78998
  • Tatyla
    Arról is szó volt hogy a Diablo 1-et is bele ültetik a játékba
  • Lammer
    a kiadott infók alapján, közel 4.5 év után tegnap uninstalláltam a játékot... köszönöm, szép volt, jó volt, ennyi volt én sem erre számítottam titokban :(
  • Mutans Zombi
    Nekem annyi aggodalmam azért van, hogy ez a Necromancer a Diablo 3-t nem tudja feltámasztani.

Én egy kiegészítőre számítottam, nekem kicsit karcsú ez így (pláne a 20. évfordulóra).
  • pimpi001
    Ez a skill manager "ruhás szekrény" összesen 5 szettet képes tárolni, vagy kasztonként 5-öt? Remélem bejelentik most a megjelenésI dátumot is meg az árat is.
  • LaposElem
    Akkor hajrá, fussad újra ugyanazokat az unalmas köröket.
  • wedge31
    Egyetértek, emiatt nem fogom újra elövenni a játékot, jobban örültem volna egy új rész bejelentésének bár a blizzard tempóját ismerve a bejelentéstöl még ugy is 3-4 év lenne a megjelenésig...
  • Plata
    Hát francot sem érdekli,végre mehetek necroval.
  • oneal1
    én sem erre számítottam :S
  • LaposElem
    Ja, de ez akkor is rohadt kevés.
    20 éves ez a játék. Ha wow vagy sc lenne már menne a tüzijáték... de ez mi?
    2 pálya, egy fizetős kaszt, egy d1-nek nevezett valami, ami gondolom abból az elemekből építkezik majd mint a d3 catedrális, a barlang, etc (nem hiszem, hogy emiatt új dizájn lenne). Ez több mint arconköpés szerintem.
  • Plata
    Végre jön a Ncero,istenem mióta várok erre.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.04. 21:01:51
  • savior666
    Overwartch PC accountomat Diablo 3 + RoS accountra cserelnem. Erdeklodni: [email protected].
  • TBTPumpa
    Diablo 3 25 Year Annyversary Patch - Diablo 1 tartalma végigjátszható lesz.

2 új zóna, átdolgozott Adventure mód + Necro class érkezik. Nem lesz kiegészítő, sem negyedik rész... még.

A Necro pack fizetős lesz!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.04. 20:15:36
  • Hunter of Deer
    Mi más értelme lenne a játéknak amúgy? azon kivul hogy megcsinalod a +lada helyet seasonban + tolod a nagyobbnal nagyobb GR-eket. (bar asszem a ladahoz is kell GR 60 solo) Mas cel szerintem nem igen van a jatekban...
    En most WD-t csinaltam, elozo seasonban meg monkot (S7ben kimaxoltam a season journeybol mindent + lenyomtam talan GR 78-at aztan hagytam is, volt mas game ami lekotott illetve aranylag rovid szezon volt).
    Most a WD-nek ezt a buildet csinalgatom mikor van idom + a csirkes speedriftes valtozatot.
  • jan5650
    Egyébként bármilyen builddel el lehet riftezgetni 40-50-60-70-ig? Megmondom őszintén, hogy az ajánlott buildek (http://www.icy-veins.com/d3/) nem igazán tetszenek. Inkább használnék egy saját buildet, teljesen más képességekkel, csak azt nem tudom mennyire életképes... A DH nem igazán tetszik, lehet váltok monkra vagy wizard-ra. Egyébként a Witch doktor erős karakter? Illetve mi értelme van magasabb rift-nek? Már 30-40-en is elég jól dobja a leg/set cuccokat...
  • Nomad90Hun
    Valóban sok a dh, én magam is azzal kezdtem S8-at, csak aztán miután kiszedtem az "ajándék" szettet elkezdtem tolni esegettek ugyan a cuccok, de nem éreztem jól magam a dh-val (pedíg csípem a kasztot), és kikötöttem 1 uliana monknál, most jelenleg RoRG (Ring of Royal Grandeur - a szettcsökkentő) gyűrűt kergetem, hogy meglegyen a 6 részes bónuszom is, és GR35 simán megy (jeges builddel) lassan Gr 40-el fogok próbálkozni pár napja top 10-ből 3 is Uliana set-el tolta monkok közül (mondjuk ők ilyen 500-as meg 1000-es paragonnal tolták).
  • Carmang
    Bejelentés utáni harmadik évre tippelnék. Tehát még sok időnk van :)
  • dante3
  • jan5650
    Hosszú Diablomentes idő után úgy döntöttem, hogy én is belevetem maga a Season 8-ba.
    Bár elég rá játszottam már vele (Nekem még ez a Kube is új dolog, azt sem tudom mit lehet vele csinálni)
    Kezdésnek jó lenne valami erős season karaktert indítani. Ahogy olvasom mindig csak 1 db class van, aki az aktuális seasonban überbrutál. Most melyik az? Megmondom őszintén, hogy nézegettem a buildeket a youtube-on, de nekem egyik sem jött be. Régen imádtam a WW-s barbárt, meg az Arcan orb-os Wizard-ot. Most meg nagyon szívesen indítanék egy Rapid fire-s DH-t, de jól gondolom hogy esélyem se lenne nagyobb GR szinten? Semmi kedvem sincs a multishottal szórakozni. Rapid fire-val teljesen életképtelen a DH? Meddgi jutnék el vele GR-ben?
  • Jani Hun
    Persze, nekem kellett azt is beleforgatni:D
  • Lammer
    azt már meg sem merem kérdezni, hogy ugye van rajta discipline másodlagosba? (anélkül trash :D )
  • Jani Hun
    A 27. multishotos bow reforgolására lett meg az ancient belölre, elég gagyi ancihoz képest, de igyis +14% dmg, kb 30-32 szer reforgeoltam összesen a bowokat, szóval meh, végre meglett :D
    Amugy a ha ténylegesen uj kieg jön, vajon mennyi idő mire ki is adják? szerintem 10. seasont még csak megélné a mostani kieg, nem?
  • SLICK
    hát pedig jobban tették volna, ha egy 4. részt csinálnak, mert ezt már teljesen megölték. Ez a 4000+ paragonok már vicc. Elég rossz irányba ment el a játék fejlesztése is. Meg eleve hogy mindig csak egy adott build a menő az adott szezonban kasztonként. Egy általam preferálttal meg esély sincs menni magas szinten mert szétszednek, mint a zacskós kekszet.
    Szeretem a nekromantát de egy alakváltós Druida kasztnak jobban örültem volna, főleg, hogy van már egy Witch Doki helyettesítve a Necrot....

Kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják felújítani a játékot, mert ennek egy teljes átalakítás kellene.
  • Plata
    Necro a kedvenceeem.
  • TBTPumpa
    Nem Diablo 4 bejelentés lesz a pénteki BlizzCon-on, hanem a Diablo 3 új kiegészítőjét mutatják meg.

A kép a Diablo 3 jelenlegi művészeti vezetőjének alkotása, ezen a néven futott: d3_exp2_necro.jpg

Szóval esélyes, hogy mégiscsak kap egy új kiegészítőt a Diablo 3, egy régi-új játszható kaszttal.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.01. 14:30:36
  • NeoMaN
    Nem számít. Ha kell egy anci fegyó, akkor csak és kizárólag arra megyek rá, hogy legyen elég mati a reforge-hoz és addig nyüstölöm amíg be nem jön. Aztán jöhet a következő item.
  • Jani Hun
    Akkor csak szerencsétlen vagyok :D És ugyan azt reforgeolod? bár, nemhinném hogy számitana..
  • NeoMaN
    Igen, lehet anci és a reforge is lehet anci.
    10-ből 1x dobja be kb. reforge-ra az ancit (van hogy elsőre , van hogy 11-re), sima upgrade-nél ez nálam sokkal ritkább.
  • Jani Hun
    Srácok. ha rare-t upgradelek legendarivá, az lehet ancient? 18(!) darab multishotos bowot kaptam eddig a cube-bol upgradelésböl és eggyik -se lett ancient, a többi hulladék se, ha reforgeolom öket, akkor se dob be ancientet, eddig olyan 20-25 reforgenál járok csak a bowoknál, kadaláról ne is beszéljünk:D Ennyire szerencsétlen vagyok, vagy a cubebol nem lehet ancientet kiszedni semilyen módon? Neten azt irták 10% esélye van az ancientnek, eddig statiszikailag nállam megdölt ez az elmélet.

Vicces mert már majdnem maxos normál lege bowom van, midnen max stat rajta kivéve a poison dmg az talán csak 1380 körül van, szóval más féle ancient bowok is gyakran csak rosszabbak a mostaninál..:D

szerk, Durva a multishotos dh.. 3 darab ancient cucc van rajtam 1.4 milla dmg, 60 as gr ment olyan 8 perc alatt, szerintem 65ig simán tudnám cisnálni, csak beleuntam :P
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.10.31. 20:25:34
  • Carmang
    Jah :)
  • pimpi001
    lesdd meg a pet-jeid.
  • Carmang
    Helló! Néha találok lv 1 "érdekes" tárgyakat. Jobbkattra eltűnnek az inventory-ból. Ezek mik?
  • morcosqtya
    Végülis én barbárt indítottam.
    Már régen játszottam vele.
    Whirlwinddel fejlődtem fel, most meg Raekor(6)/Immortal(2) furious charge + boulder toss
    Eddig a gr40-et viszi.
  • undY1ng #75136
    Ott nagyobb volt azért. Twitchen is pl benne volt a top 10-ben egy 1-2 hétig.
  • Hunter of Deer
    mivel ugyanaz mint az S7 így persze hogy nincs :D
  • undY1ng #75134
    Rosszul látom csak, hogy egyáltalán nincs nagy hype az S8-nál?
  • T800
    Szevasztok!

A mostani seasonnel indult magyar HC klán? Mert ha igen szívesen csatlakoznék :)
  • Agy Halott #75132
    Nomad90Hun altal irt utolso 6 szoban minden benne van.
  • Nomad90Hun
    Tényleg nem volt PTR most (pénteken indul a szezon ugye), de nem is nagyon kell ezeket a szetteket ismeri már mindenki plusz patch-et elvileg most nem kapunk.
  • morcosqtya
    ??
  • mikromanus
    Azt hiszem a kezdeti verzióban még nem kellett az utolsó két szinthez death's breath. Ez változhatott. Vagy csak olyan ritkán csináltam, hogy nem emlékszek rá?