78998
  • skinnyman
    Köszi, így tényleg tovább bírom valamivel, a 2. fázis közepéig kb sikerült már menni, elég sokszor elstunnolódik de még mindig túl sokszor talál be, 1-2 ilyen tüzes akármivel eltalál (ami elég hirtelen is jön, nem tudom ki tudnám-e védeni) és gyakorlatilag a végét járom, esélyem nincs általában túlélni egyáltalán addig hogy a következő piát megihassam. A csapdával meg ha elkap, 6-7k-at legalább leszív az életből (mindezt 3500 armorral, mennyit szívna egy varászlón fele annyi armorral? Közben a legnagyobb pia amit dobtak/kaphatok, 6500-as...). És az árnyék önmagam sem egy puha gyerek, ha nem sikerül tartósan lestunnolni, általában jobban viszi az életem, mint én az övét.
    Hát, finom...
  • Hegi90
    CHRIST METZEN
  • Ry0K3N
    Chris Metzen ez jó volt
  • Savmacska
    Ááááááááááá nevetséges hogy hellen az összes rohadt kis goblin megszökik előlem, és kergetem mint egy idióta olykor beleütök 1-2őt és csak kergetem..... mit csináljak ez ellen ?! Tiszta vicc... 57 Monk vagyok és 40k hp-val 4k dps-el :)
  • sz4bolcs
    Amúgy ez az a rare cucc, amit nem bánok, hogy ver minden legendaryt. A baj, hogy az átlag rare cuccok verik a legtöbb legendaryt. :(
  • sz4bolcs
    Holy shit :D

Am egyből megnéztem a Windforce statjait, és ezek szerint a Windforce az eléggé használható unique-ok közé tartozik.
  • ToCsEk
    redditen linekelték opé cucc :D enter nyomása kötelező
  • Psychedelic #41043
    Stunos bash, vagy ha gyors fegyvered van stunos frenzy bár az lehet 51-vagy 52-es runa, és diablo megmozdulni se fog nighmaren. Esetleg meg ground stomp, amikor elkezd csapdát rakni, hogy ne kelljen a procra várni. Hp-d nem szabad hogy fogyjon. De enélkül se lehetetlen, csak figyelni kell arra hogy miket csinál, nem csak állni és ütni.
  • skinnyman
    Szólóban nightmare végén vagyok, eddig az összes nightmare boss ment elsőre különösebb izzadás nélkül, de act 4 vége azért már nem tűnik olyan viccesnek. Az uccsó pályákat azért ledaráltam de volt néhány champion pakk amelyiknél nem egyszer haltam meg. Viszont Diablo... Kb esélytelennek tűnik, eddig kb 10-szer haltam meg, egyszer jutottam el a második fázisba és ennyi, még csak esélyt se látok rá, hogy meg tudjam csinálni. Pedig pont mostanában dobtak pár jó cuccot amikkel jelentősen többet sebzek, stb, skillekkel is variálok, de egyszerűen tényleg az esélytelenség nyugalma ez az utolsó csata, nem értem hogy hogy lettem hirtelen ennyire gyenge amikor eddig minden sima volt, vagy hogy mire fel ez a marha nagy bekeményítés.

Pedig nem hiszem hogy gyenge vagyok: lvl 50, 700 körüli str, 3500 armor, 1300 dps, 12k élet, stb, közben erős pajzsom is van, blokkolást segítő war cry, jópár% life steal, frenzy módban gyors csapkodás, folyamatos revenge, és úgy b@sz meg hogy csak pislogok, kb akkor lenne esélyem ha végig fury incarnate módban lennék, de az csak 15 másodpercig tart...
  • Broafka
    amúgy ünnepélyesen végre eltelt egy hétvége először error 37 nélkül! ^^ meg kéne ünnepelni :P
  • sz4bolcs
    xDDDDDD
  • Klemice
    És milyen kibaszottul igaz!
  • sz4bolcs
    Aranyköpések inferno act2-n:

