78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
LOL!!!!
-
Az nem hackelés, ha beírod a felhasználónevét és jelszavát majd lenyúlod a cuccait. :) -
Act 1-ben meg fatörzsből jött set gyűrű, az se rossz (persze nem nekem, barbi havernak, de én ütöttem szét). -
yo dawg :D -
inf act2-ben dobott egy szettet egy szúnyog ... sima fehér szúnyog, 0 mf-re.. -
Aki type-olni se akar, az a fogaskerékre kattintva a Leave gomb megnyomásával megteheti ugyanezt. -

-
/leave
nem bonyolult ;) -
-
Eleg fos, kit erdekel masok chat-je?
-
chat felett beállítások ikon, leave channel, ezt a következő patchig minden belépésnél meg kell tenned -
igen, a chat ablak bal felső sarkában az ikonra kattintva leave channel asszem -
Attól függ, party vagy solo. Amúgy jó(!) gearben biztos, a megfelelő skillekkel. -
az új peccs óta automatikusan beléptet a general csatornára... hogy ez mire volt jó? szerintem még a bizzard se tudja. -
El tudom tuntetni? -
most nem szar, én játszom -
Prof William #40151 Azt hiszem a normal után a hétvégén elkezdem a Nightmaret de azt már társakkal. Biztos jó lesz a multi.
A normált ilyen egyedülinek szántam az élmény miatt..:) -
mert belép a játék a general chatre!!!!!!! -
Elég lehetne már a rinyából. Az ember egy értelmes kérdést nem tud feltenni a játékkal kapcsolatban, mert utána érkezik 20 darab "error37" poszt és elveszik a kérdése vagy a válasza ha egyáltalán volt.
Elárulom, hogy majdnem mindig betudtam lépni 10-20 ctrl-v gyors jelszó beírás után, ez kb 10 perc. Ezenkívül mindenki tudja, hogy most szar, majd megcsinálják.
Ami itt megy az már simán belefér a flameelésbe a házigazda meg tehetne elenne valamit. -
Miert latok a chatben jatek kozben masokat????? -
ja akkor nem szóltam :)
ha esetleg lesz következő kör, és tudsz róla, szólj, és odaadom az accot -
ja már nincs is béta, akkor mindegy :D -
én szívesen kipróbálnám a bétát, ha van még hozzá accod -
mondjuk én még befogom a számat, mert legnagyobb karakterem 40+, nightmaren, de látom-hallom azt, hogy inferno arról szól, hogy tudsz-e AH-ból cuccot venni, amivel esetleg túléled a második ütést...
és azt meg tapasztalom, hogy játék közben csak olyan cuccok esnek, amiket legjobb esetben is 10 szinttel lentebb tudtam volna használni. Ez egy vicc. a 21-es karakterem is az AH-ból kell öltöztetnem, hogy ne a fehér dagger legyen a kezében, mert jobb egyszerűen nem esik! -
nyomtam a bétát pár napig (tényleg, érdekel valakit?), végülis aranyos, jól összerakott cucc, biztos leköti majd az embert egy időre
túl sok különbség az egyhez képest nincs, de az mondjuk nem is feltétlen baj -
ditto! -
de van más: egyre jobban várom a torchlight 2-t -
passz, gondolkoztam ezen sokat
ez az új bnet, ami az sc2, meg a dio alatt is fut nyilván egy jóval összetettebb rendszer, mint ami a wow alatt fut, gondolom ebből az összetettségből származnak ezek a problémák
én értem, hogy ez senkit nem nyugtat meg, és jogosan elvárható, hogy ha már ők írták meg a bnet 2.0-át, tudják már rendesen managelni is... na ja
marad a türelmes birka-várakozás, más nincs - szerintem azért nem olyan halálos problémák ezek, indulhatott volna sokkal szarabbul is
szerintem jópár éve (esetleg soha?) nem kapott még játék / rendszer / szerver akkora rohamot, mint a diablo 3 indulásnál, ahhoz képest nem lagfest, nem disconnectfest, pedig lehetne.. -
pacquiao #40139 köszi -
Wow rossz példa, az ami a vanilla startolásakor kellett a playereknek elszenvedni az is kritikán aluli volt..
Ráadásul itt is többen írták, hogy a kezdeti hype miatti nagy érdeklődés miatt rohadnak a szerverek. Kérdem én, ha a kezdeti érdeklődés nem lanyhul, akkor azt gyakorlatilag nem fogják tudni kiszolgálni? Egy ekkora cégnél ez nevetséges.. -
MCI #40137 Szia !
Ha be tudsz jelentkezni a battlenet accodra, és ott digitálisan megveszed, kártyás fizetéssel, kb 5 perc múlva már aktiválódik, és töltheted is le a klienst. Ha 2,5GB lejött, már játszhatsz is, ha éppen beenged a szerver... háttérben tölti le tovább.
A blizzardos verzió globál, tehát bármelyik szerveren fut, az itthon kapható az csak EU-s. Karaktergenerálás előtt nézd meg, hogy melyik szerverre léptél be. -
Hogy megnyugtassalak benneteket amcsi szerok mentek gond nelkul tegnap is, mikozben mi szoptunk
Haver nem tudott eu-n meg loginig sem eljutni, mondja atmegy amcsikhoz...kabe 10 perc jatek utan kiirta neki, hogy negyed ora es lelovik a szerot
, szakadtam a rohogestol. Raadasul elotte eloadta, hogy mar x+1 levelet irt a blizzardnak, hogy mifele rendszer ez :D
-
Sunrider924 #40135 Nem rinyanak szanom, ezert nem is irkaltam egyik nap se rola, csak mekkora szar mar, jon a 2 haver TSen hallom oket, toljuk, kivagja oket, orakig probalkoznak de nem engedi oket vissza, es igen ahogy mas is irta, munka utan pihenni/lazitani/szorakozni akarunk a jatekkal, nem igazan hat meg a Blizzard problemaja. Tulajdonkeppen oriasi ongol amit csinalnak, a wow-ot 6+ eve tudjak managelni 10 millio feletti letszammal akkor mi amenykonek fossak most magukat ossze 1-2 extra login szervertol? Komolyan ekkora marhakat... -
whooohooo ;) mielott lelottek a szerokat volt egy aukcio amire bideltem ;)
1020 goldert egy lvl 57 es legendary kard ;) hehe -
sovány vigasz tudom, de igen, az könyvet dob, nem szettet buktál -
Sunrider924 #40132 Faradok. Mar a masodik nap hogy a 3as coop valahol act 1 felenel azert esik szet, mert elobb kivagja a barbar havert error 73al, aztan a dh-t, engem benthagy meg kicsit, aztan engem is kivag. Elmult este dh altomon tolom Kulle fejenek a kuldijet, insta vege, spawnol a rare construct boss, kinyirom, kihullik belole valami zold(gondolom konyv) de megnezni mar nemtudom mert error 73al kivag. -
Azzal az aprócska különbséggel, hogy ők élnek belőlünk és nem fordítva. -
clio1616v #40130 az hagyján, de a szopásnak is a rossz végén áll -
Skill #40129 pont ezt mondom. ők is olyan emberek mint mi. leszarják. -
Dodo55 #40128 Megy