbárral rohangálnak az úgymond "nagy nevű" stremerek.

Igen gear a lényeg, de a Diablóba ezt megszokhattuk. Milyen lenne már ha olcsó lenne a jó gear? 1 hét után megunnád a játékot.
  • Egoraptor
    Elég sokáig próbáltam bemesélni magamnak hogy D2 Necro-hoz köze
    van/lehet, pedig nincs, sajnos.
  • Carlos
    Barbár jó? Úgy tűnik a leggyengébb kari inf act2-től. Nagyon rá kell állni a cuccra, ami horror áron megy.
  • AntiHero
    Jelenleg Act3-on semmit nem érnék tény. De mondom gearelődni kell, mivel nem szar a monk, sőt!! Barbár után talán majd a 2. legjobb kari lesz idővel, csak ki kell ismerni.
  • j0nNyKa
    ok, wizardra VAGY dh-ra :)
    wizardot említette a kolléga, hogy az érdekli, azért azt írtam

wd-ről szimplán... nincs véleményem, nem értem a funkcióját infernon
    kite-olni -szerintem- nem tud, sebezni -szerintem- nem tud, túlélni -szerintem- nem tud
  • Snomag
    4k DPS az mindenkepp keves. A HP meg jo is lehet az elejen, ha jo melle a resisted/armorod/life regen
  • j0nNyKa
    hja, belialig bezárólag el lehet lenni a melee-kkel, de act3-tól megnéznélek, főleg bizonyos affixes elitek ellen
  • Egoraptor
    háhá!
    true story bro
  • BEAST #39709
    Persze pont wizardra. O_o
  • Egoraptor
    WD-met töröltem, WIZ most tartalékon, kezdek egy DH-t

kite-master címre hajtok kb. :F
  • j0nNyKa
    eeee... öhm, ja, hogy is fogalmazzak
    icuripicurit kevés lesz az első fehér színű zombi ellen is :)
  • Carlos
    De van.
    Szerintem a Barbár egy kicsit gagyira sikerült...gyenge...
  • AntiHero
    Monkal tolom Infernon (Act 2) (Butcher 2 perc alatt :D). Tény hogy ha nem megfelelő a geared akkor szopás van. Na, de vissza kell menni farmolgatni és nem lesz gond.
  • who am I 7
    a megfelelő gearben mindegyik kari megállja a helyét..de ahhoz sokat kell mfelni farmolni kovácsozni miegymás :) ez le egyszerűsítendő ott az AH :) monkkal is lehet menni infernon.
  • Savmacska
    4k dps-el, 27k hp-val akárcsak normálon mennék, remélem igy is lesz ott it :)
  • Omlás
    gonoz vagyol
  • j0nNyKa
    höhöhö, infernon fogsz, és az első dolgod lesz sikítva rerollolni wizardra, de ne legyen igazam :)
  • Savmacska
    Inkább folytatom a Monk-omat Hell-en, abban még nem csalódtam :))
  • Omlás
  • j0nNyKa
    Omli (meg akit érdekel a HC):
    Diablo 3 Hardcore Guides around the web
  • AntiHero
    260% Goldfindel már a potyog az arany :) 20-30 perc alatt 70k arany.
  • gosumofo
  • Sunrider924
    Mashogy gondolom, nem akarja hogy lasd milyen cucca van/mennyi goldja, ugyebar nem akarja a nemkivanatos figyelemfelkeltest. Masreszt a dps-re gyur az egyetlen mukodo dolog infernon jelenleg, kell annyi dps hogy a defenziv cd-id lejarasaig le tudd nukeolni a mobot. Ne feledd rangednek nem jar a 30% dmg reduction mint a meelenek, es sajat tapasztalatbol latom hogy ez rohadtul sokat szamit. En soha nem halok meg 1-2 tick mereg/tuz/arcane-lezerbe de a rangedek igen.
  • j0nNyKa
    jó a wizard teljesen, csak tudni kell, hogy vagy semmit nem sebzel vele, vagy papír vagy
  • YakHead
    Hát be...na, ha úgy indítanék karit, hogy mennyire táp vagy sem Ebben a játékban nem hiszem, hogy van rossz karakter választás.
  • Savmacska
    Pedig pont msot akarok felhúzni egy wizardot, akkor ennyire nem is jó ?! ? :(

#39691 - igen az valóban az :\
  • Carlos
    A kihide-olás szánalmas.
    "128K dps-em van, csak nekem lehet! Nem mutatom meg hogy csináltam! " Ez a szánalmas nem a kari. Bár tipikus dps-re gyúrt papírgalacsin karakter.
  • j0nNyKa
    2000 int, 3 attack / second, 30% crit chance, ezek k*rvára felnyomják a damage-et, az 1k feletti fegyver meg nyilvánvaló
    mindamellett act2 elite pakkok 1-hitelik, act3-tól a fehérek is
  • Savmacska
    Ezt meg hogy ?!

#39603 miért lenne szánalmas, ha ennyire táp karid van ?
  • Sunrider924
    Igen ez az a kep, es a Jazzy altal viselt torso armor erdekel, ezt a designt meg nem is lattam, pedig van legendary torso armorom is, az klasszikus shaolin monk design, sarga szinezessel, vagy vannak a 60as doom armor skinek, de ez valami rendkivulinek nez ki. Esetleg set.