78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
eLiXir #43539 félre ne érts, nem sírok meg okolok senkit, csak meghallgatván kripp új videóját, rájöttem, hogy nem csak én vagyok így, hanem többen is osztják a véleményünket a játék kapcsán. -
Van igen, de ez a kép PS attól függetlenül -
Az is a játék hibája, ha farmolni nem akartok ellenben kereskedni se tudtok, hogy nincs időtök a játékra, másiknak meg van ergo több pénze és jobb gearje van jóval hamarabb a tiétekénél és ezt ki is használja
Rengeteg hibával van teli a játék de a saját személyes problémáitokból fakadó ügyekért hülyeség a Blizzardot okolni -
eLiXir #43536 eve hülyeségről nem tudok, de wowot évekig játszottam kompetetiv környezetbe, köztük a legjobb magyar guildben is, LootFTWben a top 20as időszakaiban, stb. ott a mai nap fel tudsz húzni egy karaktert és ha tudod a módját sikeres tudsz lenni a piacon, különböző foglalkozásokkal egész jól lehet keresni. diablo 3ban sajnos ez nem igaz, mert random az egész craft/drop rendszer, tehát az egyetlen tényező, ami moneyhoz juttat az a szerencse, vagy ha craftolgatsz emberkéknek x bevételért, amikkel a vevő vagy kurva jól jár, vagy csóróvá válik, sőt az ilyen 6 tulajdonsággal rendelkező itemeket craftolgatós emberkékről azt is el tudom képzelni, hogy ha épp nem streameli és vmi brutáljót craftolt, elteszi magának, helyette craftol egy másikat és azt adja majd oda a vevőnek. -
úgy tűnik még is megy a gold dupe -
-
Ezzel egyetértek.
Aki eleinte elhúzott és megszedte magát (avagy kínai farmer) azok befolyásolják a marketet.
A normál user sose fog összeszedni 50-80 milliót 1 fegyóra. -
Vígan farmolom act3-at, nem nagyon van értelme upgradelni a cuccaimat, próbálgatok buildeket kb ennyi. Pvp ha lesz, lesz értelme. -
Jobb helyeken ilyen szarvashibákkal meg sem jelenik egy játék,
még bétában kiszedik. Megint csak ahhoz jutunk vissza hogy a játék
nem lett megfelelőlen tesztelve és/vagy korán adták ki. -
whisper #43530 Ertem. viszont ha patch utan meg kevesebbet fog hpt tolteni a lifesteal akkor a mostani egykezesemmel nem nagyon lesz dpsem. 807-es de kell valami brutal. amugy klasz ez a barbar -
Sunrider924 #43529 Szerintem az item droppot kellene valahogy helyre razni, mert ha esik nekem is egy-ket set cuccos akkor talan megnezem AH-t hogy kiegeszitsem a set-et. Foleg hogy atomdurva setbonus-al jutalmaz (most loszar az is). A gold nekem csak egy eszkoz, amit bevetek egy ilyen esetben hogy meglegyen a hianyzo 4ik vagy 5ik set darab. Igy hogy nincs celom, igy a gold se er semmit, sot szerintem nem vagyok egyedul azzal azegyre novekvo undorral hogy goldot farmoljak hogy aztan Ahbol vasaroljak meg mindent, ami nem gagyi tucatszar loot. -
Archenemy #43528 "aki az első két hétben szét glitchelte a játékot és ezzel HATALMAS előnyhöz jutott, azok irányítják az egész AHt és a gazdaságot a játékban"
Ez minden játékban így van, amit ismertem, hogy van néhány bazi nagy hal. Eve onlineben is, Wow-ban is lehet a markettel úgy játszani, hogy évek alatt olyan vagyont halmozz fel, ami totálisan elképzelhetetlen az átlag játékosnak.
