78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Vagy emeljék meg a barbár és monk sebzéscsökkentést 30%-ról magasabbra :) -
azert az arcane + waller + jailer se rossz moka :p -
Dr DeViLKiNG #40285 Igen lehet, csak én nem szeretem ha hülyének néznek a játékban. Azért csináltam melee karit, hogy közelről ütögessek, ne pedig addig amig van cooldown, aztán fussak egy kört. -
Azért tud ám visítani. -
Engem barbárral a már írt tulajdonságaimmal is simán meg tudnak csapni Act2-ben. A 40k HP-m úgy hullámzik le-fel, mint a Balaton :)
Egyetlen skill, a Revenge + Provocation rúna tud életben tartani. De még így is van, hogy pár percig körözgetek, hogy a regenből meg War Cry-ból visszajöjjön a HP-m. A legidegesítőbbek azok az elitek, akik alám pakolják a tüzes nyavalyát, az nagyon gyorsan le tud szívni, főleg ha beszorítanak ... a lézersóóó gyerekjáték, előre látom hova rakja, azt simán kerülgetem :) -
LOL
-
Mikor csinálják meg végre azt a kurva acsivment rendszert? Addig nem tudok játszani... -
monster dmg-k lejjebb lesznek véve -
wizzardnak szerintetek mi a jobb egy 2 kezes fegyver vagy inkább külön pajzs is? -
Sunrider924 #40278 Azzal nem fognka semmit megoldani. A nap legjobb hozzaszolasat talaltam meg az elobb, monk forumrol:
I don't at all mind infernos difficulty, I mind the difference in difficulty based on class.
-
Barb inferno farm, 5stackes siegebraker kill
-
Inferno nerf.
-
Sunrider924 #40275 Es te mit tippelsz, mit jelent majd az inferno balansz/finomhangolas? Ranged nerf vagy meele buff? -
Akra #40274 Meleevel is lehet infernozni,de körülményes :) Nekem a barbárom vért izzad Act2-ben,de méterről méterre azért halad előre :) töltenék fel képet is ,de nem tudok :S Nem bírok feltölteni ide. -
Sztem minden melee érti. Azért is kérdeztem a buildet, mert nem nagyon akart menni sehogy se. -
"Amúgy kibaszottul kíváncsi lennék, hogy már megint mit csináltak blizzardnál tesztelés helyett, merthogy kurvaisten meleevel neki se kezdtek infernonak az biztos."

És a security-t se tesztelték azis hétszentség. -
Keresik a 37-es hiba megoldását kevés sikerrel...

-
sata75 #40270 a monkok is -
Dr DeViLKiNG #40269 Nekem bejött a guide. Már 1 hete ezt használom és működik! :D
Monk guide: Don't play monk.
Amúgy kibaszottul kíváncsi lennék, hogy már megint mit csináltak blizzardnál tesztelés helyett, merthogy kurvaisten meleevel neki se kezdtek infernonak az biztos. -
Csak barbárok értik.
(talán a monkok is) -
Semmirekellő :D 1db monk cd nem nyom...... A WD vel meg mindent.
-
Barbár vagyok, értem a dolgot
-
Egyetértek minden szóval. -
Valaki hell act3? -
Ez így van, ez az amit sok mákszem agyú (tisztelet a kivételnek) képtelen felfogni... Aztán mikor onhitelik pislog mint pocok a lisztben és jön fórumra ragelni 
-
Igen. -
zsenialis :D -
És mit akarsz 'lassan 60-on' Inferno Act4-en?