"I believeee I can flyyyy" -1hit killelt barbár
    "sorry guys, my planet needs me xDD" -lehetetlen champpack instaquitoló srác.
  • Hegi90
    D3 történet rövidített változat:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    VILLAGERS: OMG THE UNDEAD ARE RISING
    LEAH: ITS JUST UNCLE DECKARDS CRAZY STORIES
    *VILLAGER GETS HEAD EATEN OFF
    LEAH: AGAIN, JUST STORIES, I ASSURE YOU
    *NAKED OUT OF PLACE WITCH DOCTOR SHOWS UP
    LEAH: I TOTALLY TRUST YOU COMPLETELY, LETS GO FIND UNCLE DECKARD
    LEAH: LOOK THERE HE IS, FELL DOWN 100 FEET OR SO BUT HES FINE
    *EVERYONE GOES BACK TO TOWN
    DECKARD CAIN: RANDOM WITCH DOCTOR, GO KILL THE SKELETON KING, HE RESURRECTED JUST BECAUSE THIS ENTIRE ACT IS A DIABLO 1997 REFERENCE
    WITCH DOCTOR: K
    *WITCH DOCTOR KILLS SKELETON KING AND FINDS A NAKED BLACK MAN
    WITCH DOCTOR: YO DECKARD, I FOUND THIS NAKED BLACK DUDE
    DECKARD CAIN: K GO FIND HIS SWORD PIECES
    WITCH DOCTOR: Y????
    DECKARD CAIN: DUNNO LMAO, JUST A GUESS
    *MAGDA SHOWS UP
    MAGDA: I COME FROM WORLD OF WARCRAFT TO DESTROY U
    WITCH DOCTOR: K LMAO ALREADY GOT THE SWORD PIECES
    MAGDA: DAMN!!!!! ILL JUST GO STEAL THAT NAKED BLACK DUDE AND PROLONG THIS ACT FOR NO REASON
    *SHOOTS FIRE AT CAIN, STEALS BLACK MAN
    LEAH: STORIES KILLED MY UNCLE!!!!!!!!!
    WITCH DOCTOR: PRETTY SURE MAGDA DID, NUB
    *WITCH DOCTOR RUNS TO SAVE BLACK MAN
    WITCH DOCTOR: OMG THE BUTCHER, ANOTHER POINTLESS RESURRECTION OF A 1997 DIABLO CHARACTER WITH NO EXPLANATION
    BUTCHER: AH FRESH MEAT!!!!!!!!!!!
    *BUTCHER DIES, BLACK MAN SAVED
    TYRAEL: YO HERE I AM FOOL
    WITCH DOCTOR: WHY U BLACK NOW DOG?
    TYRAEL: TOKEN BLACK ANGEL LMAOOOOO
    *GOES TO ACT 2
    VILLAGERS: OMG THE PRINCE SENT ALL THE GUARDS AWAY
    WITCH DOCTOR: HE MUST BE BELIAL IN DISGUISE
    LEAH: NO, NO WAY, LET'S GO ON A POINTLESS QUEST TO DO A BUNCH OF CRAP DESPITE THE FACT THAT WE ALREADY KNOW WHAT'S GOING ON.
    ADRIA: HEY DAUGHTER SUP
    LEAH: OH HEY MOMS, JUST MORE STORIES TEEHEE
    ADRIA: WE MUST GET THE BLACK SOULSTONE USING THIS OLD HORADRIM DUDE THAT CREATED IT
    *WITCH DOCTOR RECOVERS THE SOULSTONE:
    WITCH DOCTOR: WAIT, HOW DID THE SOULS OF THE OTHER 5 DEMONS GET IN HERE ALREADY?
    ADRIA: DON'T WORRY BOUT IT DOG... CHRIS METZEN
    WITCH DOCTOR: GOT IT!
    BELIAL: I AM THE WORST LIAR EVERRRRRRRRRRRRRR
    WITCH DOCTOR: WE KNOW
    *CAPTURES SOUL
    *GOES TO ACT 3
    AZMODAN: YO DAWG, ATTACKING UR RAMPARTS
    WITCH DOCTOR: THANKS FOR THE LEAD BRO
    AZMODAN: HEY NP DAWG, ATTACKING UNDERNEATH NOW
    WITCH DOCTOR: HEY DUDE THANKS AGAIN, COULDNT HAVE DONE IT WITHOUT U
    AZMODAN: ANYTIME, HEY COME TO MY PLACE SO WE CAN SMOKE SOME BLOW
    *WITCH DOCTOR GOES TO THE HEART OF SIN
    WITCH DOCTOR: YO I BROUGHT THE WEED
    AZMODAN: SWEET DAWG, BEING A WARLORD IS TOUGH
    WITCH DOCTOR: JK LMAO, GOT UR SOUL
    *GOES BACK TO BASE
    WITCH DOCTOR: OMG LEAH IS THE PRIIIIIIME EVIL!!!!!!!!!!!
    ADRIA: YEA PLANNED THIS 20 YEARS AGO DOG
    WITCH DOCTOR: BUT, AGAIN, HOW DID U GET ALL THE SOULS IN HERE IF YOU JUST NOW GOT THE BLACK SOULSTONE?
    ADRIA: CHRIST METZEN
    WITCH DOCTOR: GOTCHA!!!!!!!!!
    *GOES TO ACT 4
    DIABLO: WELCOME TO MY REALM OF TEAR-OR!!!!!!!!! I AM THE PRIME EEEEVILLLLL
    WITCH DOCTOR: WHY DON'T YOU LOOK LIKE A COMBINATION OF ALL THE EVILS THEN???
    DIABLO: I DUNNO... ASK CHRIS METZEN
    DIABLO: CAN YOU TELL I'M A GIRL THIS GAME??? I CAN'T STOP TALKINGGGGGGG
    DIABLO: LOOK TYRAEL, UR OWN LIEUTENANT
    TYRAEL: WAIT, HOW DID IZUAL COME BACK?
    DIABLO: CHRIS METZEN MADE IT HAPPENNNNNNNNNN
    IZUAL: I AM BACK FOR ABSOLUTELY NO REASONNNNNNN
    *IZUAL DIES
    DIABLO: HE WAS USELESS ANYWAY, COEM KILL MEEEEE
    *WITCH DOCTOR ENTERS REALM OF TERROR
    DIABLO: WELCOME TO MY REALM OF TEAR-ORRRRRR, NO ONE HAS EVER ESCAPED
    *DIABLO DIES
    TYRAEL: WE DID IT BOYS... ANGELS.... AND MEN!!!!!!!!!!!!
  • sirdond
    amúgy nekem kicsit meglepő,hogy a játék tele van exploitokkal meg bugokkal, amiket rengetegen ki is használnak, semmivel sem törődve. és itt most nem olyanról van szó,amit ismernek páran és soha nem kerül köztudatba,hanem nap,mint nap látni streamek,fórumokon, stb...
    szokatlan ez a blizzardtól. remélem még egy hónapig nem lesz RMAH és akkor csinálnak egy teljes resetet, mert,ha ez folytatódik, akkor az egy vicc.
  • unknown nick
    Szerintem nem az. Csak borulás nélkül veri le.
  • sirdond
    lol
  • edios
    ma infernon nyírtam a kovács feleségét (act1), semmi különös, teljesen hétköznapi ellenfél, rangeddel voltam kb semmit nem sebzett.
    2 centi volt kb az életéből, hirtelen minden leállt, csak a karakteremmel tudtam futkorászni, 10 másodpercig nem történt más.

