78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Kungen streamjének címe:
"Kungen's Diablo 3 Hardcore Stream - MONK DEAD GG"
Eldobta a monkot is??? -
:DDD
Diablo III Will Have Better Graphics on the Xbox360? -
Droughert #41489 Hát infernon a war cray szerintem csak az 50%-os resist buffal éri meg infernon, a frenzy meg talán sidearm vagy maniac rúnával. Sidearm annyiból jobb, hogy nem csak 1mobra hat, szóval ezzel elvileg több dps-ed lehet, csak ugye random, hogy merre megy az axe.
Infernon már nem életképsek ezek az 1%os hp visszatöltések. Ott akkora burst dmg-et kapsz ha nincs resisted, hogy ez nem fog életben tartani. Passivnak +armor szeritnem alap (nerves of steel) mellé esetleg mehet a superstition ha kevés a resisted, esetleg a +25%os armor boost Though as nails vagy valami dmg/crit növelő. Igazából neked kell kitapasztalni, de ezek nagyjából jó választások, az adott geared függvényében lehet variálni. Én most inferno act1-ben elvagyok, ah-t kerültem, craftot kimaxoltam, úgy tapasztalom, hogy kis mákkal lehet gyártani a 60+os all resistes használható cuccokat, csak ugye a random faktor nem mindig kedvez és iszonyat lóvé kell hozzá, meg idő mire lesz megint elegendő alapanyag a gyártáshoz. Aki haladni akar, az AH-ban bevásárol, aki maga akar boldogulni az craftol+farmol és szoptja magát (mint én...) -
Ez a sok "alap" skill és rúna amit leírtál alap, például normal nehézségi fokra, afelett nem nagyon -
Jah, és Ignore Pain :) -
köszi -
Én még használok War Cry-t +10% HP-vel és regennel, meg a passivok közül azt, ami 3% dmg-et tol HP-be, ill Revenge az kötelező, nálam a 30%-os procolással meg. Egyébként life on hit pl Frenzys barbárnál is alap. Jah, és stunolás is alap, vagy Stomp vagy Leap a stunolos rúnával (és ezt használom, mert ennek kevesebb a cd-je).
Én úgy szoktam trükközni pl, hogy ha jön egy elit, akkor a fehér tömeget nem ölöm, mert minél többen vannak körülöttem annál többet tudok tölteni a Revenge-vel :)
Ha csak elit van és nincs fehér, akkor az esetek nagy részében lehetetlen visszatölteni a HP-t.
Szerk:
Ja passivok között van még olyan, hogy megduplázza a shoutok idejét és visszatölti 60mp-en keresztül mp-enként a HP-d 1%-át. Ez is egy jó heal képesség. -
sata75 #41484 ne ingereld a koronás csillagosokat mert a végén úgyis nekik lesz igazuk:) -
Ezennel átadom neked az illetőről elnevezett, rendkívül nívós Broafka-díjat, gratulálok! -
kösz az infót ez meglesem :) -
Psychedelic #41480 Furious charge, revenge, meg sok life on hit, illetve durva védelem, hogy ne kelljen sokat healelni.
Btw, Kripparian épp most tolja act2-t HC karival, Zoltun darabjait szedi össze. Ő sincs most túlgearelve, érdemes nézni, kiváncsi leszek, hogy megy neki. :) -
dropcalc = lottó -
Furious charge dreadnaughttal is segíthet -
óhe, most komolyan még könyörögjek nektek, hogy farmoljatok könnyen? :)
ott nincs kék pakk, sokszor egyáltalán semmi nincs körülötte, csak az a szerencsétlen goblin, odamész, leütöd, örülsz
az a legjobb, ha MF cuccban megy, de ezt mindenki magának látja úgyis -
Kérnék kis segítséget. Barbárral elég szenvedős a hp veszteség pótlása. Sok monkolás után kifejezetten érzem a hiányát. Ki mit használ hp visszatöltésre? Amit próbáltam az a hp-s rend, ami nagyon keveset tölt vissza, hp-s revenge, ami már használhatóbb, de itt is inkább csak ha több targetet ér találat, vlaamint hp-s frenzy, ami megint csak akkor ér vmit, ha meg is hal a target, tehát nagy eliteken nem adja. -
Jah csak az a gáz, hogy infernon a túlélés miatt a defre gyúrt barbárok zöme megszenved a goblinnal, ha WotB cd-n van akkor tuti elteleportál a kis nyomi, nem beszélve nekem az esetek 60%-ban tutira befut egy kék pakk közé... -
fakanal #41474 Milyen Buildel mesz? -
hiszti helyett farmolt, és most valszeg röhögve nyomja act2-t.. :)
egyébként meg ha nagyon nem tudsz magaddal mit kezdeni, act2-ben indítsd el az utolsó előtti questet, teleportálj az ancient way-re vagy mire (utolsó előtti waypoint), és indulj el jobbra felfelé
kb. minden 2. runra mire felérsz az ott lévő lépcsőn egy checkpointig, lesz goblin, farmold azt -
Na, meglett a 60-as barbár :)
Én 1h + pajzs kombóval megyek, Frenzy-vel (1,5 seces stunolással).
