78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
szerintem sehova sem érzkezik júni 15 előtt, de cáfoljon rám valaki, mert engem is érdekelne -
Me at level 60 when actually get an upgrade from a drop -
vett MA valaki dobozos DioIII-at? melyik boltba érkezett elsején,tudja valaki? kösz! -
Fejlődni marha jó vele, de infernón ugyanúgy lecsapják szegényt minionjaimat, mint engem. :/ CC-i nagyon jók, sebzése is elég baró, csak túl papír.. :/ -
Jön valaki Goblint Farmolni Inferno Act2-re? Minimum 110-30 MF gearrel persze. -
én wd-vel már átértem nightmare-re,viszem az egész állatkertet a kis késes fickóval egyetemben :D -
Susarc #41364 -
Jah... pedig azt hittem WD-vel az egyik legkönnyebb...:S -
Nem, bexartam WD-al act2 felénél. Barbival act1-nél untam meg, most húzom a DH-t, de még csak hellt kezdem vele. -
na ez lett a végleges új build majdnem 50k dps és úgy apritok vele inferno act 1-ben mint ezelőtt soha,azt hiszem ezzel már mehetek act 2-re... -
Gondolom akkor sokat farmolsz... de hol? Milyen kari?
Gondolom persze infernon... -
Tényleg? :o -
nekem kb 200 órányi játékom van összesen és 1 legendaryt találtam, szóval nyugi :D -
wiz primary skilljeinek nincs értelme hell fölött -
Whimsyshire nélkül szerintem ugyan úgy állnék én is... Mástól is olvastam hogy 4 legendary tárgya van, abból 3 onnan jött. -
"Hol le húzzák a dh-t hol istenitik hol meg 10mp alatt ölik a bosst vele infernon, msot mi az igaz ?!"
Szvsz most a wiz és a monk a legjobb. DH-nak nagy a DPS-e, de glass cannon. -
Most mentem át act2-be. Eddig simán ment, de ahogy hallottam, azt már nem fogom bírni... -
70 órányi játék után legendary-t még mindig csak képen láttam... lassan Hell felénél járok :-/ -
És mit bír? ACT? -
Jelenlegi barbárom:
[IMG][/IMG]
-
Susarc #41350 ejj b+ ez durván twink wipön -
FML
-
alienenemy #41348 Na de ki készítene olyan varázstárgyat, aminek semmi értelme? int és str pl. Azért a hülyeségnek is van határa. -
Nem rossz kár hogy csak int van rajta. A templarom-nak elmenne :) -
"Mindenki hozzászokott az ingyenloothoz WoWban /flame"
Nem ez tényleg így van, ott mindig esik valami csak marakodni kell érte. De ez nem WoW. :) -
Az nem amatőr, alig 5-szor jobb, mitn az enyém :) Tényleg durva h csak 48 kell hozzá, az nightmare vége, ez pedig infernon is eléggé faszának számít gondolom :) -
Ezt nem vitatom az is benne volt. -
aztakúrva -
aztabüdüskurva, gratulálunk, ön nyert:D -
NikeCortez #41341 kicsit imba, hogy 48-on már hasznalható... -
-
Fórumon azt írják, hogy IGEN. 40% lesz így. -
NikeCortez #41338 én konkrétan tolnám feljebb az ALL RESISTANCET, és One hand + Shield Kombinációt választanám. De ez saját vélemény, de kell a BLOCK ,hogy ne legyeél még 30k Hp-val sem instant hit. (mármint ha korbeállnak, vagy tudom is én mekkora dmg-t tolnak ki a sima mobok) -
Ry0K3N #41337 Használtam mind a kettőt de most így infernón meg nem mondom neked mert a HP-m az előszeretettel ugrál 5 és 100 % között másodpercenként autoattackoktól is. -
Ry0K3N #41336 Ha van pénzed egy 15k forintos játékra meg egy ahhoz szükséges hardverre akkor egy authenticatorhöz nemár ne legyen.
A blizz annyiért árulja őket amennyibe kerül legyártani, nincs rajta profitjuk. -
Monkokat kérdezek elsősorban: Resolve és Crippling wave Concussion stackelődik? -
Psychedelic #41334 Én vígan elvagyok barbárral inferno act2-n, letudok ölni mindent és nem corpse runolva. 900 allres, 42% block, 20% melee dmg red, sok life on hit, stb. Igy csinálom. Gearről szól az egész kb, AH-ban mindent megtalálsz ahoz, hogy végigtold infernot barbárral. Illetve ésszel kell harcolni, nem eszetlenül berohanni mobok közé, eltolni cd-ket, aztán csodálkozni hogy meghalunk.
Gearre meg a legjobb taktika, hogy sokat figyeled AH-t, és ha vmi noob berak valami embertelen dolgot olcsón instant kiveszed, kis szerencse kell. -
Corten #41333
Tessék. -
NikeCortez #41332 mutatsz egy screenshoot-ot a cuccaidrol..vagy statokat leirod.
egy valamiben biztos vagyok (amit mar hellen be kellett vessek, az az ALL RES)
csak kivancsi vagyok ,milyen ott barb-al. -
Corten #41331 Van itt olyan aki barbárral játszik és vígan elvan Inferno Act2-ön? Attól megkérdezném hogy hogyan csinálja :D .