78998
  • BEAST #41531
    Amennyire Zoltun szövegeiből kivettem a fekete lélekkövet ő csinálta. Állítólag hogy az egész emberiségből, elsősorban magából, nephilimet csináljon. Nephilimek azok az emberek akik, valamilyen szinten, angyalok és/vagy démonok leszármazottai.
  • gerey
    Adria azzal töltötte az elmúlt 20 évet, hogy megkeresse a lelkeket és "megbűvölte" őket, hogy amikor a Black soulstone kész lesz, teleportálódjanak bele.
  • PiszkosFred
    Mert amikor belekerultek, meg nem ugy hivtak :)
  • Avenger
    Azt én sem értem, hogy mit keres a diablo 2-ben legyőzött főgonoszok lelke a fekete lélekkőben, ha valaki tudja elárulhatja. :)
  • hatalomxy
    Köszönöm a válaszokat, valamivel okosabb lettem:)
    És bocs a Spoiler-ért.
  • Jagi
    Vettem, thx a figyelmeztetést, de szerintem már nem spoiler. :)
  • holy84
    hupsz tényleg :(
  • Jagi
    Az a worldstone volt amit Baal megmérgezett.
  • greyfox
    Spoiler taget használjátok, ha már van!
  • Jagi
    Mert a Dark Wanderer lek..ta Westmarchban. Hatalomért cserében bárki segített volna aki nem tisztaszívű. És láss csodát Adria nem volt az.
  • holy84
    mi az összefüggés a Leah és Diablo között!

Diablo Leah-t nézte ki új "gazda" testnek :D

de pl mi az a fekete lélekkő

Amit még a d2 ben ha jól emlékszem megrontott Baal, most ebbe zárják be egyesélvel a "fő gonoszok" lelkeit, majd ezt felhasználva és persze Adria árulásának köszönhetően lesz Diablo -ból a Prime Evil :)

vagy valami ilyesmi :)
  • hatalomxy
    Köszi ezeket láttam, de akkor sem értem, mi az összefüggés a Leah és Diablo között. Azt tudom, hogy Adria az anyja, aki összejött az első hőssel, aki Diablo-t legyőzte,de pl mi az a fekete lélekkő, meg hogy lett Leah-ból Diablo? Miért segített Diablo-nak Adria?

Ezeket mind nem tudom.
  • holy84
    http://www.youtube.com/user/pckgamesubtitles?feature=watch
  • who am I 7
    elég vicces amúgy az a 2 kis logó csöcsöcske diablon ammmmmúúgy :D:D:D:D:D:D
  • sata75
    a nő az ördog de kinyírják a getyibe...
  • hatalomxy
    Akkor csak nagy vonalakban is jó lenne.
  • Hegi90
    Nyugi, akik anyanyelvből beszélnek angolul, azok se értik.
  • hatalomxy
    Hello!

Valaki leírná nekem a Diablo 3 story-ját?
    Végigvittem már, de nem nagyon tudok angolul és szeretném megérteni.
    A feliratos átvezetőket láttam, de az nem sok mindenre derít fényt.
  • fakanal
    Hat ez az emberke sem rendelkezik sok resistel....:D
  • Frankie87
    42k hp, 700-800 all res, 12k dps 8,4k armor, és 2MP vagyok...
  • AntiHero
    Eliteket kihagyjuk. Csak azokat öljük akik nem valami szopó affixe van.
  • cookac2
    Valóban, 6.5% crit chance + 50% crit damage + 11K dps-sel még hasznát is venni... LoL
  • who am I 7
    ja ők ölik, te meg porszívózol :D nekem is 32k dps, 400-450 all res, 30k hp, és nem tudok az első teleportos elitekhez sem szólni, act2-ben :D elég lófasz.
  • Frankie87
    Jaaa, annak úgy sok értelme van akkor...:D Gondolom hátul nézelődsz csak.
  • AntiHero
    Nem, de jó csapattal lehet haladni :)
  • cookac2
    Lényegtelen, ilyen statokkal act 2 sem lehet megcsinálni, nemhogy 3ba átmenni.
  • ToCsEk
    milyen érdekes mikor 60as enchröl váltottam templarra csak 59es volt
  • Fpocok
    Ahha, most olvasom én is. Faszom... pedig nagyon jól nézett ki.
  • cookac2
    Ne legyél már ilyen naív, hogy elhiszed amit a srác hazudik. ACT3-mas képet tett fel csak nem inferno hanem hell. Enchantress lvl 59... :DDD
  • Avenger
    A pónis staffhoz kell.
  • Különc
    Ez is egy módja a játék nehézzé tételének illetve a szavatosságának biztosításához, néha lelőni a szerókat
  • ToCsEk
    Latest news, one player in Asian Server has found forging pages of legendary head when rushing treasure Goblin.

The player said that, this was dropped when clearing groups of monsters, as Blizzard has ever said that items will be dropped at any time anywhere.

• kutyu007
    Tudja valaki ez mire való, mit csinál?

• cookac2
    Nem a szolgáltató a ludas, hogy tudd. Blizzard szerverek dobtak le mindenkit ma éjjel. Nevetséges vagy siralmas?
  • Különc
    Meglepően egész jól kezeli, bár kíváncsi lennék az éjszakákon át nyúló Ensidia raideken is ilyen higgadt volt-e mindig
  • Droughert
    Ebben lehet igazad van, számolnom kéne igaz?
    Otthon meg is nézem.
  • Devil_Gy
    omg.....
    nagy boldogság lehet az ilyen :S
  • whisper
    Drougherthez csatlakozom. Én aIgnore paint azért nem szeretem mert 30 sec annyi idő alatt 2x eltolom a Owerpowert 30% reflecttel! passiveba meg inkább 25% armor / shout healelés és használom a war cry-t és a battle rage-t. és relentless 20% hp alatt 50% dmg reduce.

Droughert nem értem miért a 100% vitalityt rakok be passivenak miért nem inkább a 25%-ot? alapból ha lenne 8000 armorod akkro a 25% +2000 csak példa de ha van 1000 vitalityd az csak 1000 armor nem?
  • j0nNyKa
    háttérnek:
  • Különc
    Netkapcsolatát dobta el a szolgáltatója, de igen, meghalt