78998
  • skinnyman
    Ez azért kurvagáz hogy nem lehet publicot játszani...
  • Salki
    Valahogy lehet kérni visszaállítást.
    Egyébként ez még mindig megy, a lopkodás?
  • Sunrider924
    Fincsi, meele boss horde-knockback-teleporter-reflect damage. Ahogy azt a blizzard "kidolgozta"
  • Aspyrin
    publicban többet, utóbbi nincs
  • Klemice
    játszottál publicban és van authenticator az accodon?
  • Aspyrin
    gyerekek, az összes cuccom (leszámítva a gemeket) és pénzem eltűnt...
    ismerős helyzet valakinél? kihez fordulhatok?
  • attes
    USA szerveren általában egz nappal korábban van patch.
    Az, hogy mikor szedi le az a launcher-ed változatától függ.
    USA kliens márakkor leszedi, amikor ott kijön a patch, utána addig nem megz EU szerveren, amig azt is fel nem patchelik.

Ha mindkettőn játszol legjobb megoldás mindkét fajta klienst feltenni, különböző könyvtárba.
  • attes
    "We’re currently evaluating repair costs between 4x and 6x their current values."

grrr
  • Avenger
    Na hell fokozat kipipálva, már az act 4 elején meglett a 60as szint.
    Diablo lement elsőre wizarddal. Pedig annyira nem is tápoltam 15800 dps és 33k hp. Kétszer is elkaptak a karmai, de szerencsére mindig volt bekészítve gyógylötyi.
    Infernon elmentem Adria házáig, még nem csomagoltak össze a mezei mobok. :D
  • Ry0K3N
    Mondj egy bizonyított esetet amikor valakit authenticator-ön keresztül törtek fel. :)
    Egyetlen egyet mondj.
  • lostprophet
    Okos kérdés ma estére: van még valakinek elfekvőben guest pass-a? Addig nem venném meg a játékot, amíg ki nem próbáltam :) 16-a meg messze van még :D
  • j0nNyKa
    standard mosom kezeimet post
    mondjuk az lehet, hogy most javították ki a hibát, és ezért most volt pofájuk írni róla, ami ugye jó hír
  • Ry0K3N
    We've investigated several reported claims of "session spoofing," as discussed both in these forums and elsewhere on the Web. We treat these kinds of reports very seriously -- however, to date, we have yet to identify a single case of compromise that was the result of a player joining or participating in a public game.

Additionally, as we mentioned before:
    Regarding this specific example, we've looked into the issue and found no evidence to indicate compromises are occurring in this fashion, and we've determined the methods being suggested to do so are technically impossible.

For clarity, when we say "technically impossible" it means we determined (after many, many days of research) that session spoofing, as described in the claims we've seen, cannot occur within Diablo III. To avoid confusion, read "technically impossible" as "technologically impossible."

kék post
  • Dr DeViLKiNG
    Tegnap bennt volt a múlt héten talált 1 kezes fegyver 4-6 millióig. 1 óra volt hátra belőle és nem volt rajta bid. Valami majom meg megvette buyouttal.
    Ilyen ez az ah. :D
  • berlinboy6329
    Szeretnék venni egy Andi sityakot inttel...Megnzéem AH-n...Hmmm millió felett...Awesome,nincs pénz,na szerezzünk..Mi is ez a fegyver?Hmm..Nagypapi..Psy ezzel nyomta le legelőször a Butchert,awesome cucc..Statok..Vooááá,mekkora statok!:OOO

Csak pislogok....149str,90 vit +7% life,ignores dura loss,+7% dmg elitek ellen meg mittudomén..Na mondom ezt hány milláért fogom elpasszolni,mmmm....Nézzük...

Hát..Szaré'-hugyé' adják:(

Vannak,akik milliókért,de azok a statok semmiben sem különböznek a 10-20k-soktól.
    Fail...
  • Majestic01
    Nem.
  • who am I 7
    de most ez a 103as peccs fog felmenni?vagy az még később?
  • Kerub
    Épp most craftoltam el kb60k-t ami a patch után csak 300gold lett volna... f@sza :D
  • elitehun
    igy van, végre tudom craftolni a kibaszott gemeimet XD
    nem viccelek, rengeteg van belőlük.
  • Kerub
    Na a mocsok nekem csak nem hajlandó patchelni, pedig ki/be léptem vagy 2× <.<
  • Egoraptor
    Pont most olvasom és tetszik is amit olvasok.
    Ha ezeket mind betartják akkor az nagyon pozitív.
  • elitehun
    "When we’re done, high level Legendaries should be flat out better than blue items, they’ll carry a good amount of power with them, and they should also be distinctive or memorable in the benefits they provide."

Csak tartanának már ott :D
    1.0.3 patch preview
  • bazs0811
    Én is most patcheltem, és azóta unable to log in...
  • elitehun
    nekem most patchelt valamit.
  • Kerub
    Szeretnék belogolni USA serverre mert ott is van karim, de náluk már megjelent a patch. Van rá mód hogy felpatcheljem a clientemet anélkül hogy meg kelljen várnom a holnap reggeli updatet?
  • Crokin
    Act2 fistmonk, elite csapatokat nem skippelünk (kivéve ami tényleg lehetetlen :) Sorci+wd a konstans csapattárs, de egyedül is megy:

Act1-2-t is pajzsal kezdtem, de aztán mindig sikerült visszatérni a talált fist set-re :)
  • unknown nick
    Ez röhej, hogy mindig az imbának nyilvánított fajba/class-ba nyúlok bele a Blizz gamekben, amit aztán agyon nerfelnek. SC-ben prot-ra ordítozta mindenki, hogy OP. Itt meg a DH-ra. Rohadtul nem szeretném, ha a HC-s karim lenerfelnék :)

Pedig azért választottam DH-t, mert minden Poll-ban a legnépszerűtlenebb volt. LoL
  • Majestic01
    Üdv all!

Láttam lent valaki linkelte az 0.03-as patch javításait.
    Kérdésem az lenne, mivel nem vagyok angolos, így valaki leírná, hogy könnyebb lesz inferno? Valamint néztem item lvl-eket, van 61-től 63-ig... most akkor ez hogy is van?
    Feltételezem nem csak nekem nem érthető.

Köszönöm
  • Sunrider924
    Na hazaertem, itt a gyuru, szamokra nem emlekeztem pontosan
  • Ry0K3N
    Igen ugyanazon a két-három helyen :)
  • j0nNyKa
    az en ismeroseim kozul mindenki mast farmol, a goblint tudtommal egyik sem
    lentebb volt linkelve egy inferno guide, azon belul is van egy csomo farm guide, jopar kozuluk eleg hasznalhato
  • Ry0K3N
    Miért nem ez megy most a goblinnal? Aki teheti azt farmolja.
  • Tyler Durden
    Megmondom neked 2 módon: sehogy és dehogy..
  • Tyler Durden
    *5-ös írás..
  • Carlos
    patch 1.03 infó amiket irtam lentebb ezt próbálja javitani majd.
  • skinnyman
    Hát ez poén. És ez ellen terveznek valamit tenni vagy inkább még most indítsak egy ranged-et?
  • Savmacska
    Tudom, arra céloztam h minden melee karival sikerült minden elsőre. Nekem nem áll kézre, de emiatt le ne csessz Megyek vissza a 43as barbáromra :)
  • greyfox
    1 szer nyomtam a q-t, de már nem volt poti, a második meg afk..
  • j0nNyKa
    normalon? dhval? elment a net, vagy what? :D
  • Carlos
    Én 1x diablónál, mert pöcs voltam és elfelejtettem beállítani a potit.