78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #39727 Normálon nyugodtan beléjük állhatsz...
-
Hát, izé...
Oké. -
Énis ezért indítottam... Ha kitolni akarok, akkor DH vagy Wizard.
Ha lényekkel operálni akkor WD. Ha kungfu pandázni akkor Monk.
DE ÉN BELE AKAROK ÁLLNI A MOBOK KÖZEPÉBE ÉS SZÉTBASZNI MINDET!!! FRÖCSKÖLJÖN A VÉR HULLJON MIND.
Erre paráznom kell meg szaladgálnom sikítozva mint egy picsának. -
Akkor ne csodálkozzatok, ha összecsuknak. Egy jó mma harcos sem azért jó, mert csak ütni tud.
Én nagyon örülök annak, hogy az nem megoldás, hogy beállok a közepébe és ütök. Ez egy nagyon jó dolog, hogy mindig ki kell helyezkedni a szélére és onnan visszatámadni. -
Savmacska #39723 Hát ez hatalmas :DDDDDDDDDDDDD -
Savmacska #39722 Mondjuk azt imádom mikor beragadok a sok mobtól a moltenbe.... és nem tudok ki kattintani... :D -
Pap1ka #39721 Így van! Én sem azért kezdtem barbárt mert kite-olgatni akarok :) Bele akarok állni a közepébe és ledarálni mindent! -
Viszont én nem akarok tankolni én baszni gyakni akarok barbárral infernón. -
LEhet vótmá:
Inferno Tactic
-
Sunrider924 #39718 Szerintem nincs ilyen besorolas, 2 meele kari van es teljesen mas design szerint mukodnek. A barbar a tank, mese nincs, mielott barmilyen vita elindulna hogy de a monk is, nem, a monk nem tank, tud tankolni de kurvara nics egyetlen egy TAUNT-ja sem, ami a barbarnak viszont igen. A barbar tankol,buffol, stunol, a monk [i]debuffol[i], ez az ahogy mukodnek. DPS szerint nem kompetitiv egyik se a rangedekhez kepest, cserebe van nekik 30% dmg reduction alapbol. -
Jó bizony. Nem hiába barbárral rohangálnak az úgymond "nagy nevű" stremerek.
Igen gear a lényeg, de a Diablóba ezt megszokhattuk. Milyen lenne már ha olcsó lenne a jó gear? 1 hét után megunnád a játékot. -
Elég sokáig próbáltam bemesélni magamnak hogy D2 Necro-hoz köze
van/lehet, pedig nincs, sajnos.
-
Barbár jó? Úgy tűnik a leggyengébb kari inf act2-től. Nagyon rá kell állni a cuccra, ami horror áron megy. -
Jelenleg Act3-on semmit nem érnék tény. De mondom gearelődni kell, mivel nem szar a monk, sőt!! Barbár után talán majd a 2. legjobb kari lesz idővel, csak ki kell ismerni. -
ok, wizardra VAGY dh-ra :)
wizardot említette a kolléga, hogy az érdekli, azért azt írtam
wd-ről szimplán... nincs véleményem, nem értem a funkcióját infernon
kite-olni -szerintem- nem tud, sebezni -szerintem- nem tud, túlélni -szerintem- nem tud -
4k DPS az mindenkepp keves. A HP meg jo is lehet az elejen, ha jo melle a resisted/armorod/life regen -
hja, belialig bezárólag el lehet lenni a melee-kkel, de act3-tól megnéznélek, főleg bizonyos affixes elitek ellen -
háhá!
true story bro -
Persze pont wizardra. O_o -
WD-met töröltem, WIZ most tartalékon, kezdek egy DH-t
kite-master címre hajtok kb. :F -
eeee... öhm, ja, hogy is fogalmazzak
icuripicurit kevés lesz az első fehér színű zombi ellen is :) -
De van.
Szerintem a Barbár egy kicsit gagyira sikerült...gyenge... -
Monkal tolom Infernon (Act 2) (Butcher 2 perc alatt :D). Tény hogy ha nem megfelelő a geared akkor szopás van. Na, de vissza kell menni farmolgatni és nem lesz gond. -
who am I 7 #39704 a megfelelő gearben mindegyik kari megállja a helyét..de ahhoz sokat kell mfelni farmolni kovácsozni miegymás :) ez le egyszerűsítendő ott az AH :) monkkal is lehet menni infernon. -
Savmacska #39703 4k dps-el, 27k hp-val akárcsak normálon mennék, remélem igy is lesz ott it :) -
gonoz vagyol 
-
höhöhö, infernon fogsz, és az első dolgod lesz sikítva rerollolni wizardra, de ne legyen igazam :) -
Savmacska #39700 Inkább folytatom a Monk-omat Hell-en, abban még nem csalódtam :)) -
-
Omli (meg akit érdekel a HC):
Diablo 3 Hardcore Guides around the web -
260% Goldfindel már a potyog az arany :) 20-30 perc alatt 70k arany. -
gosumofo #39696 -
Sunrider924 #39695 Mashogy gondolom, nem akarja hogy lasd milyen cucca van/mennyi goldja, ugyebar nem akarja a nemkivanatos figyelemfelkeltest. Masreszt a dps-re gyur az egyetlen mukodo dolog infernon jelenleg, kell annyi dps hogy a defenziv cd-id lejarasaig le tudd nukeolni a mobot. Ne feledd rangednek nem jar a 30% dmg reduction mint a meelenek, es sajat tapasztalatbol latom hogy ez rohadtul sokat szamit. En soha nem halok meg 1-2 tick mereg/tuz/arcane-lezerbe de a rangedek igen. -
jó a wizard teljesen, csak tudni kell, hogy vagy semmit nem sebzel vele, vagy papír vagy -
YakHead #39693 Hát be...na, ha úgy indítanék karit, hogy mennyire táp vagy sem
Ebben a játékban nem hiszem, hogy van rossz karakter választás.
-
Savmacska #39692 Pedig pont msot akarok felhúzni egy wizardot, akkor ennyire nem is jó ?! ? :(
#39691 - igen az valóban az :\ -
A kihide-olás szánalmas.
"128K dps-em van, csak nekem lehet! Nem mutatom meg hogy csináltam! " Ez a szánalmas nem a kari. Bár tipikus dps-re gyúrt papírgalacsin karakter. -
2000 int, 3 attack / second, 30% crit chance, ezek k*rvára felnyomják a damage-et, az 1k feletti fegyver meg nyilvánvaló
mindamellett act2 elite pakkok 1-hitelik, act3-tól a fehérek is -
Savmacska #39689 Ezt meg hogy ?!
#39603 miért lenne szánalmas, ha ennyire táp karid van ? -
Sunrider924 #39688 Igen ez az a kep, es a Jazzy altal viselt torso armor erdekel, ezt a designt meg nem is lattam, pedig van legendary torso armorom is, az klasszikus shaolin monk design, sarga szinezessel, vagy vannak a 60as doom armor skinek, de ez valami rendkivulinek nez ki. Esetleg set.