• Cyrus666
    Hali!
    SOS helpet kérnék, amennyiben jól értem a kapot leveleket Blizztől (2db) akkor meghackelték az accomat!!! (WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ) kedden jött egy levél, hogy :"Due to suspicious activity, the Battle.net account x.y@nyalóka.com has been locked. To restore access to this account, please follow these steps", aztán jött még 1, lényeg:"Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username x.y@nyalóka.com. The e-mail address z***@sina.com has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change."
    Én mindere tegnap figyeltem fel, mivel nem votlam levelezés/pc/game közelben. Aztán persze egyből agyf@szt kaptam, hogy miez?!?!? Kattintgattam a linkekre amiket találtam, de semmi. A legviccesebb, hogy küldjek ticketet a Blizznek...de ehhhez be kell jelentkeznem, ami meg ugyebár nem megy!
    Most kb 1 órája nyomom a Skypot: +44 800 0288246, de csak azt kapom h a vonalak túlterheltek!
    HA van megoldás akkor azt egyrészt itt a közösség számára, másrészt nekem priviben is kérném megírni!
    A sok server error után még ez is!!! ÁÁÁ
    Szal need help!
    KÖszi
    Mokefic