78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
resem még mindig szar mondjuk coopban annyira nem is lényeg még...
-
Mivel egyedi a loot, csak a MF számít... szerintem mindegy ki nyitja ki. -
Ha csapatban játszok és más nyitja ki például a ládát...akkor az Ő magic find statjai fognak dominélni a lootjaimat tekintve, vagy mindegy hogy ki nyitja ki mindenki a saját magic find stat alapján kapja a lootot? -
kép majd jöhet róla, már mint ha megnyered a bidet hajrá :D -
RaSzTaH #40806 soloban és 4fős partyban is minden elitet/rare-t vágok(vágtam), bossokra csak 5ös buffal érdemes rámenni, máshogy nem...
van pár 60-asom monk, barb, dh
ezek közül a barbira ráköltöttem kb. 5-7 milla közötti összeget, és még így is összepakolják sokszor act2 végén...
viszont dh-val full dex/atkspeed/crit-re gyúrva (13k hp-val, 0 resivel) könnyen lehet haladni még SS nerf óta is, csak oda kell figyelni, még a reflect dmg-es se okoz akkora problémát implale+ss kombóval... a gearjére, csak összehasonlításképp 1-2millát költöttem és 100k dmg-e van jelenleg, ami még nem a vége ha végre megnyerem az új xbow-ot ahból.. :) -
Ferrari23 #40805 Engem is az zavar, de kurvára :D hogy infernón nagy nehezen megölök egy packot (közbe meghalok ugye 10x, így a repair vagy 3-4k) erre dob két rare, egy 100-as kardot :D:D:D, meg egy 110-es nyialt :D:D Ez mi??? Legalább az infernó nehézségnek megfelelő cucc dobna. Nem bánom én ha szart, de legalább olyat ami egy infernóhoz illő :D nem olyat, ami még normal szinten is szar :D:D
Szóval visszamentem inkább a hellre, de ott meg államon könyökölve tudok játszani, mert mindenki 1-2 lövés, elitek meg 5-6..... -
A "haladni" alatt pontosan mit értesz. :D Mert az, hogy act2 végén járok, de elite packet még nem nagyon öltem act1 óta, ez minden csak nem haladás. :p -
RaSzTaH #40803 
ranged glasscannon builddel lehet haladni bőven, meleevel erősen ah ajánlott és sok sok gold:P -
Érdekes. A Diablo 2-t sem felejtették el az emberek 2 hét alatt. Pedig attól, hogy rohadt nehéz volt hell szinten mégis eljutottam a végére és ettől függetlenül is rengetegen farmolták a bossokat/eliteket az itemekért. Mert érdekelte őket, mert össze akarták rakni a seteket, vagy csak mert látni szerettek volna valamit amit máshogy nem. -
clio1616v #40801 A kihívás az, amikor RL-ben(real life) megszerzett pénzeden veszel egy virtuális játékban fizetőeszközt jelen esetben Gold-ot, hogy tudjál az Inferno nehézségű pályákon végigmenni azáltal, hogy a Blizzardosok a játékot üzemeltető üzletemberek által AH-ba feltöltött már használható tárgyakat valódi pénzért vagy az előbb említett Gold-ért megvedd.
További kellemes játékot. -
...vagy vidd végig a gamet 2 hét alatt, hogy aztán elfelejtsd -
Érdekesen értelmezitek páran a "kihívást".
Én eddig azt hittem a kihívás az amikor pl egy kényelmesen végigütött actből átjutok a következőbe, ahol az aktuális gearrel nehézkesen, de lehet haladni. Majd szép lassan ahogy esnek a cuccok, azt az akadályt is kényelmesen veszed és a következő actben megint csak nehézkesen, de lehet haladni.
Viszont legalább már tudom. A kihívás az amikor egy farmolt actből átmész a következőbe, hogy a legutolsó semmi is egy legyintésből csapjon le és szinte lehetetlenné tegye, hogy normálisan haladj. Viszont semmi gond, mert ha alacsonyabb helyeken halálra farmolod magad akkor lesz pénzed AH gearre és mehetsz tovább a következő actbe, ahol természetesen megint nem játszhatsz amíg máshol össze nem farmoltad az AH geart. :D
Ez aztán a kihívás.
