78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Elképesztő, nekem nagyon durván hullott minden boss dh-val.
2x haltam meg normalon. :D -
Srácok, nem tudjátok, hogy a suttering-es problémára van-e valami megoldás? Vagy jön patch rá? (Elég sokan tapasztalták) -
A DH nem melee kari... :) -
Savmacska #41931 Butcher-nél most wipeolgatok a kis dh-val :D Nekem nem jön be... összes többi melee kasztal nem szopt@am ennyit mint ezzel. Ez van :) -
Flawless Square
3 Square + 20,000 gold + 2 Tomes
to
2 square + 100 gold + 2 Tomes
jó kis nerf... -
"lenyeg, hogy a bena wizard ugyanazt megcsinalja, mint a DH, csak meg mellette bir is 1-2 utest"
értem, akkor legyen ez az a pont ahol dobjuk a vitát
-
nagyon sok mondatot ki lehetne emelni, tenyleg sok a faszasag
ezeket ha rendesen, hibamentesen, atgondoltan bepakoljak, meg a kovetkezo nagyobb patch-be tolnak class balance dolgokat, meg uj legendary-kat, en elegedett leszek -
Skill #41927 WTB/vennék inferno materialokat (ami 60as cuccok betörésekor keletkezik)
WTS/eladó diablo 3 gold. -
Ezen meg felvisítottam: "graveyard zerging" 
Ezen meg besírtam: "We’re currently evaluating repair costs between 4x and 6x their current values."
-
Énis így tudom. -
Pontosan, ezt is belátták:
"Inferno balance right now has a difficulty gap in which Act I feels about right, but Act II feels like trying to bust through a brick wall." -
Pap1ka #41923 Elvileg most egyáltalán nem eshet iLvl 62-63 cucc act 1-ben, nem? -
na, most folyathatod ugyanazt, max 2-3%-kal tobb eselyed lesz a jo dropra! :D
de ugy overall vegigolvasva a design preview-t: tetszik, jo uton haladnak -
Én már hetek óta act 1-et farmolom... unom szarrá az agyam... De semmi se esik... -
Rehom #41920 jóféle -
Megyeget solo Wizarddal is.
-
tudod mi lesz, szanaszet lesz exploitolva inferno act1, es mindenki ugyanazt a (2-3) helyet fogja unasig farmolni
de ne legyen igazam.. -
Rehom #41917 szép:D -
Rehom #41916 act1 hell, skeleton king most hunyt el , solo wizard
-
Okosítják a droppot... belátták, hogy vannak jobban gear függő kasztok akik unják a farmot hell act 4-ben, mert nem élnek meg Inf Act 1-en, de semmi se esik. Haladás...
p.s.: Mondjuk jó lenne tudni, hogy eddig mennyi volt, mert ha az iLvl 62-es tárgy Inf Act 1-en eddig 7%-al esett, akkor a 8-al sem vagyunk túlságosan kisegítve... -
Patch 1.0.3 Design Preview -
en is arrol beszeltem, bar engem, mint DH-t akartal kioktatni
nade sebaj, lenyeg, hogy a bena wizard ugyanazt megcsinalja, mint a DH, csak meg mellette bir is 1-2 utest
soul ripper ellen pl. kifejezetten fasza a wizard a blizzard-hydra-teleport harmassal, es a tennyel, hogy nem nyaljak le 1 hitbol... (ami amugy... kb. a mobok 0.0001%-a)
vagy a te jatekodban ez nem igy van? -
Act 1 támasztott fejjel ásítózva farmolható barbárral. (unom is piszkosul, mert semmi olyasmi nem esik ami jó lenne act 2-re).
Act 2 első champ group kifektet.... -
csak act 2-n (azt mondják). act 1-en jól elvagyok monkkal.
#41909: az lett volna a másik karik, de komolyan mondom hogy igy már nem zavar annyira :D -
Személy szerint én dh-val kezdtem, de most, hogy mindenki azzal nyomja egyre kevésbé szimpi :D -
lenyűgöztél, kár hogy én solo wizardról beszéltem
sebaj -
Szóval azt mondjátok hogy mind a barbár, mind a monk esélytelen infernon?
Jó hogy pont ez a kettőt nyitottam
-
lvl1 től g*ci imba ! -
Savmacska #41905 DH hanyas szinten kezd játszahtóvá válni ? :) -
köszönöm szépen a segítséged, egyelőre tökéletesen boldogulok nélküle is, megoldhatatlan dolog pedig szimplán nincs
amint valami nem megy, neked fogok először szólni
-
itt a - nem kell mindenhez odaállni, ranged vagy - megállapításon ment a vita
de hogy segítsek neked: a fenti felvetés néha megoldhatatlan -
Savmacska #41902 Szerintem a forumon lévő embereknek sincs együttvéve 150misije nem hogy nekem 1 karira :D :P -
ja, mert act3-ban mindenhol soul ripperek vannak
kb. az act3 1/3-ad részét szoktuk végigfarmolni, és ott egy darab sincsen
next.. -
Az én játékomban nem csak soul ripperek vannak act3ban, eu szerveren játszok. -
ja, soul ripperek ellen.. -
-
valóban, mivel act3-ban fogja :) -

aki abban a hitben él hogy a wizardjával majd felgíreli inf ac4-en a barbárját(vagy akármit) az csúnyán pofára fog esni. -
Naturally fast mobok... mert megérdemlem
-
De nem csak azokat, bármelyik olyan mobot ami még elite fast atrib nélkül is úgy sprintel körbe, hogy te tripla teleportal próbáltál elmenekülni. :D