78998
  • whisper
    hallgassatok Ákos youtubeon akkor beenged 8))
  • whisper
    nee bejutottam. pedig asztalon voltam 8)
  • whisper
    Nézz már nekem 2-ra egy hp tőltől str -es fegyvert a barbaromnak 8)
  • MarkBlade
    be lehet jutni de ki is bax hamar :)
  • AntiHero
    Jó ezeket a server hibákat kihasználni. 150k-ért vettem egy kb 500k érő fegyvert :) (mivel a licitet elbaszta alacsonyra rakta és lejárt az idő :D)
  • sz4bolcs
    király :Ð
  • Fpocok
    Valami jun 13-a van most... de még ez sem fix.
  • sz4bolcs
    Nem úgy volt, hogy május végén indítják?
  • Aradebil2
    milyen pénzes AH?
  • Aradebil2
    micsoda összefüggések:DDD
  • sz4bolcs
    na most mi van? :D 1 hete nem játszottam, gondoltam fellépek kicsit, meglesem a pénzes AH-t, erre error 37... :D
  • HeadHunter86
    Ja bocs, hülyeséget írtam :D NEhézséget lehet állítani utána :D
  • HeadHunter86
    Mondjuk hogy 60-as szinten van. ÉS nem kap XP-t valamint a csík sem látszik.

Amúgy rühellem ezt a gyökeret, anno SC2-nél is tette a pofáját...
  • zsozsoo
    AZt lehet valahol látni, hogy mennyien vették már meg a játékot?
  • Sáska
    persze irhatsz ilyet, csak azt mondom, hogy marha unalmas ezeket olvasni/skipelni, es senkit nem visz elorebb, ha mindenki beirja, hogy kocsogblizzard nem ezert fizettem.

engem is ugyanugy zavar, mint teged, nekem sincs idom jatszani, csak 1-2 orat estenkent, dehat ez van. az elmult ket hetben vegig jatszottam, nem akarom felvagni az ereimet azert, mert nem megy par este a jatek. van mas dolgom is, pl csinalni egy wizardot amerikai szerveren. Amugy meg nem kifejezetten neked szantam, csak addig birtam.

@antgecc: igen, sovany vigasz, de ez van elfogadtad(tuk) - ennyi.
  • ProGabe #39992
    Mindenki átmegy ázsiai szeróra és az is összeomlik! :D
  • Broafka
    2 dologra gondolok:
    1, hogy lila a neve? de szerintem minden szinten az
    2, az első ütése volt kb olyan 190 000 vagy mennyi, és nem halt bele, amibe normál és nm kifeküdt volna, hellen meg mondjuk a negyede ment volna le. Gondolom innen
  • PunkZoli
    valóban, 320p nél nehéz kivenni :D kösz
    durva, hogy láttad, és diablos avatarod sincs
  • Aradebil2
    tome of secret esik
  • setuh
    Mostmar en is kivancsi vagyok...
  • hawkie22
    mi az isten van már az európai szerverekkel? folyamatosan kapom ezeket a hülye hibaüzeneteket 37, 3007 meg a többi.
    az amcsi szervereket is lelövik 8 perc múlva.
  • PunkZoli
    illetve, aki nem fut felesleg köröket, az megmondhatná, legyen olyan kedves
  • clio1616v
    engem is most
  • sata75
    most engedett be.
  • AnarchoiD
    UpTime:«1 Week 5 Days 13 Hours 56 Minutes 2 Seconds» Record UpTime:«4 Weeks 1 Day 12 Hours 33 Minutes 28 Seconds»

En sose kapcsolom ki a gepet ;) csak neha jon valami update vagy vmi HW a gepbe ;)

amit hasznalok, anno wowos goldfarmer botokat irtak benne ;) brutalis dolgokat lehet vele csinalni ha van egy kis programozoi venad pl : skill changert :

nemmegy a beagyazas : http://youtu.be/ZxgTsAkhjwM
  • oneal1
    most senkit sem enged be amúgy a game?

eddig bejött hogy többször próbáltam egymás után, de most makacs:D
  • PunkZoli
    mi lenne, ha megmondanád?
  • CalebJoe

• antgecc
    Naja, merha az eula-ban benne van, h gyík lehet a serverrel, akkor nekünk aztán kuss van és örüljünk, ha egyáltalán beenged a serverre. Ezzel aztán mindig lehet takarózni....
  • Különc
    Gondolkodj rajta még egy kicsit
  • whisper
    Sáska franc rinyálja teli de nem midneki tud miden nap és van iylen pont a fórumon ,hogy nem írhatsz ilyet nem hiszem. Ide cask azt lehet írni ,hogy FÚ van egy karid 1 misi stattal és farmolod a mobokat és esett 3 cipőd vagy mi ha nem tetszik ne nézz ide 8) mert sz.tem sok ember ír és pet csak cinikus dolgo volt és leszarom nem fogok beletörődni mert dolgozik mitn az őrült és nem tudok midne nap és akkor se 100 órát játszani. Lehet Te tudsz ,de akkro is bosszantó.
  • Broafka
    mi mozgatja a karit? egyébként meg nem tudom hogy megéri e? az a sok áram, meg idő a gép előtt amit az ember erre rákölt, hogy akkor is megy az egész amikor alszol... hát nem tudom
  • Broafka
    na ő megmondta a tutit fórumon:
    什么登陆太多,服务器爆了,都他妈骗人的,昨天老子登陆的时候才有1000多人
  • unknown nick
    Akinek sikerül belépni hagyja bekapcsolva a gépet, mert hétvége jön holnap még nagyobb terheléssel :D (bár úgyis kidob idleben)
  • PunkZoli
    ebből hogy derül ki, hogy inferno?
  • AnarchoiD
    engem az karpotol, hogy tegnap delutan ota bevagyok logolva ;) neha kitabolok forumozni, alvaskor meg macro editor mozgatja a karit ;)
  • clio1616v
    Hatred is increased 1000 for everyone by Blizzard ^^

enjoy the game - Thank you for your patience.
  • AnarchoiD
    tevedsz, hiszen ezt a belogolast hibat mar a stressz tesztnel is "tudta" a diablo 3 akkor felmerhettek mekkora gaz van aztan eltelt 1 honap/3 het kiadtak es semmi vasat nemraktak ala ... na ez a pofatlansag ;)
  • ZÓÓÓcsi
  • Broafka
    engem kárpótol a felháborodott fórumozók szövegei :D
    "like a hot girl you can't touch, or a cookie you cant eat" :D
    "I am haunted by error 37 in my dreams"