78998
  • Dr DeViLKiNG
    2120 dex, 41% dodge, és játék közben úgy érzem, mint ha 0 lenne(és ennél feljebb nagyon sokkal már nem fog menni).
  • Sunrider924
    A nagy munkahelyi basztatasban kiment a fejembol egy erdekes megfigyeles, tegnap Belial utan atmentem haverom waypontjara act3 hogy lassam mi a kulonbseg, mivel surun az az erzesem, hogy az adott act foboss mindig nehezebb mint a kovetkezo act eleje nem boss mobok. Elsore szembejott velem egy fire chaines madar trio. Es itt jott az erdekes resz, 3x huztak at rajtam a lancot es 3x villant a dodge! Lehetseges lenne hogy az oneshot elleni gearelodes brutalis dex stackeles a minnel tobb dodge eleresehez? Nekem meg csak 1500 dex van, az kicsivel tobb mint 35% dodge.
  • Sunrider924
    Dolgok allasa alapjan nem lesz egyhamar, lofaszt erdekli hogy csokkentik az artisan szintezes koltseget, most komolyan. Azt csokkentsek le hogy kisebb vagyont fizetek szarert, ilvl 62es recokbol gyartok loszart lvl 40re darabonkent 130k-ert??? errol az egmegadta vilagon semmit se irtak hogy ezt javitanak.
  • Bigpigrib
    Korábban egy csomó cuccot szétszedtem, úgyhogy azokat tárolom, várva, hogy majd egyszer lesz értelme a craftingnak
  • Bigpigrib
    helyesbítek:monk60,barb55,DH50,W39,Wd32
  • Sunrider924
    Azigen, nem semmi. Mondjuk 200 ora utan monk karimon en mar elkezdtem vendorozni mindent ami nem 60as szintu, a craftolni nincs ertelme, tarolni mar nincs hol, marad a vendor. Ami 60as, ott is egy resze megy salvage, ami mar jobb, 120+ stat es/vagy valami ertelmes, IAS, crit akarmi, az megy taskaba/AH.
  • Bigpigrib
    Ezen már túl vagyunk:))
    van 1 main (monk) +4 alt ami fejlődik 40-5x környékén +5 mule tele baggal
    plusz maxolt láda
    így kénytelen vagyok ah ban is tartani dolgokat:)
  • Omlás
    Persze ezt én is elismerem, hogy így van de egyelőre unszimpatikus nekem valamiért a DH :D ha megköveztek akkor sem tudom megmagyarázni miért csak csak és kész ... Lehet, hogy egy hónap múlva meg vígan gyilkolom a mobokat halomra tűsarkúban dual crosbowwal a DH csajszival kitudja...
  • Sunrider924
    Csinalj Mule(oszver) karaktereket, a sajat inventoryt hasznalod mindnel, ha AHzni akarsz latja minden karidat es a taskajukat is.
  • Bigpigrib
    Plusz személyes bajom, hogy kicsi az inventory/láda/karakterek/és az ah ban is csak 50 item fér be (minnyá betelik az is:)
  • ZÓÓÓcsi
    Persze igaz az is, hogy nem lenne jobb a magasabb drop rate. De ami most van az egyszerűen unalmas. Legalább lenne valami moddolni való, vagy enchant vagy akármi, ne csak a pénz farmolás..
  • Sunrider924
    Ez rendben is van, de oriasi a jatekelmeny valtozas egyik masik classnal ahogy plusz 1-2 szintet lepsz. Sajat peldam, WD, amig be nem adja a fuvocsohoz a splintert addig fizikai fajdalom jatszani azt a karit, aztan valahol lvl 7nel megkaptam a splintert es beindult egybol a jatek vele.
  • Omlás
    A fizika eléggé megdobja a "fun faktort" ez tény Barbárral én is csak megyek és "Hulk smash..." zúzok mindent és repül cafatokban minden mindenfelé
  • Laza
    Eleve nem kell fórumokat olvasgatni állandóan meg mások véleményeit elemezgetni, felvenni ... mindenkinek lehet (és van is :) ) véleménye, ezzel semmi baj nincsen.
    Addig, amíg Te tökéletesen szórakozol a játékkal, mit számít mások mit mondanak? Semmit :)

Én 70+ óránál járok kb, és eddig minden egyes percét élveztem. És még rengeteget fogok vele játszani. A többi le van @@##-va :)
  • ZÓÓÓcsi
    Jaja egyetértek. Baromi idegesítő például, hogy infernón mért dobnak ilvl 60 alatt egyáltalán cuccokat.

