78998
  • Laza
    Vagy emeljék meg a barbár és monk sebzéscsökkentést 30%-ról magasabbra :)
  • Snomag
    azert az arcane + waller + jailer se rossz moka :p
  • Dr DeViLKiNG
    Igen lehet, csak én nem szeretem ha hülyének néznek a játékban. Azért csináltam melee karit, hogy közelről ütögessek, ne pedig addig amig van cooldown, aztán fussak egy kört.
  • Carlos
    Azért tud ám visítani.
  • Laza
    Engem barbárral a már írt tulajdonságaimmal is simán meg tudnak csapni Act2-ben. A 40k HP-m úgy hullámzik le-fel, mint a Balaton :)
    Egyetlen skill, a Revenge + Provocation rúna tud életben tartani. De még így is van, hogy pár percig körözgetek, hogy a regenből meg War Cry-ból visszajöjjön a HP-m. A legidegesítőbbek azok az elitek, akik alám pakolják a tüzes nyavalyát, az nagyon gyorsan le tud szívni, főleg ha beszorítanak ... a lézersóóó gyerekjáték, előre látom hova rakja, azt simán kerülgetem :)
  • Omlás
    LOL
  • Fpocok
    Mikor csinálják meg végre azt a kurva acsivment rendszert? Addig nem tudok játszani...
  • Aradebil2
    monster dmg-k lejjebb lesznek véve
  • SpeedXHUN
    wizzardnak szerintetek mi a jobb egy 2 kezes fegyver vagy inkább külön pajzs is?
  • Sunrider924
    Azzal nem fognka semmit megoldani. A nap legjobb hozzaszolasat talaltam meg az elobb, monk forumrol:

I don't at all mind infernos difficulty, I mind the difference in difficulty based on class.
  • Aradebil2
    Barb inferno farm, 5stackes siegebraker kill
  • Carlos
    Inferno nerf.
  • Sunrider924
    Es te mit tippelsz, mit jelent majd az inferno balansz/finomhangolas? Ranged nerf vagy meele buff?
  • Akra
    Meleevel is lehet infernozni,de körülményes :) Nekem a barbárom vért izzad Act2-ben,de méterről méterre azért halad előre :) töltenék fel képet is ,de nem tudok :S Nem bírok feltölteni ide.
  • Devil_Gy
    Sztem minden melee érti. Azért is kérdeztem a buildet, mert nem nagyon akart menni sehogy se.
  • Carlos
    "Amúgy kibaszottul kíváncsi lennék, hogy már megint mit csináltak blizzardnál tesztelés helyett, merthogy kurvaisten meleevel neki se kezdtek infernonak az biztos."

És a security-t se tesztelték azis hétszentség.
  • Omlás
    Keresik a 37-es hiba megoldását kevés sikerrel...
  • sata75
    a monkok is
  • Dr DeViLKiNG
    Nekem bejött a guide. Már 1 hete ezt használom és működik! :D
    Monk guide: Don't play monk.

Amúgy kibaszottul kíváncsi lennék, hogy már megint mit csináltak blizzardnál tesztelés helyett, merthogy kurvaisten meleevel neki se kezdtek infernonak az biztos.
  • Carlos
    Csak barbárok értik.
    (talán a monkok is)
  • Devil_Gy
    Semmirekellő :D 1db monk cd nem nyom...... A WD vel meg mindent.
  • Különc
    Barbár vagyok, értem a dolgot
  • Carlos
    Egyetértek minden szóval.
  • setuh
    Valaki hell act3?
  • Omlás
    Ez így van, ez az amit sok mákszem agyú (tisztelet a kivételnek) képtelen felfogni... Aztán mikor onhitelik pislog mint pocok a lisztben és jön fórumra ragelni
  • Carlos
    Igen.
  • Snomag
    zsenialis :D
  • Laza
    És mit akarsz 'lassan 60-on' Inferno Act4-en?
    Inferno már nem arról szól, hogy akkor most egyhuzamban nyomjuk le az Actokat egymás után. Az a rész egy külön 'játéktartalom', ami hosszabb időre van adagolva, csak egyszerre megkaptad a játékkal megjelenéskor.
  • Sunrider924
    A gond csak annyi hogy ugyes jatekos(mindenki ezen a forumon) akarmelyik ranged classal mar most is act4et farmol(hat)ja az OP droppokert, de meelenek honapok es AH kell ugyanehez. Hidd el nincs ez tulreagalva, isoznyat el van baszva ez a design jelenleg, akarki akarmit mond. Mindenki az infernos finomhangolasban remenykedik, ami tobbek kozott a ranged classok durva nerfeleset jelenti vagy a meele classok durva felbuffolasat. Akarhogy is jelenleg nincs balansz.
  • sata75
    monk inferno farming guide
  • Különc
    Pár hónap farmolás után overgearelve biztos meg lehet élni
  • Laza
    Én most Hell act2 végén vagyok frenzyvel :)
    Igen durván tudok vele darálni, főleg a WotB-vel, és a felnyomott dmg-el, crittel, crit dmg-vel. Szóval elvagyok vele :)

