78998
  • Dr DeViLKiNG
    Azt is évek óta fejlesztik, és az nem volt kiadható minőségben. Vajon ha a mostani játékot ki lehetett így adni, akkor arra mennyire figyeltek oda?
  • Susarc
    BASZKI az is meghótt?
  • Egoraptor
    Ennek a pvp témának nagyon fail szaga van, már most.
  • Carlos
    Hogy szeded szét, ha nem látod hol van? :)
    Amúgy kiváncsi leszek, milyen lesz ez... Tuti lesz valami elbaszott imba build oda is. Aztán mindenki azzal játszik majd és emberkedik, hogy megvan a 100 kill pvp-ben.
  • Since
    Nekem sajnos kevés a fegyóm :) Mennyi a damaged ha megkérdezhetem?
  • Troyan
    Engem is idegesít a dolog, de én inkább kihívásnak fogom fel a dolgot és nem fogok más karit kezdeni. Inkább nézem a fórumokat, exceleket gyártok, buildeket próbálgatok. Eddig 1,7 mill gold esett nekem összesen amióta a kari megvan és ebből van olyan gear-em amivel act1 sima liba. Atom fegyót vettem pld 600k-ért. Ami valljuk be pár run. Most act2-re szerintem uj taktik kell és nem több mill gear-re, de meglássuk.

Nem akarom abbahagyni a karit, mert pvp-re minden rezdülését ismerni akarom és szétcincálni a 200k dmg-es démon huntereket reggelire. :DDD
  • sata75
    ez mi lesz ez a IAS változás pontosan? mit is jelent?
  • Since
    Én is már egy picit belefáradtam a dolgokba. Lehet rossz classot választottam, lehet a sebzésem nem az igazi (24k). Inf Act1-en is szenvedek rendesen, championokkal nem bírok úgyhogy hagyom a fenébe. Sajnos nemtudok több millióért 1000+-os fegyvert venni, és a gold farmolás meg eléggé lehangoló, és rendes spotot sem találtam még.
    Úgyhogy a WD-m mellett elkezdtem egy Wizard-ot, legalább most van kedvem megint játszani, aztán meglátjuk meddig tart ki.
  • jazzy
    Kungen monkja üdvözöl
  • unknown nick
    Nem vagyok bolond. :) Még soha nem döglött meg a kapcsolat miatt kari, csak emberi hibából. Olyan is volt, hogy kinyomott 1x a harc kellős közepén a szerver ennek ellenére nem szellem fogadott.
  • krisztajo
    Tanácsra lenne szükségem!
    Nightmare-en vagyok az Act. III-ban egy lev. 45-ös Monk-al.
    Eddig elég jól haladtam, de most összefutottam egy új ellenféltípussal.
    Vampiric (a teljes nevűket nem jegyeztem meg) nevezetűvel és egyszerűen nem tudom megölni őket.
    Rögtön három rare-el sikerült megismerkedni, és szinte megsebezni sem tudom őket, viszont bármit csinálok, pillanatok alatt kifektetnek.
    Bármennyire gyógyítom magam bármelyik buff van rajtam.
    Van ellenük valami taktika vagy ez valami bug?
    Sok ehhez kapcsolódó videót láttam a neten, ami ezekről sebezhetetlen szörnyekről szól.
  • XeroX
    *(kor)
  • XeroX
    5 napja be sem léptem, lehet, hogy a kór teszi, de nincs motiváció amiért játszanék vele. 1 hónapot sem tudott lekötni, szomorú vagyok, nagyon
  • tarti19
    Most csak 140-es jött össze massacre
  • jazzy
    Act3ban egy dead guardsmanből baracksban úgy, hogy jonny kinyitotta, neki fehér, csak zsákutca lett, visszafutottunk másik irányba és akkor látom baszki ott 1 zöld chest armor :D
  • TurboX
    párszor nálam is előfordult hasonló eset normal karakterrel, épp ezért tartom jelenleg életképtelennek a hácézást
  • Carlos
    Hát ez mi volt?
  • Troyan
    Effective HP
    v = Level of the monster you're facing
    A = Armor
    D = Damage reduced due to armor (all types of damage)
    R = Resistance to a certain element (remember without resistance gear, and with just intelligence, all resistances are the same)
    d = damage reduced due to R, from that specific element.
    L= hp actual

D = A /(50v + A)
    d = R /(5v + R)

Effective HP is:
    H = L(1 + A/50v)(1 + R/5v)

Na ha ez igaz, és persze igaz, akkor igenis elcsesztek valamit blizzék act2 infernon, mert az, hogy röhögök act1-en és act2 elején pár szunyog meg lacuni lecsap mint a rongyot, az nem fedi azt a veszteséget az ef HP-mben amit a 61-ről 62-re enemy mob lvl változás jelentene...

