78998
  • who am I 7
    dzsoni ne kezd már te is ezt a jezzy féle félrebeszélést.Kifizette most van ideje, most szeretne játszani kész.
    Hihetetlen, hogy páran még mindig nem fogják fel, hogy PÉNZT adtak a játékért...és ezért az eladónak szolgáltatnia KELL.Egyébként be lehet perelni és feljelenteni...ha valakinek van kedve egyébként, szerintem nyugodtan csinálhatja, azt hiszem a blizz fórumon is beszúrták már az EU-s fogyasztó védelmet, majd este még megnézem, screenshot stb-vel bizonyítod nem megy az a szar, kifizettted és kész.

Ilyen baromságot, hogy menj el hokizni addig, barátnőzni, lepkét kergetni ilyen nincs.Ha 2 zacskó lepke ürülékért adták volna a játékot, akkor nem lenne gond.Csak itt komoly pénzek pörögtek el...és bizony, ilyenkor már kötelezettsége is van az eladónak.

• whisper

ERROR 37
  • Fabio Capello
    Nagy nehezen bejutottam, erre "Input limit reached" és vissza a loginra.
  • Frank99
    komolyan ez vicc.

basszák meg, 5 hónap múlva valszín nem fognak vele annyian játszani mint most.
    NEM MOST KÉNE működnie??????????

alig vártam az iroda után hogy zúzzak egyet, erre tessék. a gyerek 15 perce lépett ki, neki ment, erre baxod ez fogad.
  • gabeone
    Kettő vagy több monk esetében a mantrák együttesem hatnak, de két azonos mantra nem hatványozódik, jól sejtem?
  • Különc
    Én ugyan bejutottam, ellenben nem enged játékot kreálni
  • Frank99
    az édesanyjukat azt megint.
  • rage
    Közepén kb
    Machines? valami ilyesmi
  • brasco84
    annak mi is a neve? asszem act 3 elején van igaz?
  • PiszkosFred
    Server megy. A login doglott megint. Kezd ciki lenni a dolog szerintem mar a Blizznek is, fejek fognak ott hullani, csak elobb rendbeteszik a rendszert...

...vagy nem.
  • Fabio Capello
    Remek, ideje játszani egy kis Error 37-et :]
  • kutyu007
    Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem kell rá várnod vagy 8-10 évet, s ezt komolyan gondolom.
  • rage
    Én a katapultokat ütöttem szét, meg a csatamezőre mentem ki
    Egész hamar meglett másfél szint.
  • brasco84
    48on végeztem nightmarevel, és látom h még mindig ugyanazt a nehézséget adja be, aztán utána látom h 50 től elérhető a hell.. szóval tudnátok mondani questeket amivel gyorsan elérném azt a kb 1 szintet? 49 hez kell még kb 3 bar, csak nem tudom mit farmoljak, v merre menjek..
  • cifcuk
    És itt még azt sem lehet megcsinálni, hogy adják vissza a pénzem, aztán majd pár év múlva ha akciós lesz újra megveszem, azonban nem szívesen adom fel a karakterem.
  • whisper
    AZ klassz van pár nap szabim pontosan négy ha akkor se fog menni rendesen lehet elkezdek nézni valami másik gamet aztán megveszem hátha szabad időmben azzal tudok is játszani 8(
  • Fpocok
    MEgint...
  • cifcuk
    De itt az a probléma, hogy ebből a játékból eladtak kurvasokat kurva drágán. Abból a zsetonból nem igaz ,hogy nem lehetne normális szerverparkot építeni. Ez az activisionnak köszönhető pénznyelő hozzáállás eredménye.
  • whisper
    Tegnap nem volt jó lemaradtam valamiről még mindig nem jó vagy megint nem jó? 8)
  • Fpocok
    Na AZT MEGNÉZEM!
  • ZsZso
    Most már kezdem unni a 37es error -t...
  • AnarchoiD
    Az a baj hogy a te bocsnatkereseddel "**********juk a *****nket" :0 semmit nem segit egy bocsanatkeres elegtelen, megoldas kell.

Szerintem blizz annyiban hibas hogy ugyanott hosztolja az EU szerokat ahol a wowot is hosztolta , emlexem mennyit szoptunk anno wow@eu -n a franciak es kozvetve a blizz toketlensege miatt.