AH meg abból a szempontból marha jó, hogy felteszed amit akarsz és akkor azt akkor veszik meg amikor épp valakinek kell, ergo nem kell játszanod hozzá stb stb. De nekem nagyon hiányzik ez a bemegyek egy szobába és trade-elek dolog :) D3-ból ez teljesen kimaradt.
  • Bigpigrib
    Egyébként amikor az ember act 1 ben kioldja a csillárt és az rápuffan egy hullára, ugyanolyan furcsán kalimpálva repül fel a levegőbe, majd esik vissza, mint ami a sacred 2 ben volt:) legalább valami vidámság is legyen.

• Omlás
    No kicsit "érdekes" lett a megfogalmazás de melóból most így jött össze közben zaklatott a főnök :] aztán csak gyors rátenyereltem a mehet-re :D nem baj azért csak érteni a lényeget... :P
  • Bigpigrib
    "Nem lehet 1 hét alatt végig vinni?" Szerintem ilyet senki nem mondott 1 nap alatt megvan:)
    A grafikai rész már szubjektív, szerintem a pályák szépek - ebben ki is merül, a sacred 2 példájánál maradva, abban is szépek voltak a pályák, mégis a világ mérete nagyobb volt jóval, és az irányítás is szimpatikusabb volt (lévén hogy forgatható a harcmező) a d3 nak az az egyik fő baja, hogy az itemizáció egy kalap szar.
    Plusz az AH is el van rontva (mi az hogy csak 3 attrib -ra lehet keresni?)
  • Omlás
    "2 dolog, a velemenyed a DHrol irrelevans, ha meg lvl 10ig se mentel vele hogy az elso passzivot megkapjad. Masik dolog, hardcore karinak ne indits DH-t, mert a DH mindig egy utes, es hc karinal meg nincs csak 1 eleted."

Nem a kasztról írtam elemzést csupán a személyes véleményemet írtam le hogy nem jön be és ennyi.... ;]