aztán utána hirtelen egy pillanat alatt kiírta, hogy megvan a küldetés és megvan az acsi, (hogy a kovács nyírja ki a saját feleségét) és meghaltam. minderre rá egy random hibaüzenet, és kivágott a játékból.

sok sikert a hc-soknak :))))
  • Fpocok
    Előbb levertük Belial-t infernon, 4en... nagyon jó kis fight volt, a wowos idők jutottam eszembe róla.
  • Szakesz
    Az ehhez hasonló "epikus" boss harcok után igazán kíváncsi lennék, hogy vajon helyes-e kellő grind után ilyen mocskosan erőssé fejleszthetővé tenni a karaktereket?
  • BladeW
    Ebből látszik, mennyire más a HC, érdekes egy buildet használ monkkal.
  • Carlos
    No, nekem is van már ilyenem:
  • unknown nick
    Van még olyan video, ahol valamelyik kaszt nem borul?
  • Dr DeViLKiNG
    Sosem az volt a kérdés, hogy szar-e. Ránézel a gearjére, és ott kezdődik, hogy van rajta egy legalább 50 millás amu, egy ~5 millás gloves, 2*3 millás fegyver, a többi meg olyan 1 milla körül van.
    Ennyiből én 10 ranged karit felgearelek háromszor.
  • BEAST #41026
    Rendesnek tűnik, értelmesen magyaráz dolgokat meg minden. Viszont azt a buildet én sehogy sem értem. Hidra menekülget és erőlteti a ray of frostot. Úgy látszik egy 1000++ dpses 1h után bármit megengedhet magának az ember. :)
  • Aradebil2
    biztos vótmá, monk szar vs monk nemszar, hajrá

• oneal1
    tud valaki hell ponit nyitni?:)
  • Susarc
    én is fülelek:D
  • Susarc
    már headseten:D
  • unknown nick
    LoL éppen cheatelni tanítja a népet :(
  • Susarc
    jaja magyar már beszéltem is vele! tök jó arc mindenre válaszol!
  • Carmang
    Fél órája csináltam meg a Normal-t. Egész végig az járt a fejemben, hogy aki ezt így kitalálta annak nagyon elmentek otthonról...
    Remélem nem fogok éjjel rosszat álmodni.
  • Sunrider924
  • Susarc
    meg a total commanderben a "BÉRLETI SZERZŐDÉS" mappáját:D:D
  • Susarc
    baszki ez valami magyar gyerek!/check the chat/

jaaaa és ezmiez? GEAR SWITCHER script! omfg

http://www.twitch.tv/calebbb/b/319966774
  • Susarc
    ez se szar 325 MF-es Wizi farmol

http://www.twitch.tv/calebbb
  • Susarc
    jó Bucsert én is farmolom rohadásig,de egyszerüen nem birok rendesen felöltözni belőle:S,mert sosincs értelmes dropom:P
  • Különc
    Itt egy srác, aki Act 2-ben van 2 kezes barbárral, ez ilyen, feküdni fogsz sokszor
  • TVelvet
    Azzal nem vagyok megmentve... Ráadásul hányok a pajzsos barbártól..
  • eLiXir
    1kezes+pajzs