Ugy vagyok vele, hogy ha kijon warezban valami offline crack/privat szero akkor en valtani fogok, ez a diablo tanulopenz volt , blizz is tud szart csinalni , a jo jatekot ellensulyozza a szar DRM megoldas
  • Mr_no_NaMe
  • Különc
    Egy nő, legalábbis a neve női user ötlete volt
  • Aradebil2
    nekem most retrieving hero list 5 perce,hátha beszenvedi magát:D legközelebb nem lépek ki 2 game között, délelőtt tök franyeszul ment
  • Lammer
    nagyon ritkan szoktam, de most bevallaltam egy 48-as melot... es ugye ezert a mostani napot kb ataludtam... es most azert igy 2,5 nap kihagyas utan, tolnek egy kis gamet... de error 37 :)

fenebe :)
  • unknown nick
    Az a baj, hogy az EU szerverre jellemző ez csak! SCII-ben patch day-ek után nem mertem játszani, mert random disconnectek voltak ladderban (mára ez normalizálódott), ahol vissza esni könnyű, de feljebb jutni nem. Ezt a US szerveren nem igen tapasztaltam. Lehet az idő eltolódás miatt.
  • Murlo91
    Egyetértek alapvetően veled. Bár én simán elfoglalom magam mással is, meg egyébként is "koca" diablos vagyok, azért azt jogos kritikának tartom, hogy minek is nekem felmenni bármilyen szerverre? Egyedül játszok, nem is akarok másképp és valszeg rengetegen vannak igy. akarnak egy pár hetet szórakozni a játékkal és ennyi. És ha ezeknek az embereknek nem kéne felmenni a szerverre, akkor nem is lenne itt semmi gond. Szal egy online játéknál az ember elfogadja, hogy túlterhelt a szerver, hogy kezdeti nehézségek, de akkor ez kicsit nehezebb, ha közben valójában te csak singlizni szeretnél. :)
  • kutyu007
    Igen, főleg ha az ember sokkal kevesebbet keres mint az átlag.
  • ZÓÓÓcsi
    Na most beengedett és működik az ah is.
  • ZÓÓÓcsi
    Tisztában vagyok vele, hogy vannak hibák és lesznek is, de néha az elszomorító, hogy egy ekkora cég nem tudja lekezelni :(

Munka után az ember hazaért és puff nem tud bejelentkezni sem xd
  • j0nNyKa
    na EZÉRT volt balfaszság kirakni a bannerba, mert sosincs semmi köze a valósághoz :)
    félrevezeti a usereket sajnos..
  • ZÓÓÓcsi
    Igen! És érdekesen a server status available..
  • j0nNyKa
    najó, ebben igazat adok neked
    de akkor is azt mondom, hogy csak egy pici türelem kellene, 2-3-4-5-6-7 hét múlva senkinek eszébe nem fog jutni, hogy "köcsögbuziblizzard"-nak ki lett fizetve ez a végtelenül óriási összeg, és cserébe "állandóan szar" az egész, és "irgumburgumvaslapát"

ha 2-3-4-5-6-7 múlva is ugyanilyen délutáni leállások lesznek, én leszek az első, aki sorban az összes fórumozótól bocsánatot kérek a blizzard nevében! :)

sőt, folytatva a régi szokásokat, bantu néger fasz lesz a logom addig, amíg nem javulnak látványosan / jelentősen a szerverek
  • j0nNyKa
  • BaLeeX
    Nem jogos amit írsz. De ha megvesz az ember egy játékot amire az átlagkeresetet nézve havi keresetének közel 10%át rászánja (ami nagyon nem kevés) akkor nehogy már ő alkalmazkodjon a játékhoz, hanem ha van kedve és ideje épp arra, akkor játsszon.
    Vagy ahhoz szervezzem a napomat hogy vajon fog-e menni az a nyomorult szerver, és ha épp Error37 akkor elintézem a bevásárlást? Ne már...
    Elintézem a bevásárlást, elintézem a dolgaimat és ha van időm, játszanék. Sajnos csak nék...

A fórumon sírás nem old meg semmit ez tény, de ez a kezdeti nehézségek duma is gáz már több mint 2 hét után, az emberek most akarnak játszani nem 1 év múlva kell flottul működnie amikor a mostani mennyiségnek már tizede sem fog játszani a játékkal mert rég elfelejtette...

Mindez még elfogadható lenne egy olyan játéknál talán ami normális áron, gyorsan piacra lett dobva. De 10 évnyi fejlesztés meg ennyi bétateszt után is szar? Azért ez ultragáz.
  • Savmacska
    Nem tudom hogy vagytok vele, de a Barbár DW-vel, Frenzy/+triumph + passiv Bloodthirst nagyon durva :D
  • do2
    nektek is 37-s server error üzenet jön ?
  • unknown nick
    A barbár stream chatj-én kell szidni a blizzard-ot, mert égnek olyankor 15000 ember előtt, és Kungen-t a blizz is sasolja néha :)

Hogy mért? Mert akkor nincs az hogy a durcás admin egy fórum post miatt HC-n bead egy meglepi boss packot :)
  • j0nNyKa
    azt, hogy ez egy normális, elfoglalt ember, akinek az az 1 óra szabadideje elmehet 2423423 másik dologra

gondolom mivel te vagy a helyi gyúrós-motors jani, nem kell elkezdenem olyan példákat mondani, hogy meg lehet ám dugni az említett asszonyt diablo helyett, nem fog ellenkezni, meg aztán lehet neki segíteni vacsorát főzni, lehet csak simán dögleni egyet, és mint mondtam, kocka megoldásként lehet mást játszani, filmet / sorozatot nézni, stb.

de persze, elmehet az az egy óra fórumhisztire is, végülis produktív napról beszélünk :)