78998
  • j0nNyKa
    békával? ok.
  • Carlos
    Ezzel magamat lepem meg szülinapomra:

(45-50K)
  • jan5650
    Hát igen...Azt mindenki tudja, hogy meggazdagodni csak a gazdagokon lehet
  • Aradebil2
    vki meg bélyegeket gyűjt ,milliókért, a k*rva anyjukat!
  • Carlos
    Hú de frankón megmondja a tutit! Respect!
  • maross
    De azert megiscsak durva, hogy valaki 15ezret kiad, es ez csak egy rohadt belt, legyen az barmilyen is... gondolom ez most felszerelkezik 1000+ eurobol...hat kapja be, azert az meg nyugaton is penz :).
  • maross
    Jaaaaa. Az nice, addig soha nem tekertem el, csak 2.5millaig :D. Ha ilyen cuccod volt, jogos a 15e penz :).
  • jan5650
    Nem tudom... Ez a tökéletes változata volt... 20% dmg redukció, 14% MF, 12% allres, +vitality, +str-es változat...

Utólag belegondolva lehet kicsit olcsón adtam :D
  • maross
    Nice. Hany millat ert kb?
  • Aradebil2
    harcipocok?:D
  • jan5650
    Ezzel 15.000-et kaszáltam :D Lényegében egy dobozos Diablo III ára :D
  • jan5650
    óóóóó igen :D
    Megvan az első eladott cuccom :

Greetings ***** (Harcipocok84),

Congratulations on your successful auction in Diablo III!
    Item name 1 String of Ears
    Time of transaction 15 Jun 2012 06:48 AM BST
    Sale price EUR60.00
    Transaction fee EUR1.00
    Paypal transaction fee EUR8.85
    Applicable taxes EUR0.00
    Your proceeds EUR50.15

The proceeds from this auction will be automatically transferred to your PayPal account. Please allow up to 72 hours for the proceeds to transfer. To view this auction, please see the "Completed" tab in the Diablo III Auction House user interface.
  • Susarc
    az,hogy leesik a Nephalem buff mikor beteleportálsz a városba eladni/javitani illetve random leesik akár champion pack! megölése után is /WTF/ az work as implented?:P
  • unusual
    Már megcsináltam mindent. ;)
  • unusual
    Sziasztok. Mindenképpen kell Authenticator,hogy tudjak RMH-zni? Vagy miként tudom a paypal-omat hozzáadni?
  • mukika
    nekem rendesen működik, első berakás után kaptam egy visszaigazoló sms-t és kész azóta már beraktam 5 terméket.
  • Fpocok
    Egyelőre lófaszt sem tudok berakni paypalomra... talán majd meló után.
  • Fpocok
    Nem működik rendesen pénzes ah? Azt írja, hogy nyomjam ok, és akkor megcsinálja. De lófaszt sem csinál. Újabb fail?
  • Fpocok
    Azt írja, hogy nem addoltam paypalomat, pedig megtettem? Akkor lehet várni kell kicsit, míg frissíti?
  • cateran
    Nem mondod...16! eve van mar bnet...Jo reggelt...(na jo, novemberben lesz 16 eves...)
  • Marfy
    Ja
  • Fpocok
    Éééés már nem is megy az AH.
  • Marfy
    Elindult a pénzes AH, lehet költeni
  • Salki
    Ebben a játékban tényleg lehet találni Kovács terveket, seteket, meg legendary tárgyakat? Olyan gyenge a drop rendszer, hogy 80 óra után 1 legendary tárgy, az is kuka már rég. Biztos jó ez így?
  • Skill
    egyetértek, viszont ha valaki adna a mágusom kezébe egy baltát jó dpsel intel én bizony örülnék neki.
  • Rehom
    elég idétlen egy wizard baltával meg pajzzsal nemde ?!:D
  • Skill
    mért ne ? tudja használni nem?
  • mucsácsó
    Valamint továbbra is botrány a droprendszer, ezt is remélem kicsit megpiszkálják majd patchekben (bár miért piszkálnák, takarodj az (RH)AH-ba csak és kussolj :)). Minap találtam egy 2kezes xbow-ot, ami egy WITCH DOCTOR skillt (igen, jól olvassátok) turbózza..könyörgöm, mi a fasz?! WD-k nyíllal?! Mivan?! :D Valahogy nem annak a classnak való, és ezen nincs mit fényezni szerintem... Meg a +220 Int-es 2 kezes balták...áhh :) Nem azt mondom, hogy minden cucc legyen használható, de ez így tényleg mi már... meg hogy esik egy legendary, és olyan fos statokat ad, hogy szégyen felhúzni, és még AH-ban se lehet elpasszolni...
  • mucsácsó
    Végre valaki megmondta a frankót, teljesen jogos, ezek a dolgok mellett értelmes ember nem megy el, sorry... tényleg botrány amit a blizzard művelt ezzel a szerencsétlen játékkal, nagyon sajnálom hogy ez lett ennyi év fejlesztés (?????) után (azt meg pláne, aki ezzel így ezen formában elégedett ;)). Én csak abban reménykedek, hogy maaaaaaajd a patchek valahogy helyrehozzák ezeket a bibiket - bár valahogy szkeptikus vagyok a dolgot illetően, fene se érti miért... :)
  • Rehom
    komoly sorsol az emberek közül és ad nekik csak úgy 2 millió goldot , faja :D
  • Dr DeViLKiNG
    Eu forumot senki sem olvassa, megy a kukába. :D
  • j0nNyKa
    Fail of the year - RMAH, AH, Bots, Exploits - Diablo 3
  • Dr DeViLKiNG
    Simán.
  • Skill
    ér ez annyit?
  • ToCsEk
    esetleg aki unatkozik nézheti, megy az eladás 1000rel

