Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Amúgy tesztelgetem a kasztokat csak úgy a fun kedvéért meg mivel megbeszéltük srácokkal, hogy main karakterrel csak együtt megyünk solo-ban nem dobáljuk el a karaktereket inkább :D.
Kellet valami elfoglaltság így elkezdtem játszogatni a Monk (lvl47) mellet egy Barbár illetve egy Wizard a jelenlegi "tesztalany".
Barbár (lvl40): élményeket tekintve a Monk után a barbárral neccesebbnek éreztem a hc-t... sokkal többször volt parás szituáció de még mindig a szórakoztató kategóriában maradt sőt az ilyen felpörgő szituációk miatt kicsit jobban is élvezem vele a játékot
Wizard (lvl25): hát nem az én műfajom a ranged ezt eddig is tudtam de most totál beigazolódott... fun kaszt ez tény de nekem nem jön be annyira, hogy komolyan nekifeküdjek :D arra tökéletes, hogy néha levezetésnek be megyek szétlézerezek mindenkit aztán ennyi :D
Egy Witch Doctort még mindenképp indítani fogok a fun kedvéért viszont a Daemon Hunter nekem totál nem jött be játszogattam vele lvl8-ig de esélytelen a továbbiakban arra hogy játsszak vele