Alapból a cuccaim adnak 35% attack speedet, nagyon brutális a darálás. Mellé van 20.50% critem (+100% crit hit dmg) és 14700 dps-em. Na ha benyomom a WotB-t, akkor már olyan szinten darál a kari, mint a gyalogkakukk lába futás közben :)
Hozzáteszem, Inferno Act1-ben az elején csúnyán szétszedek mindenkit, viszont engem a buffolt 57k HP-mmel úgy meg tudnak csapni, hogy azt rossz nézni. Még a sima zombik is úgy csapkodják le a HP-m, mint a sicc :) -
Nekem most esett épp egy :) -
Na azt nem hittem volna... -
Monk
-
tényleg, inferno diablot ölte már meg valaki? ha igen, milyen kaszttal, soloban / coopban?
followert nem kérdezek, mert ha jól láttam, azt nem engedi a boss közelébe a játék -
Fogadok DH vagy. -
Nah Inf/Act3/Ghom megölve..nem mondom, hogy nem volt nehéz szülés :DD
Másrészről itt már Tier 16-18es cuccokat találok 700-800 alap sebzéssel stb
-
Hát látom... de ezek hol esnek?... nincs valami dropcalc, hogy lássuk hol kéne farmolni?
Ám valahogy gondolom, hogy act 3-4-ben eshetnek csak... -
Honnan van nektek pénzetek ilyesmire? Farmolom a szerencsétlen barbárral ATC I-et, de csak 53-59es szar cuccok esnek, még ha rare, akkor sem lehet 10-12K-nál többért eladni a 60 alatti dolgokat. Jah a kedvencem meg a 60as 120-300 közötti sebzésű fegyverek tömkelege... Még a vendor is visszadobja szinte. -
Occcco:D -
Stormshield...? Sose láttam még olyat. MEgyek meglesem. -
Psychedelic #41461 Helm of command, justice lantern. ez a 2 19%-ot tol a blockon. És helm of commandból, lehet találni nagyn jókat ah-ban, vit str statal, magas all res-el.
Igy van nekem 42% blockom, egy nem túl erős 23% blockos 77 all reses pajzsal.
Persze stormshield jobb lenne 30% fölötti blockal, de sajnálok rá annyi pénzt kiadni, jobban is el lehet költeni azt az összeget. -
Sajna jelen pillanatban vagy kifaszmákolsz egy rare shieldet vagy beruházol egy stormshield-re. :( -
Nem csak a block számít, hanem hogy mit ad még a shield. Mert fegyver ennyi jót nem adhat sztem, és annyival nem lenne több az attackom se. Magánvélemény. Ám, ha lesz pénzem lehet rágyúrok majd. -
Kábé énis ilyen vagyok.
Sajnos igaza van a kollégának. Rá kell állni a block-ra és a life on hit-re (1200 life on hit-tel megoldható az összes act). -
Körönként 3-4 rare esett nekem, és nem is olyan rosszak, igaz nekem jobbak voltak, de AH-ban néhány perc alatt megvették a felét, a másik fele meg ment levesbe. :) Egy vállast használok mondjuk közülük, mert nem sokkal rosszabb a harci felszerelésemtől, de elég szép mf van rajta. -
Psychedelic #41456 15% blockal fölösleges shieldet használnod, olyan mintha nem is lenne. Rengeted embernél látom, hogy pajzsot használ, és van vele 10-15% block-ja. Igy teljesen értelmetlen alig blockol vele valamit. -
Valszeg akik feltortek az accod, vagy a masik verzio amit nem tudom pontosan, hogy is van (teged ledob a game, ok meg belepnek, mintha te lepnel vissza) mindenesetre blokkold oket es reportold is egyuttal.Aztan meg amit irtam azokat csinald meg.Jobbat ugysem tudsz tenni szvsz. -
#41351 -es hsz, ha a link nem működne. -
A jelenlegi barbárom, és act II elején egy kék csapat 3mp alatt megöl....
http://www.kephost.com/images4/2012/6/4/4nioclsitnnj51k8jr2t.jpg -
igen sajna.. azt se tudom kik. -
97 óra.