Sőt gyanítom ez a való világban szintén így van, max. lassabb az ütem, és nagyobb a konkurencia. -
Így meg főleg, hogy van akinek milliárd goldjai vannak :) -
Sunrider924 #43526 Ez mind ok csak egy felmondatot nem ertek toled, azt hogy nincs kihivas a jatekban. Miert kell ide kihivas? Ez a jatek hack and slash nem egy kurva mmo, ez a jatek eredetileg a gear utani hajszarol szol, nem arrol hogy elbaszott affix kombokat sakkozol, mert kell a kihivas. Tudod mitol valik unalmassa a jatek? Hogy teljesen mindegy mit akarsz farmolni, a sikerelmenyed kozel nulla, ertsd sikerelmeny alatt a lootot. Szar a craft szar a mobokbol az itemdrop, mi a faszert farmoljak akkor? Goldert? Hat, uncsi. -
Dr DeViLKiNG #43525 Csak az a baj ezekkel, hogy ha mondjuk 55ös cuccra keresel, akkor nem fogja kidobni. Csak akkor látod ezeket, ha 60as cuccot keresel -lvl reqel. Még szerencse, hogy mindenre gondoltak. :D -
eLiXir #43524 ú micsoda jó kommentet olvastam kripp új videóján:
But the game is not getting naturally easier, because while the gear is out there from Act 3 and Act 4 Inferno, the prices (in softcore) and so inflated that unless you spent time glitching, cheesing or in any way in the first week or 2 you are so far behind that you wont be able to afford it.
So why again are they doing it? Because people are leaving the game in droves, because what is presented to them is "Grind gold, buy gear, beat Act X" that is not attractive for casual Joe WalMart.
aki az első két hétben szét glitchelte a játékot és ezzel HATALMAS előnyhöz jutott, azok irányítják az egész AHt és a gazdaságot a játékban. én sem vagyok ebben ártatlan az fix. sajnos újra kiadni a játékot nem tudják blizzék, sem pedig resetelni az egész játékot és mindenkinek 0ról kezdeni.. pedig ez lenne a legjobb megoldás és leghatásosabb.
jön a nerf, a hülye is végig viszi infernot, végez vele, majd rájön, hogy hardcoreon kívül semmi kihívás nincs már a játékban (ugye pvpról még semmi konkrét hír) és otthagyja az egészet, vagy itemet farmol a diablo 3as karrierje végéig. menő felfogás a blizztől -
Közel sem, így is van rajtam jó pár milliónyi gear, egyszerűen kell egy alap, az első 2 napban összeszedtem ahban 7 millát amikor még nem is volt 60asom, azóta azt forgatom és kész. Pont ezért szar, hogy elbasszák az aht és az árakat, mostanában fogalmam sincs mit érdemes venni.. -
Esetleg tudok kereskedni? -
BlazeH #43521 Én csak napi 1-2 órát tudok játszani és csak pár napja értem infernora, így is van 2 millám. Nem tűnik lehetetlennek a 24 millió ha valaki már hetek óta farmolja infernot... -
Archenemy #43520 jó hát az a pro megoldás :) -
Hát igen, ez meg a másik fele :)
Mondjuk Én mindig az utolsó 1-2%-on szoktam átöltözni. -
Archenemy #43518 Ez egyedül, party nélkül ugye így is van. Viszont ha valaki MF gearban megy partyban, akkor ugye szarabb a dps, tank, minden, tehát a party többi tagja többet kell, hogy harcoljon valamennyire helyette is.
Most ugye úgy látszik, hogy a party többi tagja is profitál az egyik tag MF-jéből, de ezt meg is lehet fordítani, hogy az MF-es karakter profitál a party többi tagjának a dps-éből.
Képzeld csak el, mondjuk négyen mentek valami bossra, a party 3 tagja tökig felfegyverkezve, a negyedik tag meg 300% MF gearban. Gyakorlatilag a boss hp-jának 2%-át sebzi ő, a többiek meg a többit. Nyilván ez után nem igazságos, hogy pont a party szempontjából a leghaszontalanabb tag kapja messze a legjobb lootot.
-
Mondjuk ahhoz képest ge..ség, hogy a drop meg egyedi. Ha mindenkinek saját dropja van, akkor az mf-nek is kizárólagosan kellene hatnia annak, aki összekaparta ... szerintem :) -
De mi a fenének 'farmolod', miért nem a játék öröméért nyomod? A szitkozódós farmolásnak nincs túl sok értelme, mert ha esetleg kiesik egy nagyon fasza cucc, a játék és a mechanika akkor is ugyanaz marad. Tehát csak az élvezetért érdemes játszani, nem MÁTÉ!!
