78998
  • Fyrex
    szerintem sehova sem érzkezik júni 15 előtt, de cáfoljon rám valaki, mert engem is érdekelne
  • TVelvet
    Me at level 60 when actually get an upgrade from a drop
  • minimize
    vett MA valaki dobozos DioIII-at? melyik boltba érkezett elsején,tudja valaki? kösz!
  • esgerus
    Fejlődni marha jó vele, de infernón ugyanúgy lecsapják szegényt minionjaimat, mint engem. :/ CC-i nagyon jók, sebzése is elég baró, csak túl papír.. :/
  • AntiHero
    Jön valaki Goblint Farmolni Inferno Act2-re? Minimum 110-30 MF gearrel persze.
  • Tatyla
    én wd-vel már átértem nightmare-re,viszem az egész állatkertet a kis késes fickóval egyetemben :D
  • Susarc
  • Frankie87
    Jah... pedig azt hittem WD-vel az egyik legkönnyebb...:S
  • esgerus
    Nem, bexartam WD-al act2 felénél. Barbival act1-nél untam meg, most húzom a DH-t, de még csak hellt kezdem vele.
  • Tatyla
    na ez lett a végleges új build majdnem 50k dps és úgy apritok vele inferno act 1-ben mint ezelőtt soha,azt hiszem ezzel már mehetek act 2-re...
  • Frankie87
    Gondolom akkor sokat farmolsz... de hol? Milyen kari?
    Gondolom persze infernon...
  • BEAST #41359
    Tényleg? :o
  • esgerus
    nekem kb 200 órányi játékom van összesen és 1 legendaryt találtam, szóval nyugi :D
  • Hegi90
    wiz primary skilljeinek nincs értelme hell fölött
  • skinnyman
    Whimsyshire nélkül szerintem ugyan úgy állnék én is... Mástól is olvastam hogy 4 legendary tárgya van, abból 3 onnan jött.
  • unknown nick
    "Hol le húzzák a dh-t hol istenitik hol meg 10mp alatt ölik a bosst vele infernon, msot mi az igaz ?!"

Szvsz most a wiz és a monk a legjobb. DH-nak nagy a DPS-e, de glass cannon.
  • Frankie87
    Most mentem át act2-be. Eddig simán ment, de ahogy hallottam, azt már nem fogom bírni...
  • Tinman #41353
    70 órányi játék után legendary-t még mindig csak képen láttam... lassan Hell felénél járok :-/
  • Tinman #41352
    És mit bír? ACT?
  • Frankie87
    Jelenlegi barbárom:

[IMG][/IMG]
  • Susarc
    ejj b+ ez durván twink wipön
  • RatBaG #41349
    FML
  • alienenemy
    Na de ki készítene olyan varázstárgyat, aminek semmi értelme? int és str pl. Azért a hülyeségnek is van határa.
  • unknown nick
    Nem rossz kár hogy csak int van rajta. A templarom-nak elmenne :)
  • unknown nick
    "Mindenki hozzászokott az ingyenloothoz WoWban /flame"

Nem ez tényleg így van, ott mindig esik valami csak marakodni kell érte. De ez nem WoW. :)
  • skinnyman
    Az nem amatőr, alig 5-szor jobb, mitn az enyém :) Tényleg durva h csak 48 kell hozzá, az nightmare vége, ez pedig infernon is eléggé faszának számít gondolom :)
  • unknown nick
    Ezt nem vitatom az is benne volt.
  • elitehun
    aztakúrva
  • Aradebil2
    aztabüdüskurva, gratulálunk, ön nyert:D
  • NikeCortez
    kicsit imba, hogy 48-on már hasznalható...
  • j0nNyKa
  • Fpocok
    Fórumon azt írják, hogy IGEN. 40% lesz így.
  • NikeCortez
    én konkrétan tolnám feljebb az ALL RESISTANCET, és One hand + Shield Kombinációt választanám. De ez saját vélemény, de kell a BLOCK ,hogy ne legyeél még 30k Hp-val sem instant hit. (mármint ha korbeállnak, vagy tudom is én mekkora dmg-t tolnak ki a sima mobok)
  • Ry0K3N
    Használtam mind a kettőt de most így infernón meg nem mondom neked mert a HP-m az előszeretettel ugrál 5 és 100 % között másodpercenként autoattackoktól is.
  • Ry0K3N
    Ha van pénzed egy 15k forintos játékra meg egy ahhoz szükséges hardverre akkor egy authenticatorhöz nemár ne legyen.
    A blizz annyiért árulja őket amennyibe kerül legyártani, nincs rajta profitjuk.
  • Fpocok
    Monkokat kérdezek elsősorban: Resolve és Crippling wave Concussion stackelődik?
  • Psychedelic #41334
    Én vígan elvagyok barbárral inferno act2-n, letudok ölni mindent és nem corpse runolva. 900 allres, 42% block, 20% melee dmg red, sok life on hit, stb. Igy csinálom. Gearről szól az egész kb, AH-ban mindent megtalálsz ahoz, hogy végigtold infernot barbárral. Illetve ésszel kell harcolni, nem eszetlenül berohanni mobok közé, eltolni cd-ket, aztán csodálkozni hogy meghalunk.

Gearre meg a legjobb taktika, hogy sokat figyeled AH-t, és ha vmi noob berak valami embertelen dolgot olcsón instant kiveszed, kis szerencse kell.
  • Corten

Tessék.
  • NikeCortez
    mutatsz egy screenshoot-ot a cuccaidrol..vagy statokat leirod.
    egy valamiben biztos vagyok (amit mar hellen be kellett vessek, az az ALL RES)
    csak kivancsi vagyok ,milyen ott barb-al.
  • Corten
    Van itt olyan aki barbárral játszik és vígan elvan Inferno Act2-ön? Attól megkérdezném hogy hogyan csinálja :D .