78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ennél már csak az a jobb,mikor megy feléd az arcane mutató,60fok múlva ér el,de már halálra sebzett.V belehalsz az 5mp múlva induló méhgolyókba.És nem lag.. -
Köszi a tippet, mf barbárral kicsit lassabb (nem 3 perc) de 2 körből 7 rare. (még nem azonosítottam őket)
p.s: 3 kör 11 rare... -
hát akkor én valami nagyon szerencsétlen lehetek :D -
Hogy csináltok ilyen 400-700-as resisteket? A legtöbb amit láttam hogy egy cucc ad az ilyen 30-40...
Más: nincs valakinek egy monknak is használható sima mágikus tesco gazdaságos 1000 dps 1 kezes fegyvere felesleg olcsóért? Lehet balta, kalapás, akármi. :)
Ez az inferno kecikemény :S -
Traky70 #44379 A tököm már ebbe a csaló szar csempijon kékségekbe. Kezd kiborítani, hogy hiába mozgok el, akkor is eltalálnak a közelharci ellenfelek 10 méterről. Pl. bárdos csotvázak, még a háta mögött van a bárd, gyorsan elhúzok. Amikor lecsap, már messze járok, de akkor is beviszi ... ehhh. 2012-ben ilyen meg hogy lehet??? -
mindenképp a nyugati szakadék mentén van, azon belül változó, de mindig ilyen kis feljárón van, hamar ki lehet szúrni
nekem kb. 10ből 6-7x spawnol -
amúgy hol kell keresni pontosan a waypoint után? Először egyből balra fent volt, de azóta 3 gamet nyitottam és egyszer se találom. -
a kék azért több szokott lenni, persze vannak szarabb runok
ki kéne próbálni valami brutál mf / gf gearben igazából -
Savmacska #44375 Ne piszkáld már! Neki tetszik, és kész. -
who am I 7 #44374 elitekkel elég nehezen boldogul akt1-ben..és ez még csak gyengécske elitek...jailes, ultra fastos act3-as genyók, 0.5 mp alatt szednék szét a drága buildet :D -
egy darab elittel nem találkoztam o_o -
hát nem tudom, nekem vagy 6-7 kék, 1 sárga meg max ~10k arany, hasonló idő alatt... pedig volt goblin meg r. chest is. Valamit rosszul csinálok? -
Ja akkor sry! -
cookac2 #44370 Félreértettél valamit nagyon. Szerettem volna megmutatni egy WD másfajta megközelítését ami eltér 90%-ban a "megszokottól". Nem arról van szó, hogy én le tudom e tankolni act 2-ben az eliteket, hanem arról, hogy életképes e ez a fajta build avagy halálra van ítélve.
Nem az én ötletem nem hazudok. Valaki kipróbálta, hogy mi lenne ha.... és én átvettem az elgondolását. Nem azokkal a skillekkel megyek mint ő, kicsit változtattam. A kitalálója - a videói alapján - sikerrel alkalmazza act 3-ban is. Egyetlen hátránya, hogy drága build. De ezt már mondtam - lsd. lejjebb.
Hogy én miért nem act 2-n tolom vele? Mert a splinteres build után geart kellett cserélnem és a DPS-em nagyon leesett, ezért lassan ölök. Ha kifarmoltam a pénzt megfelelő cuccra, lépek tovább. Itt a példa, hogy egy goblin is csak szerencsével gyakható...
-
van, hogy 6 elit van egy run alatt azon a pici helyen :)
nálam 0 mf 0 gf gearben átlag 10k arany jön, kékeket / sárgákat lebontom -
tényleg nem rossz egyébként, nekem nincs 70k dps-m de 3-4 perc volt, resplendant chest előtt felvettem mf geart és elég sok mindent dobott, sőt két elittel is találkoztam ami act1be elég könnyen ölhető és 2 buff nem jön rosszul, nerf inc -
watchtower nagyon jó hely, én is ott farmolok mindig, sokáig azt hittem 1005-ban beadja annyira jó hely:) szinte mindig van benne legalább 3 lootos cucc (elite,láda,goblin) -
Dondark #44366 hol? :D -
Gold/Hour: 422340
-
Remélem csak elgépelted, hogy levélben kapott linkekre kattintgattál, meg gépelted be az adataidat. :S Simán a battle neten próbáld az account recovery-vel visszavenni az accodat (titkos kérdést/választ nyilván tudod). Ha nem sikerül és nem tudsz a valódi blizz supporttal beszélni, akkor email a hivatalos account supportnak és majd reagálnak. A blizztől jövőnek látszó levelekkel meg vigyázz, mert csak szopás a vége. A titkos kérdés/válasz kombóval mindig vissza tudod venni elvileg az accod. Nézd meg a leveleket, ha a feladó nem [email protected], akkor bizony beszopattak. Nálam is jött ma ilyen például: "Blizzard Entertainment IP restrictions" totál más címről, linkkel, amire "amilyen hamar csak tudok" kattintsak. Szóval irány az https://eu.battle.net/account/support/account-recovery.html és szerezd vissza az accod. -
Ahh szóval így néz ki egy bot proggi. -
jó akkor TE nem farmold, a többieknek meg sok sikert hozzá -
radical #44361 jah 70k dpssel nem csoda hogy 3 perc. -
radical #44360 igen jobb, ha mondjuk neked van 50 a másik 3nak meg 200.. -
1 run, kb 3-4 perc:
-
átlagolódik -
Dondark #44357 Több embernél jobb a magic find, ha igen mennyivel? :) -
update: mentem a postom óta 3 runt, mindegyiknél spawnolt a torony, kétszer telt meg összesen az inventory-m kékekkel, és jött kb. 50k arany (0 mf 0 gf)
szerintem érdemes csinálni -
radical #44355 Kár hogy nem Recruit a Friendről beszélsz hanem Scroll of Resurrectionról. De sebaj. -
Cyrus666 #44354 Hali!
