• eLiXir
    ú micsoda jó kommentet olvastam kripp új videóján:

But the game is not getting naturally easier, because while the gear is out there from Act 3 and Act 4 Inferno, the prices (in softcore) and so inflated that unless you spent time glitching, cheesing or in any way in the first week or 2 you are so far behind that you wont be able to afford it.
    So why again are they doing it? Because people are leaving the game in droves, because what is presented to them is "Grind gold, buy gear, beat Act X" that is not attractive for casual Joe WalMart.

aki az első két hétben szét glitchelte a játékot és ezzel HATALMAS előnyhöz jutott, azok irányítják az egész AHt és a gazdaságot a játékban. én sem vagyok ebben ártatlan az fix. sajnos újra kiadni a játékot nem tudják blizzék, sem pedig resetelni az egész játékot és mindenkinek 0ról kezdeni.. pedig ez lenne a legjobb megoldás és leghatásosabb.

jön a nerf, a hülye is végig viszi infernot, végez vele, majd rájön, hogy hardcoreon kívül semmi kihívás nincs már a játékban (ugye pvpról még semmi konkrét hír) és otthagyja az egészet, vagy itemet farmol a diablo 3as karrierje végéig. menő felfogás a blizztől