-
Ferrari23 #40798 Hat ha nem teszed be ládába őket, akkor soha :D:D -
lamadragoon #40797 auction hause ból mikor kapom a megvett item eket? -
Ha nerfelnek, nem lenne kihivas benne. Igy erdekesebb a tema, hogy leutnek mint a szart... :D -
Estét!
A Staff of Herding (titkos póni pálya) használat után eltűnik? -
Messiás azoknak, akik azt várják hogy a földig lesz nerfelve az inferno (ami remélem nem történik meg) -
Bitch Please... Monk vagyok :D -
Psychedelic #40792 Act 2, barbár 900 all res, 42% block, 20% melee dmg reduction, 10k armor 10k dmg, és 600 körüli life on hitel, már farmolható, bár még ezzel se feltétlen könnyü, de már leölök kb minden packot.
Resist önmagában nem elég, kell mellé armor, sok block, nekem is kéne stormshield még, akkor lenne 50% fölött, meg minél több melee dmg red item. Aztán fontos a life on hit, nagyon sokat segit, illetve attack speed itemekre, fegyverben is jobb sztem egy gyorsabb kard. HP annyi nem lényeg, 40k elég sztem act2-be, persze ha több van az nem baj.
Act3 ezzekkel a statokkal még mindig esélytelen. Kb pont ugy szétcsapnak, mint act2-ben 500 resistel, stb. -
Miért mi lesz benne? -
Vagy vársz az 1.0.3 patchig, amit még nem tudni pontosan mikor lesz -
kábé. -
Akkor mostantol indul az "all resist" itemek idoszaka? :) -
Kezdtem egy DH-t és én még azt hittem hogy Wiz-el a legkönnyebb
szintezni :O -
Life stealt ne erőltesd, 80% csökkentés van rajta infernon, semmit nem ér, Life on hit a te statod, Whirlwindet (és minden más fury spendert) felejts el, resisteket pakold fel 500 körülire és kösd fel a gatyát, mert sok corpserun részese leszel shield nélkül -
lol, nekem act1-ben fele ennyi dps-em se volt ésx tudtam haladni, lehet, hogy a resisttel van a gond. -
Susarc #40784 600 allress ACT 1 és sima liba.....ez nagyon karcsú igy..... -
ACT 1-et simán farmolom a lenti képpel.
Csekkold. -
Udv!
Nos Inferno Act 1-ben a sebzes nem rossz, lehet haladni vele. A gond, hogy olyan konyen lecsapnak, mint a legyet. A megoldas gondolom az armor/resist/lifesteal novelesben rejlik, csak ehhez meg sok love kell... :o)
Tapasztalatok barbarral, modszerek, skilltab?
-
Nem érzem ezt annyira. Főként publicban játszom, van, mikor 1hitelnek a champek, de szoktunk irtogatni gyengébb c. packokat. Meg nincs kedvem visszamenni act1-be, inkább nyitogatok dobozokat act2-n, már esett is ma 2 legendary. :-) -
Dr DeViLKiNG #40780 ahban fut egy kört 5-15 millióért éppen. :D -
Ha csak nincs 50 ezer vagy afeletti dpsed, 200 resivel olyan lesz Act 2 neked, mint sajtreszelővel rejszolni -
csak neked -
Összecsomagolt az első champ banda act 2-n.
Insane! -
omg, én meg ilyen 200-as resikkel pucsítok act2-ben a barbimmal xDD -
faxom... xfire nem igazán akar működni a diabloval... Pedig streamelnék, 2h barbi infernot act 2-n... :( -
600-ig felerőszakolnám legalább azokat a resiket meg egy 9000 armor se ártana, szvsz, többi jó, szép munka
Én nem nagyon vagyok híve az ignore painnek, bár gondolom ignorance is bliss rúna van benne, amit a Super Saiyan + Earthquake combo után tolsz el, amivel 5 secig Istenné válsz, ahelyett én Leapet használok a 300% armor rúnával, earthquake helyett pedig furious chargeot dreadnaughttal -
No, akkor kép a buildről...
Kéne tipp, hogy mit csiszoljak még act 2-re:
-
Sunrider924 #40772 Ah igazad is van, hogy magamtol nem jottem ra
Es akkor komolyan, mi nem jo? Act2 inferno, nem act4, szoval nem ertem. Elixir 3as coopba diablot olte 880 all resivel, tehat nem ertem.
-
2 másodperc? Szerintem az nem is rossz, nem tudom miért panaszkodsz