Egyébként már 2 héttel ezelőtt is szidtad a játékot (ha jól rémlik). Akkor mi a töknek nyomod? -
Sunrider924 #43515 Aztakurva makos mindenedet, mekkora OP cucc ez 55re O.O -
who am I 7 #43514 Ha nem is a ladder, de érdekes lesz a helyzet fél év múlva...vagy talán már 2-3 hónap múlva.Ugyanis az elvárások magasak voltak (jogosan - 10 év fejlesztési idő?) és evvel szemben, hát nem volt hiba mentes a start sem.A játékba méllyebben belelátva pedig kiderül, h hát..khm, elég hiányos és egyszerű ráadásul, ha mindenki kipörgette hell act4-ig, utána a motiváció és a kezdeti lendület alábhagy, ladder, pvp és
fejlődés hiányában Infernon..erre még durván rájátszik a direkt xar loot (AH miatt), és az idióta affix kombók.A játék olyan mint egy nagy open
béta AAA kat áráért...hát, hogy is mondjam...összességében akár időtálló játék is lehetne, ha jó irányba vinnék ezeket a dolgokat pár hónap alatt blizzék, de majd kiderül, hogy mi lesz.
Félreértés ne essék, most se rossz végülis, de csak ideig óráig...és nem évekig, az tuti.Bár, ha valakit nem érdekel a direkt szivatás és
azt hogy napokig farmolnia kell ugyanazt a részt 200x, azt lehet le tudja kötni kicsit tovább.De nem mindenki vágyik szerintem erre a
monotonitásra és motiváció nélküli farmolásra. -
Archenemy #43513 Igen, itt van:
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4552328370
meg egy pár másik topikban is ezt írják.
Tehát ha egy partyban egy embernek 400-as MF-je van, mindenki másnak meg 0, akkor olyan, mintha mindenkinek 100 lenne. -
Eladóóóóó :)
-
Archenemy #43511 szerintem csapatban átlagolódik az MF/GF, legalábbis mintha erről lett volna szó régebben -
sata75 #43510 erre tud esetleg valaki választ adni? -
Hanem hogy?
Bemákoltál pár cuccot amit jópénzért eladtál? Kábé erre tippelek. -
Nem fórumon sírással jött össze elhiheted :) -
Masakari #43507 Na majd ha haza erek meglesem,lehet az volt a baj hogy nem leptem ra a foldbol kilogo orrara a pimasznak...th -
Bizonyos skillek lehet, de nem ajánlott shield nélkül menni jelenleg meleeként -
whisper #43505 Oksa mond a telefonomnak. az hogy ha nincs nallad shield akkor nincs a block es amit add ashield ha blockkol pl. 2000 sebbzest felfog. igy ez nagy jol jon infernon. viszin ha duallal vagy ketkezessel akarok menni ez kiesik. na most a armoron es resisten kivul van valami ami helyetesitheti a shield blockjabol adodog sebbzes csokkentest.? -
Bigpigrib #43504 Chiltara -
Bigpigrib #43503 "a gemstonet csak nem akarja beadni a jatek"
http://diablo.wikia.com/wiki/Whimsyshire
A barlangban van egy lény Chitara névvel lila, az egyik vakjárat legvégén van a föld alatt:DD amikor közelmész kiugrik.
Minden összetevőjét első dropra szedtem össze.(legalább valami öröm) -
De sajnállak a 24 millióddal... -
Sunrider924 #43501 Neked van 24 milla goldod XD ? En atlag 3 milla korul mindig eltapsolom top tier gem craftolasra vagy meghulyulok es azt hiszem, hogy jo napom van es elcraftolom armor-ra, ami 98%ban loszar. -
Amúgy ha már most így állnak a "piaci" dolgok majd egy hónappal a megjelenés után mi lesz itt ladder reset nélkül fél éven belül? Szerintem vissza lesz még sírva...