Egyébként ez tényleg elgondolkodtatott, hogy figyelni kell arra, hogy a resistjeid és az armorod közötti aránynak 1/10-hez kell lenni, mert így nyersz több efhp-t.
  • Susarc
    Ő FT-ot szeretne a Gold-ért:P
  • alienenemy
    Nekem egy lagba halt bele a HC karakterem :) De itt nem is nagyon értem mi történt. Valaki tudja?
  • alienenemy
    Ott az AH. Nem értem mi szükség lehetne még egy piacra?
  • Tyler Durden
    Hja, én speciel kíváncsi lennék, hogy act3/act4-et elérők/farmolók között milyen a classok megoszlása %ban, asszem érdekes számokat látnánk..
  • Susarc
    szar lehet,DE aki HC karit indít amíg nem tökéletes a játék az bolond!
    Sőt ha már Blizzard is megcsinálja rendesen a 12 éve fejleszett játékát akkor is jöhet egy RL rossz telefon,kapucsengő,áramszünet a szomszéd miatt vagy a barátnő miatt akinek a vasalója lebassza az áramot....szóval HC-->FAIL:P:)
  • gosumofo
  • Dr DeViLKiNG
    Ez sima lag. Nálam is volt már ilyen.
  • Psychedelic #43194
    Ne indíts, ilyen egyszerü. Aki meg indít az elfogadja, hogy néha történhet ilyen dolog és akkor vége, igy járt.
  • Skill
    ha valakinek szüksége van d3 goldra pm
    továbbra is várok 5letet , hogy lehetne megvalósítani egy kis d3 ittem piacot főleg magyaroknak.
  • Mr_no_NaMe
    de ezzel az erővel én hogy indítsak hc karaktert, ha bármikor meghalhatok a játék okozta bug miatt? hisz semmi közöm a saját halálomhoz..bár nem tudom hogy a videón pontosan mi is történt, ha lag volt, akkor oké, de ha bug, akkor azért mégiscsak gáz.
  • BladeW
    Nincs HC karakter visszaadás akármi történjen is.
  • Dr DeViLKiNG
    Ahahahaha :D
  • Mr_no_NaMe
    Ilyenkor az ember visszakapná a karakterét, ha tényleg bug miatt halt meg?
  • BladeW

Lvl 60 HC Wizard Death
  • rage
    Ja értem, akkor elvileg egyforma az esély...
  • Sunrider924
    Groupba atlagolodik a tagok mf erteke.
  • rage
    nem úgy működik, hogy aki kinyírja az adott mobot, vagy kinyitja az adott ládát, az ő MF-jától függ?
    Nekem meg ugyanaz a mob nem ad semmit, mivel a MF-om kicsi?
  • Sunrider924
    Akkor neked is megfordult a fejedben ez a dolog. Lehet vak voltam mert sehol nem olvastam ezt hivatalosan, de nekem is szemet szurt hogy van akinek 2 lepesenkent esik a rare/legendary/set, mig a tobbiek ugyanabban a csapatban nem latnak semmit. Meg nem mondom melyik jatekban volt ez igy hogy karakter generalasnal random eldolt hogy milyen szerencses lesz az adott kari a jatekban, de ugy latom itt is jelen van csak rejtett formaban.
  • unknown nick
    Ha ma hamarabb halok még meglett volna normal dio az új wizzy-vel :)
    Na ennél a karinál mire kell figyelni, hogy balanced survival legyen?

A nagy gáz, hogy cucc csak 40-50-től lesz neki. Addig túl kell élnem valahogy.
    Játék közben tanulom még mi micsoda.
  • rage
    Hát, én abszolút átlagos játékosként eljutottam a DH karimmal Act 2 második harmadáig infernon, legtöbbször egyedül, de volt, hogy barátok segítettek, most a dps kb 40k az élete 42, de ezen a tájon már sokkal többet fekszik mint áll szegény :) A javítás többe kerül, mint az arany amit felveszek, s nem mondhatnám, hogy sokkal jobb tárgyakat találnék, mint hellen. Így nekem, mint egyszeri játékosnak nem igazán sok motivációt ad a folytatás... :)
  • unknown nick
    HC-n barbár és monk a van túlsúlyban publicban (lehet csak azok élik túl könnyebben inferno-ig). Barbár a legnagyobb túlélő kari. De valahol azt is megértem, ha nem favorizálják annyira a DH-t, mint a másik módban.
  • Dr DeViLKiNG
    Fasza ez a inf a4 public.
    Csapatelosztás az vagy 4 dh, vagy néha egy-egy wd/wizard is benéz :D