Inferno már nem arról szól, hogy akkor most egyhuzamban nyomjuk le az Actokat egymás után. Az a rész egy külön 'játéktartalom', ami hosszabb időre van adagolva, csak egyszerre megkaptad a játékkal megjelenéskor. -
Sunrider924 #40259 A gond csak annyi hogy ugyes jatekos(mindenki ezen a forumon) akarmelyik ranged classal mar most is act4et farmol(hat)ja az OP droppokert, de meelenek honapok es AH kell ugyanehez. Hidd el nincs ez tulreagalva, isoznyat el van baszva ez a design jelenleg, akarki akarmit mond. Mindenki az infernos finomhangolasban remenykedik, ami tobbek kozott a ranged classok durva nerfeleset jelenti vagy a meele classok durva felbuffolasat. Akarhogy is jelenleg nincs balansz. -
sata75 #40258 monk inferno farming guide -
Pár hónap farmolás után overgearelve biztos meg lehet élni -
Én most Hell act2 végén vagyok frenzyvel :)
Igen durván tudok vele darálni, főleg a WotB-vel, és a felnyomott dmg-el, crittel, crit dmg-vel. Szóval elvagyok vele :)
lvl 54
1h + pajzs
~4500 dps
~4500 armor
~ 40k HP
crit 18%
crit dmg 100%
Frenzy + Smite (20% esély 1.5 sec-es stunra)
Cleave + Broad Sweep (156% dmg)
Ground Stomp + Wrenching Smash (up to 24y, és mindenkit odahúz hozzám)
Revenge + Provocation (30% esély a procolásra)
War Cry + Invigorate (+10 HP és +310 life per sec)
Wrath of the Berserker + Insanity (+100% dmg)
passzívok:
Ruthless (+5% crit, +50% crit dmg)
Inspiring Presence (shout használata esetén 1% life per sec 60 secig, + duplázza a kiáltások hosszát)
Bloodthirts (3% dmg to life) -
Sunrider924 #40255 Nightmaretol kezdve earth allyval toltam, a 10% vit es a tankolas miatt, mivel aoe-ba tolja a fegyverem sebzesenek 60%at. Inferno Act 1ben mint irtam oneshot volt minden mobnak, meg a nemelit zombiknak is. Amit te sugalsz azt megnezem, vicces lenne ha a dodge mantra miatt orokolne az en dodge statomat, mert akkor az mar megint egy bug. A tooltipjeben semmit nem ir, csak hogy cleavel a fegyver sebzes 60%aba es ad 10% vitality-t. -
Lassan elerem a lvl60-at mennyi eselyem lesz barbarral ? :)
infernoban megtud elni 2x1h weaponos barbi ? :) vagy pajzsoznom kell ?
-
Pap1ka #40253 én NM-Hell-en a WW-t használtam "meglógásra" és elég jól szuperált is! -
who am I 7 #40252 szerintem nyugodtan kereshetsz más fórumot, de mindenhol ez fog menni.
Vagy kihalt lesz...főleg ha rajtad múlik..vagy esetleg benyögsz valami fikázást oda is, hogy miért kussoltok így :D ha jön az infó az aktuálás állapotról az a baj, ha nem jönne tuti az lenne a baj.Az eulát is meglehetne kerülni, csak jó ügyvéd kell. -
ZÓÓÓcsi #40251 Úgy úgy :D -
Szorult helyzetekből monk tempest rush-al elég hatásosan meg tudtam menekülni, ellenben barbárral (35) kicsit meg vagyok lőve. Elég sűrűn beszorítanak, leap 10 sec cd soknak tűnik. Mivel illene meglógni? Ww talán? -
D4v3 #40249 3000k az 3.000.000, azért írta, hogy infnek sem lenne értelme..
Sunrider: act3ban vagyok, néha solo, néha coop, ált. egy barbárral társulva, úgyhogy neki is jobb a dodgeos mantra. Earth ally nem tudom mióta, meg, hogy (gondolom skálázódik is a gearemmel), de marha jól tudott tankolni act2-ben. -
Aspyrin #40248 egyelőre nájton, igaz, fos cuccokkal, de pillanatok alatt szétkapnak, ha a kör közepén állok :( :DD
pedig d2 után bíztam benne, hogy lesz létjogosultsága ennek a buildnek is