• Droughert
    Hát infernon a war cray szerintem csak az 50%-os resist buffal éri meg infernon, a frenzy meg talán sidearm vagy maniac rúnával. Sidearm annyiból jobb, hogy nem csak 1mobra hat, szóval ezzel elvileg több dps-ed lehet, csak ugye random, hogy merre megy az axe.
    Infernon már nem életképsek ezek az 1%os hp visszatöltések. Ott akkora burst dmg-et kapsz ha nincs resisted, hogy ez nem fog életben tartani. Passivnak +armor szeritnem alap (nerves of steel) mellé esetleg mehet a superstition ha kevés a resisted, esetleg a +25%os armor boost Though as nails vagy valami dmg/crit növelő. Igazából neked kell kitapasztalni, de ezek nagyjából jó választások, az adott geared függvényében lehet variálni. Én most inferno act1-ben elvagyok, ah-t kerültem, craftot kimaxoltam, úgy tapasztalom, hogy kis mákkal lehet gyártani a 60+os all resistes használható cuccokat, csak ugye a random faktor nem mindig kedvez és iszonyat lóvé kell hozzá, meg idő mire lesz megint elegendő alapanyag a gyártáshoz. Aki haladni akar, az AH-ban bevásárol, aki maga akar boldogulni az craftol+farmol és szoptja magát (mint én...)