Leírtam, hogy nem jön be és kész alapból az egész kaszt nem teszik ezért nem is játszottam vele tovább lvl8-nál :).
    Nincs bajom nekem amúgy a DH kasztal csak special nekem nem tetszik.
    Meele kasztok mindig közelebb álltak hozzám :] Wizard meg azért fun mert látványos, semmi másért nem játszok vele amúgy mert elég aktívan ugrabugrál a HP ha nem figyel az ember :D az már nem az én idegrendszeremnek való
  • antgecc
  • Sunrider924
    2 dolog, a velemenyed a DHrol irrelevans, ha meg lvl 10ig se mentel vele hogy az elso passzivot megkapjad. Masik dolog, hardcore karinak ne indits DH-t, mert a DH mindig egy utes, es hc karinal meg nincs csak 1 eleted.
  • Salki
    Egyéként ha valakinek ez a játék nem jön be, akkor nem tudom, mi az ami igen. Talán a Sacred 2 volt a legtóbbi játék, amivel ennyit tudtam játszani. Igenis jó játék ez, mit kell állnadóan sírni?!? Bugok? Hol? Nem lehet 1 hét alatt végig vinni? Na és? Jó grafika, jó történet, Diablo feeling, loot... mi kell még?
  • Egoraptor
    DH nekem se jött be lv 8-on aztán most meg 52-es már.
  • Sunrider924
    Van amikor lagolok, olyankor szolnak is a haverok Tsen. Windowedbe jatszom mert a vsync es antialiasing miatt jobb, mintha full screenbe tolnam. A background fps-t azert nyomtam fel, hogy amikor oda visza valtogatok a d3 es mas aplikacio kozott akkor ne lagoljon be az fps valtozas miatt, ha stabilan ugyanannyi akkor nincs valtozas amikor ki be tabolok. Arra viszont nem gondoltam hogy ez okozhat lagot. A latenciam csak az utobbi 3-4 nap ota szar, tulajdonkeppen a legutobbi patch ota, de masnak is elromlott ugyanakkor.
  • Omlás
    Amúgy tesztelgetem a kasztokat csak úgy a fun kedvéért meg mivel megbeszéltük srácokkal, hogy main karakterrel csak együtt megyünk solo-ban nem dobáljuk el a karaktereket inkább :D.
    Kellet valami elfoglaltság így elkezdtem játszogatni a Monk (lvl47) mellet egy Barbár illetve egy Wizard a jelenlegi "tesztalany".
    Barbár (lvl40): élményeket tekintve a Monk után a barbárral neccesebbnek éreztem a hc-t... sokkal többször volt parás szituáció de még mindig a szórakoztató kategóriában maradt sőt az ilyen felpörgő szituációk miatt kicsit jobban is élvezem vele a játékot
    Wizard (lvl25): hát nem az én műfajom a ranged ezt eddig is tudtam de most totál beigazolódott... fun kaszt ez tény de nekem nem jön be annyira, hogy komolyan nekifeküdjek :D arra tökéletes, hogy néha levezetésnek be megyek szétlézerezek mindenkit aztán ennyi :D

Egy Witch Doctort még mindenképp indítani fogok a fun kedvéért viszont a Daemon Hunter nekem totál nem jött be játszogattam vele lvl8-ig de esélytelen a továbbiakban arra hogy játsszak vele
  • jazzy
    Sorcom = Wizardom, nehéz levetkőzni még ezt a Sorceresst..
  • cookac2
    Azért pottyanik néha értelmes dolog is. A napokban 3 olyan is esett, amiket ha AH-n vettem volna lazán kifizettem volna 10-12 misit.
  • jazzy
    Igaz, ha ezt leírod a fórumra ötvenszer akkor hamarabb jön a patch ami javítja és a cuccok is esni fognak amíg írod. (nem). Én elhiszem, hogy kiadtad a pénzt és nem tetszik a játék most és más emberek bólógatását várod, ezzel nincs is baj, a pénzed úgysem kapod vissza, vagy játszol és próbálkozol és ha esnek cuccok jobb lesz, vagy leteszed a játékot és megvárod a patchet ha idegesít. Vagy megtanulsz AHzni.

Nekem act1ben is esett a szintemre cucc, pedig elhiheted én is szoptam, mivel monkot indítottam. Butcher így is simán lefeküdt többször pedig 50 óra van kb a monkomban, act2ben is haladgattunk, de nem tetszett, hogy a bal gombot tartom nyomva 3 órán keresztül és zongorázok a def skilleken, nem élveztem.

Megoldás: Húztam egy wizardot, vettem ahban szintemre mindig 20k körül egy marha erős fegyvert, egy socketes sapkát a legnagyobb piros gemmel, tadaa, van egy sorcom és majd meleezek ha úgy gondolom, addig is élvezem a játékot.
  • j0nNyKa
    hm, az a background fps iszonyat nagy
    jól emlékszem, hogy nem full screenben tolod? amiatt van 60ra állítva?
    esetleg megpróbálnám full screenben, illetve nem 5-10es background fpssel
    a latency valóban lehet oka.. én most folyamatosan letöltök max sebességgel, és úgy sem tapasztaltam semmilyen késést, mondjuk a pingem is zöld volt végig in-game
    meg nekem általában zöld, illetve nem is szoktam nézni, mert nem lagol soha - neked szokott lagolni?
  • Carlos
    Hülye vagy?
  • raja
    Ezzel az érvel csak az a baj,hogy hiába farmolsz a te szintedre karakterednek soha nem fog esni semmi.
    Ezt a Blizz is elismerte, hogy valami elbaszás van.
  • Sunrider924
    Szerintem be lehet fejezni a nagyarcozast/parasztozast. Igen aki rangedet inditott jol jart, orul a szerencsejenek, mi tobbiek akik belevalasztottunk mi haborgunk(es roszabb esetben irigykedunk). Itt a pont.
  • raja
    Ki kell jelenteni ha nem is tetszik itt pár fanatikusnak, ezt játékot erősen beta állapotba adták ki.