lvl 54
    1h + pajzs
    ~4500 dps
    ~4500 armor
    ~ 40k HP

crit 18%
    crit dmg 100%

Frenzy + Smite (20% esély 1.5 sec-es stunra)
    Cleave + Broad Sweep (156% dmg)
    Ground Stomp + Wrenching Smash (up to 24y, és mindenkit odahúz hozzám)
    Revenge + Provocation (30% esély a procolásra)
    War Cry + Invigorate (+10 HP és +310 life per sec)
    Wrath of the Berserker + Insanity (+100% dmg)

passzívok:
    Ruthless (+5% crit, +50% crit dmg)
    Inspiring Presence (shout használata esetén 1% life per sec 60 secig, + duplázza a kiáltások hosszát)
    Bloodthirts (3% dmg to life)
  • Sunrider924
    Nightmaretol kezdve earth allyval toltam, a 10% vit es a tankolas miatt, mivel aoe-ba tolja a fegyverem sebzesenek 60%at. Inferno Act 1ben mint irtam oneshot volt minden mobnak, meg a nemelit zombiknak is. Amit te sugalsz azt megnezem, vicces lenne ha a dodge mantra miatt orokolne az en dodge statomat, mert akkor az mar megint egy bug. A tooltipjeben semmit nem ir, csak hogy cleavel a fegyver sebzes 60%aba es ad 10% vitality-t.
  • AnarchoiD

Lassan elerem a lvl60-at mennyi eselyem lesz barbarral ? :)

infernoban megtud elni 2x1h weaponos barbi ? :) vagy pajzsoznom kell ?
  • Pap1ka
    én NM-Hell-en a WW-t használtam "meglógásra" és elég jól szuperált is!
  • who am I 7
    szerintem nyugodtan kereshetsz más fórumot, de mindenhol ez fog menni.
    Vagy kihalt lesz...főleg ha rajtad múlik..vagy esetleg benyögsz valami fikázást oda is, hogy miért kussoltok így :D ha jön az infó az aktuálás állapotról az a baj, ha nem jönne tuti az lenne a baj.Az eulát is meglehetne kerülni, csak jó ügyvéd kell.
  • ZÓÓÓcsi
    Úgy úgy :D
  • antgecc
    Szorult helyzetekből monk tempest rush-al elég hatásosan meg tudtam menekülni, ellenben barbárral (35) kicsit meg vagyok lőve. Elég sűrűn beszorítanak, leap 10 sec cd soknak tűnik. Mivel illene meglógni? Ww talán?
  • D4v3
    3000k az 3.000.000, azért írta, hogy infnek sem lenne értelme..

Sunrider: act3ban vagyok, néha solo, néha coop, ált. egy barbárral társulva, úgyhogy neki is jobb a dodgeos mantra. Earth ally nem tudom mióta, meg, hogy (gondolom skálázódik is a gearemmel), de marha jól tudott tankolni act2-ben.
  • Aspyrin
    egyelőre nájton, igaz, fos cuccokkal, de pillanatok alatt szétkapnak, ha a kör közepén állok :( :DD

pedig d2 után bíztam benne, hogy lesz létjogosultsága ennek a buildnek is