SOS helpet kérnék, amennyiben jól értem a kapot leveleket Blizztől (2db) akkor meghackelték az accomat!!! (WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ) kedden jött egy levél, hogy :"Due to suspicious activity, the Battle.net account x.y@nyalóka.com has been locked. To restore access to this account, please follow these steps", aztán jött még 1, lényeg:"Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username x.y@nyalóka.com. The e-mail address z***@sina.com has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change."
Én mindere tegnap figyeltem fel, mivel nem votlam levelezés/pc/game közelben. Aztán persze egyből agyf@szt kaptam, hogy miez?!?!? Kattintgattam a linkekre amiket találtam, de semmi. A legviccesebb, hogy küldjek ticketet a Blizznek...de ehhhez be kell jelentkeznem, ami meg ugyebár nem megy!
Most kb 1 órája nyomom a Skypot: +44 800 0288246, de csak azt kapom h a vonalak túlterheltek!
HA van megoldás akkor azt egyrészt itt a közösség számára, másrészt nekem priviben is kérném megírni!
A sok server error után még ez is!!! ÁÁÁ
Szal need help!
KÖszi
Mokefic -
mikromanus #44353 Nem csak álldogálni kell a poisonban hanem ütni is. Jó vért, jó resist és masszív life on hit kérdése az egész. Ha jó a resist és a life on hit, akkor visszatöltöd az élet veszteséget, ha jó a vért akkor meg tompítja annyira a büdös dagi zúzásait, hogy azt vissza tudod termelni. Aztán ennyi. Nekem is ment infernon úgy hogy a fele alá nem ment az életem. Ha mindkét armor support passzív bent volt akkor 2/3 alá se nagyon... :D
-
Dondark #44352 Igazad van jobb 10K-s sebzéssel 2 perc alatt megölni egy kisebb bandát :D
Emberfüggő amúgy és bandában kell menni egy tankkal a dh-val is :P -
Skill #44351 ezt hányszor tudjátok megcsinálni? én 1700ftért bármenyiszer. -
act1 farming place, kipróbáltam, kb. 3 perc volt egy run, egész jó kis arany esett, illetve 7-8 kék, 1 sárga:
How-to
Make a game with Quests 9 or 10 in Act 1
Take the Northern Highlands waypoint
You are looking for "Watch Tower" (Use visual guide)
Resplendent Chest is on the 2nd level.
-
Act1 nem nagy szám,ott elég nehéz megdögleni..Majd ha act2-ben is így megy,szólj,addig hanyagolom a játékot...Kurva unalmas,alig játszok már vele...Nincs kedvem egy értelmes karaktert felhúzni,monkot v barbot...Azok legalább bírják.De a többi...Szar.Tökömnek sincs kedve perceket azzal eltölteni,h várom a visszaszámlálást.Nincs egy értelmes skillje a WD-nek,ami van,meg 2-t ellövök,oszt szevasz..a többi meg mind simán kaka..
Hex: egy rakás szar,aki ilyet használ annyi esze van.
Petek: one shot.
Acid cloud:zombie bear nyomába sem ér+drágább is.
Zombifal:CD-os.
Firebats:Gyengébb,mint a medve.
Spirit barrage:Splinters jobb,olcsóbb.
Mass confusion..Szart sem ér,hiába vannak confuseolva akkor is engem kergetnek...
Pókok,gyengék,firebomb egy vicc,békák szanaszét ugrálnak kikerülik az összes ellenséget,drágák is,gyengék is...Csupa-csupa fos skill.Amit a medve+splinter nem öl meg,az mástól sem fog megdögleni.
1.0.3 mikor jön?Talán jónak ígérkezik. -
Nekem érdekes módon ment. Haverom recroutolt. Én kaptam ingyé char transfert vagy frakció váltási lehetőséget. És feltöltés után ő meg mountot. -
mass confusiont dísznek raktad be?:S -
nemtom tinypic-ről megy-e a linkelés, de ez már beteg:
-
igen :DD -
cookac2 #44344 A WD karimmal elmentem kicsit más irányba. Nem a kiteolós-splinteres megszokott stílus, hanem vmi egészen más. Kiváncsi vagyok, hogy későbbiekben mennyire lesz életképes. Nem olcsó irány, de nekem jobban bejön mint rohangálni és dartozni.
Bár a videóban megfekszik szegény, ihattam volna potit, spellel healelhettem volna de a cél az volt, hogy megmutassam miről is van szó.