És a drop rendszer csak a jéghegycsúcsa.
    Sorolhatnánk itt a bugokat az átgondolatlan ötleteket napestig
  • jazzy
    Azért ne felejtsük már el, hogy aki a diablo 2-t emlegeti mint etalont, ott is volt ám kereskedelem, csak nem pénz, hanem pskull, rúna, soj alapon.

Én szeretek ahzni, mindig is szerettem, érdekel a kereskedelem ezért csinálom is, ebből tudok geart venni az még egy pluszpont is.

Aki farmolni szeret farmol és úgy halad majd tovább. Jóval több idő, de nem lehetetlen.

• Sunrider924
    Oksa, amint hazaerek melobol megprobalom, ekorul forgok en is, oszevissza rakosgatom a skilleket hatha gombnyomas jobb mint egergomb. FPs-t nem tudom hogy all, be van love fix 60re foreground es background is, vsyncel es antialiasingal sem szaggat amig nincs 60 illuzio a kepernyomon egyszerre aki mind mortatozik. A latencia mas kerdes, de az masnak is szar az utobbi 3 napban. Nagy problema hogy a netszolgaltatas kulonbozosege is belejatszhat, nem egy topicban olvastam hogy UKba 58msec-el tolja a DH es soha nem hal meg, mig a masik Braziliabol 180ms-el sokkal tobbszor hal meg mint azt le lehet nyelni.
  • Susarc
    igen...és hány miliót kellett ott elkölteni ,hogy tudjanak érvényesülni?:P
  • j0nNyKa
    teszteltem most neked kicsit:
    jobb klikken van a hungering, nyomtam 10-15 mp-ig, majd ráböktem a smoke screenre (egérgomb továbbra is nyomvatartva)
    eredmény: lőtt folyamatosan, megszakítás nélkül, az SS pedig rámkerült instant a gombnyomásnál
    bal gombon nether tentacles, shift + klikkel ugyanezt eljátszottam, ugyanilyen eredménnyel

esetleg próbáld már meg kicserélni a bal-jobb gombodon lévő spelleket, és megnézni úgy
  • jazzy
    Itt általában mindenki paraszt aki eléri azt, amit te nem, elixir volt az első, mert act4ben mert járni, amíg mi még act1ben szoptunk :)
  • Omlás
    A dropp rendszer abból a szempontból tényleg totál tré, hogy szintedre használható cucc az életben nem esik kb olyan mintha minimum 2-3 ACT csúszás lenne a droppal.
    Elég "vicces" mikor 40-es karakternek 26-30-as cuccok esnek :D....
    A tradeléssel nincs bajom de a "normál" droppból tény, hogy nem öltözteted fel úgy a karaktert, hogy haladni tudjál főleg HC karakterrel. Majdhogynem rá vagy "kényszerítve" az AH-ra de az a vicc, hogy az oda bepakolt szintednek megfelelő cuccok vagy 2-3 actal később esnek majd vagy következő nehézségi fokozaton... Ezt kellene sürgősen orvosolniuk nem csak az inferno dropp systemet...
    Nem zavarna egyáltalán a szar dropp ha látnám, hogy szintes cuccok esnek és nem 10lvl-el kisebbek...
  • Salki
    Imádom, amikor emberek egymást osztják a fórumon :)
    Osszátok még egymást, olyan jó röhögni rajta, hogy ide jöttök kiélni magatokat :D