ezt pl 8millba el is vitték :O
  • Hegi90
    nem lehet mindenki törzsvendég
  • jazzy
    Nincs 10 éve bnet. Máskor megadhatod a saját neved. Customer service szokott ilyenkor kérni személyit másolatot, ergo nem tudom hogy fogod bizonyítani, hogy a tied az acc. Remélem legalább a secret question - answert tudod.
  • j0nNyKa
    koszi a leirast! :)
    igy valoban nem nez ki olyan epicnek
  • ewuk
    Hali!
    Kéne egy kis segítség. Ma vettem meg a játékot, aktiváltam is a bnet accomon, minden szuper volt amíg az asztali gépemen játszottam. Aztán gondoltam feldobom a notebookra is, hogy még jobb legyen. Nagyon jó volt, amíg nem kellett bejelentkezni ott nem fogadta el a jelszavam meg valami mást is kiírt, aminek az lett a vége, hogy lockolták a bnet accom és írta, hogy változtassak jelszót, mondom jó. Kéri az emailt és, hogy milyen nevet adtam meg. kb 10 éves az acc és tutira nem a sajátomat adtam meg, úgyhogy baszhatom. Azóta azt is kiírja, hogy túl sokszor próbálkoztam vegyem fel a kapcsolatot a costumer service-el. Tehetek mást azon kívül, hogy felveszem a kapcsolatot és várok? (Ezt már megtettem.)
  • Psychedelic #44464
    Fegyoja, kb 600 dps, battle rage kell 17k dmg-hez 1300 str mellett, gearjen 0 db life on hit, ami must have barbárnál. Block alacsony, 15% semmire nem elég. 1500 vit mellett nagyon kevés az 50k hp, egy itemen sincs hp%, socket sapkába nagyon alap lenne pl. A resist magas persze, de van rá 12 slotja, kb átlag 50 all res van minden itemen, 50 all res, vit str itemek nem túl drágák. Armor is kevés.
    Ahoz, hogy valaki act3-at farmoljon, a komplett geart cserélni kell, új fegyver, pajzs, sapka legalább. Ha magas blockot akar, minimum egy justice lantern stb. Én sokat nem adnék érte, persze lehet van rajt vmi embertelen rare, ami sokat ér, de ha átlagot nézek, én még 10 millat is sokallom.

Ez egy közepes gear, amin jól néznek ki a magas statok de ha mögé nézel, egy barbárnak ez igy kevés a sikerhez. Nincs értelme pénzt kiadni egy olyan gearre, amiben max act2-t tudod farmolni, azzal nem vagy elöbbre.
    Jön 1.03, vagy raksz a karidra egy olyan geart amiben act3-at farmolsz, de ahoz ez kevés nagyon, vagy összeraksz 1 olyan karit amivel 2 perc alatt ledarálod act1-et, oda meg fölösleges az 1000 all res stb. elég 600 is, és inkább menj rá dmg-re, és ölj le minden packot 10 mp alatt, ahoz megint más itemeket raknék a karira.

Nekem biztos nem érne meg 30-40 millát, aztán lehet van olyan hülye akinek igen, de aztán jöhet majd ide sirni fórumra, hogy most költött el a karijára 40 millát, és act2-ben megölik a szúnyogok.